Faceți mișcare și câștigați bani cu TimiFit | Merită sau nu?

0
(0)

Faceți mișcare și câștigați bani pe internet prin intermediul unor aplicații specializate. Mediul online este foarte generos când vine vorba de aceste instrumente de monitorizare a activității fizice, printre care putem enumera unele precum Walken, Strava, HealthyWage, TimiFit, YourFitWay sau DietBet.

Această practică de a combina tot ceea ce ține de fitness, exerciții fizice sau orice alt tip de antrenament a ajuns la un alt nivel în care este introdusă și latura legată de modalitatea de a face bani.

Cu alte cuvinte, aceste aplicații vă oferă numeroase stimulente financiare pentru a vă motiva să aveți un stil de viață sănătos.

Toate informațiile oferite de acest tip de aplicații contribuie la realizarea unui plan care are ca scop să vă mențină într-o formă fizică decentă.

De aceea, m-am gândit ca în acest articol să vă prezint o altă aplicație de acest tip, numită TimiFit.

Este posibil să fi dat peste această aplicație în Google Play sau App Store în timp ce ați căutat aplicații similare de fitness. În acest caz, recenziile celor care au folosit această aplicație nu sunt disponibile în limba română.

Având în vedere acest aspect, o analiză onestă și corectă a aplicației TimiFit cu siguranță va fi binevenită.

Ce este TimiFit?

Cu ajutorul aplicației TimiFit vă puteți urmări activitatea fizică, la care se adaugă posibilitatea de a fi stimulat prin anumite recompense sub formă de criptomonede.

Astfel, veți face mișcare și veți accesa ofertele disponibile urmând a fi recompensați în propria criptomonedă (FIT) sau în alte criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum.

Mai multe detalii despre oportunitățile oferite, precum și despre modul de monitorizare a activității fizice pot fi găsite numai după completarea unui formular de înregistrare.

Acest lucru este posibil în urma instalării aplicației TimiFit din Google Play sau App Store pe telefonul mobil.

Cum ne putem înregistra pe TimiFit?

După cum am menționat, aplicația TimiFit poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Având un telefon android, mă voi concentra pe descărcarea și instalarea aplicației din Google Play.

Notă: Dimensiunea aplicației TimiFit este de 12,72 MB.

Crearea unui cont pe această aplicație de fitness se va face urmând acești pași:

  • instalarea aplicației;
  • selectarea limbii în care va fi afișată interfața cu utilizatorul.

Aveți la dispoziție mai multe opțiuni, printre care engleză, spaniolă, portugheză, chineză, franceză, turcă și așa mai departe. Limba română nu este disponibilă pentru selecție.

  • selectarea tracker-ului de fitness (Google Fit, Fitbit connect sau Garmin connect);

Pentru Google Fit, veți avea nevoie de un cont Google, iar pentru FitBit trebuie să aveți un cont pe site-ul oficial ”fitbit”.

  • acordarea permisiunii de a accesa locația telefonului dvs;

Dacă nu sunteți în posesia unui astfel de fitness tracker, puteți alege opțiunea ”Google Fit”, unde monitorizarea activității fizice se va face cu ajutorul telefonului mobil. Tot ce trebuie să aveți în vedere este să vă asigurați că acesta este activat atunci când vă mișcați.

exemplu de tracker de fitnessPin
Tracker Fitness

Acum veți ajunge la formularul obișnuit de înregistrare, unde veți introduce numele de utilizator, numele și prenumele precum și o parolă.

Următorul pas, care este obligatoriul, este să introduceți un număr de telefon. Pe acest număr de telefon veți primi un cod din 6 cifre.

Și astfel, numărul dumneavoastră de telefon a fost verificat.

Acum se vor da detalii despre sex, data nașterii, interese (ciclism, culturism, Apple Watch, box, bowling, golf etc.), poza de profil, țara și codul poștal, sistemul de unități (mile sau kilometri) și în final o adresă de e-mail.

Contul a fost configurat cu succes și tot ce mai rămâne de făcut este să stabiliți o rețea. În cadrul acestor rețele, veți concura cu alte persoane.

Dacă nu vedeți o rețea mai apropiată de România, atunci veți selecta opțiunea de a găsi rețeaua cea mai apropiată de locația dumneavoastră.

Un lucru care m-a dezamăgit profund, și anume faptul că din momentul în care am finalizat înregistrarea pe această aplicație, am primit multe notificări despre ”connect.garmin.com”, acesta fiind un instrument de monitorizare și analiză. Chiar dacă selectam o altă secțiune a aplicației, tot eram direcționat către pagina oficială a acesteia.

Faceți mișcare cu aplicația TimiFit și câștigați criptomonede

Principala modalitate de a obține recompense este prin concursuri care au ca scop să vă motiveze și să vă aducă într-o formă fizică bună.

Din păcate, cele mai multe dintre aceste competiții nu sunt disponibile în România. Am selectat și opțiunea respectivă pentru a descoperi o rețea apropiată de România, dar, din păcate, nu a avut efectul dorit.

Exemplu de competiție TimiFitPin
Exemplu de competiție

Am găsit doar 2 competiții la care pot participa persoanele care locuiesc în România, și anume:

  • un concurs în care sunteți răsplătiți pentru atragerea de noi membri, un fel de program de promovare. Primii zece câștigători vor primi premii constând în propria criptomonedă numită FIT.

De exemplu, primul loc va primi 250 TimiBiți, iar locul 10 se va alege cu 100 TimiBiți.

  • Cea de-a doua competiție vă va recompensa pentru numărul de pași pe care îi faceți. Premiile variază de la 20 TimiBiți la 100 TimiBiți.

Fiecare concurs va conține informații despre valoarea premiilor, tipul de concurs, modelul de fitness tracker, precum și perioada de desfășurare a concursului.

Care sunt metodele de plată?

Din păcate, opțiunea de a fi recompensat în numerar nu este disponibilă.

Toate recompensele vor fi procesate în TimiBiți, care pot fi valorificate în token-uri FIT.

La momentul scrierii acestui articol, acest token are o valoare de 25 de TimiBiți.

Ca în cazul tuturor criptomonedelor, valoarea acestui token nu este fixă, ci va fluctua.

Aceste token-uri vor putea fi revendicate în anumite portofele digitale compatibile.

Dacă nu cunoașteți un astfel de portofel, aveți opțiunea de a folosi ”TimiWallet” care aparține aplicației TimiFit.

În funcție de locația dumneavoastră, vor exista și concursuri care vor oferi recompense în alte criptomonede, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu TimiFit? Merită sau nu?

Câștigurile depind de locația dumneavoastră. De aici începe totul, numărul de concursuri este influențat de acest indicator.

Așa cum am spus, doar 2 concursuri sunt disponibile pentru România, dintre care unul este pentru a atrage persoane noi.

Ați putea folosi cealaltă opțiune de câștig, și anume prin sondaje. Dar recompensele pentru aceste sondaje sunt foarte mici, între 10 și 20 de TimiBiți pentru fiecare sondaj completat.

Oricum, nu veți găsi sondaje pentru România. Ca urmare, singurele opțiuni de a câștiga puncte TimiBiți sunt prin cele 2 concursuri.

În concluzie, câștigurile oferite de aplicația TimiFit sunt foarte mici pentru România și, prin urmare, nu o pot recomanda pentru utilizare.

Este nevoie de o oarecare dedicare din partea dumneavoastră pentru a reuși să câștigați în fața celorlalți competitori, care provin din zone mult mai atractive.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu