ClickFight Tutorial | Luptă împotriva altor jucători și câștigă bitcoin

Sunt numeroase metode prin care poți obține bitcoin sau alte criptomonede. Această diversitate ne oferă diferite ocazii interesante de câștig. De aceea, am să vă prezint ClickFight, un site web care te plătește pentru a te juca.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

Da, ai citit bine.

Acest site te recompensează în bitcoin pentru bucuria de a te juca și lupta împotriva altor jucători.

Înregistrează-te cu ClickFight

Înregistrarea pe această platformă se face foarte simplu. Trebuie doar să adaugați câteva informații personale, cum ar fi:

  • poreclă;
  • adresă de email;
  • parolă.
Formular de Înregistrare ClickFight

După completarea formularului de înregistrare, veți primi un link pe adresa dvs de email cu care o să vă confirmați contul.

Cum poți câștiga bitcoin jucându-te cu ClickFight?

Toată acțiunea se desfășoară într-un loc numit Arenă. Aveți un buton albastru numit și „Join the Arena!” în colțul din dreapta sus. Acest buton vă permite accesul în arenă.

În această arenă vă veți lupta cu diverși jucători. Acești jucători pot fi persoane reale sau pot fi boți.

Care este procedeul de atac?

Este foarte simplu. Începeți prin a vă selecta adversarul. După ce l-ați selectat, marginea icoanei adversarului va deveni portocalie. În momentul următor, dvs veți selecta butonul „Start Attack”. Din acel moment, personajul dvs îl va ataca pe adversar.

Recompensa o veți primi doar în momentul în care îl veți distruge în totalitate pe oponent.

Care este ideea din spatele acestui joc?

Dumneavoastră sunteți un vânător. Dacă sunteți un vânător, trebuie să vânați ceva, nu-i așa?

În acest joc, dvs vânați viruși.

Dar, pe lângă viruși, vă veți lupta și cu alți vânători pentru recompense mult mai mari. Pe lângă vânători și viruși, mai aveți posibilitatea să întâlniți și alte „entități” care vă oferă diverse beneficii. Aceste beneficii pot fi sub forma de muniție, monedă sau sănătate și așa mai departe.

Notă: Fiți foarte atenți la aceste icoane speciale pentru că vă pot ajuta foarte mult odată ce ajungeți în nivelele superioare.

Care sunt monedele pe care le poți folosi în ClickFight?

În acest joc, aveți la dispoziție 3 monede, și anume:

  • credite;

Creditele sunt folosite pentru a cumpără diverse produse sau articole din secțiunea „Shop” adică magazin. În acest magazin virtual, puteți găsi articole începând de la muniție, arme și alte tipuri de echipamente.

  • cryptos;

Cryptos” este o monedă mai specială cu care puteți cumpără articole mai neobișnuite. De aceea este recomandat să cheltuiți cu mare grijă aceste monede pentru că sunt foarte rare.

Un exemplu de articol care poate fi cumpărat cu această monedă este trusa medicală.

  • satoshi.

Această monedă este folosită pentru retragere.

Ce alte metode se folosesc pentru a câștiga bitcoin?

Competițiile sau alte evenimente speciale vă pot aduce multe avantaje. Activitatea dvs este cea care vă oferă oportunitatea de a câștiga mai mult cu ClickFight. În aceste competiții veți lupta împotriva altor jucători reali.

ClickFight Completează aceste provocări

Cei care strâng cele mai multe puncte vor obține recompense. Aceste recompense pot varia de la bitcoin, credite până la echipamente speciale de luptă. Doar primii 60 de jucători vor câștiga de pe urma acestor competiții.

Arena și nivelele ei

Arena are 21 de nivele. Pentru protejarea membrilor cu un nivel scăzut s-a luat decizia să se dezactiveze modul PVP (jucător real contra jucător real). Odată ce ajungeți în nivelul 2, lupta PVP este activată.

Așa cum era de așteptat, cele mai bune recompense le puteți găsi doar în nivelele superioare. Ca să câștigați aceste lupte, trebuie să vă îmbunătățiți personajul cu muniție și arme mai puternice.

Dacă „Arena” are doar 21 de nivele, personajul dvs poate ajunge până la nivelul 30. Dar pentru a ajunge la acel nivel, trebuie să munciți „puțin” mai mult.

Pentru cei ce le plac aceste tipuri de jocuri în care trebuie să vă construiți caracterul (un fel de RPG), ClickFight vă mai oferă un sistem care să adauge mai multă valoare personajului dvs. Acest sistem are scopul principal de a vă glorifica personajul cu anumite titluri de prestigiu.

Măsuri de protecție pentru membrii noi

Nivelul 1 din arenă este protejat împotriva altor jucători reali. Cei ce au nivele superioare pot ataca doar jucători cu nivele mai mici cu 7.

De exemplu: un jucător, care este la nivelul 11, poate ataca un jucător cu nivele începând de la nivelul 4. Această regulă se aplică doar până la nivelul 11 inclusiv.

Începând cu nivelul 12, regula cu 7 nivele nu se mai aplică. Drept urmare, se poate ataca orice jucător, indiferent ce nivel are.

ClickFight Dovada de Plata | 10 ianuarie 2021

clickfight dovada de plata

Cum puteți retrage din ClickFight?

Aveți la dispoziție 2 opțiuni de retragere:

Această metodă de retragere este recomandată datorită minimului mic de retragere. Puteți să retrageți începând de la 10 satoshi.

  • Portofel Bitcoin;

Portofelul bitcoin necesită un minim de 40 000 de satoshi, având un comision de 4 000 de satoshi. Pentru sume mai mari, veți plăti un comision mai mare.

Pentru cei care sunt interesați de acest joc, puteți folosi acest link:

ClickFight Înregistrare

Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *