Sweatcoin Tutorial | Mergi și faci bani cu telefonul mobil

4.7
(26)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Mergeți și faceți bani. Oare este acest lucru posibil? Da, se pot câștiga bani cu ajutorul aplicației Sweatcoin. Prima mea impresie despre această aplicație neobișnuită a fost una de neîncredere. Cum este posibil să fii pur și simplu plătit pentru a merge? Mie personal îmi place să fac mișcare, drept urmare plimbarea în aer liber, prin parcuri sau pur și simplu prin oraș, este una dintre activitățile mele zilnice preferate.

Citește și Beneficii ale mersului pe jos sau ale alergării cu YourFitWay

Din întâmplare, am văzut o evaluare despre această aplicație pe un forum și am decis să investighez mai mult referitor la potențialul acestei aplicații. Mi s-a părut o aplicație parcă prea simplă. Prima mea întrebare a fost legată de rentabilitatea acestei aplicații mobile. Cum se poate realiza pur și simplu venituri de pe urma mersului pe jos?

Spre surprinderea mea, Sweatcoin plătește din 2016. Este o mare realizare, să reziste atât de mult timp, având în vedere îndeosebi profilul acestei aplicații.

Pentru a fi avantajoasă, Sweatcoin folosește următoarele modalități:

 • reclame;

În această aplicație, veți avea posibilitatea de a viziona diverse reclame, în urma cărora veți obține un anumit număr de monede SWC. De fiecare dată când dumneavoastră vizionați aceste reclame, Sweatcoin câștigă bani.

 • diverși parteneri;

Aproape toate premiile, care sunt acordate pe aceasta aplicație, sunt oferite de anumite companii care sunt în parteneriat cu Sweatcoin. De altfel, aceste companii partenere plătesc pentru a fi în aceasta aplicație.

 • finanțare privată;

Diverse companii investesc anumite sume de bani și in schimbul acestor investiții, vor primi procente din Sweatcoin. Totul se reduce la profit. Ei dețin anumite procente din această companie, care mai târziu va duce la profituri, în cazul în care valoarea acestei aplicații va crește.

Câteva cuvinte cu privire la istoricul aplicației Sweatcoin

Swetacoin a fost lansată în anul 2016 de către Anton Derlyatka și Oleg Fomenko, ca apoi să fie disponibilă în întreaga lume în anul 2018. Acești 2 ruși erau „obsedați” cu menținerea unei sănătăți durabile prin fitness. Drept urmare, au creat aplicația Sweatcoin pentru simplu motiv de a ne motiva să acordăm o mai mare importanță sănătății fizice prin mișcare.

Ce este Sweatcoin?

Sweatcoin este o aplicație, care încearcă să ne motiveze să facem mai multă mișcare prin mersul pe jos. Pentru fiecare pas făcut, veți câștiga monedele SWC, care le puteți schimba atât în bani cât și în diverse produse.

Cum vă puteți înscrie pe Sweatcoin?

Folosirea acestei aplicații este foarte simplă. Trebuie doar să descărcați și instalați Sweatcoin pe telefonul dumneavoastră, indiferent dacă sunteți pe android sau iOS. Descărcarea se poate realiza prin accesarea site-ului oficial sau pur și simplu din cele 2 magazine online, Google Play sau Apple Store.

Formularul de înscriere conține următoarele informații, și anume:

 • nume;
 • adresa de email;
 • numărul de telefon.

Numărul de telefon este necesar pentru a primi un cod format din 4 cifre. Prin intermediul acestui cod, se va verifica telefonul pe care îl veți utiliza pentru a merge și a face bani online.

Țările disponibile SweatcoinPin
Țările disponibile, printre care și România

La înregistrare, veți primi și un bonus de înscriere în monede Sweatcoin. Acest bonus constă în 0,95 SWC (aproape 1 moneda Sweatcoin), care este echivalentul a 1 000 de pași.

Mergi și faci bani cu Sweatcoin. Cum funcționează această aplicație?

Inițial, pentru a număra corect pașii, a trebuit să fie activată funcția GPS. Prin urmare, nu puteați fi plătiți decât pentru pașii făcuți în exterior. Nu se puteau număra încă pașii făcuți în interior.

Începând cu 2020, Sweatcoin și-a îmbunătățit sistemul de contorizare, astfel încât să poată fi evaluate atât treptele exterioare, cât și cele interioare. O altă modificare este la funcția GPS. Funcția GPS nu mai este obligatorie pentru a număra pașii făcuți.

Citește și Mizați pe un stil de viață sănătos și o formă fizică de invidiat cu StepBet

Așadar, țineți telefonul mobil în buzunar și mișcați-vă pe jos, atât în exterior, cât și în interior. Pentru fiecare 1.000 de pași veți fi plătit cu 0,95 SWC ( sweatcoins).

Poate vă întrebați de ce 0,95 și nu 1 SWC. Deoarece, Sweatcoin va lua un comision de 5% din fiecare moneda SWC generată. Acest comision este folosit în mare parte pentru a plăti comisioanele rezultate din programul de referință dar și alte premii, care sunt acordate membrilor Sweatcoin.

Pentru a obține o monedă SWC, trebuie să realizați 1 052 de pași, datorită faptului că se mai întâmplă că nu toți pașii să fie contorizați 100%.

În momentul în care veți câștiga aceste monede SWC, aveți 3 posibilități, și anume:

 • salvarea acestor monede;
 • schimbarea acestora în bani sau alte premii;
 • transferul acestora către un prieten.

Care sunt metodele de câștig cu Sweatcoin?

În această aplicație, aveți 3 posibilități de a face bani online, și anume:

 • mers pe jos;

Puteți merge pe jos și să câștigați bani. Dar, puteți și să alergați sau să mergeți cu bicicleta. Nu mai sunteți limitat la mersul pe jos.

 • bonusul zilnic;

Pentru vizionare unor reclame, veți obține un număr de monede Sweatcoin. Numărul de monede obținut din aceste reclame este cuprins între 0,50 SWC și 20 SWC.

 • programul de referință.

Aveți prieteni care au o viață activă? Ei bine, le puteți trimite o invitație pe aplicația Sweatcoin și astfel puteți beneficia de 5 SWC. Când ați reușit să invitați 30 de persoane, veți fi promovat, accesând astfel la alte categorii de premiere.

Cât valorează 1 Sweatcoin?

Teoretic, 1 Sweatcoin ar valora undeva între 0,02 și 0,05 dolari, dar aceste cifre nu sunt finale.

În acest moment, această monedă nu a fost încă listată pe nicio bursă de cripto-monede, așa că este dificil de evaluat cât ar valora de fapt această monedă.

Crearea unui portofel compatibil cu SWEAT

Procesul de creare a unui portofel compatibil cu SWEAT va începe cu prezentarea unui număr de avantaje ale deținerii unui portofel digital compatibil cu SWEAT.

După care vi se va trimite un cod de 6 cifre pentru a vă confirma adresa de e-mail.

sweat wallet în Google PlayPin
Sweat Portofel

La final, va trebui să instalați o aplicație numită ”Sweat Wallet” (16,81 MB în Google Play).

Citește și Mersul pe jos, alergatul și câștigarea de monede Lym cu aplicația LYMPO

După instalarea aplicației, veți avea 2 opțiuni de autentificare:

 • Contul Sweatcoin (care vă oferă acces la detaliile contului Sweatcoin);
 • activare prin e-mail.

Important: Nu ștergeți e-mailul prin care ați primit codul de activare. Acesta este esențial pentru conectarea la portofel.

Restricții regiuni geografice Sweat WalletPin
Restricții Sweat Wallet

În prezent, Sweat Wallet nu este disponibil în toate țările. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, există țări precum SUA, Albania, Jamaica etc. care nu sunt compatibile cu acest portofel.

Cum se obțin Recompensele Zilnice?

Ei bine, aplicația Sweatcoin vă oferă o opțiune prin care puteți obține gratuit între 0,1 și 1 000 SWC.

recompense zilnice prin aplicația SweatcoinPin
Recompense zilnice Sweatcoin

În imaginea de mai sus, puteți vedea cele 3 opțiuni prin care puteți obține SWC gratuit.

Permiteți-mi să vă dau un mic exemplu.

Pentru a beneficia de SWC gratuit trebuie să utilizați opțiunea ”CLAIM” pe toate cele 3 oferte.

Fiecare dintre cele 3 oferte vă va direcționa către o reclamă pe care trebuie să o vizualizați pentru a obține SWC.

Prima ofertă mi-a oferit 0,4 SWC. Pentru a doua ofertă am obținut 2,5 SWC. Ultima ofertă a fost mai modestă, primind doar 0,7 SWC.

recompensa zilnică finală în SWCPin
Finalizarea ofertelor zilnice

Într-o zi normală am reușit să obțin 3,60 SWC doar folosind cele 3 oferte zilnice de recompensă.

Ce fel de abonamente sunt disponibile pe această aplicație mobilă?

În trecut, au fost disponibile 5 abonamente pe Sweatcoin pentru îmbunătățirea posibilităților dumneavoastră de câștig, și anume:

 • Mover (abonament gratuit);

Acest abonament era gratuit și aducea 5 SWC zilnic și 150 SWC pe lună.

 • Shaker;

Începând cu acest abonament, trebuia să plătiți un anumit număr de SWC pentru a beneficia de avantajele acestor abonamente. Prin urmare, abonamentul Shaker costa 4,75 SWC pe lună și aducea 10 SWC pe zi și 300 SWC pe lună.

 • Quaker;

Calitatea de membru Quaker era condiționată de o investiție lunară de 20 SWC, ceea ce înseamnă 15 SWC pe zi și 450 SWC pe lună.

 • Breaker;

Costul abonamentului Breaker era de 30 SWC pe lună și aducea 20 SWC zilnic și 600 SWC pe lună.

 • Trouble Maker.

Abonamentul Trouble Maker costa aproximativ 1 $. Profitul din acest abonament ar fi putut ajunge la 50 SWC pe zi.

În momentul de față există 2 abonamente:

 • gratuit;
 • Premium.

Abonamentul Premium costă 169,99 RON pe an.

Ce avantaje aveți dacă achiziționați abonamentul Premium?

Ei bine, în primul rând beneficiați de recompense de 2 ori mai mari în SWC pentru fiecare pas pe care îl faceți, atâta timp cât aplicația este activată.

Mai există o variantă prin care poți testa acest abonament, și anume cumpărând abonamentul, dar pentru o lună. Pentru suma de 39,99 RON aveți posibilitatea de a deveni Premium, dar pentru o perioadă de 30 de zile.

Teoretic, abonamentul gratuit are un potențial de câștig în SWC de aproximativ 1 080 SWC.

Abonamentul Premium crește acest număr de SWC la aproape 2 160 SWC.

Un alt beneficiu este că, în calitate de membru Premium, puteți accesa anumite oferte și licitații.

Cum vă puteți crește șansa de a obține monede Sweatcoin?

Va puteți crește șansa de a câștiga mai multe monede SWC, folosind următoarele metode:

 • cumpărați un abonament;
 • purtați telefonul pretutindeni;
 • aduceți cât mai multe persoane pe această aplicație;
 • nu ratați bonusurile zilnice;
 • închideți aplicația regulamentar.

Nu închideți forțat aplicația, deoarece există posibilitatea să pierdeți toată activitatea realizată până în acel moment.

 • deschideți aplicația cel puțin o dată pe zi.

Astfel, Sweatcoin va face o verificare în ceea ce privește pașii realizați.

Cum se face schimbul de monede SWC?

Sweatcoin vă oferă numeroase posibilități de a vă schimba monedele SWC. Ca metode de schimb, putem enumera câteva dintre acestea, cum ar fi:

 • cursuri de fitness;
 • îmbrăcăminte și încălțăminte;
 • produse electronice (telefoane mobile, televizoare și multe altele);
 • bani numerar prin metoda PayPal.

Ofertele Maraton sunt acele oferte care necesită un număr de SWC mult mai însemnat pentru a fi obținute. Să vă dau niște exemple de oferte maraton, care pot fi obținute cu monedele SWC, și anume:

 • un telefon iPhone;
 • suma de 1 000$ în PayPal;
 • un voucher de vacanta în valoare de 1 000$;
 • televizoare inteligente.

Aceste premii sunt doar câteva din numeroasele produse, care pot fi obținute cu monedele SWC. Pentru a obține o cantitate suficientă de monede în schimbul acestor premii, nu este de ajuns doar mersul pe jos. Abonamentele, promoțiile sau transferurile de SWC între diverse conturi vă pot apropia de câștigarea acestor premii minunate.

Cum se activează metoda de retragere în PayPal?

Din păcate, un utilizator nou nu va putea retrage prin PayPal.

Această metodă de plată este reprezentată de cardul cadou PayPal (20 000 SWC), care poate fi accesat în secțiunea ”Magazin”.

Pentru a activa această opțiune, trebuie să îndepliniți următoarea condiție:

 • atragerea unui număr de 30 de persoane active pe Sweatcoin.

Notă: Este posibil să apară modificări în viitor în ceea ce privește procedura de retragere SWC în PayPal.

Au existat cazuri în care această opțiune de retragere a fost activată imediat după ce au fost invitate 20 de persoane. Ideea este că trebuie să aduceți persoane pentru a putea retrage SWC prin PayPal.

Retragerea prin PayPal include următoarele sume de plată:

 • 25$;
 • 40$;
 • 100$;
 • 200$;
 • 500$;
 • 1 000$.

Fiecare sumă de plată prin PayPal poate conține un număr diferit în ceea ce privește persoanele invitate.

De exemplu, pentru a retrage 25 de dolari, ar trebui să invitați 50 de persoane. Pentru sume mai mari, cum ar fi 100 de dolari, este nevoie de un efort semnificativ mai mare, adică să atrageți 250 de persoane.

Câteva cuvinte de încheiere…

Cu siguranță, Sweatcoin o sa va încurajeze să faceți mai multă mișcare și să fiți plătit pentru această activitate. Puteți câștiga atât bani cât și alte premii pentru a merge pe jos. Și dacă tot folosiți telefonul dumneavoastră pe oriunde mergeți, de ce să nu obțineți și alte beneficii materiale.

Citește și Monitorizarea activităților fizice cu ajutorul aplicației Strava | Merită sau nu?

Ceea ce este destul de interesant este că multe persoane și-au schimbat modul de viață, din momentul instalării acestei aplicații. S-a stabilit faptul că aproape 20% din cei care au folosit Sweatcoin, au devenit mult mai activi, în ceea ce privește activitatea fizică, după nu mai puțin de 6 luni de zile.

De ce ați avea nevoie pentru a ajunge la peste 7000 de pași?

În mod normal, o pereche de pantofi ușori la care ar trebui adăugată o sticlă de apă. A avea o sticlă de apă înseamnă că trebuie să poți accesa o toaletă la momentul potrivit.

Îndeplinind aceste 3 condiții, nu aveți cum să nu ajungeți la o performanță de peste 7 000 de pași într-o zi. Dumneavoastră ce părere aveți? Este posibil un astfel de scenariu?

Una peste alta, Sweatcoin este o aplicație cu mult potențial, dar care are câteva scăpări în ceea ce privește mentalitatea celor care au lansat-o. Mă refer aici la faptul că utilizatorul nu mai este pe primul plan. Sunt foarte curios cum va evolua această aplicație care ne recompensează pentru a face mișcare în aer liber.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 26

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania