Cum să faceți bani cu telefonul mobil în România | 20 de metode eficiente

0
(0)

Vă întrebați cum să faceți bani cu telefonul mobil în România? Atunci vă aflați la locul potrivit. Iată cum se pot face bani cu telefonul mobil în România.

Datorită tehnologiei din ce în ce mai avansate, în fiecare zi oamenii sunt interesați să afle cum ar putea câștiga bani cu telefonul mobil. În prezent, aproape toată lumea folosește un telefon mobil cu un sistem de operare compatibil cu iOS sau Android.

Este posibil să câștigați bani cu ajutorul telefonului mobil, ceea ce vă permite să vă rotunjiți veniturile și să aveți un venit suplimentar pe care să îl folosiți pentru obiective și nevoi speciale. În întreaga lume, oamenii câștigă bani, cunoscuți sub numele de bani de pe mobil, prin diferite metode: sondaje online, canal YouTube și așa mai departe.

Aceste telefoane mobile sunt prevăzute cu un număr mare de aplicații care sunt deja instalate sau pot fi descărcate. În fiecare zi sunt lansate pe piață numeroase aplicații, iar oportunitatea de a face bani frumoși cu aceste aplicații crește pe zi ce trece.

Cât timp petreceți pe zi cu telefonul mobil? Sunt șanse mari să petreceți mai mult de trei ore pe zi pe telefonul mobil. Adevărul este că, dacă ar trebui să numim un singur lucru pe care îl purtăm cu noi, acela este telefonul mobil.

Având în vedere că petrecem atât de mult timp pe telefonul mobil, de ce să nu găsim o modalitate de a profita la maximum de acesta?

Cele mai bune metode de a face bani cu telefonul mobil în România

Așadar, dragi prieteni, atunci când veți fi pregătiți să folosiți diferitele modalități de a face bani cu telefonul mobil în România, vă recomand să aruncați o privire asupra câtorva dintre modalitățile, fie că folosiți un Android sau un iPhone, care vor fi prezentate mai jos.

bani pe net din vizionarea de videoclipuri amuzante în RomâniaPin

Vizionarea de videoclipuri pe internet

O mulțime de site-uri web și aplicații recompensează prezența utilizatorilor pe site-ul acestora, fie că aceștia urmăresc videoclipuri sau reclame. Să recunoaștem, tuturor ne place să ne uităm la videoclipuri pe telefonul mobil.

Dar ce aplicații am putea folosi fără pericolul de a fi păcăliți?

Ei bine, pe internet putem găsi multe aplicații sau site-uri care ne oferă posibilitatea de a primi bani din vizionarea de videoclipuri.

Iată doar câteva aplicații pe care le-am testat de-a lungul timpului pe site-ul meu, și anume:

 • SwagBucks (o aplicație intuitivă, care poate fi folosită în cele mai bune condiții pe mobil și care oferă o multitudine de modalități de a câștiga, cum ar fi sondaje, videoclipuri, oferte de cashback, jocuri, oferte reale etc);
 • PrizeRebel ( o varietate de moduri de a câștiga, cum ar fi oferte plătite, sondaje, program de promovare, videoclipuri și alte task-uri interesante);
 • Fiverr (o sursă fantastică de locuri de muncă independente, inclusiv pentru videoclipuri, unde anumiți youtuberi sau așa-numiți realizatori de filme caută oameni care să îi ajute cu un feedback REAL. Poate chiar să îi ajute la editarea acelor videoclipuri sau materiale video.
 • Earnably (un site popular cu o interfață impecabilă, servicii de asistență de calitate și multe opțiuni de valorificare, printre care PayPal, tichete cadou digitale etc.);
 • Idle-Empire ( multiple modalități de a obține bani, vouchere cadou și criptomonede și o reputație foarte bună în rândul persoanelor care doresc să facă bani online)
bani cu telefonul mobil în România ca influencer pe InstagramPin

Influencer pe Instagram

Aplicația Instagram este utilizată de miliarde de utilizatori din întreaga lume în fiecare zi. Dacă și dumneavoastră folosiți Instagram și petreceți ore întregi pe această aplicație, ar trebui să vă gândiți să vă monetizați timpul liber.

Datorită smartphone-ului dumneavoastră, acum puteți face acest lucru. Odată ce vă construiți o audiență suficientă pe Instagram, puteți deveni un influencer. Multe companii sunt dispuse să ofere bani influencerilor doar pentru a le promova produsele.

Acum, în funcție de personalitatea dumneavoastră, rețeaua Instagram poate deveni o sursă foarte importantă de venit. Poate că la început va începe ca un test sau ca un joc, dar în timp poate deveni un veritabil loc de muncă.

Aveți calitatea de a-i face pe oameni să râdă sau poate iubiți animalele sau poate sunteți un pasionat de gătit. Iată câteva activități care vă pot oferi șansa de a face bani cu telefonul mobil în România, făcând ceva la care vă pricepeți foarte bine.

Creatorii de pe Instagram au la dispoziție multe instrumente care îi ajută să genereze surse de venit online.

Aveți curajul să deschideți această ușă către lumea ”magică” a socializării oferită de Instagram?

Și cum puteți face bani cu Instagram?

Ei bine, prin postări sponsorizate, marketing afiliat, înființarea unui magazin Instagram sau vânzarea de licențe pentru videoclipurile sau fotografiile realizate de dumneavoastră.

Câștigați bani cu telefonul mobil în România pe YouTube

Dacă aveți un telefon inteligent și doriți să creați conținut video, a deveni un creator YouTube ar putea fi o excelentă soluție pentru dumneavoastră. Puteți realiza vloguri, gameplay-uri pe telefon sau multe alte genuri de videoclipuri. Creatorii YouTube câștigă câteva mii de dolari pe lună, încercați și dumneavoastră acum!

faceți bani reali prin publicarea de conținut pe YoutubePin

Așadar, vă puteți crea propriul canal YouTube unde veți publica conținut de calitate care respectă în totalitate regulile Programului de parteneriat YouTube. De asemenea, trebuie să îndepliniți și alte condiții, dar acestea nu vor fi prea greu de realizat, atâta timp cât aveți calitate pe canalul dvs. de YouTube.

Aici mă refer la acele cifre pe care trebuie să le atingeți pentru a vă monetiza cu Google Adsense, și anume:

 • atragerea a minimum 1 000 de abonați;
 • realizarea unui minim de 4 000 de ore. Aceste ore trebuie să fie realizate în ultimele 12 luni;
 • de curând a fost introdusă o condiție care îi poate ajuta pe micii creatori de conținut, și anume realizarea a 10 milioane de vizualizări pentru videoclipurile scurte în ultimele 90 de zile.

Venituri suplimentare din vânzarea de fotografii

Știați că este posibil să vă monetizați pasiunea pentru fotografie? Datorită unor platforme precum Shutterstock, iStock Photos sau Unsplash, acest lucru este posibil. Dacă aruncați o privire în galeria telefonului dvs. veți găsi, fără îndoială, fotografii pe care le puteți vinde pe aceste platforme.

Nu trebuie să fiți neapărat un adevărat profesionist pentru a face bani cu telefonul mobil în România din vânzarea de fotografii.

Este suficient să dețineți un telefon cu o cameră foto decentă și o mână sigură pentru a oferi o calitate superioară.

Pentru a edita aceste fotografii se pot folosi atât site-uri gratuite, cât și unele care necesită un abonament (lunar sau anual), și anume:

 • RawTherapee (un site gratuit pentru prelucrarea imaginilor ”raw”, fiind compatibil cu sisteme de operare precum Linux, Windows, macOS și altele);
 • Pixlr (un site cunoscut pentru editare de imagini, animație sau design, care poate fi folosit gratuit, dar se poate plăti și un abonament care poate varia între 5$ sau 10$ pe lună);
 • GIMP (program de editare de înaltă calitate, compatibil cu GNU/Linux, macOS, Windows etc., este gratuit și dispune de un nivel foarte ridicat de personalizare în ceea ce privește numărul de scripturi sau plugin-uri).

Vizionarea de reclame

În zilele noastre, publicitatea nu înseamnă doar să cheltuim bani și să cumpărăm produse de care nu avem cu adevărat nevoie. În vremurile moderne, publicitatea ne ajută să câștigăm bani. O opțiune bună pentru a face bani este să urmăriți reclame pe site-uri precum Neobux.

Odată ce vă înscrieți pe o astfel de platformă, veți avea un fel de panou cu mai multe reclame pe care trebuie să dați click. Pentru fiecare click pe care îl faceți pe o reclamă veți primi o anumită sumă de bani. Va trebui să vizualizați un număr destul de mare de anunțuri pentru a începe să câștigați bani.

Valoarea câștigurilor poate varia de la un site la altul. Dar majoritatea nu vor oferi recompense prea mari. Așa că nu vă așteptați la cifre care să vă lase cu gura căscată.

Este oarecum normal să fim plătiți în acest mod, având în vedere efortul pe care îl depunem pentru a da click pe reclame.

În afară de Neobux, există și alte site-uri PTC gratuite pe care le voi prezenta în rândurile următoare:

Creați un magazin online cu Shopify

Dacă sunteți o persoană care dorește să facă bani cu un magazin electronic, atunci Shopify este aplicația potrivită pentru dumneavoastră. Datorită aplicației mobile Shopify, veți putea crea rapid un magazin online de pe telefonul mobil și apoi veți putea începe să faceți bani.

Shopify este gratuit în primele 30 de zile, așa că veți avea suficient timp să vă configurați magazinul online și chiar să efectuați primele tranzacții înainte de a plăti taxele lunare ale platformei.

Procedura de înregistrare pe Shopify implică utilizarea a 4 metode, și anume:

 • adresa de e-mail;
 • Apple;
 • Facebook;
 • Google.
bani cu telefonul mobil în România prin ShopifyPin
Shopify România

În imaginea de mai sus puteți vedea prețurile pentru abonamentele anuale practicate de Shopify.

Pe Shopify totul gravitează în jurul bunurilor sau serviciilor furnizate prin intermediul unui magazin online.

Puteți profita și de alte modalități de a face bani cu telefonul mobil în România, și anume:

 • afacerea dropshipping (se referă la situația în care vânzătorul nu deține fizic produsele de vânzare);

Cu alte cuvinte, vânzătorul cumpără diverse produse sau servicii de la terțe părți și le trimite cumpărătorului.

 • Înscrierea ca afiliat (cu cât mai multe vânzări, cu atât mai multe câștiguri);
 • Valorificarea monetară a rețelelor de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, PunkPanda etc;

Predați pe internet pentru a face bani

A preda online nu înseamnă a preda matematică sau geografie. Există zeci de materii pe care mulți oameni sunt nerăbdători să le învețe online din confortul propriei case.

Puteți preda online engleza, spaniola, italiana sau franceza persoanelor care doresc să învețe o a doua limbă străină. Sau puteți deveni instructor de yoga online, instructor de Tai Chi, instructor de Pilates, profesor de dans, cum ar fi Kizomba sau Salsa. Sau puteți oferi cursuri de gătit pe internet cu ajutorul telefonului mobil.

Tot ce aveți nevoie este un telefon inteligent și o conexiune bună la internet. Alegeți un program de comunicare, cum ar fi Skype sau Google Meet.

Predarea online nu înseamnă doar dansuri exotice sau limbi străine. Poate că v-a plăcut matematica sau informatica, atunci puteți beneficia de avantajele care vin odată cu aceste cunoștințe, adică programe flexibile, fără restricții privind locația geografică și multe altele).

Folosind aceste abilități, puteți deveni un tutore online, în sfârșit tot ce ați învățat la școală poate fi valorificat pentru a face bani cu telefonul mobil în România.

Profitați la maximum de numărul de kilometri parcurși pe drumurile din România cu aplicația Atlas Navi

O altă modalitate de a genera bani cu telefonul mobil în România este prin intermediul aplicației Atlas Navi, care se dorește a fi o soluție revoluționară pentru navigație. Pe piață există deja câteva aplicații de navigație, precum Waze, Apple Maps, Google Maps etc., care încearcă să vă ofere servicii de calitate, dar, din păcate, acestea nu au fost îmbunătățite.

cont Romania pe Atlas NaviPin
Cont pe Atlas Navi

Cu ajutorul aplicației Atlas Navi, puteți utiliza camera telefonului mobil sau o cameră de bord pentru a câștiga bani.

detalii legate de trafic cu Atlas NaviPin
Detalii legate de trafic

Această aplicație a fost fondată de George Grama și își propune să atingă acel obiectiv de a interpreta eficient drumurile pe care veți circula cu mașina personală, rute mai rapide, precum și alte detalii legate de poliție, accidente, parcări sau închideri.

Câștigați bani cu telefonul mobil în România din activitatea de podcasting

O altă modalitate eficientă de a vă monetiza smartphone-ul este realizarea de podcasturi. Există mai multe aplicații concepute pentru a facilita crearea și distribuirea de podcasturi.

bani online în România din podcastingPin

Dacă și dumneavoastră sunteți interesat să creați un podcast, aflați care sunt principalii pași implicați în crearea unui podcast, există o mulțime de tutoriale care vă sfătuiesc ce trebuie să faceți.

Această activitate de podcasting necesită anumite componente care să asigure un venit mai mult decât decent. Mă refer aici la tot ceea ce implică publicitate și/sau sponsorizare.

Ce metode pot fi folosite pentru a găsi advertiseri potriviți pentru dumneavoastră și pentru conținutul pe care doriți să îl monetizați?

Ei bine, pe internet puteți găsi diverse rețele de publicitate pentru podcasturi care au ca principal obiectiv să vă pună în legătură cu agenții de publicitate (advertiseri) care pot face o echipă eficientă cu dumneavoastră.

Dar există o condiție pe care trebuie să o îndepliniți, și anume să aveți o audiență puternică de cel puțin 5 000 de persoane.

Dacă opțiunea rețelelor de anunțuri podcast nu este una avantajoasă pentru dumneavoastră, atunci vă mai rămâne opțiunea de a contacta direct companiile cu care doriți să lucrați.

În plus față de aceste beneficii, mai putem adăuga câteva:

 • realizarea de cursuri;
 • furnizarea de servicii utile pentru urmăritorii dumneavoastră (SEO, Google Adwords, Ads Management și așa mai departe);
 • donații;

Puteți să le cereți urmăritorilor dvs. donații pentru a vă ajuta cu costurile de întreținere a tot ceea ce presupune realizarea unui podcast.

 • găzduirea de evenimente;

Aceste evenimente sunt fundamentale pentru cineva care dorește să creeze o legătură puternică între podcast și fani. Este, de asemenea, o oportunitate uriașă de a genera venituri mari.

Un exemplu de eveniment ar fi să invitați actori, cântăreți sau alte persoane celebre din România la podcastul dumneavoastră. Acesta este într-adevăr un conținut valoros.

Oferte cashback pentru cumpărături online

Cashback-ul este o altă metodă eficientă de a face bani cu telefonul mobil în România. Este soluția perfectă pentru toți cei cărora le place să facă cumpărături, online sau în magazinele fizice.

Principiul este simplu: odată ce vă înscrieți, unele aplicații vă permit să primiți înapoi o parte din valoarea cumpărăturilor. O altă modalitate extraordinară de a obține bani cu ajutorul aplicațiilor și cu telefonul mobil în mână.

Dacă nu ați folosit până acum astfel de site-uri de cashback, înseamnă că ați pierdut o oportunitate.

A face bani cu telefonul mobil în România prin intermediul site-urilor de cashback nu necesită cunoștințe avansate de informatică, programare sau alte abilități specifice acestui domeniu de activitate.

Pentru România, cel puțin eu am folosit doar 2 site-uri care mi s-au părut mai mult decât decente din punct de vedere al valorii banilor care pot fi obținuți din diverse oferte de cashback.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor site-uri sau aplicații care să ofere oferte bune de economisire, atunci puteți încerca următoarele:

 • Curve card (1% la până la 6 comercianți);
 • Wirex card (între 0,5 și 2%);

Vindeți obiectele de care nu mai aveți nevoie

Cu toții avem obiecte de care nu mai avem nevoie și pe care le putem vinde ulterior pe site-uri sau platforme specializate. Tot ce trebuie să faceți este să realizați fotografii clare ale obiectelor pe care doriți să le vindeți, să le postați ulterior și să menționați prețul fiecărui obiect și numărul dumneavoastră de telefon.

Care sunt cele mai populare locuri sau site-uri unde puteți vinde lucruri de care nu mai aveți nevoie?

Să începem cu ceva simplu, și anume vânzarea la nivel local.

De exemplu, în fața casei dumneavoastră, puteți organiza o așa-numită „vânzare de garaj„.

În acest spațiu, puteți vinde orice, de la haine, pantofi, cărți, jucării vechi, unelte pe care nu le mai folosiți în bucătărie și așa mai departe. Prin intermediul unor postere simple, puteți conștientiza de existența vânzării pe cei care sunt interesați să cumpere astfel de lucruri.

Nu știu dacă vă mai amintiți de acele magazine numite ”consignații” de pe vremea lui nea Nicu. Aici puteai găsi multe lucruri la prețuri rezonabile.

Ei bine, și acum vă mai puteți târgui cu astfel de magazine sau cu cele care promovează haine second hand.

Mai există și opțiunea de a vinde online prin intermediul unor platforme precum Ebay, Etsy, Facebook Marketplace, Bonanza și așa mai departe.

Fiți plătiți pentru a testa jocuri la domiciliu

Un alt mod de a face bani cu telefonul mobil în România este să testați aplicații. Da, ați citit bine, puteți face o mulțime de bani cu telefonul mobil testând diferite aplicații.

Companiile sau dezvoltatorii de aplicații, înainte de a lansa o anumită aplicație pe piață, au nevoie de oameni care să o testeze. Scopul acestor teste este de a detecta eventualele probleme.

bani cu telefonul mobil în România folosind aplicația AppNanaPin

În prezent, există mai multe site-uri care oferă sarcina de a testa aplicații. AppNana este una dintre aplicațiile mobile care vă permite să testați aplicații și să câștigați bani cu ajutorul telefonului mobil. Este posibil să câștigați în jur de 2 dolari pe test. Plata se poate face prin PayPal sau Revolut.

În general, valoarea premiilor oferite este influențată de site-ul, dezvoltatorul sau complexitatea activității.

Această activitate distractivă și consumatoare de timp poate fi realizată pe aplicații sau site-uri, după cum urmează:

 • Nintendo (un nume important în industria jocurilor online);
 • Bananatic ( câștigați ”banane” ca tester de jocuri);
 • Cash Crate;
 • Blizzard (o companie de jocuri de succes care a lansat World of Warcraft, Diablo și StarCraft);
 • Octappush ( testare jocuri pentru mobil, plăți prin PayPal);
 • Rockstar Games (o companie de jocuri recunoscută la nivel mondial pentru popularul joc Grand Theft Auto).

Jocuri care plătesc în bani reali în România

Pe vremuri, jocurile reprezentau o modalitate de a vă distra, de a petrece timpul cu prietenii. În zilele noastre, este posibil să câștigați bani jucând jocuri video pe internet. De pe telefonul mobil puteți câștiga bani jucând jocuri video care să vă aducă diferite recompense.

Așadar, așezați-vă într-un fotoliu confortabil, relaxați-vă și începeți să jucați jocuri care vă pot aduce diverse recompense în bani cu telefonul mobil în România, criptomonede sau tichete cadou digitale.

Dacă ideea de fotoliu nu vă atrage, atunci puteți opta pentru o cafenea, poate o plajă sau orice alt loc unde aveți acces la Wi-Fi.

Iată câteva aplicații sau site-uri de jocuri care vă pot umple timpul liber sau poate chiar buzunarul, dacă aveți noroc sau inspirație:

 • Cash’Em All (jocuri digitale în schimbul unor puncte care pot fi răscumpărate în PayPal);
 • FreeCash (un site cu o creștere puternică în popularitate, cu diverse modalități de retragere, jocuri, sondaje, skin-uri pentru jocurile dvs. preferate etc.);
 • GameHag (Soul Gems, amulete protectoare, sarcini simple, jocuri gratuite și venituri pasive);
 • Bananatic (aplicație mobilă, suport de calitate, înregistrare gratuită, PayPal, tichete cadou digitale);
 • WAM (realizat de o echipă românească, jocuri și criptomonede, turnee, chat, marketplace NFT etc);

Cele mai bune sondaje online care aduc bani cu telefonul mobil în România

Una dintre cele mai convenabile modalități de a câștiga bani cu telefonul mobil în România este să participați la sondaje online. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe o platformă, să vă creați un profil și să vă dați cu părerea (obiectivă) despre anumite produse sau servicii.

Timpul liber, răbdarea și motivația sunt cele care vă vor ajuta să faceți bani prin sondaje.

Toate aceste site-uri de sondaje au o politică diferită atunci când vine vorba de recompensarea utilizatorului. Unele vor oferi recompense decente, dar vor fi unele care nu vor putea atrage mulți participanți din cauza premiilor mici puse în joc.

Un alt factor important care va avea o influență puternică asupra sumei de bani oferite pentru completarea unui sondaj este locația geografică.

Chiar și în aceste condiții, există anumite site-uri care sunt oarecum atractive pentru cei care locuiesc în România, și anume:

 • ySense (unul dintre cele mai populare site-uri de sondaje, retragere minimă de 10 dolari prin PayPal, extensie de browser, invitații la sondaje, etc);
 • GG2U (bonus de înscriere de 1$, plată minimă de doar 7$, suport de încredere și de calitate, jocuri, premii de fidelitate);
 • LootGain (diferite metode de plată, înscriere gratuită, puncte bonus, recenzii pozitive ale celor care au folosit acest site, oferte de bună reputație);
 • FruitLab ( mod distractiv de a obține recompense, încărcarea de clipuri de jocuri, sondaje de opinie, jocuri arcade, bonus de conectare zilnică).

Google Opionion Rewards

Google Opinion Rewards este o altă aplicație disponibilă pe majoritatea telefoanelor inteligente care vă permite să câștigați bani. După ce instalați aplicația, veți primi notificări ori de câte ori este disponibilă o activitate.

Sarcinile sunt diversificate de fiecare dată, poate fi vorba de sondaje, opinii, recenzii sau alte tipuri de activități. Fiecare sarcină este plătită între 0,10 dolari și câțiva dolari, în funcție de nivelul de complexitate.

pariați pe Bitcoin și câștigați bani reali cu telefonul mobil în RomâniaPin

Pariați pe Bitcoin ca să câștigați bani cu telefonul mobil în România

Bitcoin a crescut foarte mult în ultimii ani și se numără printre cele mai profitabile investiții. Mulți oameni au fost surprinși de popularitatea bruscă a acestei monede virtuale.

Cu toate acestea, puțini oameni au încredere în criptomonede. În zilele noastre există oportunități incredibile care ne permit să câștigăm bani cu ajutorul telefoanelor noastre mobile datorită monedei Bitcoin. Vestea bună este că se poate face o avere dacă alegeți să pariați pe Bitcoin.

Dar aveți grijă, riscurile de a pierde sunt destul de mari. Două dintre cele mai populare aplicații pentru a paria pe Bitcoin sunt Coinbase și eToro.

Pariuri sportive

Pariurile sportive reprezintă o piață imensă și atrage din ce în ce mai mulți oameni, chiar și pe cei care nu sunt neapărat fani ai sportului.

Puteți face bani cu telefonul mobil, vă puteți completa veniturile cu telefonul mobil, dar riscurile de a pierde toți banii pe care îi pariați sunt destul de ridicate. Pariurile sportive presupun o strategie de pariere eficientă.

Ar trebui să se știe de la început că norocul nu are nimic de-a face cu pariurile sportive.

Mai degrabă, cunoștințele pe care le-ați dobândit despre un anumit sport (fotbal, tenis, baschet, handbal etc.) pot duce la obținerea unor rezultate pozitive la pariuri.

Există persoane care au simțul de a detecta anumite defecte în ceea ce privește forța ofensivă sau defensivă.

Alți factori, cum ar fi situația emoțională dintre participanții la joc sau atmosfera din cadrul unei echipe, vă pot ajuta să interpretați mult mai bine un pariu sportiv și astfel să câștigați.

Ca un mare dezavantaj putem numi excesul de încredere. Această stare poate aduce un parior într-o falsă realitate în care totul este sub control, informație sigură sau nu are cum să piardă acel pariu. Și astfel acesta va paria mai mult decât posedă.

Așadar, pariurile sportive nu sunt pentru oricine. Nu uitați că agenții de pariuri dețin controlul absolut. În cele din urmă, CASA va câștiga întotdeauna.

Dacă nu ar fi avut succes, nu ar fi ajuns la nivelul de răspândire pe care l-au atins astăzi.

Cu toate aceste aspecte pozitive și negative, există oameni care au făcut o mulțime de bani din pariuri sportive, dar, așa cum am menționat deja, trebuie să aveți anumite abilități sau cunoștințe pentru a reuși în această activitate riscantă, dar distractivă.

Comerț electronic

Comerțul electronic nu este o activitate adecvată pentru toată lumea, deoarece este extrem de schimbătoare. O altă opțiune este să înființați o afacere de comerț electronic sau o companie digitală, deoarece aceasta din urmă va fi mai puțin speculativă.

Puteți să vă procurați produsele de care aveți nevoie, să găsiți o modalitate de a le expedia și să le vindeți pe Amazon, Emag sau Shopify. Veți atrage trafic și, dacă afacerea dvs. are succes, puteți câștiga câteva sute, chiar câteva mii de euro pe zi.

faceți bani pe internet cu PayPal în RomâniaPin

Câștigați bani folosind contul dvs. de PayPal

Una dintre cele mai fiabile modalități de a face și de a primi bani este PayPal. Această companie a fost inițiată de celebrul Elon Musk și abia după ce acesta a plecat a reușit să devină cunoscută.

PayPal este un sinonim pentru transferuri de bani de încredere în întreaga lume. Puteți chiar să vă retrageți banii în contul bancar fără comisioane, cu condiția să locuiți în Statele Unite.

Puteți câștiga bani pe PayPal răspunzând la sondajele acestora, cumpărând online sau jucând jocuri sau chiar mergând pe jos.

Multe site-uri web care generează venituri folosesc PayPal ca principală metodă de plată. Am întâlnit și site-uri care solicită un cont PayPal VERIFICAT ca o condiție a procesului de înregistrare.

Așadar, activități precum sondajele pe bani, scrierea ca freelancer, designul grafic, marketingul afiliat, cumpărăturile online etc. necesită, printre altele, utilizarea unui cont PayPal, dar, desigur, nu este o condiție obligatorie.

Deși PayPal este o modalitate convenabilă de a face bani, este recomandabil să acordați atenție tuturor normelor și regulamentelor interne.

Recent, PayPal a încercat să introducă o politică prin care dorea implementarea unei amenzi de 2.500 de dolari pentru răspândirea de dezinformări, ceea ce este scandalos. Dar, din fericire, în fața numeroaselor „plângeri”, PayPal a trebuit să facă un pas înapoi și să retragă această condiție.

Cu toate acestea, PayPal rămâne unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți care pot fi folosiți de cei care vor să facă bani cu telefonul mobil în România.

Marketing Pe Internet

Se pot face bani pe internet prin marketing, blogging sau postări în social media. Multe companii sunt dispuse să plătească pentru conținut pe site-urile lor. Puteți crea conținut comercial pentru aceste companii folosind telefonul dumneavoastră.

Avantajul acestui tip de activitate este că se poate face de oriunde. O altă modalitate este aceea de a da like la postările de pe rețelele de socializare. Acest lucru este ușor de făcut având în vedere timpul pe care îl petrecem cu toții pe rețelele de socializare.

Nu știu dacă ați prins vremurile în care diverse persoane vă sunau la ușă încercând să vă vândă anumite servicii sau produse. În zilele noastre, acest tip de Publicitate Tradițională nu mai are succes, dar întotdeauna vor exista câteva persoane care vor încerca să supraviețuiască folosind această metodă învechită de vânzare.

În prezent, aceasta se face prin radio, televiziune, panouri publicitare sau chiar prin apeluri telefonice. Totul se învârte în jurul internetului, unde utilizatorul este cel care va decide ce fel de conținut să consume.

Fiți răsplătiți pentru a căuta pe Internet

Ce poate fi mai ușor decât să câștigați bani cu telefonul mobil căutând pe internet?

Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să tastați lucrurile pe care vi le spune o aplicație și apoi să vedeți ce apare.

Nimic nu poate fi mai simplu. Vestea bună este că există o mulțime de aplicații care vă permit să câștigați bani căutând pe internet cu ajutorul telefonului mobil. Puteți alege o aplicație care vă place și puteți începe să faceți bani.

Oricum, vă petreceți o mare parte din timpul liber căutând și navigând pe internet, de ce să nu primiți câteva recompense.

Desigur, aceste joburi nu sunt plătite foarte bine, dar dacă mai adăugați și alte oferte, puteți obține un venit destul de generos.

Cu ajutorul unor aplicații sau site-uri precum Pawns.app, SwagBucks, Qmee, Zoombucks, Appen etc., puteți experimenta această oportunitate de a face bani cu telefonul mobil în România, din confortul casei dumneavoastră.

Concluzii

Sunt numeroase modalități de a face bani cu telefonul mobil în România, majoritatea dintre acestea fiind rapide și ușoare. Fie că este vorba de testarea jocurilor video, de participarea la sondaje plătite, de freelancing sau de vizionarea de reclame, vă puteți rotunji veniturile.

Prin urmare, dacă doriți să câștigați un venit suplimentar folosind telefonul mobil în România, există câteva modalități de a face acest lucru. Vindeți-vă hainele vechi pe platformele dedicate sau pe pagina proprie, folosiți o aplicație de investiții, completați sondaje online sau comercializați-vă fotografiile pe diverse site-uri. 

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania