GiftHunterClub Tutorial | Sondaje online cu premii interesante

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Situația economică din prezent îndeamnă din ce în ce mai mulți oameni să caute soluții în mediul online, care să le ofere un ajutor în vederea îmbunătățirii situației financiare. Pentru acele persoane care sunt la început de drum, în ceea ce privește munca online, este destul de greu să găsească acele site-uri sau platforme, care să le ofere satisfacții decente din punct de vedere financiar. De aceea, în acest tutorial o să vă prezint GiftHunterClub, un site care vă recompensează pentru timpul oferit pentru a completa diverse sarcini de lucru pe internet.

Ce este GiftHunterClub?

GiftHunterClub este un site, lansat în anul 2012 de către Innovative Hall Media, care vă oferă oportunitatea de a vă valorifica timpul liber, desfășurând anumite activități online. Când vorbim de activități online, nu mă refer doar la completarea de sondaje online cu premii. Pe lângă această metodă de câștig, mai aveți și alte posibilități prin intermediul cărora puteți câștiga sume decente de bani, fără stres și fără să depuneți sau investi vreo sumă de bani.

GiftHunterClub prezintă anumite asemănări cu site-uri mult mai experimentate cum ar fi aplicația de sondaje Attapoll, Swagbucks sau chiar și Bituro. Toate aceste platforme fac parte din categoria GPT (get paid to), adică sunteți plătit pentru a desfășura o anumită activitate, pornind de la sondaje plătite, instalări de programe sau jocuri pe telefonul mobil și ajungând la vizualizare de videoclipuri.

Cum vă puteți înregistra pe GiftHunterClub?

Nu mi-a venit să cred cât de simplu a fost să mă înregistrez pe această aplicație mobilă. Cu toate că, pe site-ul lor oficial, precizează faptul că înregistrarea nu durează mai mult de un minut, am avut mici îndoieli. Aceste îndoieli s-au risipit foarte repede în momentul în care am adăugat adresa de email. După ce am adăugat adresa de email, am fost direcționat către o altă fereastră, unde a trebuit să adaug câteva informații, precum:

 • nume;
 • parolă.
Formular de Înregistrare GiftHunterClubPin

După ce v-ați înregistrat, veți fi trimis către pagina principală al contului dumneavoastră. Navigarea pe acest site este foarte simplă datorită unui design foarte bine construit. În partea stânga veți observa meniul principal în care veți avea toate informațiile care să vă ajute în „călătoria” dumneavoastră de obținere de venituri în mediul online cu această aplicație mobilă.

Există vreo restricție cu privire la înregistrare?

Nu există nici o restricție în ceea ce privește înregistrarea pe GiftHunterClub. Toate țările, inclusiv România, pot avea acces la această aplicație pentru a face bani online. Cu toate acestea, vor exista anumite diferențe, în ceea ce privește recompensele primite. Din păcate, oportunitățile vor varia în funcție de locația fiecărui membru. Asta nu înseamnă că nu veți avea de lucru. Vor fi destule ocazii care să vă ofere șansa să ajungeți cât mai repede la minimul de plată.

Care sunt etapele necesare pentru a câștiga bani cu GiftHunterClub?

Pentru a câștiga bani online cu GiftHunterClub, sunt necesari următorii pași, și anume:

 • completați formularul de înregistrare;
 • câștigați puncte ca urmare a activității realizate pe GiftHunterClub;
 • schimbați punctele câștigate în bonuri cadou sau bani cash.

Cum puteți face bani online cu GiftHunterClub?

Din fericire pentru noi, oferta de lucru este foarte variată și include următoarele modalități de câștig:

 • sondaje online cu premii în bani sau bonuri cadou;
 • oferte pentru telefonul mobil;

Oferta mobilă de câștig este una foarte variată, în sensul că veți avea ocazia să lucrați cu platforme precum Wannads, OfferToro, AdGateMedia, Personaly și multe altele. Sunt în jur de 20 de astfel de platforme. Desigur că nu toate vor avea opțiuni și pentru România. Dar vor fi suficiente pentru a vă asigura un câștig decent.

 • videoclipuri;

Vizualizarea de videoclipuri sunt realizate prin anumite platforme care sunt în parteneriat cu GiftHunterClub. Din păcate, oferta de videoclipuri depinde de locația fiecărui membru. Din punct de vedere al câștigului obținut, nu veți obține mare lucru. Beneficiile sunt foarte reduse, mai ales pentru țările din categoria a treia. Din păcate, aici putem include și România.

 • sarcini de lucru;

Sarcinile de lucru sunt completate prin intermediul platformei Appen (Crowdflower sau Figure Eight). Cei care folosesc platforma Appen pentru a completa diverse sarcini, sunt motivați cu anumite bonusuri. De exemplu, cei care vor reuși să completeze sarcini în valoare de 10$, vor primi 1$ bonus. Mai mult decât atât, vor putea participa la diferite concursuri săptămânale cu premii destul de atractive.

 • concursuri și bonusuri;

Câștigă bani online cu GiftHunterClub, completând sondaje online cu premii

Oportunitatea de a obține venituri prin intermediul acestor sondaje online cu premii, rămâne metoda principală și preferată de marea majoritate a membrilor acestei comunități. Aceste sondaje sunt realizate de mari companii de renume, având ca scop îmbunătățirea calității serviciilor sau produselor pe baza experiențelor noastre cu privire la acestea. GiftHunterClub are rolul de intermediar între aceste companii și oamenii de rând.

Citește și Oportunități simple de a câștiga bani cu GamerMine | Merită sau nu?

Pentru a evita orice problemă, este recomandat să folosiți aceleași informații pe care le-ați furnizat când v-ați înregistrat pe GiftHunterClub. În felul acesta, veți putea menține o notă de evaluare cât mai pozitivă și veți avea acces la cât mai multe sondaje.

Nu începeți un chestionar dacă nu sunteți sigur că îl puteți finaliza. De asemenea, există posibilitatea să fiți respins de către compania care a trimis sondajul pentru completare. Informațiile din profil sunt cele care vor decide dacă sunteți potrivit pentru acel chestionar.

Informații, precum locație, vârstă, sex sau pasiuni, sunt foarte importante pentru acele companii de sondaje online. Cât mai multe detalii sau informații despre dumneavoastră vor ajuta în mod cert cu privire la primirea de cât mai multe sondaje online cu premii în bani sau bonuri cadou.

Motivarea membrilor cu diverse bonusuri de fidelitate

Activitatea dumneavoastră pe GiftHunterClub vă poate oferi șansa să câștigați anumite bonusuri de fidelitate, cum ar fi:

 • bonus zilnic;

Pentru a obține acest bonus, este nevoie să îndepliniți anumite condiții precum completarea unui anumit număr de sondaje sau sarcini de lucru pe zi. Acest concept se aseamănă foarte mult cu cel folosit de site-ul ySense. Trebuie să completați cel puțin 2 sondaje cu o valoare mai mare de 0.08$ și 5 sarcini de lucru cu Appen.

 • bonus săptămânal;

Bonusul săptămânal poate fi obținut doar dacă veți completa cel puțin un sondaj. Valoarea acestui bonus este de 0.10$.

 • bonus pentru sarcinile completate prin platforma Appen;

Programul de referință

Pentru aducerea de noi membri în această comunitate, veți putea câștiga un comision de 10% din ceea ce câștigă acele persoane. În momentul în care o persoană folosește link-ul dvs. de referință, veți câștiga un mic bonus de 0.75$. Desigur că referalul dvs trebuie să fie activ pentru ca dumneavoastră să obțineți acel bonus. Un referal este considerat activ doar dacă, în urma activității sale, câștigă 50 de puncte.

Cum vă puteți retrage banii?

Sunt două posibilități de retragere, și anume:

 • PayPal;
 • bonuri cadou.

Se poate retrage fie în euro fie în dolar. Minimul de retragere este de 5$ dacă veți opta pentru PayPal. Este recomandat să nu retrageți când ajungeți la suma de 5$, datorită comisionului (3 cenți) pe care o să îl plătiți. Daca veți aștepta să ajungeți la suma de 10$, nu veți plăti nici un comision.

Se merită sau nu sa folosiți GiftHunterClub pentru a face bani online?

GiftHunterClub este o surpriză plăcută în ceea ce privește oportunitățile de valorificare a activităților pe care le realizați în mod normal în mediul online. În mod sigur, recompensele primite sunt mai mari decât alte platforme similare.

Citește și Cum să faci bani online din oferte sau sondaje cu Triaba | Merită sau nu?

Așteptările dumneavoastră, cu privire la câștigurile realizate din sondaje online sau alte activități similare, trebuie să fie reale. În mediul online, veți găsi numeroase analize sau tutoriale, în care se afirmă că se pot câștiga sute de dolari pe lună, doar din aceste sondaje sau oferte. Este total fals. Nu veți avea aceste câștiguri, mai ales dacă vă concentrați doar pe completarea de chestionare, vizualizare de videoclipuri sau alte oferte similare.

În mod normal, folosind aceste metode, puteți realiza niște câștiguri destule de decente, care se pot ridica la sume de 10$ sau 20$ pe săptămână. Se poate și mai mult, dar, este nevoie de multă răbdare și voință din partea dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania