Slăbire sănătoasă prin pariuri cu aplicația DietBet | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Pentru a ne îmbunătăți sănătatea, se recomandă exercițiile fizice. Din păcate, în viața de zi cu zi, acestea vin și pleacă într-un ritm foarte rapid ca urmare a unor motive precum lipsa de motivație, munca, școala, diverse responsabilități zilnice și așa mai departe. Astfel, ajungem în acel punct în care nu ne mai pasă de întreținerea eficientă a corpului nostru. Din fericire, au apărut aplicații care ne pot sprijini foarte mult în această privință, cum sunt aplicațiile Sweatcoin, DietBet, HealthyWage sau Lympo App.

În acest articol vă voi prezenta aplicația DietBet, care vă oferă o modalitate simplă de a ajunge la greutatea ideală prin intermediul pariurilor. Cu alte cuvinte, veți paria bani pe voi înșivă că veți slăbi.

Pare o idee demnă de luat în seamă, dar este acest concept de a face bani și de a avea un stil de viață sănătos unul profitabil pentru o persoană care trăiește în România? Vă poate oferi o pierdere în greutate sănătoasă?

Citește și Oportunități simple de a câștiga bani cu GamerMine | Merită sau nu?

Răspunsul la această întrebare și multe alte detalii le puteți descoperi doar parcurgând această analiză a aplicației DietBet.

Ce este DietBet?

DietBet este o aplicație de fitness care vă oferă motivația de care aveți nevoie pentru a vă menține corpul într-o stare de sănătate de invidiat prin intermediul pariurilor.

Aceasta este deținută de compania WayBetter, Inc și este compatibilă atât pentru telefoanele android, cât și pentru dispozitivele iOS.

Care este ideea din spatele acestei aplicații?

Este foarte simplu, veți paria o sumă de bani pe dumneavoastră că veți ajunge la o anumită greutate. Când ați atins ceea ce v-ați propus, vă veți primi banii înapoi, la care se va adăuga o mică parte din valoarea pariată de persoanele care au pierdut pariul.

Să luăm un exemplu. Să presupunem că există 100 de persoane care sunt interesate de conceptul oferit de această aplicație. Ca urmare, fiecare dintre ele va paria o sumă de bani. Să spunem că pariul se va ridica la 20 de dolari. Făcând câteva calcule simple, marele premiu se va ridica la 2.000 de dolari.

Din păcate, nu toți vor reuși să ajungă la greutatea ideală și vor pierde banii pariați. Și astfel, din 100 de persoane, doar 5 vor reuși să își atingă obiectivul. În aceste condiții, marele premiu de 2.000 de dolari va fi împărțit între cele 5 persoane care au slăbit.

Citește și 7 sfaturi bune pentru a vedea clipuri video online gratuit

Trebuie menționat un aspect foarte important. Din cei 1.900 de dolari, aplicația DietBet va percepe un comision care poate varia între 10% și 25%.

Sper că v-am stârnit interesul prin această aplicație. Haideți să vedem cum vă puteți crea un cont nou pe această aplicație de fitness.

Cum vă puteți înregistra pe DietBet?

În primul rând, trebuie să descărcați aplicația pe telefonul mobil prin intermediul magazinelor de aplicații Google Play sau AppStore.

După ce ați instalat-o pe telefonul mobil, o veți deschide și veți crea un cont nou apăsând butonul ”Get Started”.

Veți fi direcționat către o pagină în care veți descoperi metodele de înregistrare.

formular înregistrare DietBetPin
Înregistrare DietBet

Așadar, pentru a vă crea un cont pe DietBet, aveți la dispoziție următoarele modalități de înregistrare:

  • Facebook;
  • adresa de e-mail.

Pentru această aplicație de fitness am folosit metoda de înregistrare prin completarea unui formular simplu. Acesta cuprinde următoarele câmpuri:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa dvs. de e-mail;
  • parola.

Notă: Persoanele care au folosit aplicația StepBet pot folosi aceleași informații de conectare și pentru DietBet. Ambele aplicații sunt deținute de aceeași companie.

jocuri slăbire sănătoasăPin
Jocuri slăbire DietBet

Pierderea sănătoasă în greutate prin plasarea de pariuri cu ajutorul aplicației DietBet

Este timpul să introduceți datele de identificare pentru a da startul „procesului de slăbire” prin plasarea de pariuri.

Procesul de utilizare a acestei aplicații constă în înscrierea la un joc, verificarea greutății dumneavoastră înainte de joc, participarea la joc, verificarea greutății finale și, în final, obținerea recompensei în bani. Cam despre asta este vorba în acest joc de fitness.

Citește și Prieteni de închiriat, oportunități diverse cu RentAFriend | Merită sau nu?

Jocurile oferite de aplicația DietBet sunt de 2 tipuri:

  • Kickstarter, în care trebuie să obțineți o pierdere în greutate de 4% în doar 4 săptămâni;
  • Transformer, în care trebuie să obțineți o pierdere în greutate de 10% în 6 luni.
  • Aceste 2 jocuri pot fi modificate. De exemplu, prima opțiune de ”KickStarter” poate ajunge până la 6 săptămâni. Dar, de obicei, sunt folosite doar cele 2 tipuri de jocuri.

Care este suma minimă a pariului?

Poate fi de până la 500 de dolari, dar în mod normal 10 dolari sunt suficienți pentru a intra într-un joc.

exemplu joc DietBetPin
Exemplu de joc

În imaginea de mai sus, puteți vedea în ce constă un joc de slăbire din aplicația DietBet.

Suma minimă a pariului este de 100$, cu un număr de 58 de jucători și ajungând la un premiu total de 5 800$.

Acesta este un joc care se întinde pe o perioadă de 4 săptămâni, adică între 29 ianuarie 2022 și 25 februarie 2022.
Fiind un joc ”Kickstarter”, obiectivul principal este de a ajunge la o pierdere în greutate de 4%.

Ce este un joc de ”Transformer”?

Un joc ”Transformer” durează 6 luni și conține 6 runde de joc. Fiecare rundă se desfășoară pe parcursul unei luni calendaristice. Aveți 2 opțiuni de pariere, o sumă de bani pe lună sau puteți plăti întreaga sumă în avans.

joc TransformerPin
Joc Transformer

Pentru plata în avans, sunt posibile anumite beneficii, cum ar fi obținerea unei luni gratuite.

Pentru a vă încadra în condițiile acestui joc ”Transformer”, trebuie să pierdeți aproximativ 3% din greutate în prima lună pentru a vă menține în cărți.

În timp, mulți dintre cei care s-au înscris în joc își vor pierde motivația și vor renunța și așa veți reuși să câștigați mai mult. Rețineți faptul că aplicația DietBet își va lua și ea partea sa din aceste premii.

Cum va fi verificată greutatea dumneavoastră înainte de a intra în joc?

Înainte de a participa la jocuri, trebuie să furnizați 2 fotografii cu dumneavoastră îmbrăcat în haine cât mai ușoare. De regulă, aceste fotografii trebuie făcute cu 2 zile înainte de joc.

Citește și Jocuri mobile online pe gratis cu AppStation | Merită sau nu?

Una dintre aceste fotografii va conține un cuvânt care să asigure că fotografia este actuală. Cu alte cuvinte, se verifică faptul că fotografia este REALĂ și nu este vorba de înșelăciune.

Pentru jocurile cu mize mai mari de 100 de dolari va fi necesară o înregistrare video.

În ce constă aceste jocuri?

În funcție de tipul de joc, trebuie să slăbiți. Veți încărca fotografii, veți respecta anumite praguri în timpul jocului, veți comunica cu persoanele care s-au alăturat jocului și așa mai departe.

Chiar dacă această aplicație este un instrument motivațional, trebuie să țineți cont de nutriție și de exercițiile fizice zilnice pentru a vă atinge obiectivul.

Iar la sfârșitul jocului, veți verifica greutatea finală. Se vor face câteva fotografii pe care le veți trimite pentru verificare în termen de 48 de ore de la încheierea jocului.

Ce este programul de membru?

Utilizarea aplicației este gratuită. Dar există anumite beneficii pe care le puteți primi în timpul jocului și care sunt valabile doar pentru persoanele care sunt membre. Aceste avantaje au ca scop principal să vă motiveze mai mult decât în cazul unui cont gratuit sau să primiți anumite sume de bani mai des decât în mod obișnuit.

Acest program este pentru 12 luni și costă 50 de dolari, putând fi plătit prin PayPal sau prin card (debit sau credit).

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Totul depinde de suma pe care o pariați și de tipul de joc pe care îl veți juca (Kickstarter sau Transformer).

În mod normal, ar trebui să vă așteptați la niște câștiguri care pot varia între 5 și 25 de dolari. Sumele sunt mai mici și din cauza comisionului perceput de aplicația DietBet (10%-25%) asupra sumei totale a premiului.

Jocurile ”Transformer” sunt cele care vă vor aduce cele mai mari câștiguri, dar necesită și o sumă de pariu mai ridicată.

Un avantaj al acestei aplicații este numărul de jocuri active în același timp. Sunt permise maximum 3 jocuri atât pentru KickStarter, cât și pentru Transformer.

Merită sau nu?

Această aplicație este recomandată pentru a ajunge la o greutate ideală. În ceea ce privește banii, DietBet nu este o soluție eficientă. Prezenta aplicație ar trebui privită în primul rând ca un instrument care să favorizeze o stare de sănătate bună prin stimulente monetare.

La toate aceste beneficii, mai putem adăuga și un arbitru personal care să vă ofere un feedback.

Acum depinde și de interesul fiecărui individ în parte. Dacă doriți să aveți un stil de viață sănătos, atunci vă recomand această aplicație. Dacă vă gândiți doar la bani, atunci nu merită să folosiți această aplicație.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania