Bani din TikTok – Modalități, Sfaturi și Informații utile

joburi online gratuite cu SproutGigs
4.5
(2)

Platforma TikTok este la momentul actual platforma cu cea mai rapidă creștere din lume. Această aplicație a luat complet prin surprindere comunitatea social media. Peste 1,6 miliarde de descărcări de TikTok au fost realizate din magazinul de aplicații de când a fost lansată în mediul online. În prezent, există mai mult de 900 de milioane de activări lunare pe aplicație. Având în vedere popularitatea în creștere a platformei TikTok, multă lume încearcă să afle dacă aceasta se poate monetiza. Cei care creează pe această platformă sunt curioși să afle dacă pot obține bani din TikTok.

Singurul răspuns la această întrebare este unul simplu: DA.

Ce este TikTok?

Pe scurt, TikTok este o rețea de socializare online.

Prin intermediul aplicației TikTok, se pot crea filmulețe scurte, cu o durată cuprinsă între 30 și 60 de secunde. În cadrul acestor filmulețe scurte, oamenii pot dansa, se pot sincroniza pe buze, pot realiza scene amuzante sau pot cânta diverse cântece. Companiile sunt conștiente de potențialul mare al acestei aplicații. Astfel, companiile pot utiliza aplicația TikTok drept o modalitate prin care să promoveze propriile produse sau servicii. Practic, aplicația TikTok a devenit cu adevărat o aplicație multifuncțională, oferind numeroase oportunități.

Ca si alte platforme sociale, precum Instagram sau YouTube, aplicația TikTok permite monetizarea. Deși TikTok nu are niciun mecanism stabilit pentru a obține venituri din videoclipurile dvs., există câteva modalități de a face bani din TikTok.

Deoarece această platformă este încă destul de nouă, concurența nu este foarte puternică. Există încă mulți oameni care încearcă să înțeleagă strategia acestei rețele video virale. Din acest motiv, am elaborat acest ghid aprofundat care ar trebui să vă pună imediat pe treabă.

În cazul în care sunteți curios cum anume puteți câștiga bani din TikTok, atunci ar trebui să parcurgeți cu siguranță acest articol.

Când a fost lansată aplicația TikTok?

TikTok a fost lansat pentru prima dată la nivel global în 2016 de către cea mai de succes companie de start-up. Numele acesteia este ByteDance. De atunci, TikTok a intrat în rândurile marilor rețele de socializare, precum Twitter, Facebook, Instagram sau Snapchat. Pe baza datelor provenite din diverse instrumente de cercetare online, această aplicație de socializare a înregistrat peste 300 de milioane de instalări în magazinele de aplicații Google Play și App Store în primul trimestru al anului 2020. În prezent, este disponibilă în peste 140 de piețe, precum și în peste 70 de limbi.

Motivul pentru care obținerea de bani din TikTok a devenit mai ușoară

Sa știți că nu a fost întotdeauna ușor pentru utilizatori să își valorifice activitățile desfășurate pe TikTok. La începuturile aplicației, nu prea erau disponibile multe mesaje personalizate. Întrucât tot mai multe branduri de renume au pătruns pe această platformă socială, posibilitățile creatorilor de a vinde conținut promoțional pe platformă s-au simplificat.

Citește și Ce este Marketingul afiliat?

Mai mult, aceasta permite posibilitatea ca producătorii să își valorifice audiența fără să caute parteneriate cu mărci private. Grație integrării dintre TikTok și Teespring, care a fost dezvăluită către sfârșitul lunii august 2020, realizatorii pot să vândă în mod direct conținutul fanilor acestora.

TikTok este în continuă creștere în popularitate și din ce în ce mai multe branduri apelează la această platformă. Acest lucru oferă oportunități serioase de a face bani din TikTok pentru creatorii capabili să atragă un număr mare de fani.

Cum să faceți niște bani din TikTok?

Una dintre cele mai recente modalități de a câștiga niște bani online este prin afacerea de monetizare a aplicației TikTok. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le aveți la dispoziție.

Deveniți un influencer: Cel mai eficient mod de a face bani din TikTok

Ca și alte platforme populare de social media, a deveni un influencer este o modalitate excelentă de a face bani pe TikTok. Nu este ușor să fii un influencer, dar merită efortul de a câștiga bani. Deși cifrele sunt importante, numărul de urmăritori s-ar putea să nu fie cel mai semnificativ parametru pe care companiile îl folosesc atunci când aleg cu ce influenceri să lucreze.

Mai degrabă, majoritatea brandurilor se uită la numărul de urmăritori care sunt implicați. Un influencer cu 30.000 de urmăritori este probabil să aibă un public mai activ în comparație cu un influencer cu peste 100.000 de urmăritori.

Citește și Tichete gratuite, Loterie săptămânală, Plata în PayPal cu BigFreeGiveaway

Interesant este că majoritatea companiilor aleg să lucreze direct cu influenceri mai mici (cei care au între câteva sute și 30.000 de urmăritori). Chiar dacă influencerii cu milioane de urmăritori pot ajunge la un număr semnificativ mai mare de persoane, aceștia se pot dovedi foarte pretențioși din punct de vedere financiar (costisitori).

Pe scurt, pentru a deveni un influencer, trebuie doar să aveți câteva mii de urmăritori dedicați și interesați. Atunci când ajungeți la acest număr de urmăritori, puteți câștiga bani din TikTok pentru a crește vizibilitatea unui produs.

Realizarea unor transmisiuni în direct

Fanii de pe TikTok își pot sprijini creatorii preferați pentru a câștiga bani fără a avea nevoie de mărci. Cursul de schimb real se poate modifica în timp. Dar, în principiu, acest sistem este foarte ușor de înțeles. Utilizatorii TikTok pot dobândi „monede” prin achiziții în aplicație folosind bani reali.

tiktok imaginiPin

Utilizatorii pot folosi apoi monedele pentru a oferi bacșișuri (tips) creatorilor TikTok. În acest fel, le pot oferi acestora o plată modestă în cadouri digitale pentru a le mulțumi că au realizat conținut de calitate. La rândul său, TikTok transferă 80% din valoarea bacșișului către creatorul de conținut LIVE, consolidându-i contul.

Nu este vorba de o suma mare de bani, dar poate reprezenta o sursă de venit, cu toate că banii se primesc sub forma unor cadouri digitale, nu în numerar. Cu toate acestea, transformarea acestora în bani reali se poate face foarte ușor.

Care este costul acestor monede?

Ei bine, aceste monede sau ”COINS” pot fi achiziționate cu bani reali folosind carduri bancare.

oferte achiziție monede pe TikTokPin

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aveți mai multe opțiuni din care puteți alege pentru a cumpăra monede.

Pentru o sumă modică de 4,09 RON aveți opțiunea de a cumpăra 70 de monede.

Bineînțeles, în funcție de buget, puteți opta pentru niște ”pachete” mai mari, cum ar fi cele 17 500 de monede la prețul de 1 022 RON.

Ideea este că, dacă aveți ceva bani puși deoparte și doriți să cumpărați astfel de monede, Tik Tok vă oferă această metodă de plată prin Visa sau Mastercard.

Creșterea și vânzarea unor conturi TikTok

Există un alt mijloc prin care puteți câștiga bani din TikTok, respectiv prin crearea și comercializarea de conturi TikTok. Pentru început, identificați un domeniu de activitate (nișă) și începeți să lucrați la crearea de conținut atractiv legat de acea nișă. Odată ce ați dezvoltat acest cont până la un anumit număr de susținători și de implicare, atunci puteți aborda companiile din industria de interes și să le propuneți vânzarea contului de TikTok.

Citește și Cum se poate schimba numele de utilizator pe Twitter

Conturile care se vând cel mai ușor sunt cele tematice. Conturile personale sunt mult mai greu de vândut. Motivul este că sunt mai dificil de reprodus de către noii proprietari. Cu toate acestea, cu un cont tematic, se pot găsi cu ușurință cumpărători. Urmăritorii profilului sunt implicați în cont datorită tematicii. Este posibil ca aceștia nici măcar să nu observe schimbarea proprietarului.

Crearea unui cont cu conținut de calitate este secretul. Astfel, mai mulți urmăritori, precum și o rată de implicare mai mare pe contul dvs. de TikTok înseamnă că veți putea obține o sumă mai mare de bani pentru vânzarea acestuia.

Faceți bani din TikTok prin furnizarea de servicii de consultanță

Odată ce vă familiarizați cu modul de funcționare al acestei aplicații de socializare, vă puteți folosi aceste cunoștințe pentru a sprijini alți utilizatori. Există o mulțime de oameni care doresc să se facă cunoscuți pe TikTok și să își îmbunătățească strategia. De ce să nu încercați să vă câștigați existența ajutându-i pe alți oameni să își îmbunătățească experiența în cadrul acestei aplicații?

Totuși, acest lucru depinde de faptul că trebuie să aveți un nivel solid de cunoaștere a platformei. Odată ce ați dobândit aceste cunoștințe, utilizatorii acestei aplicații vă vor plăti cu siguranță pentru sfaturile dumneavoastră.

De asemenea, ajutându-i pe clienți să se lanseze spre succes, puteți negocia un procent din orice afacere sau contract încheiat ca urmare a asistenței dumneavoastră.

Cât de mult plătește TIKTOK pe vizualizare?

Din 2019, anul în care TikTok a intrat pe piață, numărul persoanelor care au vrut să realizeze materiale video pe aplicație pentru a-și construi o adevărată afacere a crescut vertiginos. În mod oficial, rețeaua de socializare TikTok nu a dezvăluit prea multe detalii despre cât de mult sunt plătiți creatorii de conținut. Suma exactă poate varia de la o persoană la alta.

Cu toate acestea, influencerii au declarat că TikTok îi plătește undeva până la 4 cenți (între 2 și 4 cenți) pe mia de vizualizări.

Aceasta înseamnă că, dacă videoclipul dvs. ar primi aproximativ 500.000 de vizualizări, ați câștiga aproximativ 20 de dolari. Acest lucru pare foarte puțin, cu excepția cazului în care obțineți în mod constant un număr foarte mare de vizualizări.

Dacă sunteți recompensat cu doar 2 până la 4 cenți la 1.000 de vizualizări, cum reușesc aceștia sa facă bani din TikTok?

O mare parte din venituri provine din postări sponsorizate, plasarea de produse și mărfuri, nu din publicitate.

Atunci când creatorii de conținut au un număr mare de fani în cadrul aplicației, mărcile (companii celebre) îi vor recompensa pentru promovarea produselor în cadrul videoclipurilor lor. Această ”strategie” este cunoscută sub numele de ”integrare

În general, aceste integrări încep atunci când un creator ajunge la aproximativ 10.000 de urmăritori. Cu cât obțineți mai mulți adepți, cu atât sunteți mai bine plătit de aceste branduri internaționale.

Modul de funcționare al cadourilor TikTok

Cadourile pe care le primiți pe TikTok se pot dovedi puțin derutante. Această confuzie poate fi cauzată de faptul că în aplicație se găsesc mai multe tipuri de monede. Trebuie să cumpărați mai întâi monede TikTok înainte de a primi aceste cadouri. Monedele pot fi identificate sub forma unor pachete diferite. În general, cu cât pachetul este mai mare, cu atât mai mare este reducerea.

cadouri TikTokPin
Cadouri TikTok

Monedele vor fi adăugate în contul dvs. de TikTok imediat ce faceți o achiziție. Acestea nu pot fi returnate sau schimbate cu bani. Este absolut interzisă utilizarea serviciilor oferite de terți. Acest lucru poate duce la blocarea contului dvs. Deci, aveți mare grijă.

Imediat ce obțineți monedele, veți avea oportunitatea de a le valorifica în schimbul câtorva cadouri virtuale speciale. Aceste cadouri au rolul de a recompensa creatorii de conținut preferați din cadrul platformei.

Îi puteți susține pe creatorii dvs. favoriți cu cadouri care vin în diferite forme și sume. Trebuie doar să selectați „Give Gift„. Această opțiune se află sub videoclip. Oricine urmărește videoclipul, precum și persoana responsabilă de crearea videoclipului, va putea vedea atât numele dvs. de utilizator, cât și natura cadoului pe care l-ați oferit.

Ce sunt diamantele TikTok?

La finalul unei sesiuni live, autorii de conținut primesc aceste cadouri sub formă de ”tips” (bacșișuri). Acestea sunt convertite automat în credite virtuale. Creditele virtuale sunt denumite diamante și vor fi adăugate la soldul creatorului.

Pentru creatorii de conținut, trebuie să știți că aveți o opțiune pentru a verifica numărul de diamante pe care le dețineți. Puteți face acest lucru accesând profilul dvs. și apoi făcând clic pe cele trei puncte din dreapta sus a ecranului.

Se estimează că valoarea diamantelor este de aproximativ 0,05 USD. De menționat că TikTok percepe, de asemenea, un comision suplimentar.

Valoarea diamantelor poate varia și este complet influențată de creatorul TikTok. Orice diferență între diamante și monede pe TikTok este acoperită de punctele cadou.

Care este modul în care puteți obține mai mulți urmăritori pe TikTok?

Pentru a atrage un număr de adepți pe orice platformă de social media, trebuie mai întâi să aveți un conținut de calitate. Adică, un conținut pe care publicul ales cu grijă dorește să îl folosească și căruia i se acordă relevanță. În comparație cu alte rețele sociale, capacitatea de a posta de mai multe ori pe zi este recomandată pentru creșterea numărului de vizitatori.

conținut personalizat pe TikTokPin

Pornind de la pagina ”Pentru tine”, TikTok oferă un conținut personalizat în funcție de activitățile și preferințele dvs. La fel ca și pagina de explorare de pe Instagram, aceasta constituie o sursă aproape nelimitată de conținut conceput special pentru fiecare participant, facilitând astfel ajungerea conținutului dvs. la publicul potrivit.

Ceea ce face ca TikTok să fie special este faptul că permite oricui să devină viral și să își dezvolte rapid o audiență. Totuși, pentru a fi considerat un „cont mare”, trebuie să aveți un număr suficient de mare de urmăritori față de alte canale sociale.

Acestea sunt câteva recomandări menite să vă ajute la obținerea unui număr crescut de urmăritori pe TikTok:

Alegerea etichetelor de tip Hashtag potrivite

La fel ca pe Instagram, hashtag-urile TikTok facilitează accesul la conținutul dvs. social. Pentru a fi vizibil, ar trebui să păstrați hashtag-uri adecvate domeniului sau nișei dvs. și să combinați hashtag-uri generale cu hashtag-uri specifice și creative.

Aceste hashtag-uri sunt similare cuvintelor cheie. Atunci când oamenii le folosesc pentru a căuta informații despre conținutul care le place, pot descoperi o mulțime de profiluri noi.

Postarea la ore de maximă audiență

Publicarea mesajelor dumneavoastră în momentele în care publicul este cel mai implicat este un element important pentru a maximiza impactul. Bineînțeles, printr-un cont Pro puteți accesa și TikTok Analytics.

Astfel, puteți monitoriza fără efort momentele în care publicul dvs. este online. Cu toate acestea, va trebui totuși să experimentați în continuare pentru a testa ce tipuri de conținut video se potrivesc cu subiectele cunoscute.

Realizarea unei promovări reciproce prin intermediul altor rețele sociale

Încărcarea videoclipurilor TikTok și pe alte rețele sociale nu necesită eforturi deosebite. Pur și simplu descărcați un videoclip și îl postați pe alte rețele sociale. Aici putem enumera câteva rețele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram. În cazul în care există o audiență satisfăcătoare pe orice altă platformă, cel mai simplu este să valorificați această audiență.

Citește și Care sunt metodele prin care puteți face bani online de acasă?

Valorificarea se realizează prin atragerea acestui public țintă. Persoanele care fac parte din aceasta audiență pot fi invitate înapoi pentru a vă urmări pe TikTok. În medie, o persoană vizitează în mod regulat trei sau patru rețele sociale.

TikTok ar putea fi una dintre ele, dar mulți oameni nu folosesc aceasta aplicație. Promovând atât produsele dvs. cât și activitățile TikTok într-un mod încrucișat (reciproc), veți crește numărul total de spectatori și potențialul de cheltuieli al pieței.

Colaborarea cu importante personalități de pe TikTok

Cele mai populare personalități de pe TikTok se bucură de o audiență largă, unele ajungând la o audiență de peste o sută de milioane de persoane. La fel ca în cazul rețelei de socializare Instagram, asocierea cu influencerii TikTok din industria dvs. vă asigură accesul la publicul lor. Accesul la audiența lor va duce la recunoașterea de către terți a produselor sau serviciilor dumneavoastră.

Trebuie să vă asigurați că influencerii pe care îi luați în considerare sunt relevanți pentru marca pe care doriți să o promovați. Secțiunea TikTok Creator Marketplace este o modalitate eficientă de a vă ajuta să vă conectați cu alți creatori de conținut. Marketingul influencerilor pe TikTok este încă la început. De aceea, această strategie este foarte recomandată pentru a obține mai mulți adepți.

TikTok Creator Marketplace oferă un loc în care mărcile și agenții de marketing pot contacta în mod direct creatorii și influencerii pentru a negocia acorduri de promovare a conținutului prin intermediul canalelor lor.

Asigurați-vă că sunteți consecvent

Pentru a obține mai multă vizibilitate pe TikTok, este necesar să publicați în mod regulat și consecvent. Trebuie să încărcați conținut de calitate cu regularitate în cazul în care doriți să deveniți un influencer. Alegerea frecvenței cu care postați depinde în întregime de dumneavoastră. Din cercetările pe care le-am efectuat personal pe influenceri TikTok cunoscuți, se recomandă să postezi între 1-3 videoclipuri zilnic.

Implicarea publicului dumneavoastră în conversații.

Din momentul în care începeți să vă dezvoltați un public loial, trebuie să vă dedicați acestuia. Interacționând eficient cu publicul dumneavoastră, veți obține mai repede statutul de influencer. Iar pentru a interacționa cu susținătorii dvs. le puteți oferi răspunsuri la comentariile acestora sau le puteți adresa mai multe întrebări folosind legendele video.

Câți bani pot fi câștigați cu TikTok?

Câștigurile din TikTok pot varia, însă, la fel ca în cazul oricărei rețele sociale, poate fi foarte profitabil atunci când materialul dvs. devine viral. Până în prezent, nu există surse independente care să evalueze în mod obiectiv valoarea veniturilor obținute de către autorii de conținut pe TikTok.

Câți bani se pot câștiga cu ajutorul aplicației TikTok? Este o întrebare complexă, prin urmare, răspunsul nu este simplu și clar. Veniturile sunt puternic influențate de locația autorilor de conținut (țara de origine), precum și de locația urmăritorilor acestora.

Este posibil ca în România, unde puterea de cumpărare este mai mică, veniturile dvs. să nu fie la fel de substanțiale ca cele obținute de TikTokerii din țări precum SUA, Anglia, Germania și așa mai departe.

În orice caz, după ce vă construiți o reputație, câștigarea de bani pe TikTok va fi foarte profitabilă.

Care este minimul de retragere pe TikTok?

În TikTok, toate plățile pot fi procesate numai în conturi PayPal. Prin urmare, trebuie să vă creați un cont în cazul în care nu aveți unul. Dacă aveți un cont, trebuie să vă asigurați că toate detaliile furnizate de dvs. sunt corecte.

Verificați de două ori datele cardului bancar și adresa dumneavoastră (dacă v-ați schimbat adresa). Sunteți singurul responsabil din punct de vedere financiar în cazul unei tranzacții greșite. Așadar, este mai bine să fiți pregătit decât să regretați.

Puteți retrage o sumă minimă de 100 de dolari până la o sumă maximă de 1.000 de dolari într-o singură zi. Este nevoie de până la 15 zile pentru a vă verifica solicitarea dumneavoastră și, câteodată, poate dura chiar mai mult. Cu alte cuvinte, nu puteți retrage o sumă mai mică de 100 de dolari. Numai dacă aveți mai mult de 100 $ în contul dvs. propriu, TikTok va prelucra solicitarea de retragere.

Câteva cuvinte de încheiere

Există o mulțime de bani care pot fi câștigați de influencerii din social media prin intermediul unor platforme precum TikTok, YouTube și Instagram. Cu toate acestea, totul se bazează pe numărul de followeri, precum și pe numărul de vizualizări. Există o mulțime de posibilități de a câștiga bani din TikTok.

Începând cu postările sponsorizate și terminând cu vânzarea propriilor produse pe această platformă. Elementul esențial este să creați în mod constant conținut de înaltă calitate, care să fie apreciat de urmăritorii dvs. și să conducă la un angajament mai serios.

În concluzie, TikTok vă răsplătește, dar nu ar trebui să renunțați la serviciul zilnic pentru a realiza videoclipuri în viitorul apropiat.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania