Câștigați bani reali din jocuri cu aplicația Big Time Cash | Merită sau nu?

5
(1)

Ce putem face pentru a reduce stresul zilnic la care suntem supuși? Mulți dintre noi apelează la metode distractive, cum ar fi jocurile de pe PC sau telefoanele mobile, pentru a ne ajuta să trecem cu ușurință peste aceste momente dificile din viața noastră. Mă refer aici la aplicații precum Cash’em All, Big Time Cash, Playsmart, Cash4Cookies și multe altele de acest gen.

În cazul în care nu sunteți un pasionat al acestor aplicații, mai sunt și site-uri specializate în acest gen de activități, cum ar fi FruitLab, Idle-Empire, Bananatic sau Gamermine.

În acest articol, mă voi concentra pe o aplicație specializată în jocuri mobile ca mijloc de a face bani. Este vorba de aplicația Big Time Cash, care, din fericire, este disponibilă atât în Google Play, cât și în AppStore. Așa că putem presupune că nu veți întâmpina nicio problemă în a o instala pe dispozitivele dumneavoastră.

Aceste aplicații nu sunt, de regulă, o modalitate REALĂ de a face bani, în sensul că va dura mult timp pentru a ajunge la suma minimă de retragere. Se încadrează aplicația Big Time Cash în această categorie, sau putem spune că este o aplicație care merită să fie folosită de dumneavoastră.

Această recenzie va încerca să vă ofere cât mai multe detalii la întrebările dvs. despre potențialul său de câștig. Așadar, dacă întâlniți această aplicație în Google Play sau dacă vă este recomandată de un prieten de-al dumneavoastră, acest articol vă va oferi o imagine clară a metodelor de câștig care pot fi folosite de o persoană cu domiciliul în România.

Acum că v-am plictisit cu aceste cuvinte, haideți să trecem la treabă.

Ce este Big Time Cash?

Înainte de a o descărca, trebuie să știm ce fel de aplicație este. Big Time Cash este o aplicație care ne oferă o modalitate distractivă de a face bani prin intermediul jocurilor pentru telefonul mobil.

Această aplicație a fost realizată de compania WINR Games Inc, ajungând la un număr impresionant de descărcări de peste 10 milioane și un rating de 4.4 în Google Play.

Chiar dacă aceste cifre sunt foarte bune pentru o aplicație de jocuri, asta nu înseamnă neapărat că reprezintă și o modalitate eficientă de a face bani cu telefonul mobil.

Pentru a ști cu siguranță dacă Big Time Cash merită atenția dumneavoastră, trebuie să o instalați pe telefonul mobil.

Cum ne înregistrăm pe Big Time Cash?

În funcție de telefonul dumneavoastră mobil, veți utiliza magazinul de aplicații Google Play sau Appstore.

De exemplu, eu am folosit Google Play pentru a instala această aplicație.

aplicație Big Time Cash în Google PlayPin
Big Time Cash în Google Play

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată aplicația în Google Play. După ce ați găsit-o, folosiți butonul de instalare.

Notă: Dimensiunea aplicației Big Time Cash este de 78.17 MB.

După instalarea aplicației, veți selecta butonul ”Joacă”.

Acum veți fi întâmpinați cu mesajul ”singura aplicație în care puteți juca jocuri pe telefonul mobil pentru a avea șansa de a câștiga bani”. Cam toate aplicațiile de acest gen se consideră a fi unele dintre cele mai bune, iar acest lucru face parte din politica de promovare.

Dar este oare adevărat?

modalități înregistrarePin
Opțiuni înregistrare

Aveți la dispoziție două modalități de înregistrare:

 • Facebook;
 • adresa de e-mail.

Eu am folosit metoda de înscriere pe aplicația Big Time Cash prin adresa de email, care presupune completarea următoarelor câmpuri:

formular înregistrare Big Time CashPin
Formular de înregistrare
 • nume și prenume;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

După adăugarea acestor mici detalii, va trebui să introduceți data nașterii.

Și cam despre asta este vorba în mare parte în ceea ce privește procesul de înregistrare. Acum vi se vor da câteva mici ”informații” despre cum funcționează aplicația.

Cum puteți obține bani reali din jocuri cu aplicația Big Time Cash?

Această aplicație conține o listă de jocuri care pot fi accesate de pe telefonul mobil. Toate acțiunile pe care le întreprindeți cu aceste jocuri vor fi recompensate în bilete, care pot fi folosite pentru a participa la diverse concursuri.

De îndată ce ați finalizat procedura de înregistrare pe aplicația Big Time Cash, veți vedea o listă de jocuri care pot fi accesate.

lista de jocuri mobile RomâniaPin
Lista de jocuri Big Time Cash

Ceea ce mi-a plăcut la această aplicație este faptul că nu suntem obligați să instalăm aceste jocuri.

Acestea sunt deja integrate în aplicație.

Așadar, selectați jocul preferat și jucați-l pe telefonul mobil pentru a obține bilete.

Fiecare joc va conține, de asemenea, un scurt tutorial pentru a vă familiariza cu regulile de joc. După ce ați terminat de jucat, veți primi un anumit număr de bilete cu care veți participa la o loterie cu un premiu de 3.000 de dolari.

Dacă sunteți bun la aceste jocuri și înregistrați scoruri bune, veți primi un număr mai mare de bilete.

premiu bilete concursPin
Bonusul meu

Uneori puteți primi bilete pentru simplul fapt că vă aflați în aplicație. Eu, de exemplu, am primit 5 000 de bilete pentru simpla prezență în aplicație.

Aplicația Big Time Cash nu impune nicio limită în ceea ce privește timpul de joc sau numărul de jocuri pe care le puteți selecta. Dar, dacă întâmpinați dificultăți în obținerea unor rezultate bune, atunci este recomandat să selectați un alt joc.

Câștigarea unui bonus zilnic

Bonusul zilnic poate fi obținut doar o singură dată pe zi. De exemplu, eu l-am obținut după 5 minute petrecute în aplicație.

Pentru a obține acest mic premiu, trebuie doar să alegeți un ”recipient” care vă poate oferi premii de până la 1 000 de bilete.

bonus multiplicator bilete concursPin
Bonus multiplicator bilete

De exemplu, eu am obținut un multiplicator de 5 minute ca premiu pentru primul bonus zilnic. Acesta poate fi folosit pentru a multiplica numărul de bilete obținute în urma jocurilor.

Oferte speciale pentru a obține bilete

Jocurile nu sunt singura modalitate prin care puteți fi recompensați. De asemenea, puteți folosi aceste oferte pentru a vă mări câștigurile.

Aceste oferte sunt împărțite în 3 categorii principale:

 • oferte normale;
 • oferte sociale;
 • realizări sau ”achievements”.

Ofertele normale necesită instalarea unor jocuri pe telefonul mobil pentru a obține biletele. Marea majoritate a acestor jocuri oferă premii de până la 5 000 de bilete.

Trebuie doar să selectați un joc din listă și veți fi direcționat către linkul din Google Play.

După ce ați reușit să îndepliniți toate cerințele acestei oferte, veți primi numărul de bilete.

Ofertele sociale cuprind acțiuni simple, ca de exemplu:

 • o acțiune de tip ”FOLLOW” pe Twitter în schimbul unui premiu de 500 de bilete;
 • conectare pe Facebook în vederea obținerii unui premiu de 250 de bilete;
 • comentariile pe Twitter despre aplicație vă pot aduce un câștig de 250 de bilete.

Ofertele prezentate de această aplicație sunt mult mai simple decât cele care pot fi găsite pe site-uri mai specializate, cum ar fi PrizeRebel, Latium sau Picoworkers.

Ce presupune programul de promovare?

Aplicația Big Time Cash ne oferă, de asemenea, un program de promovare pentru aducerea de noi utilizatori. Fiecare invitat care instalează aplicația vă poate aduce un câștig de 2.500 de bilete și un mic premiu în bani de 0,10 dolari.

Ce metode de plată oferă Big Time Cash?

Singura metodă de retragere oferită de această aplicație este prin PayPal.

Biletele obținute la jocuri pot fi schimbate în bani reali, cu un curs de schimb de 10 000 de bilete la 0,10 dolari.

Suma minimă de plată Big Time CashPin
Plata minimă Big Time Cash

Un mare dezavantaj al aplicației este suma minimă de retragere. Aceasta este de 10 dolari.

Va fi foarte greu să ajungeți la 10$ doar din timpul petrecut în jocuri.

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont este că biletele trebuie schimbate înainte de a avea loc tragerea la sorți a câștigătorilor de la concursuri.

bilete schimb bani realiPin
Schimb bilete în bani reali

Pentru a fi schimbate, biletele sunt depuse într-un „seif bancar” în schimbul unor sume de bani.

Biletele pot fi schimbate în acest mod:

 • 100 de bilete;
 • 1 000 de bilete;
 • 10 000 de bilete (0,10$).

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Dragi prieteni, referitor la acest aspect, aplicația Big Time Cash nu se află pe o direcție bună. Avem un minim de 10 dolari în PayPal pe care trebuie să îl obținem cu bilete câștigate din jocurile de pe mobil.

Având în vedere că 10 000 de bilete au valoarea ”uimitoare” de 0,10 dolari, vă puteți imagina cât timp vă va lua să ajungeți la plata minimă.

Chiar și cu o interfață destul de reușită a aplicației, potențialul de câștig este foarte mic pentru România. Poate că dacă veți promova această aplicație pentru a aduce persoane noi, câștigurile pot ajunge la niște valori decente. În caz contrar, Big Time Cash poate fi folosit NUMAI pentru distracție.

Timpul petrecut jucând jocuri cu această aplicație este prea mare pentru asemenea recompense atât de scăzute. Prefer să instalez o aplicație precum Attapoll sau Swagbucks, unde am mult mai multe oportunități chiar și pentru România, acesta reprezentând și marele plus al acestor aplicații mobile.

În concluzie, nu recomand această aplicație din cauza nivelului scăzut al premiilor puse la bătaie.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu