Câștigați bani din sondaje online plătite cu JTN Panel | Merită sau nu?

5
(2)

Dragi prieteni, astăzi aș vrea să vă propun un articol despre metode de a face bani prin completarea de sondaje online. Am observat mult interes în mediul online pentru un site numit JTN Panel.

Similar unor site-uri precum Sondaje cu premii, YouGov, TGM Panel și Mobrog, JTN Panel oferă recompense în puncte pentru completarea unor sondaje online plătite în limba română.

Dacă aveți experiență în utilizarea acestor tipuri de site-uri, atunci cu siguranță veți găsi că principiile esențiale ale site-ului JTN Panel vor fi cunoscute.

Dar când vine vorba de astfel de site-uri, este foarte important să știți dacă sunt site-uri de încredere. Pentru a afla aceste detalii, ar trebui să faceți câteva cercetări suplimentare înainte de a vă decide să începeți să completați sondaje prin intermediul lor.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui mod ușor de a face bani pe internet, vă recomand să citiți acest articol despre JTN Panel.

Și nu uitați, nu există nicio garanție atunci când vine vorba de a face bani pe net. Este important să fiți precauți și să citiți toate amănuntele înainte de a vă înscrie pe un site care se promovează ca fiind o opțiune reală de a face bani pe net.

Ce este JTN Panel?

JTN Panel este un site de sondaje care oferă diverse modalități de a câștiga recompense în puncte pentru participarea la diverse sondaje de cercetare a pieței. Cu alte cuvinte, veți fi recompensat pentru feedback-ul pe care îl oferiți cu privire la diverse servicii sau produse.

Un mare avantaj al utilizării acestui site este limba de utilizare. Dacă locuiți în România, JTN Panel vă oferă posibilitatea de a participa la sondaje în limba română.

Acest lucru facilitează utilizarea site-ului pentru cei care nu vorbesc fluent engleza sau alte limbi de circulație internațională.

Cum ne putem înregistra la JTN Panel?

Înscrierea pe site-ul JTN Panel este o modalitate rapidă și ușoară de a deveni membru al acestei comunități specializate în participarea la sondaje online.

Este suficient să vizitați site-ul oficial pentru a completa un formular de înregistrare.

Vi se va cere să adăugați informații precum numele, prenumele, data nașterii și adresa de e-mail. De asemenea, trebuie să știți că acest site de sondaje necesită și un număr de telefon pentru o înregistrare reușită.

JTN Panel înregistrarePin

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, va trebui să bifați aspectele legate de politica de confidențialitate și datele personale. Aceasta înseamnă că veți fi de acord cu regulile de confidențialitate ale site-ului, care vă protejează datele personale.

Procesul de înregistrare este ușor, nu vă costă nimic și nu va dura mai mult de câteva minute.

Bani online prin completarea sondajelor plătite cu JTN Panel

După ce ați devenit membru al JTN Panel, vă puteți autentifica în contul dvs. și puteți selecta secțiunea ”Chestionare” din meniul principal. Această secțiune va afișa toate chestionarele pentru profilul și locația dumneavoastră.

meniu principalPin

De altfel, singurele secțiuni cu care veți interacționa pe acest site sunt ”Chestionare” și ”Puncte JTN”.

Completarea profilului

Atunci când creați un cont nou pe un site de sondaje, este necesar să completați un profil. Pe baza acestui profil, veți primi sondaje.

Astfel, veți introduce date despre județul, orașul, codul poștal, starea civilă, numărul de locuitori din orașul dvs., dacă aveți copii sub 18 ani și așa mai departe.

Cum veți primi sondajele?

Ei bine, pentru toate sondajele care sunt disponibile pentru contul dvs., veți primi notificări prin e-mail.

Aceste invitații la sondaje vor conține informații despre sondaj (data publicării, valoarea punctelor de recompensă și linkul de acces).

sondaje online pe JTN PanelPin
Sondaje pe JTN Panel

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva exemple de sondaje primite pe contul meu.

Care este valoarea punctelor?

Pentru fiecare sondaj completat pe JTN Panel veți primi un număr de puncte.

Dacă luăm exemplul de mai sus, un sondaj vă poate oferi recompense între 1 RON și 3 RON.

Astfel, pentru fiecare 10 puncte JTN veți primi 1 RON.

Care este programul de promovare?

Pe JTN Panel aveți o singură modalitate de promovare, și anume introducerea anumitor informații despre persoana pe care doriți să o invitați.

program de promovarePin

Pur și simplu introduceți numele, prenumele și adresa de e-mail ale persoanei pe care doriți să o invitați pe acest site de sondaje.

Și astfel veți primi suma ”incredibilă” de 1 RON.

Din păcate, nu veți primi un link de promovare pe care să îl distribuiți pe anumite rețele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter sau pe site-uri unde aveți posibilitatea de a face publicitate.

Se pare că nu se acordă prea multă importanță opțiunii de promovare.

Care sunt metodele de plată?

Punctele câștigate pe JTN Panel pot fi schimbate în numerar atunci când câștigați 1000 de puncte JTN.

Pentru a schimba punctele, aveți la dispoziție 3 opțiuni de plată:

 • PayPal;
 • transfer bancar.

Utilizarea acestor metode de plată necesită introducerea adresei de e-mail pentru Skrill sau PayPal, precum și a detaliilor contului bancar (nume, adresă, IBAN și BIC) în cazul în care doriți să utilizați opțiunea de plată prin transfer bancar.

Merită sau nu?

La prima vedere, JTN Panel pare a fi un site de încredere care ne oferă sondaje de opinie ce pot fi completate în limba română. Cu siguranță veți primi sondaje, veți acumula puncte și la un moment dat veți ajunge la 1000 de puncte, ceea ce vă dă dreptul să cereți o plată.

Ei bine, acum începe adevărata distracție. Veți cere plata, dar nu veți primi nimic.

Bineînțeles că o să încercați să le trimiteți mai multe mesaje, dar nu veți primi niciun răspuns.

Pe internet, mulți oameni sunt dezamăgiți că nu au primit plățile pe care le-au cerut. Dar, în mod interesant, sondajele continuă să fie trimise.

Prin urmare, dacă doriți un site unde să completați sondaje și să fiți recompensat, utilizarea site-ului JTN Panel nu este recomandată.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

6 comentarii la „Câștigați bani din sondaje online plătite cu JTN Panel | Merită sau nu?”

 1. Nu recomand!au trecut 3 luni de cand am revendicat premiul și nu am primit nimic! Nu răspunde nimeni la e-mail! Nu mai completați sondaje degeaba!

  Răspunde
 2. Nu plătesc!Am trimis plata acum o luna și nu am primit nimic!am încercat sa iau legătura cu ei prin email dar nu am primit nici un raspuns!neseriosi

  Răspunde
  • Îmi pare rău să aud despre experiența ta neplăcută. Am menționat în articolul meu că JTN Panel poate să nu fie cea mai bună opțiune pentru câștigarea banilor online. Recomand să încerci alte site-uri mai fiabile. Mulțumesc pentru că ai împărtășit experiența ta!

   Răspunde
 3. Jtn Panel nu plateste sondajele. Am facut 1000 de puncte din 19.05.2023, am trimis cererea, dar ma duc cu vorba . Nici acum , 03.12.2023, nu am primit recompensa. Dupa multe cautari, am gasit ca este un site din Bulgaria, deci e clar, asa cum este si Euroins la RCA.

  Răspunde
  • Mulțumesc pentru feedback-ul tău sincer. Se pare că JTN Panel are un ritm de plată mai lent decât un melc într-o cursă de 100 de metri! E posibil să fie mai rapid să faci bani căutând monede pe stradă decât așteptând recompensele de la ei. 😄 Keep it up!

   Răspunde
 4. Sunt de multi ani la jtn panel,au fost corecți până acum….da se pare că nu mai există plata și ați descris exact ce se întâmplă,primești sondaje in continuare da nu mai primești recompensa.Am raportat la payplay și mi au trimis un mesaj cum că o fac ei automat dacă nu reușesc eu.Vise…nimic!!!Mesajele către ei se trimit dar nu mai primești nici un răspuns.Este vremea să renunțăm la a mai complecta sondaje pentru ei.

  Răspunde

Lasă un comentariu