Slăbire sănătoasă prin pariuri cu aplicația DietBet | Merită sau nu?

0
(0)

Pentru a vă îmbunătăți sănătatea, se recomandă exercițiile fizice. Din păcate, în viața de zi cu zi, acestea vin și pleacă într-un ritm rapid din motive precum lipsa de motivație, munca, școala și alte responsabilități zilnice. În cele din urmă, nu ne mai pasă de întreținerea eficientă a corpului nostru. Din fericire, există aplicații precum Sweatcoin, DietBet, HealthyWage sau Lympo App care ne pot sprijini în acest sens.

Acest articol se concentrează pe aplicația DietBet, o modalitate simplă de a ajunge la greutatea ideală prin intermediul pariurilor. Practic, pariați bani pe voi înșivă că veți slăbi.

Deși poate părea o idee demnă de luat în seamă, este acest concept profitabil pentru o persoană care locuiește în România și îți poate oferi o pierdere sănătoasă în greutate?

Aflați răspunsul și multe alte detalii parcurgând această analiză a aplicației DietBet.

Ce este DietBet?

DietBet este o aplicație de fitness care vă motivează să vă mențineți corpul într-o stare de sănătate de invidiat prin intermediul pariurilor.

Aceasta este deținută de WayBetter, Inc și este compatibilă atât cu telefoanele Android, cât și cu dispozitivele iOS.

Care este conceptul din spatele acestei aplicații simple?

Este simplu: veți paria o anumită sumă de bani pe faptul că veți ajunge la o anumită greutate, iar atunci când vă atingeți obiectivul, vă veți primi banii înapoi, plus o parte din suma pariată de cei care nu au reușit.

De exemplu, dacă 100 de persoane au pariat 20 de dolari fiecare, premiul ar fi de 2.000 de dolari, împărțit între cei care reușesc să slăbească. Din păcate, nu toată lumea va reuși, așa că premiul va fi împărțit între cei care reușesc.

Este important de reținut că aplicația DietBet va percepe un comision care poate varia între 10% și 25%.

Sper că v-am stârnit interesul cu această aplicație. Haideți să vedem cum vă puteți crea un nou cont pe această aplicație de fitness!

Cum vă puteți înregistra pe DietBet?

Începeți prin a descărca aplicația din Google Play sau AppStore și creați un cont nou apăsând butonul „Get Started„.

Veți fi direcționat către o pagină cu diferite metode de înregistrare, inclusiv contul Google, contul Facebook sau adresa de e-mail.

formular înregistrare DietBetPin
Înregistrare DietBet

Pentru a vă înregistra, puteți completa un formular simplu cu numele, adresa de e-mail și parola dumneavoastră.

Notă: Dacă ați folosit anterior aplicația StepBet, puteți folosi aceleași informații de conectare pentru DietBet, deoarece ambele aplicații sunt deținute de aceeași companie.

jocuri slăbire sănătoasăPin
Jocuri slăbire DietBet

Pierderea sănătoasă în greutate prin plasarea de pariuri folosind DietBet

Pentru a vă ajuta să slăbiți sănătos, puteți plasa pariuri cu ajutorul aplicației DietBet.

Înainte de a începe procesul de slăbire, trebuie să introduceți datele dumneavoastră de identificare.

Procesul de utilizare a aplicației constă în următoarele etape, și anume înscrierea la un joc, verificarea greutății înainte de joc, participarea la joc, verificarea greutății finale și, în final, obținerea recompensei în bani. Acest joc de fitness este conceput pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.

Există două tipuri de jocuri disponibile prin intermediul aplicației DietBet:

  • Kickstarter;

În cadrul jocului Kickstarter, trebuie să pierdeți 4% din greutatea dumneavoastră în doar 4 săptămâni.

  • Transformer.

În jocul Transformer, trebuie să slăbiți 10% din greutatea dumneavoastră în 6 luni.

Aceste două jocuri pot fi personalizate, iar prima opțiune KickStarter poate fi extinsă la 6 săptămâni. Cu toate acestea, de obicei, sunt folosite doar cele două tipuri de jocuri.

Care este suma minimă a pariului?

În general, suma de 10 dolari este suficientă pentru a intra într-un joc, dar poate ajunge până la 500 de dolari.

exemplu joc DietBetPin
Exemplu de joc

Pentru a exemplifica, imaginea de mai sus prezintă un joc de slăbire din aplicația DietBet.

Acest joc se desfășoară pe o perioadă de 4 săptămâni, din 29 ianuarie 2022 până în 25 februarie 2022. Numărul minim de jucători este de 58, iar valoarea minimă a pariului este de 100 de dolari.

Premiul total este de 5.800 de dolari, iar obiectivul principal este să slăbești 4%. Acest joc este un tip de crowdfunding („Kickstarter”).

Ce este un joc de ”Transformer”?

Jocul ”Transformer” se întinde pe o perioadă de 6 luni și include 6 runde.

Fiecare rundă se desfășoară pe parcursul unei luni calendaristice. În cadrul jocului, aveți 2 opțiuni de pariere:

  • o sumă de bani pe lună;
  • puteți plăti întreaga sumă în avans.

Dacă alegeți să plătiți în avans, puteți beneficia de reduceri, cum ar fi o lună gratuită.

joc TransformerPin
Joc Transformer

Pentru a fi eligibil în jocul ”Transformer”, trebuie să pierdeți aproximativ 3% din greutatea dumneavoastră în prima lună pentru a rămâne în joc.

În timp, mulți participanți își pierd motivația și părăsesc jocul, ceea ce vă poate ajuta să câștigați mai mult. Este important de reținut că aplicația DietBet primește o parte din premii.

Cum va fi verificată greutatea dumneavoastră înainte de a intra în joc?

Pentru a participa la jocuri, va trebui să furnizați 2 fotografii cu dumneavoastră îmbrăcați în haine cât mai lejere.

Aceste fotografii trebuie să fie făcute cu 2 zile înainte de joc. Una dintre aceste fotografii trebuie să conțină un cuvânt care să indice că fotografia este actuală.

În acest fel se va verifica autenticitatea fotografiilor și se va evita orice tentativă de trișare. În plus, pentru jocurile cu mize mai mari de 100 de dolari, va fi necesară și o înregistrare video.

Ce presupun aceste jocuri de slăbit?

În funcție de tipul de joc, trebuie să pierdeți în greutate. Veți încărca fotografii, veți respecta anumite praguri în timpul jocului și veți comunica cu ceilalți participanți.

Chiar dacă această aplicație este un instrument motivațional, este important să țineți cont de alimentație și de exercițiile fizice zilnice pentru a vă atinge obiectivul.

La finalul jocului, va trebui să vă controlați greutatea finală și să trimiteți câteva fotografii pentru verificare în termen de 48 de ore de la încheierea jocului.

Ce este programul de membru?

Programul de membru oferă beneficii exclusive de care pot beneficia doar cei care au un abonament.

Cu toate că utilizarea aplicației este gratuită, membrii pot beneficia de recompense suplimentare menite să îi motiveze mai mult decât un cont gratuit și să le ofere șanse mai mari de a obține anumite sume de bani în joc.

Acest program de membru este valabil timp de 12 luni și costă 50 de dolari. Plata se poate face prin PayPal sau prin card (de debit sau de credit).

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Suma câștigată depinde de suma pariată și de tipul de joc (Kickstarter sau Transformer).

În general, câștigurile pot varia între 5 și 25 de dolari. Sumele sunt mai mici din cauza comisionului aplicat de DietBet (10%-25%) la valoarea totală a premiului.

Jocurile Transformer aduc cele mai mari câștiguri, dar necesită și un pariu mai mare.

Un avantaj al acestei aplicații este numărul mare de jocuri active în același timp. Sunt permise maximum trei jocuri, atât pentru Kickstarter, cât și pentru Transformer.

Este utilă această aplicația DietBet?

Această aplicație este recomandată pentru a ajunge la o greutate ideală, dar nu este o soluție profitabilă.

Ar trebui să privim această aplicație ca pe un instrument care să ne ajute să ne menținem o stare de sănătate bună prin stimulente monetare.

În plus, aplicația oferă, de asemenea, un arbitru personal care oferă feedback. În cele din urmă, meritul utilizării depinde de interesul fiecăruia.

Dacă sunteți interesați de un stil de viață sănătos, vă recomand această aplicație. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat doar de bani, atunci nu merită să folosiți DietBet.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu