Joburi online gratuite și sondaje plătite oferite de Mintalise | Merită sau nu?

5
(1)

Deși am o listă destul de bună de site-uri și aplicații pentru a câștiga bani, întotdeauna mai este loc pentru încă una. În cercetările mele, am descoperit Mintalise, un site cu un mare potențial de a face bani online.

În experiența mea, am întâlnit multe site-uri care oferă puncte pentru activitățile noastre, dar cu nume din ce în ce mai neobișnuite. De la adidași digitali oferiți de StepN, la animale ciudate precum pisici sau urși prin intermediul aplicației Walken, până la pietre prețioase pe Cash Giraffe.

Dar Mintalise a reușit să ne surprindă cu denumiri pentru punctele pe care le putem câștiga completând ofertele plătite afișate pe site. Se numește „frunze de mentă„, ceea ce sună foarte interesant.

Mintalise ne oferă frunze de mentă pentru fiecare ofertă plătită sau job fără limită de vârstă la care participăm. Am citit numai lucruri bune despre acest site, așa că nu am putut să-l ignor și am decis să scriu acest articol, sperând că va fi de ajutor pentru cei care vor să câștige bani online.

Ce este Mintalise?

Mintalise este o platformă de sondaje plătite și oferte care oferă o modalitate gratuită de înscriere și multiple beneficii pentru utilizatorii săi. Aceste beneficii includ bonusuri zilnice, recompense de loialitate, un program promoțional atractiv și un serviciu de asistență dedicat pentru a ajuta membrii să rezolve orice problemă care poate apărea în activitățile lor zilnice.

Colaborarea cu Mintalise presupune înregistrarea pe site-ul acestora, completarea ofertelor și sondajelor plătite și primirea în schimb a unor frunzulițe de mentă valoroase, pe care le puteți schimba ulterior în bani PayPal.

Cum ne putem înregistra pe Mintalise?

Pentru a vă înregistra pe Mintalise, mergeți pe pagina oficială și veți fi întâmpinați de o frumoasă frunză de mentă alături de un formular de înregistrare.

Selectați butonul de înregistrare și veți fi direcționat către formularul de înregistrare.

Aici, puteți alege dintre cele trei metode de înregistrare disponibile, prin intermediul adresei de e-mail, Google sau Facebook.

Dacă alegeți să vă înregistrați prin e-mail, vi se va cere să furnizați câteva detalii, inclusiv numele de utilizator și parola. La final, veți primi un e-mail cu detaliile de înregistrare la Mintalise și un link pentru a vă activa contul.

Bani din oferte plătite și joburi online gratuite cu Mintalise

Prima mea impresie despre lista de oferte plătite nu este una îmbucurătoare. Se observă că site-ul este nou, ca urmare a numărului redus de oferte disponibile pe platformă.

Pentru România, ofertele disponibile sunt limitate în comparație cu site-urile GPT consacrate, precum FreeCash, Fruitlab sau LootGain. Cu toate acestea, aceasta este o situație normală pentru un site nou în industria de câștiguri online.

Toate opțiunile de câștig sunt clasificate în 3 categorii:

  • jocuri;
  • utilități;
  • oferte și sondaje.

Jocuri de făcut bani pe internet

În ceea ce privește categoria de jocuri, oferta nu este impresionantă și include doar câteva opțiuni, cum ar fi Pokerstars, Alibaba și Mine Rescue. Deși recompensele sunt considerabile, jumătate din aceste jocuri sunt despre poker, ceea ce nu se recomandă pentru cei care sunt începători sau nu sunt familiarizați cu acest gen.

În acest moment, nu vă recomand să folosiți aceste opțiuni de jocuri. În viitor, s-ar putea să adauge alte jocuri mai acceptabile, în special pentru cei care sunt la început de drum și doresc să facă bani online.

Sondaje și tombole

În această secțiune, veți găsi câteva companii care oferă oferte plătite pentru completarea de sondaje și tombole, cu recompense cuprinse între 234 și 456 de puncte.

exemple de oferte plătite în România Pin
Oferte pe Mintalise

Este important de reținut că, la fel ca în cazul jocurilor, ofertele disponibile nu sunt suficiente pentru utilizatorii români.

Câteva exemple de companii pe care le puteți accesa sunt PollPay, Bitlabs, SurveyTime, Juno sau CPX Research. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că înainte de a participa efectiv la aceste oferte plătite, va trebui să treceți prin câteva întrebări de calificare.

Bonus zilnic

Opțiunea de bonus zilnic poate fi utilizată fără restricții de vârstă sau experiență, dar necesită finalizarea cu succes a unei oferte plătite sau a unui sondaj.

bonus zilnic pe MintalisePin

După finalizarea cu succes a unei oferte plătite, veți putea utiliza opțiunea Bonus zilnic, care vă va permite să revendicați 100 de puncte sau frunze de mentă la fiecare 24 de ore.

Program de promovare

Veniturile din programul de promovare sunt influențate de nivelul de membru pe care îl dețineți, care poate fi îmbunătățit prin completarea cu succes a ofertelor plătite și a sondajelor disponibile.

Recompensele oferite membrilor care promovează site-ul Mintalise variază între 500 și 3.500 de puncte. De asemenea, membrii de rang superior primesc un comision din ofertele completate de persoanele invitate de aceștia, comisionul variind între 5% și 10%.

Niveluri de utilizator

Pe Mintalise, munca dumneavoastră vă va ajuta să avansați în nivel, ceea ce aduce beneficii importante. În calitate de membru al acestei comunități, aveți acces la diferite niveluri, fiecare cu propriile recompense și condiții:

  • Newbie (încasare minimă de 5 dolari, recompensă de 500 de puncte pentru aducerea de noi membri care reușesc să finalizeze cel puțin o ofertă plătită);
  • Novice (încasare minimă de 5$, recompensă de 500 de puncte pentru aducerea de noi membri care reușesc să finalizeze cel puțin o ofertă plătită, acces la locuri de muncă fără limită de vârstă prin intermediul secțiunii de sondaje CPX Research);
  • Rookie (încasare minimă de 5$, recompensă de 500 de puncte pentru aducerea de noi membri care reușesc să finalizeze cel puțin o ofertă plătită);
  • BEGINNER (încasare minimă de 5$, recompensă de 1.000 de puncte pentru aducerea de noi membri care reușesc să finalizeze cel puțin o ofertă plătită);
  • Experimentat sau SKILLFUL (3 dolari minim încasare, 1.500 de puncte recompensă pentru aducerea de noi membri care finalizează cu succes cel puțin o ofertă plătită);
  • Avansat sau ADVANCED (încasare minimă de 3$, recompensă de 2.000 de puncte pentru aducerea de noi membri care finalizează cu succes cel puțin o ofertă plătită și un comision de 5% pentru fiecare sondaj sau ofertă finalizată de către persoana invitată);
  • Expert (suma minimă de 1 dolar, plăți procesate instantaneu, recompensă de 3.500 de puncte pentru aducerea de noi membri care finalizează cu succes cel puțin o ofertă plătită și un comision de 10% pentru fiecare sondaj sau ofertă finalizată de către persoana invitată)

Profitați de aceste niveluri pentru a obține recompense și avantaje suplimentare. Atrageți noi membri care finalizează oferte plătite și câștigați puncte și comisioane pe măsură ce avansați.

Ce metode de plată sunt disponibile?

Suma minimă de plată este stabilită în funcție de activitatea utilizatorilor pe platformă.

Un utilizator nou își poate retrage câștigurile atunci când atinge nivelul de 5 dolari. După ce ați finalizat mai multe sondaje și oferte plătite, veți putea ajunge la o plată minimă de doar 1$.

metode de plată pe MintalisePin

Pentru a ajunge la această realizare, trebuie să câștigați 1.500.000 de puncte de recompensă, ceea ce vă va permite să ajungeți la nivelul EXPERT. Acest nivel de cont vă oferă anumite avantaje, inclusiv procesarea plăților în valoare de 1$.

Un alt aspect important al procesării plăților pe care nu îl veți întâlni pe alte site-uri GPT este timpul necesar pentru a fi plătit.

Dacă doriți să retrageți o sumă mai mare de 5$, plata va fi procesată după 15 zile. Pe de altă parte, în cazul în care veți retrage EXACT 5 dolari, aceasta va fi procesată în aceeași zi în care ați solicitat-o.

Această metodă de verificare asigură transparența și autenticitatea utilizatorilor și evită folosirea unor modalități mai puțin legale de a câștiga bani pe Mintalise.

Merită sau nu?

Familia de site-uri GPT poate fi mândră de noua lor platformă pentru sondaje și oferte plătite.

Chiar dacă oferta din România nu este atât de impresionantă pe cât ne-am dori, are un potențial mai mult decât decent. În timp, vor fi adăugate și alte companii de sondaje pentru a ne oferi și nouă, celor din România, mai multe șanse de a face bani.

tichete cadou disponibile în RomâniaPin
Tichete cadou digitale pe Mintalise

De asemenea, această platformă oferă procesarea plăților prin PayPal, tichete cadou sau Visa la sume minime de plată care pot ajunge la modesta sumă de 1 dolar. Pentru a beneficia de aceste avantaje, trebuie să fiți activi pe site și să vă îmbunătățiți nivelul de membru.

Singurul dezavantaj al acestui site este reprezentat de sumele minime de retragere pentru fiecare nivel de membru. Deși suma de 5 dolari nu pare una greu de atins, dacă vrem să retragem mai mult decât această sumă, va trebui să așteptăm până la 15 zile pentru verificare.

Per total, Mintalise este un site cu oferte plătite și joburi online gratuite fără limită de vârstă care merită încercat. Pentru a avea cea mai bună experiență de utilizare, țineți cont de toate informațiile postate în acest articol.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu