5 aplicații care te plătesc cu bani reali în România ca începător

0
(0)

Când ai un telefon mobil și o conexiune la internet, nu există niciun motiv pentru care să nu poți face bani online fără investiții. Cu toții știm că petrecem mult timp pe telefon. Între navigarea pe internet și jocurile pentru distracție, este ușor să ne pierdem în lumea virtuală. Dar, v-ați gândit vreodată la câți bani ați putea câștiga în timp ce faceți toate acestea? Există aplicații care te plătesc cu bani reali chiar aici, în România. Și nu trebuie să fii un expert. Ești un începător? Perfect. Haideți să explorăm împreună.

Cele mai bune 5 aplicații care te plătesc cu bani reali

Să trecem direct la subiect. Am pregătit o listă de aplicații care te plătesc cu bani reali în România. Desigur, sunt mai multe, dar aceste cinci sunt alese cu grijă. Ele îți oferă mai mult decât o promisiune, îți oferă bani reali în schimbul timpului și efortului tău.

Înainte de a intra în detalii, să clarificăm un lucru. Aceste aplicații nu vă vor umple buzunarele de bani peste noapte.

Ele sunt genul de activități pe termen lung în care consecvența este esențială. Cu cât investești mai mult, cu atât cresc câștigurile tale. Dar ești recompensat cu bani reali, nu cu tichete cadou sau mai știu eu ce. Dar este un început. Și orice început poate duce la lucruri mărețe.

Așa că iată-le:

  • Attapoll;
  • ySense;
  • HoneyGain;
  • PawnsApp;
  • MarketAgent.

Attapoll

Gândește-te la Attapoll ca la un prieten generos. De ce? Pentru că vă oferă bani doar pentru că vă spuneți părerea. Nimic nu poate fi mai simplu. În plus, este o aplicație de încredere. Știi ce este TrustPilot? Este un loc unde oamenii spun dacă ceva este bun sau nu. Ei bine, Attapoll are peste 2500 de recenzii și un rating general de 4,4.

attapoll este una din oferta de aplicații care te plătesc cu bani reali în RomâniaPin

Pentru a începe, descarcă aplicația pe telefonul tău, fie că este Android sau iOS. Deschideți aplicația și conectați-vă folosind contul Google. Gata, acum ești gata de acțiune.

Personalizează-ți experiența

Poate te întrebi cât durează. Ei bine, tu decizi. Mergi în meniul de setări și alege cât de des și cât de mult timp vrei să dureze sondajele.

Ce altceva poți face? Poți, de asemenea, să-ți inviți prietenii. Dacă o fac, primești 10% din câștigurile lor. Nu e rău, nu-i așa?

Iar când vine momentul să îți ridici banii, ai nevoie doar de 3 euro în cont. Îi poți transfera către PayPal sau Revolut. Dar, dacă te simți generos, poți dona 2,5 euro pentru o cauză bună.

ySense

ySense nu este doar o altă opțiune de câștig de pe lista de aplicații care te plătesc cu bani reali. Este o platformă legitimă și este operată de Prodege, cei care au și alte proiecte de succes în domeniu, precum Swagbucks și InBoxDollars. Acest site de sondaje a fost fondată în 2007 și de atunci a crescut constant.

bani din sondaje online și plăți rapide prin PayPal cu aplicația ySensePin

Cum să începi

Dacă ești pregătit să faci bani pe internet fără investiții, atunci trebuie să îți faci un cont aici. Nu este complicat. Introduceți o adresă de e-mail și o parolă, apoi confirmați e-mailul. Completându-ți profilul, îți crești șansele de a fi selectat pentru sondaje bune.

Sondaje atractive

Începând de la 10 cenți și ajungând până la 1,50 dolari, sondajele de pe ySense sunt oportunități bune de a câștiga bani reali. Dar așteptați, există ceva mai bun: bonusuri pentru activitatea dvs. zilnică.

Bonusuri zilnice

Există șanse să primiți un bonus de până la 16% din câștigurile dumneavoastră. Tot ce trebuie să faci este să completezi cel puțin două oferte plătite și două sondaje în fiecare zi. Câștigul poate fi unul decent.

Oferte plătite suplimentare

Pe lângă sondaje, ySense oferă și o listă de oferte, în principal jocuri pentru mobil. Premiile în bani încep de la 3$ și pot ajunge până la 43$. Dar pentru a vă bucura de premii, trebuie să îndepliniți cerințele fiecărei oferte. Așadar, citiți cu atenție.

Opțiuni de plată

Ați câștigat deja? Bun. Acum, să vorbim despre cum să încasați banii. Aveți câteva opțiuni: PayPal, Steam, Payoneer sau Skrill. Pentru PayPal, suma minimă de plată este de 10$. Dacă alegi Skrill, ai nevoie doar de 5,05$.

Honeygain

Te-ai gândit vreodată că telefonul tău mobil ar putea fi un fel de purceluș roz care îți aduce venituri pasive? Ei bine, este posibil. Iată cum funcționează aplicația Honeygain, unul dintre cele mai solide exemple de aplicații care te plătesc cu bani reali.

venituri pasive online și plăți prin PayPal cu HoneygainPin

Ce este Honeygain?

Imaginează-ți că ai un robinet. Dar, în loc de apă, curge internet. Honeygain îți dă bani doar pentru că lași robinetul deschis. Și să nu uităm că îți oferă un bonus de 5 dolari după crearea unui cont nou. Practic, te plătește pentru ceva ce ai deja: o conexiune la internet.

Primii pași

Este simplu. Îți creezi un cont, îți împarți conexiunea la internet și începi să vezi cum cresc creditele contului tău. E drept, trebuie să ai o conexiune stabilă la internet. Este ca o regulă de aur. Dacă internetul este instabil, totul se prăbușește ca un castel de nisip.

Ce câștigi?

Te întrebi cum să faci bani pe internet fără să investești? Honeygain nu te obligă să cumperi nimic. Ai nevoie doar de internet și de o platformă compatibilă:

  • Windows;
  • MacOS;
  • Linux;
  • iOS;
  • Android.

Cât de mult și cum?

Un detaliu important este suma minimă de retragere: $20. Odată ce ai atins această sumă, ai două opțiuni pentru a-ți primi banii: PayPal sau JumpTask, adică JMPT, un portofel care acceptă Binance Smart Chain. Dar atenție, dacă alegeți PayPal, va trebui să vă creați un cont pe Tipalti.

Credibilitate

Și să nu uităm de încrederea pe care o generează. Are un rating de 4,5 pe TrustPilot, susținut de peste 10.500 de recenzii.

Pawns App

Câteodată, chiar și în cele mai obișnuite zile, apar oportunități de a câștiga bani. Aplicația Pawns este un exemplu perfect care se încadrează în categoria de aplicații care te plătesc cu bani reali. O poți pune alături de Honeygain, pentru că ambele îți oferă un mic impuls financiar.

cu aplicația Pawns obțineți venituri pasive zilnice și plăți PayPal pentru doar 5 $.Pin

Deschideți aplicația, setați-o și uitați de ea

În esență, aplicația Pawns App te plătește pentru a împărți o mică parte din conexiunea ta la internet. Este vorba de bani pe internet fără nicio investiție. Într-adevăr, nu trebuie să cheltuiți nimic. De ce este grozav. Pentru că oriunde te-ai afla – acasă, la birou sau într-o cafenea – câștigi.

Platforme și credibilitate

Aplicația Pawns este făcută să funcționeze pe Windows, Android, iOS și macOS. Și da, are un rating de 4,5 pe TrustPilot, cu peste 180 de recenzii. Deci nu este o înșelătorie; este reală și de încredere.

Cum funcționează?

Principala modalitate de a câștiga este simplă: partajați lățimea de bandă de internet. Îți oferă 0,20 dolari pentru fiecare 1 GB de date pe care îl împarți. Dar asta nu este tot. Aplicația Pawns App are și sondaje pentru a-ți crește câștigurile.

Programe de promovare

Să vorbim acum despre ceva foarte dulce. Îți dă 1$ atunci când persoanele pe care le-ai invitat primesc prima lor plată. Iar cei care folosesc link-ul tău de promovare primesc și ei un bonus de 1$. În plus, primești un comision de 10% din câștigurile lor.

Cum încasați banii?

Ai ajuns la 5 dolari și vrei să încasezi? Îi poți obține prin PayPal sau Bitcoin.

MarketAgent

Pe scurt, MarketAgent este un loc de muncă online unde ești plătit pentru a-ți împărtăși opinia. Exact, opinia ta valorează bani reali. Gândește-te la tine ca la un mic expert care le spune oamenilor mari cum să își facă mai bine treaba.

Ce face MarketAgent?

MarketAgent este un site de sondaje. Asta înseamnă că ei îți pun întrebări și tu răspunzi la ele. Pentru asta, ei îți dau bani. Asta e perfect dacă vrei să faci bani pe internet fără să investești. Nu ai nevoie decât de o opinie și de un loc unde să te exprimi.

Cum începi?

Este ușor să începi. MarketAgent îți oferă opțiunea de a alege limba română ca limbă de exprimare pe site. Îți place să comunici în limba română, nu-i așa? Te poți înscrie cu Facebook, Google sau Apple. Dar dacă ești genul de persoană care folosește emailul, o poți face și așa. Dacă ai o adresă de Yahoo, nicio problemă.

La început, îți dau și un mic bonus. E ca atunci când primești bomboane pentru că ești cuminte.

Cum funcționează sondajele?

După ce v-ați înregistrat, începeți să primiți sondaje. Pentru fiecare sondaj, vi se oferă între 0,10 $ și 1 $. Nu este mult, dar se adună. Iar tu, micul expert isteț, acumulezi bani pe măsură ce le spui oamenilor mari ce crezi.

Vrei să-ți aduci și prietenii?

Dacă ai un prieten care vrea să facă și el bani pe internet, îl poți aduce în joc. Pentru fiecare prieten care completează primul sondaj, câștigi 0,50$. Nu-i rău, nu-i așa?

Cum faci rost de bani?

Acum urmează partea cea mai bună. Când ai strâns 50 RON, îți poți lua banii. Metodele de plată sunt PayPal sau Skrill. Dar dacă ești genul răbdător, poți aștepta să strângi mai mulți bani. Ai opțiuni, 123,65 RON sau 247,29 RON.

Aplicații care te plătesc cu bani reali – Adevăr sau mit?

Acum aveți toate detaliile. Ai cinci aplicații care te plătesc cu bani reali, chiar aici, în România. Și nu e doar de fațadă, e pe bune. Ați auzit de TrustPilot? Este locul unde oamenii spun dacă o aplicație merită sau nu. Cele mai multe dintre ele de aici primesc note mari. Înseamnă că poți avea încredere în ele.

Citește și: De ce TubePay nu te face bogat: Realitățile câștigului pe YouTube!

Pentru cei care vor să ia atitudine, Attapoll este prietenul tău. Spui ce crezi și pui bani în buzunar. Pentru cei pasivi, Honeygain este o opțiune. Stai liniștit și privește cum ți se umple contul. Dacă sondajele sunt pasiunea ta, MarketAgent și ySense te vor ajuta să îți transformi opinia în bani. Cu aplicația Pawns App, îți împarți conexiunea la internet și câștigi bani.

Și să nu uităm, toate aceste aplicații sunt o modalitate excelentă de a face bani pe internet fără investiții. Majoritatea îți permit să îți retragi banii când atingi o sumă mică, cum ar fi 3 euro sau 5 dolari. Așa că nu trebuie să aștepți o veșnicie pentru a simți beneficiile.

Dacă vrei să faci ceva în plus, fiecare aplicație are și un program de recomandare. Invită-ți prietenii și familia. Vedeți cum se adună procentele din câștigurile lor.

În concluzie

În concluzie, vă recomand să încercați fiecare aplicație. Vedeți care dintre ele vi se potrivește cel mai bine. Începeți să faceți bani pe internet fără investiții și bucurați-vă de libertatea pe care v-o oferă aceste aplicații care vă plătesc cu bani reali. Ce mai aștepți?

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu