ySense Tutorial | Cum să faci bani din sondaje rapid și sigur fără investiții

4.3
(3)

Ultima actualizare pe 15 noiembrie 2022 de Jonas

Este ySense o modalitate reală de a face bani online? Sau este doar o pierdere de timp și ar trebui să o evităm pe cât posibil?

Cu siguranță ați întâlnit numeroase site-uri de făcut bani online. Din păcate, nu toate aceste site-uri se pot mândri cu faptul că își plătesc membrii la timp. Doar câteva au reușit să își respecte promisiunea făcută către membrii acestora. Printre acestea se numără și ySense.

Citește și Răspundeți la sondaje și câștigați bani cu Daedalus Online

Acest site vă oferă multiple oportunități pentru a câștiga bani mai mult decât decent, datorită unui motiv simplu, și anume, câștigul realizat vă crește treptat în timp ce veți completa joburi sau sondaje. Cu alte cuvinte, veți primi multe beneficii în funcție de activitatea dvs.

Ce este ySense?

ySense este o platformă de sondaje care a suferit modificări mai ales în privința modului în care membrii acestei platforme făceau bani online. Înainte de această schimbare, acest site avea o altă denumire și un alt profil. Acest site se numea Clixsense și a fost lansat în 2007. Pe lângă sondaje, oferte și sarcini, Clixsense mai avea și alte posibilități de a face bani online cum ar fi o secțiune de vizualizare reclame.

În 2019, Clixsense a fost cumpărat de compania Prodege care mai deține, printre altele, și aplicația SwagBucks care este în mare parte specializată pe sondaje și oferte. Una din principalele modificări aduse de Prodege a fost eliminarea completă a secțiunii de vizualizare a reclamelor. Drept urmare, Clixsense a devenit ySense având specializarea doar în sondaje, oferte și sarcini.

Cum vă înregistrați pe ySense?

Pentru a folosi site-ul ySense cu scopul de a face bani online, trebuie să vă creați un cont nou. În momentul în care veți accesa site-ul oficial, veți vedea în partea dreaptă formularul de înregistrare. În acest formular, este necesar sa adaugați câteva informații cum ar fi adresa de email și o parolă.

După ce ați adăugat aceste detalii, veți primi pe adresa de email cu care v-ați înscris un link de confirmare. Acest link de confirmare vă oferă posibilitatea de a vă confirma adresa de email. Această etapă este obligatorie pentru a folosi la potențialul maxim acest site de sondaje.

ysense înregistrare contPin
Formularul de înscriere pe ySense

Notă: În cazul în care ați avut un cont pe vechiul site (Clixsense), nu mai trebuie să vă creați alt cont. Datele de identificare rămân aceleași.

Completarea profilului pentru a primi sondaje de opinie

Știu că sunteți nerăbdători să începeți a completa sondaje de opinie, dar mai trebuie realizat un lucru foarte important. Pentru a primi sondaje pe ySense este necesar că profilul dumneavoastră să fie completat 100%. Toate sondajele și ofertele sunt trimise către membrii acestui site pe baza informațiilor furnizate în acest profil.

Citește și O optimizare a site-urilor web din punct de vedere al performanței cu Perfmatters

De exemplu, dacă în profilul dumneavoastră precizați că nu aveți copii sau nu ați crescut copii, atunci nu veți primi sondaje care tratează subiecte cu privire la jucării, obiceiuri alimentare, responsabilitățile părinților, învățământ și multe altele. Ce rost are să vă întrebe despre produse, accesul la serviciile medicale sau alte lucruri care sunt atât de folositoare în creșterea copiilor?

Neavând această experiență, nu veți putea furniza un răspuns de calitate. Datorită informațiilor din profilul dumneavoastră, veți primi doar sondajele care sunt relevante sau la care există o probabilitate mare de a vă califica.

Pe alte site-uri de sondaje, utilizatori acestora sunt motivați pentru a completa profilul prin intermediul unor bonusuri sau beneficii bănești. Din păcate, pe ySense nu se aplică această politică de premiere.

Este ySense compatibil cu telefoanele mobile?

În condițiile în care multe activități sunt realizate prin intermediul dispozitivelor mobile, trebuie să ne așteptăm că aceste site-uri GPT să fie cât mai compatibile cu acestea. Din fericire, performanțele site-ului ySense sunt mai mult decât satisfăcătoare pe telefoanele mobile.

Puteți utiliza acest site de sondaje atât pe calculator sau laptop cât și pe telefonul mobile în cele mai bune condiții. Optimizarea este realizată în așa fel încât toate paginile să se potrivească cu dimensiunea ecranului telefonului dvs. Așadar, nu va fi nevoie să potriviți conținutul paginii pe ecranul telefonului dumneavoastră cu mișcări de la dreapta la stânga sau invers. Cu toate acestea, ySense nu dispune de o versiune mobilă al site-ului.

Cum puteți câștiga bani online de acasă cu ySense?

Datorită faptului că ySense este specializat în sondaje sau oferte, modalitățile de a face bani online se rezumă la completare de sondaje sau oferte.

Notă: Numărul sondajelor variază în funcție de locația fiecărui membru. Acest lucru este unul normal. Dacă nu îndepliniți condițiile puse de cel care a scos sondajul pe piață, nu îl veți putea finaliza.

Aceste sondaje au un scop precis de a îmbunătății un produs sau un serviciu. Dacă tu nu veți furniza informații corecte, aceștia nu vor putea face acele modificări la produse sau servicii pentru a aduce necesarele îmbunătățiri.

Cât puteți câștiga dintr-un sondaj?

Câștigul maxim pe un sondaj făcut prin ySense poate varia intre 0.30$ și 0.80$. Durata acestor sondaje nu afectează câștigul pe care îl puteți face din acel sondaj. Trebuie să recunosc că mai sunt și alte sondaje care iți pot aduce câștiguri mai mari de 0.80$ dar acestea sunt foarte rare.

Citește și Realizarea unui site web utilizând tema Divi WordPress

Notă: Aceste câștiguri sunt valabile pentru cei care locuiesc în România. Veniturile obținute din aceste sondaje variază foarte mult în funcție de locație. Nu ne putem compara la câștiguri cu persoanele care locuiesc în Statele Unite ale Americii, Anglia, Spania, de exemplu.

În mod normal, dacă aveți un profil atractiv, veți putea completa suficiente sondaje sau oferte și astfel veți ajunge foarte repede la minimul de plată.

Desigur că mai sunt și alte oportunități de câștig, în afară de sondaje.

Acestea sunt ofertele care, în mod normal, pot fi completate mai ales de pe telefonul tău mobil. Ofertele, că și în cazul sondajelor, pot fi afectate de locația fiecărui membru. Putem enumera aici câteva exemple de oferte pe care ai putea să le completezi folosind telefonul tău mobil, cum ar fi:

 • descărcare de jocuri sau programe pe telefonul tău;
 • înscriere pe alte platforme de câștig;
 • vizualizare de videoclipuri;
 • completare de sondaje.
ysense wannads ofertePin
Exemple de oferte prin Wannads

Această metodă poate fi benefică pentru dumneavoastră și vă poate aduce recompense frumoase. Putem enumera câteva exemple de companii care vă oferă aceste oferte cum ar fi Wannads, Revenue Universe, AdGate, Adscend Media și așa mai departe.

Notă: Citiți instrucțiunile pentru a finaliza cu succes aceste oferte mai ales în cazul jocurilor sau programelor.

Completează sarcini cu platforma Appen

O altă metodă care vă poate aduce venituri bune este completarea de sarcini. Site-ul ySense este în parteneriat cu Appen. Această companie a fost redenumita din CrowdFlower, Figure Eight în Appen.

Completarea de sarcini prin această platformă necesită să dețineți un cont pe Appen. Este nevoie doar de numele dumneavoastră, adresa de email și parola.

Notă: Să nu vă speriați de câștigurile mici de la început. Aceste sarcini nu necesită prea mult efort sau timp din partea dumneavoastră. La început veți primi sarcini care nu iți vor aduce mari câștiguri. Completarea cu succes a acestor sarcini va duce la îmbunatățirea ratei de succes. Cu cât această rată este mai bună cu atât câștigurile posibile vor fi mai mari.

Acestea sunt principalele metodele care te vor ajuta să iți îmbunătățești situația financiară.

Care sunt beneficiile pentru promovarea ySense?

Marea majoritate a companiilor care lucrează în mediul online au și un program de referință pentru a recompensa pe cei mai loiali și activi membri din aceste companii.

Ysense vă pune la dispoziție un program de referință destul de atractiv. Că să beneficiați de aceste bonusuri, trebuie să promovați link-ul dumneavoastră de referință.

De exemplu, pentru fiecare câștig realizat de persoana invitată, primiți 30% comision. Dar asta nu este tot.

Mai sunt și alte beneficii pe care le puteți primi cum ar fi:

 • Când persoana invitată câștigă cu ySense suma de 5 dolari. În cazul acesta, dumneavoastră veți primi un bonus de 2 dolari.
 • Când completează cu succes diferite oferte sau sarcini, dumneavoastră veți primi 20% comision.

Regula de bază este aceasta: cu cât aveți mai multe persoane invitate, cu atât câștigul va fi pe măsură.

Ce condiții trebuiesc îndeplinite pentru a face bani cu ySense?

Aceste condiții sunt recomandate pentru a vă face mai ușoară munca pe acest site. Drept urmare, pentru a lucra cu acest ySense ar trebui să încercați pe cât posibil să îndepliniți aceste condiții, și anume:

 • calculator și o conexiune la internet;

În primul rând, dumneavoastră trebuie să dețineți un calculator sau laptop cu o conexiune stabilă de internet. Se poate folosi și un telefon mobil, dar este posibil să întâlniți anumite probleme datorită dimensiunii reduse a ecranului.

 • un cont de GMAIL;

Pentru a vă crea un cont nou pe ySense, aveți nevoie de un cont GMAIL. Desigur că puteți folosi și alte platforme asemănătoare cu Gmail, cum ar fi Yahoo sau Yandex, dar vă recomand să folosiți un cont de gmail.

 • un cont bancar;

Contul bancar nu este necesar la început. Mai întâi trebuie să aveți bani ca sa-i retrageți în contul bancar.

 • folosirea unor procesoare de plată precum PayPal, Skrill sau Payoneer.

Important: Pentru a primi fonduri în contul bancar, trebuie să aveți cont pe unul dintre cele 3 procesoare de plată disponibile pe ySense. În momentul în care vă veți crea cont pe aceste procesoare de plată, vă puteți conecta contul bancar cu acestea.

Banii obținuți pe ySense nu pot fi retrași direct către contul bancar. Mai întâi banii vor fi trimiși către procesorul de plată și apoi vor fi retrași în contul bancar pe care îl dețineți.

ySense Dovadă de plată – 05 Septembrie 2022

ysense dovadă de plată septembrie 2022Pin
ySense plata în Paypal

Care sunt metodele pentru a retrage banii?

ySense vă oferă o selecție bună de metode prin care vă puteți retrage sumele de bani fără nici o problemă.

Aceste metode de plată sunt următoarele:

Dacă doriți să folosiți PayPal pentru retragere, trebuie să știți că minimul necesar pentru plată este de doar 10$.

 • Skrill;

Pentru această metodă, minimul este mai mic și trebuie să aveți în cont suma de 5.05$.

 • Payoneer;

Această metodă este foarte rar utilizată pentru că minimul de plată este de 52$.

 • tichete cadou sau carduri cadou;

Cardul cadou este o metodă mai accesibilă și aveți nevoie de doar 5$ pentru plată.

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării ySense?

Acestea sunt avantajele

 • înregistrarea se poate realiza indiferent de locația fiecăruia;
 • nu este necesar să investiți bani pentru a vă înscrie;
 • ySense este optimizat pentru utilizarea pe dispozitivele mobile;
 • maximizarea câștigurilor prin intermediul unor beneficii acordate în funcție de activitatea dvs și promovare;
 • posibilitatea de a câștiga între 20% și 30% bonus de promovare al câștigurilor realizate de persoanele invitate de dumneavoastră;
 • oferta metodelor de plată este una variată, incluzând aici PayPal, Skrill, Payoneer sau tichete de masă (carduri cadou);
 • minimul de retragere nu este unul dificil de atins, aveți nevoie de 10$ pentru PayPal și suma de 5$ în cazul în care doriți să îi schimbați în carduri cadou;
 • procesarea plăților pentru conturile mai vechi este realizată în maximum 7 zile lucrătoare;
 • serviciul de asistență este disponibil prin intermediul unui sistem simplu de tichete.

Acestea sunt dezavantajele

 • acordarea unui bonus de înregistrare nu este posibilă;
 • încă nu este disponibilă o aplicație mobilă;
 • din păcate, rata prin care puteți fi descalificați din sondaje este una destul de mare;
 • procesarea plăților în cazul conturilor nou create durează mult mai mult, ajungându-se până la 15 zile lucrătoare;
 • asistența prin telefon sau chat nu sunt posibile pe ySense, momentan.

Dacă acest tutorial v-a convins să faceți parte din această comunitate, atunci vă rog să folosiți link-ul meu de înregistrare.

Sper din tot sufletul că acest articol a reușit să vă răspundă la unele întrebări care v-au frământat cu privire la performanțele financiare al acestui site de sondaje. Dacă luăm în considerare faptul că ySense funcționează în mediul online din anul 2007, putem afirma cu certitudine că putem munci prin intermediul acestui site fără prea mari emoții.

Dar este important să avem răbdare și în timp veți reuși să ajungeți la un câștig de bani serios. Țineți cont că aceste site-uri nu vor înlocui niciodată locul de muncă pe care îl aveți în viață de zi cu zi.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania