Joacă jocuri online pe bani adevărați cu Bananatic

4.5
(2)

Doriți să jucați jocuri pe telefonul mobil care să vă plătească în bani reali? Vă plac bananele? Sunteți interesat de o metodă prin care să câștigați…banane? Aceste banane sunt virtuale și pot fi schimbate în produse, jocuri sau în bani. Pe Bananatic, puteți câștiga „banane” pentru a testa și juca diverse jocuri online.

Citește și Trucuri pe calculator cu care să vă impresionați prietenii

M-am decis să scriu acest articol despre Bananatic pentru a veni în sprijinul acelor persoane care doresc să câștige un ban prin intermediul jocurilor online.

Ce este Bananatic?

Bananatic vă oferă oportunitatea de câștiga bani sau alte premii pentru realizarea unei activități pe care, cu siguranță, o iubiți…joaca pe calculator. Pe acest site, veți primi banane virtuale pentru a vă juca jocuri online.

Pe Bananatic aveți la dispoziție sute de jocuri gratuite, pe care le puteți juca pentru a câștiga bani, carduri cadou sau chiar și componente pentru calculatorul dvs.

Cum vă puteți înscrie pe Bananatic?

Procesul de înregistrare este foarte simplu. Este nevoie doar de o adresă de email. După ce ați introdus adresa de email, o să fiți direcționați către o altă pagină. Pe această pagină veți adăuga numele de utilizator, pe care o să îl folosiți în jocurile pe care o să le jucați pe Bananatic.

După finalizarea procesului de înscriere, veți primi 50 de banane. Asta nu e tot. Puteți primi și 500 de banane doar dacă veți activa notificările în browserul dvs.

înscriere pe BananaticPin

În următoarea fereastră, veți primi o ofertă cu 6 jocuri. Pentru a trece de această fereastră, este obligatoriu să selectați un joc. Din aceste 6 jocuri, doar unul nu necesită instalarea. Drept urmare, selectați acel joc pentru a ajunge în tabloul principal al contului dvs.

De asemenea, pentru a facilita accesul dumneavoastră pe această platformă, puteți folosi și Facebook pentru a vă crea cont.

Cum puteți face bani online cu Bananatic?

Bananatic este un fel de site GPT, adică sunteți plătit pentru a realiza ceva, în cazul de față…jocuri online. Pentru activitățile realizate pe această platformă de gaming veți fi recompensat în banane virtuale. Aceste banane vor putea fi schimbate în PayPal, jocuri sau alte premii interesante.

De fiecare dată când veți completa cu succes o misiune sau o altă sarcină de lucru, veți primi banane virtuale, experiență și medalii. Toate aceste recompense le veți primi în funcție de activitatea pe care o realizați pe Bananatic.

Ceea ce trebuie să știți că, deși puteți obține venituri suplimentare cu jocurile online, nu vă veți putea baza 100% pe acestea pentru a susține un trai decent. Această platformă a fost creată pentru a ne oferi șansa de o realiza un venit minim suplimentar.

Care sunt metodele principale prin care puteți colecta banane?

Completarea de misiuni reprezintă principala modalitate prin care puteți obține banane. Fiecare joc vă avea un număr de misiuni care vă vor aduce diverse recompense (banane și experiență). Aceste jocuri sunt clasificate în diferite categorii, pentru a vă ușura accesul.

Unele jocuri le veți putea juca în browser-ul dumneavoastră și altele vor necesita instalare. Dacă nu doriți să instalați jocuri în calculatorul dvs., atunci puteți căuta doar acele jocuri care pot fi jucate în browser.

misiuni și jocuri onlinePin

Pentru a afla condițiile pentru fiecare joc, trebuie doar să selectați acel joc care vă interesează. Unele jocuri vor necesita doar o simplă înregistrare, dar vor fi și cazuri în care trebuie să ajungeți la anumite nivele pentru a primi acele recompense. Deci, aveți grijă să îndepliniți toate condițiile necesare fiecărui joc.

exemplu de misiunePin

Ce este FunZone?

FunZone poate fi găsită doar accesând rubrica „Collect bananas” din meniul principal. Și în aceasta secțiune veți putea juca diferite jocuri gratuite în browser-ul dvs. Diferența constă în faptul că vor fi și niște reclame de vizualizat în timp ce vă jucați.

Nu știu acum cât o să folosiți această rubrică pentru a colecta banane. După cum puteți observa, sunt foarte multe jocuri în această secțiune, și nu exagerez cu nimic. Deci, cu siguranță, nu vă veți plictisi.

joaca jocuri online cu FunZonePin

Completați sondaje online sau oferte cu Bananatic

Ca și în cazul multor site-uri de tip GPT, veți găsi și o secțiune dedicată exclusiv participării la diverse sondaje de opinie prin intermediul unor furnizori, precum:

 • AdGateMedia;
 • OfferToro;
 • Wannads;
 • TheoremReach;
 • OfferDaddy;
 • Kiwi Wall;
 • AdscendMedia, etc.

Numărul de banane pe care îl puteți primi din completarea de sondaje online se încadrează între 50 și 200 de banane. Acest număr de banane este valabil pentru România. Cu alte cuvinte, recompensele depind foarte mult de locația geografică.

Dar asta nu e tot ce puteți face pe acest site. Pentru a câștiga banane, puteți descărca și diferite aplicații pe telefonul mobil, puteți vizualiza videoclipuri pe YouTube sau chiar să creați fișiere video sau scrie diverse articole. Potențialul este imens, trebuie doar să fiți activi și recompensele vor veni cu siguranță.

Primește CashBack folosind magazinele partenere

Aceasta este o altă metodă de a obține banane. Momentan, veți putea folosi doar un singur magazin online. Este vorba despre GameVikings. Acesta se aseamănă foarte mult cu G2A, unde veți putea cumpără diverse chei pentru jocurile online. Pentru fiecare euro cheltuit, veți primi 4 banane.

Notă: Adresa de email cu care v-ați înregistrat pe Bananatic trebuie să fie aceeași cu cea de pe GameVikings.

Scrie articole pe bani și vizualizează videoclipuri

Acest lucru se poate realiza în rubrica „Bananapedia„. Atât articolele cât și videoclipurile sunt realizate despre jocurile pe care le veți găsi în lista din secțiunea respectivă.

Articolele sunt împărțite în 3 mari categorii, și anume:

 • ghiduri;
 • analize;
 • tutoriale.

O să vă dau o veste „proastă”… Nu puteți copia texte de pe internet pentru a scrie articole pe Bananatic. Veți fi banat dacă se va demonstra că ați copiat texte din mediul online pentru a scrie articole sau crea videoclipuri. Conținutul trebuie să fie original.

Vizualizează videoclipuri cu Banana TV

Aici puteți vedea diferite videoclipuri de pe YouTube. Puteți folosi Banana TV pentru a genera vizualizări pentru videoclipurile dumneavoastră de pe YouTube. Pur și simplu, veți plăti cu bananele câștigate. Fiecare persoană care va vizualiza videoclipul dvs., va putea câștiga un număr de banane.

Citește și Modalități veritabile de a face bani online cu Idle-Empire

Durata fiecărui videoclip este de aproape 2 minute și poate fi vizualizat doar manual, ceea ce va duce la un mic efort suplimentar din partea dvs.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Câștigurile se pot retrage doar accesând secțiunea „Exchange„, care poate fi găsită în „Collect bananas„. În colțul din dreapta sus, aveți un buton care se numește „Exchange„. Dați click pe acel buton pentru a accesa pagina unde veți putea schimba „bananele” în bani, jocuri Steam sau alte premii.
Pentru a folosi PayPal ca metodă de plată, este necesar să vă conectați contul de PayPal la Bananatic.

retrage banii din BananaticPin

Minimul de plata necesar pentru retragere este de 5$, adică 2 500 de banane.

Drept urmare, pentru a retrage, aveți la dispoziție următoarele opțiuni, și anume:

 • PayPal;
 • Steam;
 • PaySafeCard;
 • carduri cadou;
 • skinuri CSGO;
 • chei pentru jocuri prin intermediul site-ului GameVikings;
 • jocuri.

Pentru mai multe detalii, dați un click pe fiecare opțiune pentru a vedea variantele disponibile pentru fiecare modalitate de retragere.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestei platforme de gaming?

Acestea sunt avantajele

 • distracție maximă când vă jucați jocuri online;
 • un bonus de înregistrare de 50 de banane;
 • accesul se poate face fie prin intermediul site-ului, fie prin aplicația Bananatic;
 • un program de referință destul de atractiv, cu un comision de 10% din câștigurile realizate de persoanele invitate, precum și un bonus de 25 de banane;
 • multiple metode de retragere, de la PayPal până la skinuri și jocuri PC sau console;
 • un minimum de retragere accesibil și care poate fi atins destul de ușor;

Acestea sunt dezavantajele

 • Verificarea activității dumneavoastră poate avea o durată de timp mai lungă (misiuni, sondaje, etc), până la 48 de ore;
 • potențialul de câștig este mic în comparație cu alte site-uri similare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania