Sweatcoin Tutorial | Mergi și faci bani cu telefonul mobil

4.6
(27)

Ați visat vreodată să vă transformați plimbările într-o modalitate de a face bani cu telefonul în mână? Se pare că această fantezie a devenit realitate cu aplicația Sweatcoin! Deși pare incredibil, această inovație interesantă chiar există.

La început, am ridicat o sprânceană și m-am întrebat: „Chiar putem câștiga bani doar plimbându-ne?„. Dar, fiind un susținător al mișcării și al mersului în aer liber, am ales să dau o șansă acestei aplicații fermecătoare.

Citește și Beneficii ale mersului pe jos sau ale alergării cu YourFitWay

Am dat peste Sweatcoin pe un forum și am decis să sap adânc pentru a descoperi misterul din spatele acestei aplicații interesante. Scepticismul mi-a pătruns în suflet, îndoindu-mă de profitabilitatea acestei aplicații mobile.

Dar, spre uimirea mea, Sweatcoin răsplătește utilizatorii încă din 2016 – o realizare demnă de admirație. Această creație extraordinară a reușit să supraviețuiască și să înflorească pe piață de-a lungul anilor.

Pentru a genera profit, Sweatcoin colaborează cu diverse companii și se bucură de sprijinul investitorilor privați. În esență, primiți recompense pentru mișcarea dvs., oferite de companiile partenere care plătesc pentru a fi incluse în aplicație. În plus, multe companii investesc în Sweatcoin și, în schimb, primesc o cotă-parte, ceea ce poate genera câștiguri dacă valoarea aplicației crește în viitor.

Desigur, există și alte aplicații de fitness similare care vă pot aduce recompense pentru eforturile dumneavoastră, cum ar fi Walken. Cu toate acestea, Sweatcoin rămâne una dintre cele mai populare aplicații de acest tip, cu un palmares notabil și colaborări solide.

Povestea din spatele aplicației Sweatcoin

În lumea noastră în continuă mișcare, sănătatea fizică este o prioritate. Dar cum putem face din mișcare un obicei? Cum putem fi motivați să facem mai mult sport și să ne bucurăm de beneficiile acestuia? Anton Derlyatka și Oleg Fomenko, doi ruși preocupați de fitness, au găsit răspunsul: Sweatcoin!

Această aplicație revoluționară a fost lansată în 2016 și, după doi ani de teste, a fost disponibilă în întreaga lume în 2018. Dar ce face Sweatcoin atât de specială? Ei bine, vă permite să vă plimbați și să câștigați bani cu ajutorul telefonului mobil!

Dar cei doi fondatori nu au creat Sweatcoin doar pentru a face bani. Ei l-au creat din pasiune pentru sănătate și fitness. Prin această aplicație, Anton și Oleg vor să încurajeze oamenii să dea mai multă importanță sănătății lor fizice prin mișcare.

Așa că haideți să ieșim și să mergem pe jos! Cu Sweatcoin, nu numai că vom avea parte de beneficiile fizice ale mișcării, dar vom fi și plătiți pentru asta!

Ce este Sweatcoin?

Suntem înconjurați de o lume sedentară, în care mișcarea este adesea excepția, nu regula. Dar există o aplicație pentru mobil care încearcă să ne inspire să ne mișcăm mai mult prin mersul pe jos – Sweatcoin.

Sweatcoin nu este doar o aplicație, ci și o sursă de motivație. Aceasta vă propune să mergeți pe jos și să câștigați bani cu ajutorul telefonului mobil. Fiecare pas pe care îl faceți devine o oportunitate de a câștiga monede SWC, pe care le puteți schimba atât pe bani, cât și pe diverse produse.

Este impresionant să vedeți cum o simplă plimbare se transformă într-o oportunitate de a câștiga bani. Atâta timp cât aveți la dumneavoastră telefonul mobil, aplicația va înregistra fiecare pas pe care îl faceți și vă va oferi monede SWC în funcție de numărul de pași pe care îi faceți.

Cum vă puteți înscrie pe Sweatcoin?

Oh, cât de ușor este să vă înscrieți pe Sweatcoin! Nu mai pierdeți timp cu proceduri complicate sau vă puneți răbdarea la încercare cu formulare interminabile.

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pe telefon, fie că aveți un sistem de operare Android sau iOS. De pe site-ul oficial sau din Google Play și Apple Store, puteți descărca această aplicație fără nicio problemă.

Înscrierea este rapidă și ușoară, deoarece formularul de înscriere conține doar câteva informații esențiale. Trebuie doar să vă introduceți numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Acesta din urmă este crucial pentru a obține un cod de 4 cifre, necesar pentru a verifica autenticitatea telefonului pe care îl vei folosi pentru a merge să faci bani online.

Țările disponibile SweatcoinPin
Țările disponibile, printre care și România

Dar ce se întâmplă după înregistrare? Ei bine, se va oferi un bonus de înscriere în monede Sweatcoin, ceea ce face ca începutul să fie satisfăcător și interesant.

Bonusul constă în 0,95 SWC, echivalentul a 1.000 de pași, ceea ce înseamnă că puteți începe să vă creșteți balanța Sweatcoin încă de la început.

Cum puteți merge și câștiga bani cu telefonul mobil folosind Sweatcoin?

Nu puteți face bani mergând la culcare, dar puteți face bani mergând! Cu Sweatcoin, o aplicație mobilă, poți câștiga monede doar mergând. Cum funcționează această aplicație? Haideți să aflăm!

În trecut, pentru a fi plătit pentru pașii făcuți, trebuia să activați funcția GPS. Așadar, dacă doreați să câștigați bani cu această aplicație, trebuia să ieșiți afară.

Din fericire, începând din 2020, Sweatcoin și-a actualizat sistemul de contorizare, astfel că acum poate număra pașii făcuți în interior. Asta înseamnă că puteți merge la birou și să faceți bani în același timp.

Chiar mai bine, nu trebuie să activați GPS-ul pentru a vă număra pașii. De acum încolo, tot ce trebuie să faceți este să vă țineți telefonul în buzunar și să vă mișcați.

Pentru fiecare 1.000 de pași primiți 0,95 SWC (sweatcoins). Dar de ce 0,95 și nu 1 SWC?

Motivul este că Sweatcoin ia un comision de 5% pentru fiecare monedă generată. Dar nu vă faceți griji, acești bani sunt folosiți pentru a plăti comisioanele de recomandare și alte recompense care sunt oferite membrilor Sweatcoin.

Citește și Mizați pe un stil de viață sănătos și o formă fizică de invidiat cu StepBet

Pentru a obține o monedă SWC, trebuie să faceți 1.052 de pași, pentru că nu toți pașii sunt numărați 100%.

Acum că ați acumulat aceste monede SWC, le puteți salva sau le puteți schimba pe bani sau alte recompense. Sau, dacă vreți să-i ajutați pe alții să câștige aceste monede, le puteți transfera prietenilor dumneavoastră!

Care sunt metodele de câștig cu Sweatcoin?

În această aplicație, nu trebuie să fiți bogat pentru a face bani cu telefonul mobil, este suficient să fiți un pic mai activ.

Există trei moduri în care se pot colecta monede Sweatcoin:

 • Mersul pe jos, alergatul și mersul pe bicicletă;

Nu vă limitați doar la mersul pe jos. O plimbare cu bicicleta de seară vă poate aduce niște monede frumoase, așa că nu vă țineți respirația și porniți.

 • Bonus zilnic;

Cine ar fi crezut că vizionarea reclamelor poate fi atât de profitabilă? În fiecare zi, puteți colecta Sweatcoin prin simpla vizionare a reclamelor disponibile în aplicație.

Sunteți nerăbdător să aflați cât de mult veți obține? Numărul de monede pe care le primiți variază de la 0,50 SWC la 20 SWC.

 • Program de promovare.

Sunteți un factor de influență în viața prietenilor dvs. activi? Invitați-i să se alăture aplicației Sweatcoin și veți fi recompensat cu 5 SWC pentru fiecare persoană invitată.

După 30 de invitații reușite, veți fi promovat și veți avea acces la alte categorii de recompense.

Așa că nu mai așteptați și începeți să vă invitați prietenii.

Cât valorează 1 Sweatcoin in RON?

Cu siguranță, întrebarea zilei: cât valorează 1 Sweatcoin în RON?

Ei bine, dragii mei, în martie 2023, un Sweatcoin (SWC) ar putea fi evaluat la un preț de 0,009736 USD, adică 0,045 RON.

Rețineți că această conversie a fost făcută în momentul în care 1 USD valora 4,61 RON.

Trebuie subliniat faptul că această monedă nu a fost încă listată pe nicio piață de schimb de criptomonede, astfel încât este dificil de evaluat cât de mult ar valora această monedă.

Vom vedea dacă dezvoltatorii acestei aplicații interesante vor trece la următoarea etapă, cea a listării pe principalele site-uri de schimb de criptomonede.

Crearea unui portofel compatibil cu SWEAT

Începerea procesului de creare a unui portofel compatibil cu SWEAT implică prezentarea avantajelor convingătoare ale deținerii unui portofel digital compatibil cu SWEAT. Este important de reținut că acest proces implică o serie de pași care vor asigura o experiență sigură și plăcută pentru toți utilizatorii.

În primul rând, vi se va trimite un cod de 6 cifre prin intermediul adresei de e-mail pe care ați furnizat-o. Acest lucru este necesar pentru a confirma adresa de e-mail și pentru a vă asigura că sunteți proprietarul contului de email.

sweat wallet în Google PlayPin
Sweat Portofel

Apoi, va trebui să instalați o aplicație numită ”Sweat Wallet” (16,81 MB în Google Play). Această aplicație este necesară pentru a vă conecta la portofelul dvs. și pentru a începe procesul de transfer de fonduri.

Citește și Mersul pe jos, alergatul și câștigarea de monede Lym cu aplicația LYMPO

După instalarea aplicației, veți avea două opțiuni de autentificare:

 • contul Sweatcoin (care vă oferă acces la detaliile contului dvs. Sweatcoin);
 • activarea prin e-mail.

Este important de reținut că nu trebuie să ștergeți e-mailul prin care ați primit codul de activare, deoarece acesta este esențial pentru conectarea la portofel.

Restricții regiuni geografice Sweat WalletPin
Restricții Sweat Wallet

Trebuie remarcat faptul că Sweat Wallet nu este disponibil în prezent în toate țările. În funcție de locul în care vă aflați, este posibil ca acest serviciu să fie sau să nu fie disponibil.

Este important să verificați, înainte de a începe procesul de creare a portofelului, dacă este disponibil în țara dumneavoastră. Există țări precum SUA, Albania, Jamaica, etc. care nu sunt compatibile cu acest portofel.

Obținerea de recompense zilnice: Ghidul dvs. pentru Sweatcoin

V-ați întrebat vreodată cum puteți profita de recompensele zilnice oferite de aplicația Sweatcoin? Vă voi explica în detaliu cum puteți obține gratuit între 0,1 și 1.000 SWC.

Aruncați o privire la următoarea imagine, unde apar cele trei modalități de a câștiga SWC fără costuri.

recompense zilnice prin aplicația SweatcoinPin
Recompense zilnice Sweatcoin

Pentru a vă bucura de această recompensă, trebuie să faceți click pe opțiunea ”CLAIM” pentru fiecare dintre cele trei oferte disponibile.

Când faceți acest lucru, veți fi redirecționat către o reclamă pe care trebuie să o urmați pentru a primi recompensa SWC.

Permiteți-mi să vă relatez o experiență personală. Prima ofertă mi-a adus 0,4 SWC, în timp ce a doua mi-a adus 2,5 SWC. În cele din urmă, ultima ofertă mi-a adus 0,7 SWC, ceea ce a fost mai modest în comparație cu celelalte.

recompensa zilnică finală în SWCPin
Finalizarea ofertelor zilnice

Într-o singură zi, am reușit să obțin 3,60 SWC, doar profitând de cele trei oferte zilnice de recompensă.

Ce fel de abonamente sunt disponibile pe această aplicație mobilă?

Pe vremuri, aplicația Sweatcoin găzduia 5 abonamente menite să crească oportunitățile de câștig:

 • Mover (gratuit):

Oferit gratuit, acest abonament vă asigura un venit de 5 SWC în fiecare zi, acumulând 150 SWC lunar.

 • Shaker:

Aici, vi se cerea să vă deschideți trezoreria și să plătiți 4,75 SWC lunar pentru a beneficia de acest abonament. În schimb, puteați obține 10 SWC zilnic, adică 300 SWC pe lună.

 • Quaker:

Devenind membru Quaker, trebuia să investiți 20 SWC lunar. Astfel, obțineați 15 SWC pe zi și 450 SWC pe lună.

 • Breaker:

În calitate de Breaker, plătind 30 SWC pe lună, ați fi primit 20 SWC pe zi și 600 SWC pe lună.

 • Trouble Maker:

Acest abonament vă costă aproximativ 1 $. În schimb, câștigurile ar putea ajunge la 50 SWC pe zi.

În prezent, aplicația oferă doar 2 abonamente:

 • Gratuit;
 • Premium.

Abonamentul Premium va absorbi o mică parte din averea dumneavoastră, costând 169,99 RON.

Avantajele abonamentului Premium – Un pas spre bogăție?

Sunteți curios să aflați ce vă oferă abonamentul Premium în comparație cu versiunea gratuită? Ei bine, permiteți-mi să vă dezvălui secretele sale!

În primul rând, în calitate de membru Premium, veți primi recompense duble în SWC pentru fiecare pas pe care îl faceți în timp ce aplicația vă însoțește în călătoriile dumneavoastră. Așadar, eforturile tale vor fi răsplătite din plin!

Testați și bucurați-vă de calitatea de membru Premium chiar și pentru o singură lună!

Cu o investiție de doar 39,99 RON, puteți experimenta gustul dulce al calității de membru Premium timp de 30 de zile.

Să vorbim acum despre potențialul de câștig în SWC: în timp ce abonamentul gratuit vă permite să acumulați aproximativ 1.080 SWC, abonamentul Premium vă deschide ușa către o lume a câștigurilor duble, ajungând la un total de aproape 2.160 SWC!

Nu în ultimul rând, în calitate de membru Premium, veți putea să explorați și să vă bucurați de oferte și licitații exclusive la care ceilalți utilizatori pot doar visa.

Cum să vă maximizați câștigurile în monede Sweatcoin?

Doriți să acumulați mai multe monede SWC și să vă bucurați de beneficiile acestora?

Ei bine, iată câteva sfaturi practice pentru a vă ajuta să atingeți acest obiectiv:

 • Investiți într-un abonament;

Acest lucru vă va deschide noi orizonturi și vă va răsplăti cu mai multe monede.

 • Telefonul dumneavoastră, un companion de încredere;

Nu-l lăsați acasă, ci luați-l cu dvs. în fiecare aventură; va fi martorul pașilor dvs. și vă va aduce „bogății„.

 • Împărtășiți secretul dvs. cu alții;

Recrutați-vă prietenii și cunoștințele în această lume misterioasă a monedelor virtuale; veți fi recompensat pe măsură.

 • Nu ignorați cadourile mici;

Surprizele de zi cu zi vă pot aduce beneficii neașteptate, așa că fiți vigilent și colectați-le cu atenție.

 • Lăsați aplicația să se odihnească așa cum trebuie;

Închideți-o conform regulilor, altfel vă puteți trezi cu o avalanșă de pași pierduți în negura timpului.

Un sfat înțelept: Evitați închiderea bruscă a aplicației, pentru că s-ar putea să vă irosiți toate eforturile și să vă treziți într-o pustietate de pași câștigați.

Ritualul zilnic: Nu uitați să deschideți aplicația cel puțin o dată pe zi pentru a-i permite să-și îndeplinească scopul de a verifica pașii pe care i-ați făcut în labirintul vieții.

Cum se face schimbul de monede SWC?

Sweatcoin deschide ușa către o lume de posibilități, transformând mișcarea în recompense!

Monedele SWC sunt cheia către o multitudine de premii.

Iată câteva dintre acestea:

 • Cursuri de fitness pentru a vă menține în formă;
 • Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru a vă menține în stil;
 • Dispozitive electronice (telefoane mobile, televizoare și multe altele);
 • bani în numerar, folosind PayPal.

Oferte pentru maraton: Premii mai mari, dar mai greu de obținut

Nu vă lăsați păcăliți de aparențe! Ofertele maratonului ascund recompense fabuloase, dar necesită mai mult efort.

Iată doar câteva exemple de recompense de maraton pe care le puteți obține cu monede SWC:

 • Un telefon iPhone pentru a rămâne conectat;
 • 1.000 de dolari în PayPal pentru a vă îndeplini dorințele;
 • Un tichet de vacanță de 1.000 de dolari pentru a vă relaxa într-o destinație exotică;
 • Televizoare inteligente pentru a vă bucura de emisiunile TV și filmele preferate.

Aceste premii fabuloase sunt doar vârful icebergului în lumea posibilităților oferite de Sweatcoin. Dar să nu credeți că veți obține aceste recompense doar plimbându-vă prin parc!

Citește și Monitorizarea activităților fizice cu ajutorul aplicației Strava | Merită sau nu?

Abonamentele, promoțiile și transferurile de SWC între conturi vă pot ajuta să acumulați monedele de care aveți nevoie pentru a vă bucura de recompensele pe care le doriți.

Activarea retragerii în PayPal: Ghid pas cu pas pentru Sweatcoin

Metoda de retragere în PayPal: o misiune mai complicată decât pare!

Ah, dragi utilizatori PayPal, ați ajuns în sfârșit la acel moment în care vă întrebați cum să vă retrageți banii din Sweatcoin?

Ei bine, nu este chiar atât de simplu pe cât ați fi sperat, dar nu vă faceți griji, vom trece împreună prin această experiență!

Cardul cadou PayPal (20 000 SWC) – o comoară ascunsă în „Magazin”

Pentru a vă bucura de plăcerile retragerii prin PayPal, trebuie să vă îndreptați atenția către cardul cadou PayPal, în valoare de 20 000 SWC. Acesta se află într-un loc numit „Magazin„, ca o comoară ascunsă, care așteaptă să fie descoperită.

Urmărirea celor 30 de persoane active – condiția secretă

Pentru a activa această opțiune, există o condiție misterioasă care trebuie îndeplinită: aduceți nu mai puțin de 30 de persoane active în lumea Sweatcoin. Dar atenție, calea spre această realizare poate fi plină de schimbări neașteptate, cum ar fi modificări ale procedurii de retragere a SWC în PayPal.

Misterul persoanelor invitate – când 20 devine 30

Au existat cazuri ciudate în care opțiunea de retragere a fost activată după ce au fost invitate doar 20 de persoane. În acest labirint Sweatcoin, trebuie să vă găsiți propria cale și să aduceți cât mai multe persoane pentru a retrage prin PayPal.

Suma de plată și puzzle-ul invitaților

Plățile prin PayPal pot varia în funcție de numărul de persoane invitate, după cum urmează:

 • 25$;
 • 40$;
 • 100$;
 • 200$;
 • 500$;
 • 1 000$.

Pentru a retrage 25$, de exemplu, va trebui să invitați 50 de suflete curajoase. Dar pentru a vă bucura de sume mai generoase, cum ar fi 100 de dolari, va trebui să atrageți o armată impresionantă de 250 de persoane.

O nouă perspectivă asupra mișcării: aplicația Sweatcoin

Fără îndoială, Sweatcoin vă va motiva să vă mișcați mai mult și să fiți recompensat pentru eforturile dumneavoastră.

Mergeți și faceți bani cu telefonul mobil, profitând de oportunitatea de a câștiga nu doar bani, ci și alte premii tentante prin simpla deplasare. Dacă oricum telefonul vă însoțește la fiecare deplasare, de ce să nu obțineți și beneficii materiale?

Schimbări pozitive ale stilului de viață

Un aspect fascinant este faptul că multe persoane și-au schimbat stilul de viață după ce au instalat această aplicație. Cercetările arată că aproximativ 20% dintre utilizatorii Sweatcoin au devenit considerabil mai activi din punct de vedere fizic după doar șase luni de utilizare.

Cum să atingeți pragul de 7000 de pași?

Ei bine, tot ce aveți nevoie este o pereche de pantofi comozi și o sticlă de apă la îndemână. O sticlă de apă înseamnă și acces la o toaletă în momentele potrivite, bineînțeles.

exemplu de provocare îndeplinită pe SweatcoinPin
Exemplu de Provocare

Îndeplinind aceste trei condiții esențiale, este imposibil să nu atingeți performanța de a face peste 7000 de pași într-o singură zi. Ce părere aveți, dragi cititori, este realizabil un astfel de scenariu?

Care este concluzia mea?

Aș dori să subliniez faptul că există multe puncte de interes legate de aplicația Sweatcoin, care sunt prezentate în acest articol. Sper că veți găsi utile informațiile furnizate. Cu toate acestea, există și unele aspecte mai puțin încântătoare, care o pot transforma într-o sursă neașteptată de frustrare, ducând astfel la o pierdere de timp.

După o perioadă lungă de utilizare a acestei aplicații, a trebuit să renunț la ea.

Principalul motiv care a contribuit la această decizie a fost funcționarea defectuoasă a aplicației, cauzată de unele actualizări din Google Play.

Experiență neplăcută

Din păcate, nu sunt singurul care a avut această experiență mai puțin plăcută. Evident, am încercat să o dezinstalez, am schimbat parola, dar fără niciun rezultat. În repetate rânduri, când încercam să accesez aplicația, primeam o eroare de tip ”crash”.

Se pare că aceste plângeri nu reprezintă un punct de preocupare majoră pentru creatorii aplicației.

Se caută alternative

Dacă îmi propun să monitorizez activitatea fizică, sunt sigur că voi găsi alternative mai eficiente decât Sweatcoin. Timpul nostru este prețios și nu ar trebui să fie irosit pe astfel de probleme.

În cele din urmă…

În concluzie, nu-mi mai pot permite să recomand Sweatcoin. Poate că am fost mai puțin norocos în această experiență, dar este un lucru pe care potențialii utilizatori ar trebui să îl ia în considerare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 27

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „Sweatcoin Tutorial | Mergi și faci bani cu telefonul mobil”

Lasă un comentariu