ySense Tutorial | Cum să faci bani din sondaje rapid și sigur fără investiții

4.2
(5)

Este ySense o opțiune viabilă pentru a câștiga bani online? Sau este doar o pierdere de timp și ar trebui evitată?

Există multe site-uri care promit oportunități de a câștiga bani online, dar nu toate sunt capabile să își plătească membrii la timp. Din fericire, ySense este unul dintre acele site-uri care au reușit să își respecte promisiunea de a plăti membrii pentru munca lor.

Recomandat: Sondaje pe bani – 10 site-uri de sondaje plătite pe internet din România

ySense oferă mai multe modalități de a câștiga bani, cum ar fi participarea la sondaje. Ceea ce este interesant la acest site este că, pe măsură ce vă implicați în aceste activități, venitul dumneavoastră crește treptat. Așadar, cu cât vă implicați mai mult, cu atât veți câștiga mai mulți bani.

Ce este ySense?

ySense este o platformă de sondaje care a suferit modificări mai ales în privința modului în care membrii acestei platforme făceau bani online. Înainte de această schimbare, acest site avea o altă denumire și un alt profil. Acest site se numea Clixsense și a fost lansat în 2007. Pe lângă sondaje, oferte și sarcini, Clixsense mai avea și alte posibilități de a face bani online cum ar fi o secțiune de vizualizare reclame.

În 2019, Clixsense a fost cumpărat de compania Prodege care mai deține, printre altele, și aplicația SwagBucks care este în mare parte specializată pe sondaje și oferte. Una din principalele modificări aduse de Prodege a fost eliminarea completă a secțiunii de vizualizare a reclamelor. Drept urmare, Clixsense a devenit ySense având specializarea doar în sondaje, oferte și sarcini.

Cum vă înregistrați pe ySense?

Pentru a începe să câștigați bani din sondaje prin intermediul site-ului ySense, primul pas este să vă creați un cont nou. Accesați pagina oficială a site-ului, iar în partea dreaptă veți găsi formularul de înregistrare.

Trebuie să completați acest formular cu informații precum adresa dvs. de e-mail și o parolă de acces sigură. După ce ați completat aceste detalii, veți primi un link de confirmare pe adresa dvs. de e-mail. Acest link vă va ajuta să vă confirmați adresa de e-mail și este o etapă obligatorie pentru a vă folosi în totalitate contul ySense.

ysense înregistrare contPin
Formularul de înscriere pe ySense

Dacă aveați deja un cont pe vechiul site (Clixsense), nu este necesar să creați un cont nou, detaliile de conectare rămân aceleași.

Completarea profilului pentru a primi sondaje de opinie

Completarea profilului dvs. pe ySense pentru a obține bani din sondaje este importantă, deoarece toate sondajele și ofertele sunt trimise membrilor site-ului pe baza informațiilor furnizate în profilul dvs.

Citește și O optimizare a site-urilor web din punct de vedere al performanței cu Perfmatters

De exemplu, dacă specificați în profilul dvs. că nu aveți copii sau că nu ați crescut copii, atunci nu veți primi sondaje care abordează subiecte precum jucării, obiceiuri alimentare, creșterea sau educarea copiilor. Acest lucru este important deoarece, fără această experiență, nu veți putea oferi răspunsuri de calitate și relevante pe aceste subiecte.

Completând profilul în întregime, veți primi doar sondaje relevante pentru dumneavoastră sau pentru care există o probabilitate mare să vă calificați. Acest lucru vă va asigura că veți obține cele mai bune rezultate din sondajele pe care le completați și, prin urmare, veți câștiga mai mulți bani.

Trebuie menționat faptul că pe alte site-uri de sondaje, utilizatorii sunt motivați să completeze profilul prin bonusuri sau beneficii bănești. Din păcate, acest lucru nu este cazul pe ySense.

Este ySense compatibil cu telefoanele mobile?

Una dintre întrebările frecvente se referă la faptul dacă acest site este compatibil cu telefoanele mobile.

Răspunsul este da, ySense este optimizat pentru utilizarea pe dispozitive mobile, astfel încât puteți câștiga bani din sondaje chiar și atunci când sunteți în mișcare.

Paginile sunt adaptate la dimensiunea ecranului telefonului dumneavoastră, astfel încât nu trebuie să derulați sau să faceți zoom pentru a vedea întregul conținut.

Citește și Răspundeți la sondaje și câștigați bani cu Daedalus Online

Deși ySense nu are o aplicație mobilă, puteți accesa site-ul prin intermediul browserului telefonului dumneavoastră și vă puteți bucura de aceleași beneficii ca atunci când folosiți un computer sau un laptop.

Una peste alta, ySense este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să câștige bani din sondaje și au nevoie de flexibilitatea de a face acest lucru de pe telefonul mobil.

Cum puteți câștiga bani online de acasă cu ySense?

Numărul de sondaje disponibile poate varia în funcție de locația dvs., dar este important de reținut că, pentru a completa un sondaj, trebuie să îndepliniți condițiile impuse de persoana care a publicat sondajul respectiv.

Scopul principal al acestor sondaje este de a îmbunătăți un produs sau un serviciu prin colectarea de informații de la utilizatori. Este important să furnizați informații corecte și sincere pentru a permite companiilor să facă modificările și îmbunătățirile necesare produselor sau serviciilor.

Cât puteți câștiga dintr-un sondaj?

Câștigurile din sondajele oferite de ySense pot varia de la 0,30$ la 0,80$, iar durata sondajelor nu afectează suma câștigată. Există și alte sondaje care pot aduce câștiguri mai mari, dar acestea sunt foarte rare.

Citește și Joburi online gratuite și sondaje plătite acordate de Mintalise

Este important de reținut că aceste cifre se referă la membrii din România și că câștigurile din sondaje variază foarte mult în funcție de locație. Profilurile atractive ale utilizatorilor pot duce la completarea unui număr suficient de sondaje sau oferte și astfel suma minimă de plată poate fi atinsă rapid.

Există și alte oportunități de câștig în afară de sondaje.

Ofertele pot fi completate de pe telefonul mobil și pot include activități precum descărcarea de jocuri sau software, înscrierea pe alte platforme de câștiguri, vizionarea de videoclipuri sau completarea de sondaje.

ysense wannads ofertePin
Exemple de oferte prin Wannads

Aceste oferte pot fi găsite prin intermediul unor companii precum Wannads, Revenue Universe, AdGate sau Adscend Media. Este important să urmați instrucțiunile pentru a finaliza cu succes aceste oferte, în special în cazul jocurilor sau al programelor.

Completează sarcini cu platforma Appen

O modalitate reală de a vă îmbunătăți situația financiară este de a realiza anumite task-uri pe platforma Appen. Site-ul ySense este în parteneriat cu această companie, care a fost redenumită din CrowdFlower în Appen.

Pentru a începe să completați sarcini pe Appen, trebuie să vă creați un cont, care necesită doar numele, adresa de e-mail și o parolă.

Citește și Introducere în Inteligența Artificială: Ce este ChatGPT?

Este important de știut că plățile pot fi mici la început, dar aceste task-uri nu necesită prea mult efort sau timp din partea dumneavoastră.

Finalizarea cu succes a acestor sarcini vă va îmbunătăți rata de succes, ceea ce înseamnă că posibilele dvs. câștiguri vor fi mai mari pe măsură ce veți deveni mai experimentat.

Acestea sunt doar un exemplu din numeroasele tipuri de activități disponibile pe această platformă, așa că nu vă limitați doar la acestea. Explorați toate opțiunile și aflați ce vi se potrivește cel mai bine.

Care sunt beneficiile pentru promovarea ySense?

Una dintre cele mai bune modalități de a vă maximiza câștigurile cu ySense este prin utilizarea programului de recomandare. Acest program vă răsplătește pentru aducerea prietenilor și familiei dumneavoastră pe această platformă de sondaje.

Atunci când cineva folosește link-ul dumneavoastră de recomandare pentru a se înscrie pe ySense, veți primi un comision de 30% din câștigurile sale. De exemplu, dacă persoana invitată câștigă suma de 5 dolari, veți primi un bonus suplimentar de 2 dolari.

De asemenea, atunci când invitatul finalizează cu succes diverse oferte sau task-uri, veți primi un comision suplimentar de 20%.

Cu cât invitați mai multe persoane, cu atât veți obține mai mult câștig.

Ce condiții trebuiesc îndeplinite pentru a face bani cu ySense?

Pentru a câștiga bani din sondaje cu ySense, există câteva condiții esențiale pe care trebuie să le îndepliniți.

Prima și cea mai importantă este să aveți un computer sau un laptop cu o conexiune stabilă la internet. Se poate folosi și un telefon mobil, dar este recomandat să folosiți un computer pentru o experiență mai bună.

Următorul pas important este să vă creați un cont GMAIL. Acesta este necesar pentru a vă înregistra și a crea un cont nou pe ySense. Dacă nu aveți un cont GMAIL, puteți folosi alte platforme similare, cum ar fi Yahoo sau Yandex, dar este recomandat să folosiți un cont GMAIL pentru a evita orice problemă.

Un alt aspect important este să aveți un cont bancar. Acest lucru nu este necesar la început, dar este esențial pentru a putea retrage banii pe care îi câștigați din sondaje. Asta dacă preferați această metodă de plată.

Ultimul pas important este să aveți un cont la unul dintre cei 3 procesatori de plăți disponibili pe ySense:

 • PayPal;
 • Skrill;
 • Payoneer.

Acest lucru este necesar pentru a putea retrage banii câștigați din sondaje în contul bancar. Banii câștigați din sondaje nu pot fi retrași direct în contul bancar, ci trebuie mai întâi să fie trimiși la un procesator de plăți și apoi retrași în contul bancar.

ySense Dovadă de plată primită în PayPal – 30 Mai 2024

ysense dovadă de plată pentru luna mai 2024 primită în PayPalPin

Care sunt metodele pentru a retrage banii?

Câștigând bani din sondaje prin ySense, este important să știți cum să retrageți aceste sume în mod eficient și sigur.

ySense oferă o varietate de metode de plată pentru a vă ajuta să faceți acest lucru:

 • PayPal este o opțiune de plată cunoscută, cu o retragere minimă de doar 10 dolari;
 • Skrill este o altă soluție, cu o sumă minimă de plată mai mică, de 5,05 dolari.
 • Payoneer rămâne o metodă mai puțin utilizată, cu un minim de 52$ (foarte exagerat).

Puteți opta, de asemenea, pentru tichete cadou sau carduri cadou digitale, care necesită doar 5$ pentru a fi utilizate.

Este important să țineți cont de aceste limite minime de plată atunci când decideți ce metodă de plată să folosiți.

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării ySense?

Avantajele utilizării ySense pentru a face bani din sondaje

Iată care sunt avantajele utilizării site-ului ySense:

 • Înregistrarea se poate face de oriunde, indiferent de locație;
 • Nu este nevoie să investiți bani pentru a vă înregistra;
 • Platforma este optimizată pentru utilizarea pe telefoanele mobile;
 • Vă puteți maximiza câștigurile prin obținerea de beneficii în funcție de activitatea dumneavoastră și de promovarea platformei;
 • Puteți obține între 20% și 30% bonus de promovare pentru câștigurile obținute de persoanele pe care le invitați;
 • Există o varietate de metode de plată disponibile, inclusiv PayPal, Skrill, Payoneer sau bonuri de masă (carduri cadou);
 • Suma minimă de retragere este accesibilă, fiind nevoie de doar 10 dolari pentru PayPal și 5 dolari dacă doriți să o schimbați pe carduri cadou;
 • Plățile pentru conturile mai vechi sunt procesate în termen de 7 zile lucrătoare;
 • Serviciul de asistență este disponibil printr-un sistem simplu de tichete.

Acestea sunt dezavantajele

Există, de asemenea, unele dezavantaje pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a vă înscrie:

 • Pentru noii utilizatori nu se oferă niciun bonus de înregistrare;
 • Nu există o aplicație mobilă disponibilă pentru a accesa platforma;
 • Rata de descalificare din sondaje este relativ mare;
 • Procesarea plăților pentru conturile noi poate dura până la 15 zile lucrătoare;
 • Nu există opțiuni de asistență prin telefon sau chat disponibile pe platforma ySense.

Merită sau nu?

ySense este un site de sondaje care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga bani prin completarea de sondaje online. Acest site funcționează din anul 2007 și s-a dovedit a fi un instrument de încredere pentru pasionații de sondaje din întreaga lume.

Pentru utilizatorii din România, ySense poate fi o opțiune de interes pentru a-și îmbunătăți veniturile. Este important de reținut faptul că acest site nu va înlocui niciodată un loc de muncă cu normă întreagă, dar poate fi o modalitate ușoară de a adăuga niște bani în plus la veniturile dumneavoastră.

Citește și Sondaje online plătite – Secretul pentru câștiguri suplimentare cu Pagazani

Pentru a începe să câștigați bani din sondaje pe ySense, trebuie să vă înregistrați și să completați sondajele disponibile. Este important să aveți răbdare și să nu vă așteptați să câștigați o sumă mare în prima săptămână. Cu timpul și o participare constantă, veți putea observa o creștere semnificativă a câștigurilor dumneavoastră.

Dacă v-ați decis să faceți parte din această comunitate, vă rog să folosiți link-ul meu de înregistrare. Nu este obligatoriu, dar această acțiune va fi foarte apreciată și va arăta că informațiile din acest articol v-au fost de mare folos.

Sper că acest tutorial v-a oferit informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie cu privire la utilizarea site-ului ySense pentru a câștiga bani din sondaje.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu