ySense Tutorial | Cum să faci bani din sondaje rapid și sigur fără investiții

Este ySense o metodă validă de a face bani online? Sau este doar o pierdere de timp și ar trebui să o evităm pe cât posibil?

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

O să încerc să răspund la aceste 2 întrebări foarte importante mai ales dacă vă gândiți să vă faceți cont pe ySense.

Ce este ySense?

ySense este o platformă de sondaje care a suferit modificări mai ales în privința modului în care membrii acestei platforme făceau bani online. Înainte de această schimbare, acest site avea o altă denumire și un alt profil. Acest site se numea Clixsense și a fost lansat în 2007. Pe lângă sondaje, oferte și sarcini, Clixsense mai avea și alte posibilități de a face bani online cum ar fi o secțiune de vizualizare reclame, de exemplu.

În 2019, Clixsense a fost cumpărat de compania Prodege care mai deține, printre altele, și aplicația SwagBucks care este în mare parte specializată în sondaje și oferte. Una din principalele modificări aduse de Prodege a fost eliminarea completă a secțiunii de vizualizare a reclamelor. Drept urmare, Clixsense a devenit ySense având specializarea doar în sondaje, oferte și sarcini.


Care sunt etapele prin care poți câștiga bani?

În primul rând trebuie să ai cont pe ySense. Acest lucru se poate face foarte ușor. Tot ce ai nevoie este adresa ta de email și o parolă. După ce ai completat cu succes formularul de înscriere, este nevoie să iți confirmi contul printr-un link pe care o să îl primești în contul tău de email.

ysense înregistrare cont


Felicitări, ai reușit să iți faci cont pe ySense.


Acum urmează o parte foarte importantă care va afecta numărul de sondaje pe care îl vei primi. Profilul tău este un factor vital în a găsi cele mai bune sondaje recomandate pe baza răspunsurilor date atunci când completezi acest profil.

Notă: Încearcă să furnizezi răspunsuri sincere la toate întrebările care iți vor fi puse. Singurul aspect pe care nu îl vei mai putea modifica este ziua și anul nașterii. Restul informațiilor mai pot fi modificate la o anumită perioadă.

După ce ai completat profilul, următoarea etapă este completarea sondajelor. Aceste sondaje nu vor fi disponibile imediat. Ai puțină răbdare și o să primești sondaje dacă profilul tău se potrivește cu ceea ce doresc cei ce trimit sondajele.

După ce ai realizat minimul necesar pentru retragere, vei putea cere plata.

Cum putem face bani folosind ySense?

Datorită faptului că ySense este specializat în sondaje sau oferte, modalitățile de a face bani online se rezumă la completare de sondaje sau oferte.

Notă: Numărul sondajelor variază în funcție de locația fiecărui membru. Acest lucru este unul normal. Dacă nu îndeplinești condițiile puse de cel care a scos sondajul pe piață, nu îl vei putea finaliza.

Aceste sondaje au un scop precis de a îmbunătății un produs sau un serviciu. Dacă tu nu vei furniza informații corecte, aceștia nu vor putea face acele modificări la produse sau servicii pentru a aduce necesarele îmbunătățiri.

Cât poți câștiga dintr-un sondaj?

Câștigul maxim pe un sondaj făcut prin ySense poate varia intre $0.30 și $0.80. Durata acestor sondaje nu afectează câștigul pe care îl poți face din acel sondaj. Trebuie să recunosc că mai sunt și alte sondaje care iți pot aduce câștiguri mai mari de $0.80 dar acestea sunt foarte rare.

Notă: Aceste câștiguri sunt valabile pentru cei care locuiesc în România. Veniturile obținute din aceste sondaje variază foarte mult în funcție de locație. Nu ne putem compara la câștiguri cu cei din Statele Unite ale Americii, Anglia, Spania, de exemplu.

În mod normal, dacă ai un profil atractiv, vei putea completa suficiente sondaje sau oferte și astfel vei ajunge foarte repede la minimul de plată.

Desigur că mai sunt și alte oportunități de câștig, în afară de sondaje.

Acestea sunt ofertele care, în mor normal, pot fi completate mai ales de pe telefonul tău mobil. Ofertele, că și în cazul sondajelor, pot fi afectate de locația fiecărui membru. Putem enumera aici câteva exemple de oferte pe care ai putea să le completezi folosind telefonul tău mobil, cum ar fi:

  • descărcare de jocuri sau programe pe telefonul tău;
  • înscriere pe alte platforme de câștig;
  • vizualizare de videoclipuri;
  • completare de sondaje.
ysense wannads oferte

Această metodă poate fi benefică pentru tine și poate aduce recompense frumoase. Putem enumera câteva exemple de companii care vă oferă aceste oferte cum ar fi Wannads, Revenue Universe, AdGate, AdScend și așa mai departe.

Notă: Citește instrucțiunile pentru a finaliza cu succes aceste oferte mai ales în cazul jocurilor sau programelor.

Completează sarcini cu platforma Appen

O altă metodă care iți poate aduce venituri bune este completarea de sarcini. ySense este în parteneriat cu Appen. Această companie a fost redenumita din CrowdFlower, Figure Eight în Appen.

Completarea de sarcini prin această platformă necesită să deții un cont pe Appen. E nevoie doar de numele tău, adresa de email și parola.

Notă: Să nu vă speriați de câștigurile mici de la început. Aceste sarcini nu necesită prea mult efort sau timp din partea dumneavoastră. La început vei primi sarcini care nu iți vor aduce mari câștiguri. Completarea cu succes a acestor sarcini iți vor îmbunătăți rata de succes. Cu cât această rată este mai bună cu atât câștigurile posibile vor fi mai mari.

Acestea sunt principalele metodele care te vor ajuta să iți îmbunătățești situația financiară.

Programul de Referință

Marea majoritate a companiilor care lucrează în mediul online au și un program de referință pentru a recompensa pe cei mai loiali și activi membri din aceste companii.

Ysense vă pune la dispoziție un program de referință destul de atractiv. Că să beneficiați de aceste bonusuri, trebuie să promovați link-ul dumneavoastră de referință.

De exemplu, pentru fiecare câștig realizat de persoana invitată, primești 30% comision. Dar asta nu este tot.

Mai sunt și alte beneficii pe care le poți primi cum ar fi:

  • Când persoana invitată câștigă cu ySense suma de 5 dolari. În cazul acesta, dumneavoastră veți primi un bonus de 2 dolari.
  • Când completează cu succes diferite oferte sau sarcini, dumneavoastră veți primi 20% comision.

Regula de bază este aceasta: cu cât ai mai multe persoane invitate, cu atât câștigul va fi pe măsură.

Ce metode de plată se pot folosi cu ySense?

ySense vă oferă o selecție bună de metode prin care iți poți retrage sumele de bani fără nici o problemă.

Aceste metode de plată sunt următoarele:

Dacă doriți să folosiți PayPal pentru retragere, trebuie să știți că minimul necesar pentru plată este de doar 10$.

Pentru această metodă, minimul este mai mic și trebuie să ai în cont suma de 5.05$.

Această metodă este foarte rar utilizată pentru că minimul de plată este de 52$.

  • Card de cadouri;

Cardul de cadou este o metodă mai accesibilă și ai nevoie de doar 5$ pentru plată.

Înregistrare ySense

Dacă acest tutorial v-a convins să faceți parte din această comunitate, atunci vă rog să folosiți link-ul meu de înregistrare.

ySense este o companie legitimă cu metode decente de a face bani online. Câștigurile depind foarte mult de locația dumneavoastră. Eu locuiesc în România și nu am nici o problemă în a găsi sondaje sau oferte dar este foarte important cum completezi profilul.

Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *