Sweatcoin Tutorial | Mergi și faci bani cu telefonul mobil

Mergi și faci bani. Este posibil așa ceva? Da, se poate câștiga bani folosind aplicația Sweatcoin. Prima mea impresie în legătură cu această aplicație mai neobișnuită, a fost de neîncredere. Cum poți fi plătit pentru a merge, pur și simplu? Eu, personal, îmi place să fac mișcare, drept urmare plimbatul în aer liber, prin parcuri sau pur și simplu prin oraș, este una din preferatele mele activități zilnice.

Printr-o întâmplare, am văzut o analiză despre această aplicație pe un forum, și m-am decis să investighez mai mult cu privire la potențialul acestei aplicații. Mi s-a părut prea simplă această aplicație. Prima mea întrebare a fost cu privire la profitabilitatea acestei aplicații mobile. Cum se poate scoate venituri pur și simplu din mersul pe jos?

Spre surprinderea mea, Sweatcoin plătește încă din anul 2016. Este o realizare, să reziști atâta timp, mai ales datorită profilului acestei aplicații.

Pentru a fi profitabilă, aplicația Sweatcoin folosește următoarele metode:

 • reclame;

În această aplicație, veți avea posibilitatea de a viziona diverse reclame, în urma cărora veți obține un anumit număr de monede SWC. De fiecare dată când dumneavoastră vizionați aceste reclame, Sweatcoin câștigă bani.

 • diverși parteneri;

Aproape toate premiile, care sunt acordate pe aceasta aplicație, sunt oferite de anumite companii care sunt în parteneriat cu Sweatcoin. De altfel, aceste companii partenere plătesc pentru a fi în aceasta aplicație.

 • finanțare privată;

Diverse companii investesc anumite sume de bani și in schimbul acestor investiții, vor primi procente din Sweatcoin. Totul se reduce la profit. Ei dețin anumite procente din această companie, care mai târziu va duce la profituri, în cazul în care valoarea acestei aplicații va crește.

Câteva cuvinte cu privire la istoricul aplicației Sweatcoin

Swetacoin a fost lansată în anul 2016 de către Anton Derlyatka și Oleg Fomenko, ca apoi să fie disponibilă în întreaga lume în anul 2018. Acești 2 ruși erau „obsedați” cu menținerea unei sănătăți durabile prin fitness. Drept urmare, au creat aplicația Sweatcoin pentru simplu motiv de a ne motiva să acordăm o mai mare importanță sănătății fizice prin mișcare.

Ce este Sweatcoin?

Sweatcoin este o aplicație, care încearcă să ne motiveze să facem mai multă mișcare prin mersul pe jos. Pentru fiecare pas făcut, veți câștiga monedele SWC, care le puteți schimba atât în bani cât și în diverse produse.

Cum vă puteți înscrie pe Sweatcoin?

Folosirea acestei aplicații este foarte simplă. Trebuie doar să descărcați și instalați Sweatcoin pe telefonul dumneavoastră, indiferent dacă sunteți pe android sau iOS. Descărcarea se poate realiza prin accesarea site-ului oficial sau pur și simplu din cele 2 magazine online, Google Play sau Apple Store.
Formularul de înscriere conține următoarele informații, și anume:

 • nume;
 • adresa de email;
 • numărul de telefon.

Numărul de telefon este necesar pentru a primi un cod format din 4 cifre. Prin intermediul acestui cod, se va verifica telefonul pe care îl veți utiliza pentru a merge și a face bani online.

Țările disponibile Sweatcoin
Țările disponibile, printre care și România

La înregistrare, veți primi și un bonus de înscriere în monede Sweatcoin. Acest bonus constă în 0,95 SWC (aproape 1 moneda Sweatcoin), care este echivalentul a 1 000 de pași.

Mergi și faci bani cu Sweatcoin. Cum funcționează această aplicație?

La început, pentru a contoriza corect pașii realizați, era nevoie ca funcția GPS să fie activată. Drept urmare, puteați fi plătit doar pentru pașii realizați în exterior. Încă nu se puteau valorifica și pașii realizați în interior.

Începând din anul 2020, Sweatcoin și-a îmbunătățit sistemul de contorizare, astfel încât să se poată valorifica atât pașii realizați în exterior cât și cei din interior. O altă modificare este cu privire la funcția GPS. Funcția GPS nu mai este obligatorie pentru contorizarea pașilor realizați.

Deci, trebuie doar să țineți telefonul mobil în buzunarul dumneavoastră și să faceți mișcare prin mersul pe jos, atât în exterior cât și în interior. Veți fi plătit cu 0,95 SWC (sweatcoins) pentru 1 000 de pași.

Poate vă întrebați de ce 0,95 și nu 100 de SWC. Deoarece, Sweatcoin va lua un comision de 5% din fiecare moneda SWC generată. Acest comision este folosit în mare parte pentru a plăti comisioanele rezultate din programul de referință dar și alte premii, care sunt acordate membrilor Sweatcoin.

Pentru a obține o monedă SWC, trebuie să realizați 1 170 de pași, datorită faptului că se mai întâmplă că nu toți pașii să fie contorizați 100%.

În momentul în care veți câștiga aceste monede SWC, aveți 3 posibilități, și anume:

 • salvarea acestor monede;
 • schimbarea acestora în bani sau alte premii;
 • transferul acestora către un prieten.

Care sunt metodele de câștig cu Sweatcoin?

În această aplicație, aveți 3 posibilități de a face bani online, și anume:

 • mers pe jos;

Puteți merge pe jos și să câștigați bani. Dar, puteți și să alergați sau să mergeți cu bicicleta. Nu mai sunteți limitat la mersul pe jos.

 • bonusul zilnic;

Pentru vizionare unor reclame, veți obține un număr de monede Sweatcoin. Numărul de monede obținut din aceste reclame este cuprins între 0,50 SWC și 20 SWC.

 • programul de referință.

Programul lor de referință va aduce multe beneficii. Puteți obține 5 SWC pentru fiecare persoană invitată. Când ați reușit să invitați 30 de persoane, veți fi promovat, accesând astfel la alte categorii de premiere.

Ce fel de abonamente sunt disponibile pe această aplicație mobilă?

Sunt 5 abonamente disponibile pe Sweatcoin, pentru a vă îmbunătăți potențialul de câștig, și anume:

 • Mover (abonament gratuit);

Acest abonament este gratuit și va aduce un câștig de 5 SWC zilnic și 150 SWC pe lună.

 • Shaker;

Începând cu acest abonament, trebuie să plătiți un anumit număr de SWC pentru a beneficia de avantajele acestor abonamente. Drept urmare, abonamentul Quaker va costa 4,75 SWC pe lună și vă va aduce un câștig de 10 SWC pe zi și 300 SWC lunar.

 • Quaker;

Abonamentul Quaker va necesita o investiție lunară de 20 SWC, având un câștig de 15 SWC pe zi și 450 SWC pe lună.

 • Breaker;

Costul abonamentului Breaker este de 30 SWC pe lună și vă va aduce un câștig de 20 SWC zilnic și 600 SWC pe lună.

 • Trouble Maker.

Abonamentul Trouble Maker costă aproape 1$. Câștigul adus de acest abonament se ridică la suma de 50 SWC pe zi.

Cum vă puteți crește șansa de a obține monede Sweatcoin?

Va puteți crește șansa de a câștiga mai multe monede SWC, folosind următoarele metode:

 • cumpărați un abonament;
 • purtați telefonul pretutindeni;
 • aduceți cât mai multe persoane pe această aplicație;
 • nu ratați bonusurile zilnice;
 • închideți aplicația regulamentar.

Nu închideți forțat aplicația, deoarece există posibilitatea să pierdeți toată activitatea realizată până în acel moment.

 • deschideți aplicația cel puțin o dată pe zi.

Astfel, Sweatcoin va face o verificare în ceea ce privește pașii realizați.

Cum se face schimbul de monede SWC?

Sweatcoin vă oferă numeroase posibilități de a vă schimba monedele SWC. Ca metode de schimb, putem enumera câteva dintre acestea, cum ar fi:

 • cursuri de fitness;
 • îmbrăcăminte și încălțăminte;
 • produse electronice (telefoane mobile, televizoare și multe altele);

Ofertele Maraton sunt acele oferte care necesită un număr de SWC mult mai însemnat pentru a fi obținute. Să vă dau niște exemple de oferte maraton, care pot fi obținute cu monedele SWC, și anume:

 • un telefon iPhone;
 • suma de 1 000$ în PayPal;
 • un voucher de vacanta în valoare de 1 000$;
 • televizoare inteligente.

Aceste premii sunt doar câteva din numeroasele produse, care pot fi obținute cu monedele SWC. Pentru a obține un număr suficient de monede pentru aceste premii, mersul pe jos nu este suficient pentru a realiza acest lucru. Abonamente, promovare sau transferuri de SWC între diverse conturi vă pot aduce mai aproape de câștigarea acestor minunate premii.

Înscriere Sweatcoin

Câteva cuvinte de încheiere…

Cu siguranță, Sweatcoin o sa va încurajeze să faceți mai multă mișcare și să fiți plătit pentru această activitate. Puteți câștiga atât bani cât și alte premii pentru a merge pe jos. Și dacă tot folosiți telefonul dumneavoastră pe oriunde mergeți, de ce să nu obțineți și alte beneficii materiale.

Ceea ce este destul de interesant este că multe persoane și-au schimbat modul de viață, din momentul instalării acestei aplicații. S-a stabilit faptul că aproape 20% din cei care au folosit Sweatcoin, au devenit mult mai activi, în ceea ce privește activitatea fizică, după nu mai puțin de 6 luni de zile.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *