Lympo App – Mergeți, alergați și câștigați monede Lym

0
(0)

Sunteți îngrijorat de starea dumneavoastră fizică? Doriți să folosiți niște aplicații care să vă ajute să obțineți obiceiuri sănătoase? Ei bine, în mediul online puteți găsi astfel de aplicații specializate, precum TimiFit, Lympo, Sweatcoin sau Yodo.

Desigur, sunt multe astfel de aplicații, dar, deocamdată, ne vom concentra doar pe această aplicație. Pe viitor vă voi propune și alte aplicații care să vă ajute în menținerea unui stil de viață sănătos.

Trebuie să recunoaștem că aceste aplicații sunt binevenite în viața noastră, deoarece suntem prea ocupați cu menținerea unui loc de muncă stabil și, astfel, ignorăm stilul de viață sănătos.

Citește și Beneficii ale mersului pe jos sau ale alergării cu YourFitWay

Dar cât de eficiente pot fi astfel de programe de încurajare? Se pot face bani cu aceste instrumente digitale? Ei bine, în acest articol, am încercat să vă ofer informații care să vă ofere o imagine completă a ceea ce are de oferit aplicația Lympo.

Aceste informații vă vor ajuta să vă formați o opinie despre modul în care funcționează și alte caracteristici specifice acestei aplicații de fitness.

Ce este Lympo?

Lympo este o aplicație care își propune să ajute persoanele care au nevoie de motivație pentru a se menține într-o formă fizică bună. Dacă doriți să dați jos kilograme sau să obțineți alte rezultate din punct de vedere fizic, o astfel de aplicație v-ar putea ajuta.

Cum se instalează aplicația Lympo?

Înainte de a instala aplicația pe telefonul mobil, este bine să știți dacă există probleme de compatibilitate. Din fericire, această aplicație poate funcționa în cele mai bune condiții atât pe telefoanele Android, cât și pe cele iOS.
Bine, să trecem la partea de instalare a aplicației pe telefonul mobil. Vom selecta magazinul de aplicații mobile (Google Play sau App Store) specific telefonului mobil pe care dorim să facem instalarea.

După ce am instalat aplicația, vom trece la etapa de configurare a acesteia. Vom selecta limba în care dorim să fie configurată aplicația, apoi ne vom înregistra folosind o adresă de e-mail.

Formularul de înregistrare va necesita completarea următoarelor câmpuri:

 • adresa de e-mail;
 • parola;
 • numele și prenumele.

După ce ați adăugat aceste informații, veți da click pe butonul ”Agree and Sign Up”.

Urmează acum secțiunea în care trebuie să adăugați numărul de telefon, data nașterii și sexul (masculin sau feminin).

Sunteți aproape la finalul procesului de înregistrare. Tot ce mai rămâne de făcut este să verificați adresa de e-mail și linkul pe care l-ați primit pe adresa cu care v-ați înregistrat. Și astfel, începem aventura noastră de a trăi un stil de viață sănătos și de a face niște bani, dacă este posibil.

Finalizarea cu succes vă oferă un bonus de înregistrare de 20 de puncte.

Cum funcționează aplicația Lympo?

După cum am menționat deja, această aplicație are ca scop sprijinirea celor care doresc să aibă un stil de viață sănătos, adică să slăbească, să se antreneze pentru maratoane, să meargă sau să alerge și multe alte activități fizice.
Înainte de a începe să utilizați această aplicație, se recomandă să vă conectați la un dispozitiv de urmărire, precum ceasuri smart sau brățări fitness. Ideea este că trebuie să aveți anumite instrumente care să vă faciliteze accesul la informații despre activitățile fizice pe care le efectuați.

Citește și Completați sondaje simple pe telefonul mobil cu aplicația Attapoll

Principala modalitate de a câștiga este prin intermediul task-urilor (provocări). Pentru început, veți găsi doar 10 task-uri pe care veți dori să le îndepliniți.

task-uri LympoPin
Lympo Task-uri

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, task-urile sunt foarte simple și constau în a răspunde la diverse întrebări simple despre dumneavoastră.

Numărul de task-uri depinde de locația fiecărui utilizator. În mod obișnuit, aceste sarcini se vor concentra pe activități fizice, cum ar fi mersul pe jos sau alergatul. Pentru a finaliza o sarcină, trebuie să îndepliniți anumite condiții, care sunt afișate în cadrul fiecărei ”probe” sau sarcini.

Finalizarea acestor sarcini vă va aduce beneficii sub formă de monede LYM. Aceasta este moneda cu care puteți face cumpărături în cadrul aplicației, mai exact în secțiunea ”SHOP”. Nu uitați că fiecare sarcină are un termen limită. Prin urmare, trebuie să fiți 100% pregătit înainte de a începe să îndepliniți sarcina respectivă.

Există un program de promovare?

Da, aplicația Lympo are, de asemenea, un program de promovare. Pentru fiecare persoană care se înregistrează cu linkul dvs. de promovare, veți primi 50 de monede LYM.

Această recompensă va fi primită doar dacă persoana invitată îndeplinește o sarcină. Prin urmare, persoana invitată trebuie să fie activă. Nu este suficient să vă înregistrați pur și simplu prin intermediul propriului link de promovare.

Cum sunteți recompensat?

Fiecare activitate sau misiune îndeplinită cu succes vă aduce un număr de monede LYM. Puteți folosi aceste monede pentru a cumpăra diverse lucruri în ”SHOP” (magazin online).

lympo gadget SHOPPin
Lympo SHOP gadget-uri

Acestea sunt doar câteva dintre articolele pe care le puteți cumpăra:

 • Căști fără fir;
 • căști;
 • încărcător wireless;
 • cărți electronice.

Ar fi fost bine dacă am fi primit articolul respectiv. În acest magazin, trebuie să cumpărăm aceste articole, care au reduceri de până la 50%. Acum nu știu câți dintre dumneavoastră vor avea nevoie de astfel de gadgeturi digitale.

Așadar, aplicația Lympo nu ne oferă recompense în bani. Acest lucru este important de știut. În schimb, puteți îndeplini sarcini, primi un anumit număr de monede și apoi puteți cumpăra produse din magazinul lor. Din păcate, oferta de produse este foarte mică. Cred că și această secțiune este influențată de locația geografică.

Citește și Sondaje mobile și tichete cadou cu aplicația Prediqt | Merită sau nu?

Dacă vă plac aplicațiile de acest gen, vă pot recomanda și o altă aplicație similară care vă oferă recompense pentru activitățile fizice (mers, alergare etc.) pe care le desfășurați. Se numește Sweatcoin.

Merită să folosiți această aplicație de fitness sau nu?

Lympo este o aplicație care merită să fie instalată pe telefonul mobil, mai ales dacă sunteți adeptul unui stil de viață sănătos. Problema este că nu sunt atât de multe sarcini disponibile pentru România. Cu siguranță, cei din America, Anglia, Canada sau unele țări din Europa de Vest au suficiente sarcini care pot fi realizate cu această aplicație.

Dacă nu avem sarcini, atunci nu vom putea cumpăra produse din magazinul lor. Așadar, aplicația este una interesantă, dar are multe aspecte negative.

Care sunt punctele forte și punctele slabe?

Acestea sunt avantajele

 • Aplicația oferă o modalitate simplă și interesantă de a fi recompensat în timp ce vă păstrați sănătatea;
 • modul de utilizare este simplu, nu este nevoie de nimic special pentru a o folosi.

Iată care sunt dezavantajele

 • opțiuni de câștig limitate pentru România;
 • nu sunt disponibile recompense în numerar;
 • oferta produsului nu este serioasă pentru o astfel de aplicație;
 • serviciul de asistență nu este accesibil.

În concluzie, aplicația Lympo nu este recomandată pentru toată lumea. Doar cei care doresc să aibă o condiție fizică bună ar trebui să o folosească. În ceea ce privește câștigurile, aplicația nu este una foarte performantă, așa că nu merită să o instalați doar pentru câștiguri financiare.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu