Fiți răsplătiți pentru pierderea în greutate cu HealthyWage | Merită sau nu?

0
(0)

Sunteți nemulțumit de corpul dumneavoastră și doriți să luați măsuri pentru a pierde în greutate? Nu sunteți suficient de motivat să scăpați de kilogramele în plus? Vă doriți un stil de viață și o dietă sănătoasă? Ei bine, pe internet puteți găsi diverse aplicații precum StepBet, HealthyWage, StepN sau DietBet care vă pot servi drept instrumente potrivite care să vă motiveze să slăbiți și să obțineți și niște bani în același timp.

Din experiență, vă pot spune că pierderea în greutate nu este la îndemâna oricui. Avem nevoie de instrumentele corespunzătoare pentru a ne atinge obiectivele de sănătate și aici putem enumera câteva, cum ar fi activitatea fizică, o alimentație sănătoasă, schimbarea stilului de viață sau eliminarea stresului psiho-social.

Așadar, pentru a obține o pierdere în greutate sănătoasă, avem nevoie de acele instrumente care să ne ofere o motivație corespunzătoare.

În acest articol, vă voi prezenta o aplicație ce poate fi privită ca o unealtă care v-ar putea ajuta în călătoria dvs. privind pierderea sănătoasă în greutate. Este vorba despre aplicația HealthyWage.

Citește și Câștigați bani atunci când mergeți utilizând aplicația CashWalk | Merită sau nu?

Această aplicație vă încurajează să luați toate măsurile necesare pentru a vă atinge obiectivele legate de condiția fizică. Dar, trebuie să țineți cont de un lucru: dacă nu vă atingeți obiectivele, atunci veți pierde bani.

Dacă sunteți interesat de o astfel de aplicație de fitness, atunci vă recomand să citiți acest articol până la capăt pentru a înțelege cum se utilizează și beneficiile aduse de aceasta.

Ce este HealthyWage?

HealthyWage este o aplicație concepută pentru a vă ajuta să slăbiți sănătos prin pariuri. Aceste pariuri nu au nimic de-a face cu cazinourile, sporturile și așa mai departe. În schimb, această aplicație vă poate ajuta să vă atingeți potențialul succes în ceea ce privește pierderea în greutate prin pariuri în funcție de greutatea pe care o veți pierde.

Este un mod mai deosebit de a face bani online, dar HealthyWage este o aplicație care plătește doar dacă veți câștiga pariul.

Dar pentru a înțelege pe deplin cum funcționează aplicația HealthyWage, trebuie să vă înregistrați după ce instalați aplicația.

Aceasta poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din AppStore.

Prin intermediul acestei aplicații veți încărca materiale video care să demonstreze scăderea în greutate pe care o propuneți prin aceste pariuri.

Cum vă puteți înregistra pe HealthyWage?

Înainte de a descărca aplicația, vă recomand să vizitați site-ul oficial, unde vă puteți stabili obiectivele de slăbire.

plasare pariu HealthyWagePin
Plasarea unui pariu

După ce veți da click pe butonul ”Get Started” veți fi direcționat către pagina unde veți face un pariu, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Conform imaginii de mai sus, eu am făcut un pariu de 20$ că în 9 luni voi slăbi 19,96 KG, adică 44 lbs.

Am ajuns la aceste cifre datorită acestui curs de schimb – 1 lb este echivalentul a 0,45359237 kg.

În pasul următor veți specifica greutatea dvs. actuală. Din fericire, aveți opțiunea de a trece la ”kilograme” pentru a vă fi mai ușor să adăugați greutatea dumneavoastră.

Același lucru este valabil și în cazul înălțimii dumneavoastră.

Următorii pași vor consta în adăugarea unor detalii cum ar fi:

  • sexul (bărbat, femeie);
  • confirmarea greutății pe care doriți să o atingeți;
  • confirmarea datei la care se va încheia pariul;
obiectiv final pierdere în greutatePin
Obiectivul final

În cazul meu este 1 decembrie 2022, unde trebuie să ating o greutate de 90 kg sau mai puțin.

Acest proces va include o dată intermediară. În cazul meu, aceasta este 17 iulie 2022, când trebuie să ajung la 100 kg pentru a rămâne în joc.

etapă intermediară de pierdere în greutatePin
Etapă intermediară de pierdere în greutate
  • motive pentru a pierde în greutate (tinerețe, senzația de sexy, îmbunătățirea sănătății, mândria sau evitarea unei boli);
  • istoricul dvs. privind menținerea regimurilor alimentare.

În concluzie, ar trebui să pierd 0,6 KG pe săptămână pe o perioadă de 39 de săptămâni (9 luni) pentru a ajunge la o pierdere în greutate de 20 KG.

Cum se instalează aplicația HealthyWage?

Veți utiliza unul dintre cele 2 magazine de aplicații, Google Play sau AppStore.

Dacă nu ați parcurs etapele menționate mai sus, le puteți face direct prin intermediul acestei aplicații.

Pierdeți în greutate cu ajutorul pariurilor prin aplicația HealthyWage

Obiectivul meu final este să slăbesc 20 KG, făcând un pariu sau o investiție de 20 de dolari pe lună (timp de 9 luni). Toate acestea conducând la un profit de 330,32$.

Modalități de plată HealthyWagePin
Modalități de plată

Această sumă de bani necesară pentru a face această investiție poate fi asigurată în 2 moduri:

  • o plată unică de 180$;
  • 9 rate de 20 de dolari fiecare.

Toate aceste cifre sunt doar niște exemple pentru ca dumneavoastră să înțelegeți cu ușurință cum funcționează această aplicație.

Suma de bani poate fi realizată doar prin card bancar.

După ce ați adăugat toate informațiile legate de cardul bancar, veți încheia prin apăsarea butonului ”PLACE MY BET” sau ”Plasează pariul meu”.

Citește și Mergeți și câștigați bani cu telefonul mobil prin aplicația Sweatcoin | Merită sau nu?

Principala condiție pentru a face bani cu această aplicație este să vă atingeți obiectivul. Atâta timp cât respecți calendarul stabilit în momentul în care ați plasat pariul, potențialul de câștig este mai mult decât decent, dar trebuie să investiți bani.

exemplu de situație slăbirePin
Premiul pus în joc (cazul meu)

În cazul meu, am investit 180 de dolari pentru a câștiga premiul de 510,32 dolari, ceea ce înseamnă un profit de 330,32 dolari.

Notă: Cazul meu prezentat în acest articol este unul imaginar, am făcut doar un mic experiment pentru a vedea cât de mult ar costa utilizarea acestor aplicații.

Introducerea de echipe pentru o motivație suplimentară

În cazul în care nu sunteți suficient de motivați pentru a vă atinge obiectivul, aveți, de asemenea, opțiunea de a vă înscrie în echipe.

În teorie, echipele ar trebui să vă îmbunătățească considerabil șansele de a vă atinge obiectivele de fitness.

Citește și Monitorizarea activității fizice prin intermediul aplicației Strava | Merită sau nu?

Un alt mare avantaj de a face parte dintr-o echipă este reprezentat de premiile folosite în joc, care sunt mult mai mari și pot ajunge până la 10.000 de dolari.

Într-o echipă vă puteți aduce prietenii, familia sau colegii de muncă. Există, de asemenea, posibilitatea de a vă alătura unei echipe deja existente.

Ce program de promovare oferă aplicația HealthyWage?

Fiecare persoană activă care utilizează această aplicație prin intermediul linkului dvs. de promovare vă poate aduce un bonus de 40 de dolari.

O persoană invitată este considerată activă doar dacă investește bani în această aplicație de fitness.

De altfel, nu vă puteți folosi contul nou creat fără a vă folosi cardul pentru a face o investiție.

Care sunt metodele de plată?

HealthyWage vă oferă 2 metode de plată:

  • cec.

Plata va fi procesată numai după ce v-ați atins obiectivul. Așadar, nu este necesară o sumă minimă de retragere.

Dar trebuie să țineți cont de perioada lungă de timp necesară pentru a finaliza ”pariul” făcut în momentul înregistrării pe HealthyWage, care poate varia între 6 luni și 18 luni.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu HealthyWage? Merită sau nu?

Trebuie să recunosc că potențialul de câștig este semnificativ, de cele mai multe ori se poate obține dublul sumei pe care ați pariat.

suma de bani plătită de HealthyWagePin
Suma de bani plătită într-un an

HealthyWage este în activitate de mai bine de 10 ani și a atins cifre impresionante în ceea ce privește plățile procesate. Această sumă a ajuns la peste 9.929.130 de dolari.

Ca și în cazul unui pariu normal, nu uitați de regula de aur, și anume ”nu trebuie să pariați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți”.

Citește și Efectele benefice ale mersului pe jos sau ale alergării cu YourFitWay | Merită sau nu?

Dacă nu veți respecta condițiile în care ați pariat, vă veți pierde banii. De asemenea, să nu vă așteptați la rambursări sau reduceri din partea celor responsabili de această companie.

Dar dacă vă respectați 100% planul de pierdere în greutate (singur sau cu ajutorul unei echipe), atunci există o șansă să ieșiți din această ”combinație” cu mai mulți bani.

În concluzie, nu recomand aplicația HealthyWage persoanelor care nu sunt obișnuite cu riscurile legate de realizarea de pariuri. A face pariuri implică riscuri, așa că trebuie să vă evaluați bine situația înainte sa apelați la asemenea aplicații.

Această aplicație merită doar dacă simțiți necesitatea unui motivator în călătoria dvs. de pierdere în greutate. Dacă nu vă încadrați în această categorie, atunci nu vă voi recomanda această aplicație, mai ales că necesită o investiție din partea dumneavoastră. Acest lucru va implica anumite riscuri financiare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu