Faceți bani online în România ca adolescent | 15 Metode Reale

5
(2)

Adolescența este cea mai minunată perioadă a vieții, o perioadă în care încep multe lucruri frumoase. Este, de asemenea, o vârstă la care adolescenții își doresc din ce în ce mai multe lucruri: haine, un telefon nou, un joc video nou, dar este și o perioadă în care banii nu există, pentru că nimeni nu îi angajează la această vârstă. Dar cum ați putea face bani online în România ca adolescent la 16, 17, 18 ani?

Citește și: Fă bani fără efort – Cum îți transformă Earnut relaxarea în plăți în Bitcoin și PayPal

Chiar dacă uneori pare complicat să găsiți un loc de muncă pe internet ca adolescent, există oportunități de afaceri excelente și pentru adolescenți. Acest lucru se datorează faptului că, odată cu apariția internetului, viața noastră de zi cu zi a devenit mai simplă și mai confortabilă.

Statisticile spun că aproximativ 30% dintre persoanele care navighează pe internet sunt adolescenți. Acestora le este mai ușor să câștige bani din joburi simple și plătite pe internet.

Câți bani pot face online ca adolescent?

Una dintre cele mai facile modalități de a face bani online în România ca adolescent este să fiți recompensat pentru opinia dumneavoastră. Multe companii sunt interesate de ceea ce cred adolescenții despre produsele pe care le vând, ce muzică ascultă, ce haine cumpără sau ce filme urmăresc.

Aceste companii sunt dispuse să plătească mulți bani pentru munca de cercetare, între 5 și 50 de dolari pentru ca adolescenții să își exprime opiniile, cu posibilitatea de a câștiga până la 250 de dolari într-o singură zi. Banii câștigați sunt apoi transferați într-un cont Payeer, PayPal sau Revolut.

Câți ani trebuie să am pentru a începe să fac bani online?

Vestea bună este că puteți începe de la vârsta de 14 ani. Puteți alege să desfășurați o activitate plătită la domiciliu și sub supravegherea părinților, ceea ce reprezintă o opțiune acceptabilă pentru majoritatea adolescenților care vor să facă bani online în România ca adolescenți. Dacă vă plac jocurile video, atunci o astfel de muncă se poate transforma într-o adevărată distracție.

Poți începe să faci bani online chiar dacă ai sub 18 ani

Chiar dacă aveți sub 18 ani, puteți începe să faceți bani online în România. Pe internet se poate ajunge să câștigați venituri suplimentare chiar dacă sunteți la acea frumoasă vârstă a adolescenței. De exemplu, puteți câștiga o sumă rezonabilă de bani din abonamentele la rețelele sociale de pe paginile publice.

Fiecare adolescent cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani are un cont pe o rețea de socializare precum PunkPanda, Facebook, Tik Tok, Instagram, DisplaySocial etc.

Tot ce trebuie să facă este să îl folosească pentru a face bani.

În continuare, vă voi prezenta o listă de idei despre cum puteți câștiga bani de acasă, cele mai multe dintre acestea fiind testate astfel încât să ne asigurăm că funcționează.
Știu că sunteți deja nerăbdător să aflați mai multe, așa că haideți să începem.

Bani online în România ca adolescent

Din fericire, să faceți bani online în România ca adolescent nu mai este atât de dificil și nici nu este o obligativitate de a cheltui bani pentru a face bani. Haideți să aruncăm o privire asupra celor mai căutate oportunități de a face bani online pentru un adolescent.

Faceți bani prin Blogging

Chiar dacă răsplata nu este atât de rapidă, dacă un adolescent are subiecte interesante pentru un blog, poate scrie sau înregistra în mod regulat fotografii și videoclipuri destinate adolescenților. Pe lângă feedback-ul din partea fanilor, veți beneficia și de profit material.

Nu vă lăsați păcăliți crezând că blogging-ul este doar un hobby. Într-adevăr, se pot face bani frumoși, dar nu este un mod ușor de a reuși, deși oricine poate face acest lucru.

Dacă aveți imaginație, răbdare și devotament, atunci vă puteți concentra pe o carieră în blogging.

Cu platforme precum Wordpress sau Blogger puteți crea conținut despre dumneavoastră, despre subiecte care vă interesează (mâncare, fotografie, jocuri etc.) sau alte subiecte populare printre utilizatorii de internet pe care să le puteți monetiza.

Apoi, puteți îmbunătăți performanța blogului dvs. cu programe precum Perfmatters, pe care îl folosesc pentru site-ul meu și care mi-a oferit cele mai bune rezultate.

Așadar, folosirea unei metode precum blogging-ul pentru a face bani online în România ca adolescent este una care necesită consecvență, dedicare, o platformă potrivită și ceva bani pentru a achiziționa un domeniu, un serviciu de găzduire web, precum și câteva plugin-uri utile.

Freelancing

Freelancing-ul a fost întotdeauna o modalitate populară de a face bani online, internetul oferind o mare diversitate de opțiuni din care să alegeți. Numeroase site-uri web oferă o gamă largă de locuri de muncă independente pentru persoane cu aptitudini diversificate.

Pentru o muncă de tip freelance puteți câștiga între 5-500 de dolari pentru a finaliza o lucrare în siguranță.

Iată câteva exemple de platforme dedicate unei activități de freelancing, și anume:

După cum vedeți, pentru a face bani online în România ca adolescent aveți la dispoziție numeroase platforme de încredere care încurajează freelancing-ul. Trebuie doar să vă ”sacrificați” un pic din timpul liber pentru a le găsi.

Copywriter sau activitatea de redactare și editare de articole pe internet

Aceasta este o metodă bine cunoscută pentru majoritatea liber profesioniștilor și destul de apreciată. Chiar dacă scrierea de articole nu reprezintă o activitate potrivită pentru toată lumea, oricine o poate încerca pentru a vedea dacă se pricepe sau nu la asta.

Citește și: Ce este ChatGPT și cum vă poate îmbunătăți activitatea profesională zilnică?

Capacitatea de a vă exprima corect și coerent gândurile, de a compune corect propozițiile este esențială și pentru asta trebuie să cunoașteți foarte bine limba. În plus, trebuie să fiți rapid și eficient și să respectați termenele limită.

Pentru a începe să lucrezi ca copywriter, trebuie să vă înregistrați pe un site de joburi, să căutați potențiali clienți și să găsiți proiecte potrivite. Prețurile se bazează pe numărul de caractere. Pentru 1.000 de caractere, suma poate ajunge adesea la câteva zeci de lei sau chiar mai mult.

Marketing afiliat

Odată ce reușiți să obțineți un site complet funcțional, pe lângă Google AdSense, puteți opta pentru marketing afiliat prin simpla plasare a unor link-uri de afiliere pe site-ul dvs.

Marketingul afiliat este avantajos pentru ambele părți implicate, atât pentru dumneavoastră, în calitate de promotor, cât și pentru compania care dorește să îmbunătățească numărul de articole sau servicii vândute.

Dacă doriți să începeți să câștigați bani din marketing afiliat o puteți face creându-vă un cont pe o rețea mare și cunoscută în România precum Profitshare.

Vânzarea de cărți electronice

O modalitate de a face bani online în România ca adolescent este să vindeți cărți electronice. Nu este nevoie să vă deschideți un magazin online pentru a vinde cărți electronice. Trebuie doar să găsiți o rețea care vinde cărți printr-un sistem de afiliere.

Apoi alegeți o carte digitală a unui autor, cunoscut sau necunoscut, o promovați și primiți un comision. Într-o carte electronică puteți insera un link sau linkuri afiliate către produsele despre care vorbiți.

În acest fel, posibilitatea de a câștiga bani din aceste cărți este mai mare.

Vânzarea de produse online

Dacă aveți nevoie de bani rapizi, atunci poate ar trebui să începeți să vindeți produse în mediul online. Poate că aveți în casă produse de care nu mai aveți nevoie, ați fi surprins câți oameni ar putea folosi lucrurile pe care le puneți la vânzare.

Aveți posibilitatea să folosiți platforme populare sau social media pentru a vinde produse online. Asigurați-vă că faceți fotografii bune și nu oferiți spre vânzare lucruri stricate.

Dezvoltare de aplicații

Dacă nu sunteți priceput în domeniul IT, atunci cu siguranță nu sunteți interesat de ideea de dezvoltare de aplicații. Dar nici vorbă de așa ceva. În zilele noastre, există multe platforme online independente care vă pot ajuta pas cu pas, etapă cu etapă, să construiți o aplicație fără a fi nevoie să aveți prea multe cunoștințe.

Citește și: Transformă-ți telefonul într-o mașină de făcut bani: Top 5 aplicații pentru începători în România

Odată ce v-ați dezvoltat aplicația, veți începe să faceți bani cu aceasta. Pentru a face acest lucru, trebuie să o adăugați în Google Play și în App Store. De asemenea, puteți începe cu o aplicație gratuită la început, până când o veți face să funcționeze din ce în ce mai mult.

Apoi veți adăuga opțiuni plătite după ce vedeți că aplicația dvs. este atractivă sau nu.

bani online în România ca adolescent cu web designPin

Design grafic

Dacă optați pentru profesia de grafician trebuie să știți că puteți face bani online prin blogging, freelancing, YouTube sau prin vânzarea de design-uri (template-uri, fonturi, etc).

Vestea bună este că se poate profita de toate cele 4 modalități de a câștiga bani. Designul grafic este o meserie pretențioasă, dar este foarte bine plătită. Puteți crea un blog de design grafic și puteți încerca să faceți bani din marketing afiliat sau publicitate.

Web Design-ul este considerat a fi unul dintre cele mai concurențiale domenii. Este o modalitate eficientă de a face bani online în România ca adolescent, dar nu este atât de ușor de accesat.

De exemplu, puteți lucra pentru o agenție de design sau puteți vinde teme sau șabloane pentru Wordpress sau Shopify sau chiar să vă creați propriul curs în care să explicați aspecte legate de web design etc.

Câteva exemple de site-uri de freelanceri care sunt axate și pe web design:

Traducător independent

Tinerii au cunoștințe solide în două sau trei limbi străine, sunt buni cunoscători de ortografie, sintaxă și punctuație și pot câștiga bani frumoși din traducerea de texte.

Puteți găsi numeroase comenzi de traducere de texte din engleză, germană sau orice altă limbă străină pe care o cunoașteți bine sau foarte bine.

bani din sondaje pe net ca adolescentPin

Sondaje online

Multe companii oferă sondaje online pentru a le ajuta să își îmbunătățească serviciile, ofertele sau calitatea produselor. Vă puteți înscrie pe site-urile de sondaje plătite și puteți răspunde la întrebări.

Este demn de remarcat faptul că această activitate nu necesită nicio deplasare. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și de puțin timp liber pentru a câștiga bani de buzunar. Pentru a începe, trebuie să găsiți un site de încredere care oferă înregistrare gratuită.

Chiar dacă nu este o activitate extrem de profitabilă, aveți șansa de a câștiga în jur de 2-3 euro pe oră. De asemenea, puteți participa la studii de piață plătite. Cu toate acestea, în acest caz trebuie să călătoriți.

Dacă doriți să vă concentrați mai mult din timpul liber pentru a completa sondaje online, trebuie să fiți conștient de un lucru și anume să aveți așteptări realiste.

Chiar dacă la prima vedere pare o modalitate distractivă de a face bani online, nu veți obține foarte mult. Dar veți avea și un mare avantaj în ceea ce privește flexibilitatea, adică veți putea participa la sondaje atunci când aveți ceva timp liber.

5 site-uri de sondaje recomandate pentru persoanele din România

Nu toate site-urile specializate în sondaje de opinie sunt potrivite pentru persoanele care locuiesc în România.

În rândurile următoare vă voi prezenta câteva site-uri gratuite care pot fi accesate de persoanele din România, și anume:

  • Earnut (retragere de numai 1 dolar, diverse metode de plată în criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Tron, USDT TRC20, USDT BEP20, Doge, BNB sau în PayPal și Amazon);
  • ySense (retragere minimă de 10$);
  • Mintalise (suma minimă de plată poate varia de la 1$ la 5$, bonusuri zilnice);
  • GG2U Premium (bonus de înregistrare de 1$ și o plată minimă de 7$);
  • RedMonkey (opțiuni de plată prin tichete cadou digitale și criptomonede).
Testarea jocurilor video pe internet în RomâniaPin

Bani online în România ca adolescent din testarea jocurilor video online

Nu este deloc ușor să găsiți un loc de muncă atunci când sunteți încă adolescenți. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțați să mai încercați. Mulți adolescenți sunt pasionați de jocurile video.

De exemplu, ei pot încerca jocurile video pentru a câștiga bani rapid și ușor.

Dezvoltatorii de jocuri video recrutează adesea adolescenți cu experiență pentru a evalua calitatea produselor lor înainte ca acestea să fie comercializate. După testare, ei vor trimite înapoi o opinie detaliată cu privire la orice bug-uri sau defecte majore.

Munca trebuie să fie foarte bine făcută. În caz contrar, dezvoltatorul nu va putea îmbunătăți în mod eficient jocul pe care l-a creat și lansat.

Dacă vă tentează o carieră în testarea aplicațiilor sau a jocurilor video sau pur și simplu doriți să încercați câteva site-uri specializate în gaming, vă pot enumera câteva:

Vizionarea de reclame pentru bani

Sunt încă la modă site-urile care nu fac altceva decât să furnizeze și să livreze reclame. Astfel de site-uri vă plătesc doar pentru a viziona o reclamă timp de câteva secunde.

Pentru 10.000 de anunțuri vizualizate puteți câștiga 3 euro. Într-o oră puteți vizualiza aproximativ 180 de anunțuri. Pare o sumă mică, dar există nenumărate opțiuni pe care le puteți exploata pentru a face și mai mulți bani, rapid și ușor.

Câteva exemple de site-uri PTC pe care le puteți încerca dacă aveți multă răbdare și timp liber, și anume:

Recompensat pentru mersul pe jos (număr de pași, fitness etc.)

Știați că, în decursul unui an întreg, o persoană obișnuită face mai puțin de 2 milioane de pași? Ce-ar fi dacă ar exista o aplicație care să vă numere pașii și, mai ales, să vă recompenseze cu tichete cadou digitale pentru pașii pe care îi efectuați?

Din fericire, astfel de aplicații gratuite există, iar una dintre ele se numește Sweatcoin.

Sunteți conștienți de cât de important este mersul pe jos pentru sănătatea dumneavoastră?

Cei care au un loc de muncă ce presupune un program de la 9 la 17 ar trebui să folosească acest tip de aplicații care adaugă o mulțime de avantaje pentru un stil de viață sănătos.

Aici aș mai putea adăuga câteva aplicații precum YourFitWay, HealthyWage, DietBet, aplicația Lympo sau TimiFit.

Fiți plătit pentru a face fotografii cu telefonul dumneavoastră

Iată un alt domeniu la care tinerii sunt extrem de talentați: fotografia. Fie că pozele sunt făcute cu un telefon inteligent sau cu un aparat foto, adolescenții reușesc întotdeauna să obțină clișee frumoase.

Este posibil ca adolescenții să câștige bani online prin vânzarea acestor fotografii. Există multe site-uri care permit vânzarea de fotografii. Sau, există oameni dispuși să plătească pentru ca cineva să le facă poze cu telefonul.

Așadar, nu mai așteptați, puneți mâna pe telefonul inteligent și încercați să faceți cele mai bune fotografii pe care le puteți face. Făcând acest lucru vă va permite să câștigați bani și, de asemenea, să vă îmbunătățiți abilitățile de fotografiere.

bani din canale de YoutubePin

Începeți un canal YouTube

Mulți adolescenți au reușit să câștige bani creându-și propriul canal pe YouTube. Este suficient să descărcați videoclipuri de pe unele servicii gratuite și să vă asigurați că obțineți cât mai mulți abonați.

Pentru a face acest lucru, trebuie să publicați videoclipuri care să atragă atenția oamenilor. Chiar dacă concurența de pe piață este foarte puternică, trebuie să știți că puteți oricând să vă faceți cunoscut canalul YouTube, trebuie să țineți cont de faptul că majoritatea celebrităților de pe YouTube au început ca adolescenți.

Puteți alege un domeniu care vă pasionează, cum ar fi moda, mâncarea, animalele, jocurile video și așa mai departe.

Concluzii

Dacă aveți între 15 și 18 ani, sper că acest articol v-a ajutat în căutarea celor mai bune modalități de a face bani online în România ca adolescent. Cu siguranță mulți oameni consideră că este aproape imposibil pentru un adolescent să facă bani pe internet în România.

Dar cred că am reușit să vă prezint în acest articol cele mai bune idei pentru a face bani online în România ca adolescent. Suntem siguri că multe dintre aceste idei pot fi implementate și de persoane care nu au încă 18 ani.

Consider că acest articol vă va ajuta să găsiți o modalitate eficientă de a face bani online în România ca adolescent. Dacă trebuie să vă prezentați la un interviu, nu uitați să vă asigurați că aveți o prestație impecabilă, pentru că prima impresie contează întotdeauna.

Trebuie să păreți responsabil și motivat, astfel încât persoana cu care vorbiți să vă ia în serios. Atunci când alegeți un loc de muncă mai mic, ar trebui să alegeți ceva ce vă pasionează, astfel încât să vă simțiți confortabil și să câștigați mai multă experiență.

Indiferent de modul în care alegeți să câștigați, trebuie să aveți în vedere că acesta trebuie să fie unul sigur. Asigurați-vă că părinții dvs. știu cu cine negociați un loc de muncă.

Dacă este necesar, cereți unui părinte să joace rolul de intermediar și de potențial angajator.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Faceți bani online în România ca adolescent | 15 Metode Reale”

    • Înțeleg dorința ta de a face bani, și e minunat că ești atât de motivată! Articolul oferă multe metode sigure și practice pentru adolescenți să câștige online. Ai încercat deja vreuna dintre ele?

      Răspunde

Lasă un comentariu