Bani pe internet din clickuri cu AdzBazar | Merită sau nu?

0
(0)

Atunci când căutați modalități de a face bani online, probabilitatea de a da peste site-urile PTC este foarte mare. Această modalitate este ușoară, în sensul că nu trebuie să aveți certe abilități sau cunoștințe pentru a lucra cu aceste site-uri. Site-uri precum AdzSeven, Neobux, AdBTC.TOP, AdzBazar sau CoinPayU sunt doar câteva dintre site-urile cu tradiție care funcționează cu succes în acest domeniu.

În acest articol, vom discuta despre AdzBazar, un site care ne oferă această modalitate simplă de a face bani pe net făcând click pe reclame.

Este un site care merită atenția dumneavoastră? Va da roade munca noastră? Aceste întrebări sunt normale, mai ales că numărul acestor site-uri a crescut într-un ritm foarte rapid. Acest lucru a dus în mod inevitabil și la apariția acelor site-uri care nu și-au onorat promisiunile față de cei care au apelat la serviciile lor.

Citește și Este Cryptoniters un site care merită luat în considerare pentru a obține criptomonede?

Datorită acestor site-uri care au încercat să își păcălească utilizatorii, acest mod de a face bani a început să piardă teren în fața altor metode mai avantajoase. Și în aceste condiții, site-urile PTC vor continua să fie un mijloc decent care vă poate ajuta să câștigați ceva experiență și să vă familiarizați cu activități simple, cum ar fi sondaje, videoclipuri, anunțuri PTC sau jocuri.

Ce este AdzBazar?

AdzBazar este un site PTC care este foarte asemănător cu AdzSeven, care vă oferă ”oportunitatea” de a fi răsplătit pentru a da click pe reclame. Și când spun asemănător, mă refer la modul în care se câștigă.

Am putea spune chiar că sunt realizate de aceiași oameni, dar nu sunt sigur de acest aspect. Este posibil să mă înșel.

Să vedem ce trebuie să facem pentru a ne înregistra pe AdzBazar.

Cum ne înregistrăm pe AdzBazar?

Ca și în cazul site-ului AdzSeven, nu este nevoie să confirmați adresa de e-mail după ce ați completat formularul de înregistrare.

înregistrare AdzBazarPin
Formular înregistrare AdzBazar

Formularul de înregistrare va conține următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • adresa dumneavoastră de e-mail;

Chiar dacă nu este necesar să vă confirmați adresa de e-mail, vă recomand să adăugați o adresă reală. Este posibil ca site-ul să vă ceară anumite informații atunci când doriți să retrageți bani de pe acest site PTC.

 • nume de utilizator;
 • parola;
 • un cod de verificare de 5 litere (captcha).

Ce ar trebui să facem pentru a câștiga bani online din clickuri cu AdzBazar?

Ați introdus datele de autentificare și ați ajuns pe pagina principală a acestui site. În partea de sus, veți vedea meniul principal.

bani din clickuri simple cu AdzBazarPin
Reclame PTC AdzBazar

Acest meniu conține diverse modalități prin care puteți face bani de acasă online, cum ar fi:

 • videoclipuri;

Veți avea în jur de 20 de videoclipuri (0,006$ pe videoclip) care pot fi vizionate doar prin intermediul site-ului HideoutTV, unde trebuie să aveți și un cont înregistrat.

 • sondaje de opinie;

Sondajele de opinie sunt furnizate de companii precum Your Surveys, Wannads, SurveyTime sau Opinion Labs.

În ceea ce privește valoarea recompensei pentru un sondaj, aceasta poate varia de la 0,04 dolari până la 0,80 dolari.

 • Joc ”Bonus Game”;
 • clickuri din reclame;

În comparație cu AdzSeven, numărul de reclame este mult mai mic, dar au cam aceleași recompense, adică 0,0001$ (foarte multe), 0,0002$, 0,0005$ sau 0,001$.

 • Joc ”Flip the coin”;
 • joburi sau task-uri prin intermediul unor platforme specializate, cum ar fi AdGateMedia, Wannads, AdscendMedia, OferToro și așa mai departe.

Ce este ”Flip the Coin”?

Acesta este un joc riscant în care, teoretic, vă puteți dubla miza. Pariul minim este de 0,10 dolari, dar puteți paria maxim 50 de dolari.

joc pariu Flip the coinPin
Flip the COIN

Ce părere am despre acest joc?

O părere bună în niciun caz. Se poate întâmpla la început ca jocul să vă dea o oarecare satisfacție prin valoarea câștigurilor obținute. Intrați într-o stare de relaxare și ajungeți să pariați și mai mult. Indiferent de tactica pe care o folosiți, veți sfârși prin a pierde.

Vă spun acest lucru din proprie experiență. De aceea, nu vă recomand să încercați această ”metodă” de a face bani. Nu este vorba de noroc, sistemul este bine pus la punct, în sensul că marea majoritate a celor care vor încerca să parieze folosind acest joc vor pierde tot ce au câștigat până în acel moment. Nu am nicio îndoială în privința acestui deznodământ.

Ce abonamente sunt oferite de AdzBazar?

Ca orice site PTC care se respectă, ne oferă anumite opțiuni pentru a îmbunătăți câștigurile obținute.

Aceste opțiuni sunt incluse în așa-numitele abonamente (lunare, 6 luni sau anuale).

abonamente cont AdzBazarPin
Abonamente AdzBazar

AdzBazar oferă următoarele abonamente:

 • standard;
 • auriu (Golden) (10 dolari pe lună sau 90 dolari pe an);
 • platinum (35$ pe lună sau 350$ pe an).

Chiar dacă ne oferă unele îmbunătățiri care pot influența câștigurile realizate pe acest site, recomandarea mea este să nu investiți bani în acest site.

Citește și Ce este VideoPay.is și ce oferă? Este un SCAM sau este un lucru serios?

Doar dacă promovați acest site și reușiți să aduceți un număr suficient de mare de referali pentru a beneficia de avantajele legate de performanțele financiare ale referalilor (direcți sau închiriați).

Promovare directă sau închiriere?

Întotdeauna promovare directă datorită probabilității ridicate de a obține persoane reale care să lucreze cu AdzBazar (0.0005$ pe click sau 0.005$ cu abonamentul ”Platinum”).

Referalii închiriați implică multe riscuri care pot duce, în cele din urmă, la pierderea investiției făcute în achiziționarea acestora.

Pentru a închiria referali, trebuie să plătiți următoarele sume de bani:

 • 0,75$ pentru închirierea a 5 referali;
 • 1,5$ pentru închirierea a 10 referali;
 • 3,75$ pentru închirierea a 25 de referali;
 • 7,5$ pentru închirierea a 50 de referali;
 • 15$ pentru închirierea a 100 de referali.

Care sunt metodele de plată?

Ei bine, AdzBazar propune următoarele mijloace de retragere:

 • Payeer;
 • FaucetPay;
 • AirTM;
retragere FaucetPay Pin
Retragere de 0.10$

În imaginea de mai sus, AdzBazar mă informează că retragerea minimă este de 0,10 dolari. Când mă duc să citesc regulile interne, aflu că retragerea minimă este de 2 dolari.

Mă gândesc că minimul de retragere de 0,10 dolari este valabil doar pentru opțiunea de retragere FaucetPay. De regulă, retragerile prin FaucetPay nu sunt mari.

O condiție prealabilă pentru a putea retrage bani de pe AdzBazar este să aveți un minim de 10% câștigați din oferte (sondaje, videoclipuri sau alte oferte). Cu alte cuvinte, trebuie să fiți activ pe site pentru a putea retrage.

Merită sau nu?

Site-ul AdzBazar nu este un site SCAM, de asta sunt sigur. Dar câștigurile oferite nu sunt nici măcar decente pentru cineva care nu vrea să investească bani. Pentru România, AdzBazar nu este o soluție care merită luată în considerare. Timpul necesar pentru a ajunge la plata minimă de 2 dolari este foarte lung.

Dacă vă place să dați click pe reclame sau poate reușiți să aduceți oameni noi, atunci acest site v-ar putea oferi un venit decent, dar trebuie să fiți activ și să investiți ceva bani (în abonamente) pentru a genera o schimbare notabilă în valoarea veniturilor pe care le obțineți cu acest site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu