Cum să faceți bani din Profitshare și marketing afiliat în România?

5
(1)

După ce au încercat activități precum sondaje, jocuri, reclame PTC și au obținut rezultate decente, mulți utilizatori de internet caută noi modalități de a câștiga bani online. Una dintre opțiunile care a devenit foarte populară este marketingul afiliat. Pentru a profita la maximum de acesta, nu trebuie decât să explorați platforme specializate precum CPAGrip, Profitshare, CPALead sau MaxBounty.

Experții în câștiguri online știu că numărul platformelor de marketing afiliat este mult mai mare, printre care se numără:

 • Mobidea – o rețea de afiliere pentru telefoane mobile;
 • FireAds – o rețea CPA din Polonia;
 • Dr. Cash – cu peste 2.377 de oferte active;
 • CrakRevenue – o platformă de publicitate CPA cu plata pe măsură ce se plătește și oferte exclusive cu avantaje precum „RISING STAR„, „VIP” sau „Elite„;
 • Adsterra – cu modele de prețuri precum CPA, CPI, CPC, CPM și CPL.

Cu toate acestea, în această scriere, ne vom concentra pe platforma de marketing afiliat recunoscută, Profitshare. Dacă doriți să faceți bani prin intermediul acestei platforme, trebuie să știți cum să profitați de avantajele sale.

Ce este Profitshare?

Profitshare este o platformă de afiliere cu un potențial de câștig remarcabil. Are o gamă largă de magazine, inclusiv Fashion Days, eMAG, Flanco, Mathaus, PC Garage și multe altele. Acestea oferă un catalog vast de produse și servicii care pot fi promovate, cu posibilitatea de a câștiga bani prin comisioane.

Vă voi oferi mai multe detalii despre opțiunile disponibile prin Profitshare. Înainte de asta, însă, vă voi explica în detaliu cum să vă înregistrați pe platformă, un proces care necesită mai mulți pași și informații suplimentare despre dumneavoastră.

Cum vă puteți înscrie la Profitshare?

Ca orice altă platformă de marketing afiliat, înregistrarea este esențială pentru a începe să câștigați bani prin Profitshare.

Pentru a vă înregistra, trebuie să selectați dacă doriți să creați un cont ca advertiser sau afiliat. Majoritatea utilizatorilor optează pentru opțiunea de afiliat.

Următorul pas este să furnizați informații despre dumneavoastră. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să introduceți informații despre adresa dvs. de e-mail și parola.

înregistrare pe ProfitsharePin

Apoi, trebuie să alegeți calitatea în care veți fi plătit de Profitshare. Aici aveți mai multe opțiuni, cum ar fi persoana fizică, care este cea mai potrivită pentru începătorii în marketingul afiliat.

Selectarea tipului de entitate juridicăPin
Selectarea tipului de entitate juridică

Adăugarea unei metode de plată și a unui mediu de promovare

Informațiile detaliate solicitate includ numele și prenumele, numărul de identificare personală sau CNP, adresa de domiciliu, numele băncii și contul IBAN. De asemenea, trebuie să specificați și mediul prin care vă veți promova produsele sau serviciile, cum ar fi site-ul web, social media, publicitate plătită sau alte mijloace.

informații personale pentru înregistrarea pe ProfitsharePin

La finalul înregistrării, veți vedea o imagine care confirmă crearea cu succes a contului dvs. pe Profitshare.

4 pași pentru înregistrarea pe ProfitsharePin

Un lucru important de menționat despre procesul de înregistrare pe Profitshare este că, dacă nu sunteți sigur de informațiile pe care trebuie să le completați, le puteți adăuga mai târziu. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru. Conectați-vă la contul dvs. și completați toate detaliile care au fost omise în momentul înregistrării.

Cum să câștigați bani cu Profitshare în România?

Atunci când vă conectați pentru prima dată la noul dvs. cont, veți fi întâmpinat cu o experiență de neuitat.

Pagina de pornire și meniul principal conțin o mulțime de informații utile pentru dvs. De exemplu, atunci când vă conectați, veți fi notificat cu privire la promoții, la noile magazine adăugate sau la alte beneficii oferite de magazinele partenere.

Ce categorii de advertiseri sunt disponibile pentru promovare?

Profitshare vă oferă 19 categorii de advertiseri din diverse domenii, cum ar fi modă, sport, comerț cu amănuntul, petshop, călătorii și multe altele.

categorii de oferte pentru produsePin

Cum puteți accesa lista de advertiseri de pe Profitshare?

Pentru a accesa lista de advertiseri de pe Profitshare, trebuie doar să faceți click pe opțiunea ” Advertiseri” din meniul principal.

exemple de advertiseriPin

Această listă poate fi filtrată în funcție de criterii cum ar fi:

 • advertiseri cu cele mai bune performanțe;
 • cei mai noi advertiseri sau agenții de publicitate;
 • agenții de publicitate care oferă cele mai mari comisioane;
 • perioada de aprobare.

Aici, veți descoperi toate detaliile despre fiecare magazin partener, inclusiv comisioanele, comenzile, perioada de comisionare și chiar comisionul mediu sau câștigurile EPC. Vă recomand să verificați secțiunea „Termeni și condiții” pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre magazinele cu care doriți să colaborați.

Cum se generează link-ul de afiliere pe Profitshare?

Pentru a genera un link de afiliere pe Profitshare care să vă aducă bani, trebuie să parcurgeți următorii pași:

 • Mergeți la secțiunea „Instrumente de promovare” din meniul principal.
 • Selectați opțiunea „Catalog de produse„.
 • Alegeți produsul dorit prin filtrarea listei de produse în funcție de advertiser, categoria de produse sau opțiuni suplimentare, cum ar fi cadou, livrare gratuită sau reducere.
filtrare oferte de produsePin
 • Selectați opțiunea „generează link„. Se va deschide o nouă pagină în care veți accesa noul dvs. link de afiliere.
 • Faceți click pe butonul „obține link” și parcurgeți etapa necesară de citire și acceptare a „Termenilor și condițiilor„.
 • Veți primi link-ul de afiliere generat de Profitshare, care poate fi promovat în diverse medii de promovare.

Notă: opțiunea de a scurta acest link nu mai este disponibilă, dar puteți găsi multe opțiuni căutând pe Google, dacă preferați o prescurtare.

Cum se pot vedea produsele promovate anterior pe Profitshare?

Doriți să vedeți produsele promovate anterior prin intermediul platformei Profitshare?

Ei bine, obținerea accesului la aceste informații este foarte simplă.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați secțiunea „Instrumente de promovare” din platformă. Aici, optați pentru „Instrumente active” și veți descoperi toate detaliile produselor pentru care ați generat link-uri de afiliere și ați câștigat bani de pe urma Profitshare.

Veți găsi numele produsului, data adăugării, codul HTML și chiar opțiunea de editare. Acest instrument este important pentru a vă menține organizat și pentru a maximiza banii din Profitshare pe care îi puteți câștiga prin promovarea produselor.

Care este cel mai simplu mod de a obține un link de afiliere?

Cea mai simplă soluție pentru a genera un link de afiliere poate fi găsită pe pagina de start.

generare link de afiliere pe 
ProfitsharePin

Pentru a profita de oportunitățile de a face bani prin Profitshare, mergeți la un magazin online partener, căutați un produs, copiați link-ul acestuia din browser și adăugați-l la secțiunea „Ce promovezi azi„.

După ce ați adăugat link-ul, acesta va fi convertit într-un link de afiliere și poate fi editat ulterior în secțiunea „Instrumente active„.

Care sunt mediile de promovare acceptate pe Profitshare?

Mijloacele de promovare folosite pe Profitshare sunt esențiale pentru a face bani din afiliere. Fără mediul potrivit pentru a promova link-ul de afiliere al produsului dvs. nu veți putea atrage trafic și converti vizitatorii în cumpărători.

medii de promovare link de afilierePin

De altfel, Profitshare vă va cere să actualizați secțiunea cu mediile de promovare deținute.

Pe Profitshare, puteți alege dintre următoarele medii de promovare:

 • Site-urile pe care le gestionați;
 • Publicitate plătită prin intermediul Google Ads sau Facebook Ads;
 • Promovarea pe rețelele sociale precum Instagram, Twitter, Facebook, Youtube sau Tik Tok;
 • Alte mijloace de promovare în afară de cele de mai sus.

Pentru cei care doresc să adauge un site, sunt necesare două acțiuni:

 • Încărcarea unui fișier pe server;
 • Adăugarea unui meta tag în secțiunea a site-ului web.

După finalizarea acestor pași, faceți click pe butonul de validare și așteptați ca site-ul dvs. să fie aprobat.

validare site pe ProfitsharePin

O altă opțiune pentru promovarea link-urilor de afiliere este prin intermediul paginilor de destinație (landing pages) create cu site-uri precum Optipage, Carrd, Linktree, etc. Acestea vă pot ajuta să atrageți trafic și să câștigați bani din ofertele Profitshare.

Care sunt metodele de plată?

Dacă nu ați completat informațiile de plată atunci când v-ați înregistrat pe Profitshare, trebuie să mergeți la secțiunea „Centrul de plăți„.

Acolo, selectați tipul de persoană juridică și completați detalii precum numele, adresa sau informațiile privind contul IBAN. Apoi veți „semna” un contract de servicii de marketing cu Profitshare.

Abia apoi veți afla suma minimă de plată și metoda de plată. Când ajungeți la suma de 100 RON, banii de la Profitshare vor fi transferați în contul dvs. bancar la data de 22 ale fiecărei luni.

Există, de asemenea, o informație importantă pentru cei care au un certificat de handicap. Prin încărcarea unui document relevant, puteți fi scutit de plata impozitului pe venit. Acest document poate fi încărcat într-un format precum JPG, JPEG, PDF, PNG, PNG, DOC, DOCX sau BMP.

Merită sau nu?

Platforma Profitshare este o platformă serioasă care este recomandată ca o modalitate serioasă de a face bani atât pentru începători, cât și pentru cei care au o anumită experiență în marketingul afiliat.

Dar pentru a culege roadele promovării linkurilor afiliate pe Profitshare aveți nevoie de un mediu de promovare solid.

Blogurile care tratează o varietate de subiecte nu sunt cele mai potrivite pentru această activitate, în timp ce site-urile care sunt specializate într-un anumit domeniu, cum ar fi moda sau tehnologia, pot avea succes în promovarea link-urilor afiliate.

Pentru a vă da un exemplu, un blog care se ocupă de subiecte legate de modă nu va avea succes cu link-uri de afiliere pentru produse din domenii precum Auto & Moto sau Produse farmaceutice. Acesta este unul dintre aspectele care face diferența între marketingul afiliat făcut de dragul de a-l face și marketingul afiliat profesionist.

Este important de reținut că simpla plasare a câtorva linkuri de afiliere pe site-ul dvs. nu garantează venituri consistente. Acesta este motivul pentru care mulți oameni nu obțin succesul pe care și-l doresc cu marketingul afiliat.

În concluzie, utilizarea site-ului Profitshare este recomandată, dar este nevoie de multă muncă și atenție în promovarea link-urilor afiliate, astfel încât acestea să vă aducă acea independență financiară pe care doriți să o obțineți.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu