PerkWiz – O aplicație de locuri de muncă freelancing | Merită sau nu?

5
(1)

Internetul este plin de site-uri și aplicații care pretind că putem face bani doar prin completarea unor joburi online fără experiență. Căutând ca un ”nebun”, am reușit să dau peste o aplicație care, în teorie, ar trebui să ne răsplătească pentru îndeplinirea unor joburi de freelancing. Este vorba despre aplicația PerkWiz.

Deși pare OK la prima vedere, nu trebuie să ne grăbim, adică este recomandat să ne informăm înainte de a o instala pe telefonul mobil.

Având în vedere că timpul este cel mai valoros ”produs” al nostru, nu ar trebui să ne batem joc de el. Cu alte cuvinte, ar trebui să încercăm pe cât posibil să evităm acele situații care vor determina o pierdere nejustificată de timp.

Acum nu știu cât de interesat sunteți de aceste site-uri sau aplicații de freelancing, dar o să vă prezint o scurtă listă de site-uri care se încadrează în această categorie selectă de joburi.

Astfel, joburile de freelancing se pot face cu ajutorul următoarelor site-uri sau aplicații:

Să revenim la analiza aplicației PerkWiz. Parcurgând toate informațiile din acest articol, veți putea ști dacă PerkWiz este o soluție bună pentru dumneavoastră, adică veți afla tot ceea ce vă poate oferi această aplicație, fie că vorbim despre lucrurile pozitive sau negative.

Ce este PerkWiz?

PerkWiz este o aplicație de tip GPT care ne oferă posibilitatea de a efectua joburi de freelancing în schimbul unor recompense bănești.

Dar haideți să vedem ce are de oferit această aplicație. Pentru a accesa aceste detalii, trebuie să o instalăm pe telefonul mobil.

Ca de obicei, voi instala această aplicație pe un telefon android, așa că voi folosi magazinul de aplicații Google Play.

Cum ne putem înregistra pe PerkWiz?

Înainte de a ne înregistra pe PerkWiz, vom instala aplicația pe dispozitivul mobil pe care îl deținem. După ce vom instala și deschide această aplicație, vom primi câteva mesaje care ne vor arăta detalii despre modul în care funcționează.

În partea de jos a ecranului există un buton numit ”Join for FREE”. Pentru a continua procesul de înregistrare, vom da click pe acest buton.

Înregistrarea presupune utilizarea următoarelor metode, și anume:

  • Cont de Facebook;
  • Cont Google;
  • adresa de e-mail și parola.

În acest caz nu voi folosi contul Google sau Facebook. Mă voi înregistra prin adăugarea unei adrese de e-mail și a unei parole.

Notă: Nu este necesar să confirmați adresa de e-mail.

Cum putem face bani de acasă din joburi de freelancing cu aplicația PerkWiz?

Ce poate fi mai frumos decât să investiți în voi înșivă și să deveniți un așa numiții liber-profesioniști? De ce să nu profitați la maximum de timpul liber pentru a realiza niște micro joburi folosind aplicații sau site-uri specializate în astfel de activități?

Ei bine, aplicația PerkWiz se axează în principal pe realizarea de micro joburi, dar cu o mică diferență. În mod normal, pe astfel de platforme de freelancing, noi suntem cei care căutăm de lucru. Dar pe PerkWiz, angajatorii sunt cei care caută persoanele potrivite pentru a le finaliza proiectele.

creare anunț de muncăPin
Anunț de muncă PerkWiz

În secțiunea ”Locuri de muncă” aveți o secțiune numită ”Create Job for Sale”. Aici veți adăuga detalii despre locul de muncă pentru care doriți să fiți angajat.

Cu alte cuvinte, vă veți face reclamă specificând domeniile de activitate la care vă pricepeți cel mai bine. Aici putem include informații despre categorii precum grafică, programare, marketing, traduceri, wordpress sau creare de conținut.

Ideea este de a oferi cât mai multe detalii despre calitățile proprii pentru a-i convinge pe angajatori să lucreze cu dumneavoastră.

Trebuie să recunosc că PerkWiz este prima aplicație de acest gen pe care am folosit-o. Dar acest tip de aplicație are avantaje și dezavantaje. Principalul avantaj se referă la banii pe care îi puteți obține pentru completarea acestor micro joburi. În acel formular în care descrieți oferta de muncă, aveți posibilitatea de a stabili suma de bani pentru care sunteți dispus să lucrați. Drept urmare, nu veți ajunge în situația în care să fiți răsplătit mai puțin decât vă doriți.

Un anunț de angajare cât mai detaliat posibil – Șanse mai mari ca un angajator să vă găsească

Dar aveți grijă ce sumă de bani scrieți pe acel formular. Dacă suma de bani este exagerată, niciun angajator nu va dori să lucreze cu dumneavoastră. De aceea, vă recomand să vă documentați mai întâi pentru a oferi un preț acceptabil. Totul trebuie să fie în echilibru.

Pe lângă ”salariu”, trebuie să stabiliți și termenul de realizare a acestor proiecte. Și aici trebuie să fiți atenți, pentru că dacă nu puteți respecta perioada de finalizare (în zile), există ”pericolul” de a nu fi plătiți. Adică, omul dă un ban, dar are și niște așteptări. Cu alte cuvinte, este nevoie de seriozitate.

Dar asta nu este tot. Scopul principal al acestor informații este de a atrage angajatorii. Cu cât descrierea este mai complexă și mai realistă, cu atât veți atrage mai mulți angajatori și veți câștiga mai mulți bani.

microjoburi PerkWizPin
Exemple de joburi freelance

De asemenea, puteți realiza un clip video în care să explicați mai multe despre oferta dvs. și de ce ar trebui să vă angajeze pentru a realiza acele proiecte freelance.

Atunci când un angajator este interesat de oferta dumneavoastră, aplicația PerkWiz vă va trimite o notificare. După ce ați citit notificarea respectivă, puteți începe să lucrați ca freelancer. Dar nu uitați să respectați tot ce ați scris în anunțul de angajare.

Ce alte metode pot fi folosite pentru a câștiga bani online cu PerkWiz?

Ați creat anunțuri de angajare. Acum trebuie să așteptați până când un angajator devine interesat de anunțul dumneavoastră. În timp ce așteptați, puteți face alte activități care vă pot aduce diverse venituri suplimentare. Acestea sunt ofertele plătite sau ofertele locale.

Ce sunt ofertele plătite?

Ofertele plătite sunt des întâlnite pe site-urile GPT, precum TimeBucks, PrizeRebel, Bucksify, FruitLab sau RewardXP. Pentru cei care nu au mai completat astfel de oferte până acum, ofertele plătite presupun efectuarea unor activități precum participarea la sondaje, instalarea de aplicații, jocuri sau vizionarea de videoclipuri. Cele mai frecvente sunt jocurile și sondajele. Fiecare dintre acestea va conține un set de instrucțiuni care trebuie urmate 100% pentru a primi recompensa.

Ce sunt ofertele locale?

Ofertele locale nu sunt oportunități de a face bani. Mai degrabă, ele pot fi privite ca un mijloc de a economisi bani. Aceasta este o secțiune care nu este importantă pentru persoanele din România. Aici veți găsi o listă de magazine care oferă anumite promoții. Dar atâta timp cât aceste așa-zise magazine ”locale” nu sunt disponibile în zona mea, atunci nu văd rostul utilizării ei. Prin urmare, vom merge mai departe.

Ce sunt recompensele PerkWiz?

Această ”oportunitate” ne oferă posibilitatea de a cumpăra anumite abonamente. Aceste abonamente ne vor aduce anumite beneficii.

PerkWiz oferă 3 tipuri de abonamente:

  • Argint;
  • Aur;
  • Platină.

Costul acestor abonamente se plătește lunar, după cum urmează:

  • Abonamentul Argint va costa 4,99 dolari pe lună;
  • Abonamentul Aur costă 8,99 dolari pe lună;
  • ultimul abonament, Platină, costă 12,99 dolari pe lună.

Bineînțeles că nu vă recomand să investiți bani în această aplicație.

În ce constă programul de promovare?

PerkWiz ne surprinde cu un program de promovare interesant.

Veți avea un link special de recomandare. Oricine va folosi acest link va deveni referralul dumneavoastră și va primi 25$.

Stați puțin, nu este atât de simplu pe cât pare.

Pentru a primi acei bani, referalul trebuie să cumpere un abonament. Dacă reușiți sa convingeți persoane să investească bani, veți primi și dumneavoastră suma de 25 de dolari. În concluzie, programul de promovare este într-o oarecare măsură unic, dar nu foarte profitabil. Așa că nu merită promovată această aplicație.

Care sunt metodele de plată?

Singurul mod de a fi plătit este prin intermediul procesatorului de plăți Payoneer. Așadar, trebuie să aveți un cont pe acest site pentru a primi banii câștigați prin PerkWiz. Cu toate acestea, există și un avantaj. Nu aveți un minim de retragere. Ca urmare, imediat ce veți câștiga bani, îi puteți retrage și în contul Payoneer.

Sincer, mi-ar fi plăcut să existe și alte metode de plată, cum ar fi PayPal sau criptomonede.

Merită sau nu?

Din păcate, răspunsul la această întrebare este nu. Ideea în sine este una atractivă. Ne construim anunțul de angajare și așteptăm ca angajatorul să ne contacteze. Până aici totul este în regulă. Problema apare atunci când suntem sfătuiți să investim bani pentru a avea acces la mai mulți angajatori (cumpărarea de abonamente).

Ca să nu mai vorbim de recenziile negative pe care aplicația le are în Google Play. Sunt multe persoane care se plâng că au fost taxate fără voia lor. De aceea am preferat să mă înregistrez cu o adresă de e-mail și nu prin intermediul contului de Google sau Facebook.

În concluzie, vă mulțumesc că ați citit acest articol, dar nu vă pot recomanda să folosiți această aplicație de freelancing. Puteți găsi multe alte aplicații sau site-uri care oferă servicii gratuite de freelancing.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu