Faceți bani din social media cu Display Social | Merită sau nu?

4.5
(2)

Cum putem face bani din social media? Marea majoritate dintre dumneavoastră aveți un cont pe diverse rețele de socializare, cum ar fi DisplaySocial, Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok și așa mai departe. Dar cum putem fi recompensați pentru crearea de conținut, activități precum like-uri, comentarii sau distribuiri?

Ei bine, în acest articol vă voi prezenta o aplicație de social media care încearcă să vă ofere recompense în funcție de implicarea dumneavoastră în ceea ce privește nivelul de socializare cu ceilalți membri ai acestei aplicații.

Citește mai mult: Faceți bani online din SOCIAL MEDIA cu AdComment

Cu alte cuvinte, dacă sunteți o persoană cu imaginație și sociabilă, aveți o șansă bună de a realiza ceva remarcabil cu Display Social.

Dacă este prima dată când auziți de această aplicație de socializare, nu vă faceți griji, acest articol vă va ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează și care sunt metodele de câștig oferite.

Iar la final veți putea afla dacă este o aplicație bună pentru a face bani sau doar una care nu necesită prea multă atenție din partea dumneavoastră.

Ce este Display Social?

Display Social este o aplicație de social media care poate fi clasificată în aceeași categorie cu Facebook, Twitter, Instagram și care permite activități precum publicarea de conținut original și acțiuni de implicare precum comentarii, like-uri sau distribuiri.

Această aplicație a suferit unele modificări. În trecut, a avut un alt nume, și anume Tsu Social, care a fost lansată online în jurul anului 2014 de Sebastian Sobczak.

Motivele reale din spatele acestor schimbări sunt încă necunoscute, dar au existat unele speculații potrivit cărora Facebook ar fi fost cel care a stat în spatele prăbușirii aplicației Tsu Social. Conform unor presupuse afirmații, pe Facebook s-a promovat intens proiectul Tsu Social, ceea ce a dus la o mulțime de SPAM cu scopul de a genera noi înscrieri, adică de a recruta noi membri.

După o pauză de câțiva ani, Tsu Social și-a schimbat numele în Display Social cu un nou proprietar, și anume Display Inc. care în prezent este deținut de John Acunto, Scott Weisberg, Sean Krauss și David Kerzner.

Începând cu mai 2021, Display Social și-a reluat activitatea în domeniul social media cu același mod de recompensare a creatorilor de conținut pe care îl vom discuta în acest articol.

Cum ne putem înregistra pe Display Social?

Fiind vorba de o aplicație, este de la sine înțeles că trebuie să folosim un magazin de aplicații. Din fericire, Display Social este prezent în ambele magazine de aplicații.

Așadar, indiferent dacă sunteți posesorul unui telefon android sau iOS, nu veți întâmpina nicio problemă în ceea ce privește instalarea aplicației și crearea unui nou cont.

În Google Play, aplicația Display Social are un rating de 3,8, înregistrând peste 16.000 de recenzii și mai mult de 5 milioane de descărcări.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Display Social este de 40,76 MB.

După instalarea aplicației, veți accesa aplicația pentru a vizualiza pagina de înregistrare.

modalități de înscriere pe Display SocialPin
Metode de înregistrare

În imaginea de mai sus puteți vedea ce metode de înregistrare sunt acceptate pentru înregistrare.

Așadar, veți avea la dispoziție 4 modalități de înregistrare, și anume:

  • adresa de e-mail;
  • facebook;
  • google;
  • twitter.

În cazul în care alegeți opțiunea de înregistrare prin e-mail, va trebui să adăugați un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă de cel puțin 8 caractere.

Următorul pas este selectarea categoriilor preferate sub formă de interese.

Hobby-uri și interese în Social MediaPin
Hobby-uri și interese

Puteți alege din mai multe categorii, cum ar fi Arte, Cumpărături, Sortimente, Călătorii, Filme și așa mai departe.

La final, va trebui să verificați secțiunea de profil pentru a adăuga informații suplimentare despre dumneavoastră, cum ar fi o fotografie de profil, limbile vorbite, adăugarea de rețele sociale (Snapchat, WhatsApp, Twitch etc.) și așa mai departe.

Cum puteți face bani din social media cu Display Social?

Aplicația Display Social vă oferă mai multe modalități de a câștiga recompense în bani.

Dar principala modalitate este aceea de a crea conținut de înaltă calitate care să atragă cât mai multe interacțiuni din partea celorlalți membri ai acestei aplicații.

Ideea este să publicați cât mai mult posibil pentru a ajunge la câștiguri decente. Mai mult conținut care apare în fluxul de căutare va duce la mai multe câștiguri.

Citește și Scrieți articole pe internet și faceți bani cu HubPages

O altă modalitate de a câștiga este prin reclame. Aplicația Display Social se mândrește cu faptul că oferă jumătate din câștigurile generate de reclamele care apar în cadrul aplicației.

Fiecare reclamă care apare după conținutul pe care îl creați vă va aduce 50% din câștigurile generate de aceasta. Cealaltă jumătate va merge către aplicația Display Social.

Activarea reclamelor

În secțiunea Settings (Setări) veți avea o opțiune numită ”Ad Preferences”.

activare reclame pentru profilPin
Activare reclame pe profil

Activarea acesteia va genera câștiguri de la cei care vă vizualizează profilul prin reclamele afișate.

Butonul de suport (asistență)

Fiecare conținut publicat pe Display Social va conține elemente specifice rețelelor sociale, cum ar fi Like, Comment sau Share.

buton donație pe Display SocialPin
Buton de donație sau suport

La acestea se va adăuga un buton special de suport, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Atunci când cineva selectează acest buton, va apărea o reclamă. Vizualizarea acestei reclame va genera un venit pasiv pentru dumneavoastră.

Acest buton se aseamănă în mare măsură cu un buton de donație.

Implicarea utilizatorilor în articole sau postări

Ați publicat o imagine și doriți să câștigați bani din ea. Ei bine, un număr mare de like-uri, comentarii sau distribuiri va genera bani pentru dumneavoastră.

Dacă mai mulți utilizatori publică imagini, cea mai apreciată se va clasa într-o poziție fruntașă în fluxul de căutare, ceea ce va duce la câștiguri mai mari.

Prin urmare, imaginea cu cele mai multe aprecieri, comentarii sau distribuiri va fi accesată de cele mai multe persoane, fapt care va duce la mai mulți bani.

Ce sunt comunitățile?

Ei bine, comunitățile sunt acele mijloace care vă vor ajuta să vă promovați activitatea în cadrul acestei aplicații. Pentru a face bani, aveți nevoie de publicitate, care poate fi accesată prin intermediul membrilor comunității.

exemple de comunitate în Social MediaPin
Exemplu de comunitate

Calitatea postărilor dvs. la care veți adăuga și o comunitate cu un număr important de membri vă va îmbunătăți câștigurile.

Program de promovare

Capacitatea dumneavoastră de a atrage oamenii să se înregistreze este o altă modalitate de a face bani pe Display Social.

O persoană activă pe Display Social vă va aduce un comision de 10% din veniturile pe care le generează. Gândiți-vă că dacă acea persoană devine un influencer, câștigurile pot ajunge la niște cifre mai mult decât decente.

Care sunt metodele de plată?

Display Social folosește o singură metodă de plată, și anume PayPal.

Când ajungeți la 25 de dolari, atunci puteți selecta butonul de retragere.

retragere în Display SocialPin
Opțiunea de retragere

La secțiunea ”Banca” din Setări generale se poate accesa butonul de retragere.

Merită sau nu?

Aplicația Display Social vă poate aduce venituri suplimentare doar dacă sunteți activ.

Acest lucru înseamnă să petreceți cel mult 2 ore pe zi pe aplicație și să publicați în jur de 10 postări pe zi.

Cu cât mai mulți utilizatori sunt implicați în postările dumneavoastră, cu atât mai mult vor crește câștigurile dumneavoastră.

Dar ceea ce vă pot spune este că activitatea de a câștiga urmăritori este mult mai simplă în comparație cu alte rețele sociale precum Instagram, Facebook etc.

Dacă vă țineți de treabă și sunteți activi, eu zic că în câteva luni ați putea ajunge să câștigați un venit pasiv de câțiva dolari pe zi. Dar, repet, trebuie să fiți ACTIVI, cel puțin 2 sau 3 ore pe zi.

La început va fi foarte greu, fără conținut sau followeri. Dar în timp, cu puțin efort și răbdare, puteți obține ceva remarcabil cu aplicația Display Social.

Dar trebuie să știți un lucru despre această aplicație. Veți avea anumite limite în ceea ce privește activitățile zilnice pe care le puteți face în cadrul aplicației.

De exemplu, veți putea folosi butonul de asistență de 500 de ori, veți putea face până la 450 de comentarii sau veți putea efectua până la 12 distribuiri sau crea până la 12 postări.

Rețineți că un share va fi considerat ca o postare. Ceea ce vreau să spun prin aceasta este că puteți crea doar 24 de articole dacă nu faceți niciun share (12 share-uri plus 12 postări).

De exemplu, dacă faceți 4 distribuiri, veți putea crea doar 20 de articole.

În concluzie, vă recomand să încercați aplicația Display Social. Poate veți deveni o persoană cu influență datorită acestei aplicații…Dumnezeu să vă ajute. Și în acest fel veți genera venituri pasive.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu