FruitLab – Vizionați și încărcați clipuri video | PayPal și Tichete Cadou

5
(2)

Sunteți un fan al jocurilor pe calculator sau pe mobil? Doriți să câștigați niște bani din vizionarea sau încărcarea de videoclipuri cu jocuri? Doriți să jucați jocuri care vă plătesc în bani reali? Ei bine, site-ul FruitLab pretinde că ne răsplătește exact pentru aceste activități. Așadar, teoretic, acest site ne oferă șansa de a face ceva distractiv, dar și de a câștiga bani pe deasupra.

Citește și Joacă jocuri online și câștigă criptomonede EOS cu Womplay

Deși pare o modalitate simplă de a face bani, trebuie să ne asigurăm că FruitLab este un site serios. De aceea, acest articol va încerca să vă ofere cât mai multe detalii pentru a vă ajuta să vă faceți o idee despre modalitățile prin care puteți câștiga de pe urma acestui site.

Cum ne înregistrăm pe Fruitlab?

Este foarte simplu, trebuie doar să folosiți butonul galben din colțul din dreapta sus.

înregistrare și conectare FruitLabPin
Înregistrare pe FruitLab

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, avem mai multe opțiuni pentru a ne înregistra, fie prin intermediul telefonului mobil, fie direct pe site.

Pentru cei care nu au încă un cont, veți folosi butonul ”Creați un cont”. Acesta vă va duce la pagina în care va trebui să adăugați câteva informații personale, după cum urmează:

 • numele și prenumele dvs.
 • numele dvs. de utilizator;
 • data nașterii dumneavoastră;
 • adresa dvs. de e-mail;
 • parola dumneavoastră;
 • țara de origine.
formular înregistrare FruitLabPin
Formular de înregistrare FruitLab

Nu adăugați informații false, deoarece aceste informații vor fi verificate la un moment dat. După ce ați adăugat toate aceste detalii, veți primi un link de confirmare a contului. Numai după ce ați confirmat contul dvs. prin acest link, va fi posibil utilizarea contului dvs. FruitLab la capacitatea sa maximă.

Ce este FruitLab?

FruitLab este o platformă GPT care își invită membrii să participe la diverse activități, cum ar fi vizionarea sau încărcarea de videoclipuri de jocuri amuzante. Așadar, nu este un site GPT unde petrecem ore întregi completând diverse sondaje plictisitoare. În schimb, acest site ne oferă posibilitatea de a face ceva distractiv, dar și de a câștiga bani din asta.

meniu principalPin
Meniu principal

Ceea ce mi s-a părut interesant este faptul că acest site este actualizat în mod constant, oferindu-ne noi caracteristici menite să ne ofere cea mai bună experiență posibilă pe acest site. Este posibil chiar să îi contactăm pe cei care au creat această platformă. Este vorba despre Ben și Martyn.

Cum puteți primi bonusul de înregistrare?

Acest bonus de înscriere este oferit NUMAI celor care folosesc un link de promovare. Prin urmare, pentru a primi cele 1.000 de puncte PIP, trebuie să folosiți un link care conține un cod de promovare, adică linkul unei alte persoane care are deja un cont pe acest site.

Ce sunt punctele PIP?

Toate activitățile pe care le desfășurați pe această platformă vor fi recompensate în puncte PIP. Numărul de puncte PIP va fi afișat în colțul din dreapta sus, lângă numele dvs. de utilizator.

Dar ce valoare au aceste puncte PIP? Valoarea acestor puncte poate fi rezumată în felul următor:

 • 10 000 de puncte PIP valorează 1$.

Aceste puncte pot fi valorificate și retrase prin metoda preferată atunci când ajungeți la 5$. Acest minim de retragere depinde, de asemenea, de metoda de retragere utilizată. Acesta poate fi mai mic sau mai mare.

Ce metode pot fi utilizate pentru a obține puncte PIP?

Punctele PIP pot fi obținute în următoarele moduri:

 • vizionarea de videoclipuri;
 • încărcarea de videoclipuri;
 • puncte PIP obținute INSTANTANEU (numai pentru telefoanele mobile);
 • jocuri arcade;
 • donații.

Dintre toate acestea, cele mai bune modalități de a obține puncte PIP sunt vizionarea și încărcarea de videoclipuri scurte.

Cum pot obține puncte PIP în urma vizionării unor videoclipuri amuzante pe FruitLab?

Toate videoclipurile sunt afișate în meniul din stânga sus, în secțiunea ”Videos”.

Accesați această secțiune cu un simplu click, după care veți fi direcționat către pagina în care sunt afișate toate videoclipurile. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să selectați un videoclip și să îl vizionați.

clipuri video nostimePin
Clipuri Video FruitLab

Fiecare videoclip, indiferent de durata sa, va fi însoțit de o reclamă. Este important să vizualizați întreaga reclamă și videoclipul pentru a revendica recompensa. Nu faceți clic pe „Skip Ad” (Treci peste reclamă) dacă veți vedea această opțiune.

După o vizionare completă a videoclipului, veți primi 200 XP (experiență). De asemenea, este important de știut că în fiecare săptămână, luni, se va calcula partea dumneavoastră de puncte PIP din Community Pip Pot. Aceasta se calculează în funcție de experiența și de nivelul pe care l-ați atins.

Cum funcționează Community Pip Pot?

Fiecare reclamă vizualizată cu succes va genera un număr de puncte PIP. Aceste puncte PIP vor fi adăugate la Community Pip Pot (un fel de fond de premiere). La începutul fiecărei săptămâni, fiecare membru va primi un număr de puncte PIP, în funcție de nivelul de implicare.

Citește și Jucați jocuri online gratis pe telefonul mobil cu Money Well

Când vorbesc despre nivelul de implicare, mă refer la experiența, nivelul și locația dumneavoastră. Pe toate acestea le veți îmbunătăți prin activitățile desfășurate în cadrul acestei platforme.

Cum ne putem îmbunătăți câștigurile din fondul de recompensare ”Community Pip Pot”?

Pe această platformă, totul se învârte în jurul experienței. Cu alte cuvinte, cu cât aveți mai multă experiență, cu atât veți obține mai multe puncte PIP din acest fond de recompense.

Nivelul contului dumneavoastră este, de asemenea, un factor important care poate influența valoarea câștigurilor. Prin urmare, vă recomand să încercați pe cât posibil să urcați în nivel sau rang pentru a primi mai multe puncte PIP din acest fond de recompensă.

În imaginea de mai jos, puteți vedea care sunt nivelurile, precum și experiența necesară pentru a le atinge.

nivel și experiență FruitLabPin
FruitLab Nivel și Experiență

Cum se deblochează gradele?

Toată experiența acumulată în FruitLab vă permite să vă îmbunătățiți contul prin accesarea de ranguri sau niveluri.

De exemplu, nivelul ”Cadet” este cel cu care vă veți începe aventura pe acest site. Pentru a debloca ”FruitLab Challenges”, trebuie să aveți gradul de ”Private” sau soldat. Deblocarea secțiunii ”Shop” se poate face din momentul în care deveniți ”Corporal” sau ”Caporal”. Emblemele sunt deblocate atunci când ajungeți la rangul de sergent. Dacă doriți să încărcați videoclipuri în biografia dvs. va trebui să aveți gradul de ”Lieutenant” sau ”Locotenent”.

Toate aceste grade vor afecta numărul de monede PIP. Cu cât aveți un grad mai mare, cu atât mai mare este coeficientul de multiplicare.

Ce alte metode pot fi folosite pentru a obține experiență?

Experiența poate fi obținută din aproape orice activitate pe care o desfășurați pe acest site. Experienta este menită să îi recompenseze pe cei mai activi membri.

Toate informațiile despre experiența pe care ați dobândit-o pot fi accesate în colțul din dreapta sus, lângă numele dvs. de utilizator.

După cum am precizat în rândurile de mai sus, principala modalitate de a obține această experiență este prin vizionarea de videoclipuri. Prin urmare, încercați pe cât posibil să vizionați reclama din fiecare videoclip până la sfârșit. Nu dați ”SKIP”.

Interacționați pe FruitLab și acumulați experiență

Dacă interacționați cu fiecare videoclip, dând ”LIKE” sau comentând, puteți câștiga experiență. Puteți urmări sau distribui dacă v-a plăcut conținutul pe care l-ați vizionat. Prin urmare, acesta este un mod foarte simplu de a vă îmbunătăți nivelul de experiență.

Jucați jocuri ARCADE și obțineți experiență

Această secțiune include 2 tipuri de jocuri și anume:

 • jocuri arcade gratuite;

Acest lucru presupune doar jucarea de jocuri arcade gratuite. Veți obține experiență în funcție de nivelul de implicare. Cu cât scorul dvs. este mai mare, cu atât mai multă experiență veți obține.

 • jocuri PVP, adică concurați împotriva altor persoane.

Acest tip de joc este recomandat pentru cei care sunt mai competitivi. Aici concurați împotriva altor persoane. Dar nu este suficient doar să participați, ci trebuie să pariați și un număr de puncte PIP.

jocuri PVP FruitLabPin
Jocuri ARCADE de tip PVP (player versus player)

Cum veți câștiga? Foarte simplu, cel care va obține cel mai bun scor va primi recompensa. Este o modalitate foarte RAPIDĂ de a obține puncte PIP dar și de a pierde totul. Prin urmare, gândiți-vă bine înainte de a începe să jucați PVP.

Obțineți ceva experiență la aceste jocuri înainte de a concura împotriva altor persoane.

Ce este JUICE?

Juice este locul în care veți interacționa cu membrii acestei comunități. Și această activitate vă poate aduce experiență. Este important de știut că SPAM-ul nu este acceptat. Dacă faceți spam cu comentarii fără valoare, atunci veți fi blocat de un moderator. Ca să nu mai spunem că există o limită a experienței pe care o puteți face în fiecare zi. Ca urmare, încercați să postați ceva care să ofere calitate tuturor celor care vă citesc comentariile.

Ce sunt evenimentele ”BOOST”?

Aceste evenimente sunt concepute în principal pentru a vă îmbunătăți nivelul de experiență prin creșterea cantității de experiență per activitate sau a cantității totale de experiență care poate fi obținută din anumite activități.

Prin urmare, încercați să fiți mai activi în timpul acestor evenimente de tip ”BOOST”.

Ce este XP STREAK BONUS?

Un alt mod de a fi recompensat este prin intermediul XP STREAK BONUS.

bonus zilnic FruitLabPin
Bonus STREAK Zilnic

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site sau la aplicație zilnic. Aceasta este singura modalitate de a obține acest bonus. Dacă pierdeți o zi fără să vă conectați, atunci vi se va reseta tot ceea ce ați câștigat până în acel moment.

După ce vă conectați, faceți click pe butonul ”XP” (în partea stângă pentru aplicație sau în partea dreaptă pentru site-ul web) și tastați ”CLAIM”. Cu cât sunteți mai activ, cu atât mai mare va fi valoarea bonusului.

Cum putem câștiga puncte PIP prin încărcarea de videoclipuri pe FruitLab?

Încărcarea de videoclipuri este considerată una dintre cele mai importante modalități de a câștiga puncte PIP. Veți avea un canal pe care veți încărca videoclipuri. În funcție de numărul de vizualizări, veți primi un anumit număr de puncte PIP.

Cum se încarcă un videoclip?

Este foarte simplu, trebuie doar să faceți click pe numele de utilizator în colțul din dreapta sus.

Citește și Obține un venit pasiv în PayPal sau Bitcoin cu aplicația IPRoyal Pawns

Pe această pagină, veți găsi secțiunea în care puteți încărca diferite videoclipuri.

Ce trebuie să știți înainte de a încărca un videoclip?

Acestea sunt condițiile pe care trebuie să le respectați atunci când încărcați un videoclip:

 • videoclipul trebuie să aibă o durată mai mare de 30 de secunde pentru a obține puncte PIP;
 • conținutul duplicat nu este permis;
 • selectarea categoriei potrivite este obligatorie;
 • nu este permisă încărcarea de videoclipuri cu nuditate sau cu alt conținut inadecvat;
 • conținutul trebuie să fie realizat de dumneavoastră.

Nerespectarea acestor reguli va duce la blocarea contului sau la pierderea acestuia.

informații urcare videoclip Pin
Încărcare videoclip

După ce ați adăugat toate informațiile despre videoclipul încărcat, apăsați butonul ”SALVARE”. Pentru moment, videoclipul va fi ”UNLISTED” până când va fi verificat de moderatori. După ce va fi verificat, va fi acceptat pentru vizionare, adică va fi ”LISTAT”. Acest lucru se întâmplă dacă videoclipul respectă regulile, în caz contrar nu va fi listat.

încărcare videoclip UNLISTEDPin
Încărcare clip video – UNLISTED

Toate acestea se vor întâmpla numai după ce veți primi o notificare că încărcarea videoclipului a fost efectuată cu succes.

încărcare videoclip LISTEDPin
Încărcare clip video – LISTED

Ce fel de videoclipuri puteți încărca pe FruitLab?

Marea majoritate a videoclipurilor sunt despre jocuri, indiferent de tipul de platformă folosită. Nu contează cât de bun sunteți la acele jocuri, este important să încărcați materiale autentice care tratează subiectul respectiv, indiferent dacă vorbim de PC sau de dispozitive mobile.

Ce înseamnă culorile afișate la numele de utilizator?

Fiecare nume are o culoare diferită, după cum urmează:

 • Roșu este culoarea pentru un utilizator normal;
 • violet este culoarea pentru partener;
 • galbenul este culoarea utilizată pentru moderator;
 • verde este culoarea pentru membrii echipei FruitLab;
 • albastru este cea mai importantă culoare, adică este folosită de creatorul acestei platforme.

Ce este Grapevine?

Grapevine este pagina în care sunt postate toate știrile și evenimentele care au loc pe acest site. Prin urmare, este recomandabil să verificați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente.

Citește și Câștigă bani reali pe telefon gratis cu aplicația Bituro

Pentru a putea schimba punctele PIP, este necesar să aveți nivelul de ”Corporal” sau ”Caporal”.

Toate aceste puncte pot fi schimbate pentru următoarele premii:

 • jocuri pentru PC, XBOX, PlayStation sau Nintendo;
 • tichete cadou electronice Steam, Amazon și multe altele;
 • îmbrăcăminte.

Se poate retrage prin PayPal?

Retragerea prin PayPal este disponibilă doar pentru cei care au în balanță o sumă de peste 200 de dolari sau peste 2 milioane de puncte PIP.

Care sunt avantajele și dezavantajele site-ului FruitLab?

Iată care sunt avantajele:

 • puteți începe sa câștigați imediat ce vă înregistrați;
 • un mare potențial de câștig pentru cei care au un canal video;
 • numeroase opțiuni de câștig;
 • opțiuni de retragere diversificate;
 • indiferent cât de bun sunteți la jocuri pe calculator sau pe mobil, puteți încărca orice doriți;
 • nu există limite în ceea ce privește cine poate folosi această platformă.

Acestea sunt dezavantajele:

 • Cei care locuiesc în țări cu calificative mai scăzute au un potențial de câștig mai mic. Cu toate acestea, nu veți avea nicio problemă în a primi puncte PIP din alte activități disponibile pe această platformă.

Merită sau nu?

FruitLab este un site care merită folosit pentru a face bani online. Dacă vă dedicați creșterii canalului dvs. de clipuri video sau vizionării de videoclipuri, atunci venitul pe care îl obțineți poate fi mai mult decât decent.

Cu alte cuvinte, FruitLab vă plătește pentru ceea ce faceți în mod normal prin intermediul unor platforme precum Vimeo, Youtube, Tik Tok sau site-uri similare. Dacă sunteți un jucător sau vă place să vizionați videoclipuri despre jocuri, FruitLab poate fi o sursă excelentă de venit suplimentar. Sunteți recompensat pentru ceva ce vă aduce plăcere. De ce să nu faceți și niște bani din această activitate?

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu