Ce este ChatGPT și cum vă poate îmbunătăți viața de zi cu zi?

0
(0)

Ați auzit zvonurile. Ați simțit entuziasmul. Ați văzut luminile strălucitoare ale tehnologiei de inteligență artificială. Acum doriți să vă alăturați petrecerii. Ei bine, băieți și fete, ați venit la locul potrivit! Vorbim despre instrumentul suprem de internet, asistentul personal ChatGPT.

Viitorul nu mai este doar în cărțile SF, ci chiar în fața ochilor dumneavoastră. Este absolut uimitor ce poate face, de la generarea de texte și e-mailuri, până la răspunsuri instantanee la întrebări și scrierea de coduri.

Cuprins Ascundeți
2) Puterea lui ChatGPT: Comenzi și beneficii incredibile

Ce este ChatGPT? Care sunt elementele de bază?

Să începem cu elementele de bază, să vă ajut să vă creați un cont și să vă familiarizați cu interfața. Apoi, ne aventurăm împreună într-o explorare detaliată a celor mai utilizate 10 comenzi pentru rezultate strălucite.

De-a lungul călătoriei noastre, veți învăța cum să personalizați și să optimizați aceste comenzi pentru răspunsuri precise din punct de vedere chirurgical.

ChatGPT este un gigant al inteligenței artificiale cu o influență incontestabilă în diverse domenii – de la dezvoltare web, culinar și afaceri, până la educație, sănătate mintală și multe altele.

Haideți să descoperim cum putem profita la maximum de această comoară digitală!

Crearea unui cont de ChatGPT – Primul pas corect!

Doriți să utilizați ChatGPT? Atunci haideți să trecem la treabă. Aveți nevoie de un cont – la fel de simplu ca un click. Navigați la chat.openai.com cu browserul dumneavoastră preferat. Aici veți da peste o interfață ca în imaginea de mai jos:

ChatGPT loginPin

Alegeți opțiunea ”Sign Up” (Înscrieți-vă) și veți avea ocazia să vă înregistrați fie cu adresa dvs. de e-mail, fie cu un cont Google sau Microsoft.

Chat GPT instalare gratisPin

Să presupunem că optați pentru e-mail. Introduceți adresa de e-mail, setați o parolă și apoi verificați-vă adresa de e-mail prin intermediul mesajului pe care îl veți primi.

După confirmarea adresei de e-mail, veți completa câteva detalii suplimentare, cum ar fi numele și numărul de telefon.

Interfață ChatGPT – Echipamentul dumneavoastră!

Foarte bine, tocmai ați dobândit un cont! După înregistrare, veți fi direcționat către interfața ChatGPT. Aceasta poate fi explorată gratuit în versiunea ”research preview”. Dar nu uitați că, deși ChatGPT este ca un munte de diamant de informații, nu toate sunt perfecte.

Unele informații pot fi depășite sau chiar incorecte, deoarece modelul nu a fost actualizat din 2021 și nu are acces la internet. Deși face tot posibilul pentru a evita conținutul ofensator sau tendențios, astfel de situații pot apărea totuși. Sunteți încurajați să lăsați feedback pentru a îmbunătăți software-ul.

Utilizarea ChatGPT – Răspunsuri cu degetul mare în sus

Este timpul să vă obișnuiți cu funcțiile.

Aveți o mulțime de opțiuni de explorat în partea stângă a interfeței, cum ar fi delogarea, vizualizarea actualizărilor și a întrebărilor frecvente, comutarea între modurile luminos și întunecat și posibilitatea de a trece la versiunea ”plus” pentru mai multe beneficii.

De asemenea, puteți începe o conversație nouă pentru a gestiona mai multe chat-uri simultane.

Interfața principală este împărțită în trei secțiuni:

  • Exemple;
  • Capacități;
  • Limitări.

Exemple

Secțiunea ”Exemple” este plină de scenarii utile care vă pot ajuta să interacționați cu ChatGPT. Pe parcursul acestui articol, voi prezenta și alte exemple relevante.

Capacități

Capacități” vă arată tot ceea ce poate face ChatGPT și vă încurajează să explorați diferite comenzi și activități pentru a obține rezultate excelente.

Limitări

Secțiunea ”Limitări” este cea în care veți afla despre posibilele obstacole în utilizarea ChatGPT. Nu intrați în panică, aceste limitări nu afectează funcționalitatea generală și nu sunt probleme comune.

Puterea lui ChatGPT: Comenzi și beneficii incredibile

Vă spun sincer, dacă ați crezut că IA (inteligența artificială) este ceva din Războiul Stelelor, vă înșelați amarnic. ChatGPT este aici și face lucruri demne de cele mai nebunești vise.

Gândiți-vă la el ca la un asistent digital personal. Unul ultra-eficient și mereu disponibil. Dar haideți să nu ne ținem respirația și să explorăm cele zece minuni de comenzi pe care le puteți folosi cu această IA (inteligență artificială).

Comanda Inteligentă 1: Răspunsuri turbo-informative și interacțiuni dinamice

Sunteți familiarizați cu Google, nu-i așa? Bun.

Ei bine, prima comandă pe care o puteți folosi cu ChatGPT este ca și cum ați căuta ceva pe Google. Un exemplu ar fi ”Cine este Tudor Vladimirescu?”, iar băiatul nostru digital vă oferă o definiție. Simplu, rapid, clar ca lumina zilei.

Dar știi ce e și mai tare? Interacțiunea. ChatGPT nu este doar un motor de căutare. Îi puteți oferi feedback. Nu vă place ceva? Apăsați ”opriți generarea”.

oprește generarea de conținut cu o simplă comandăPin

Puteți chiar să vă placă sau să nu vă placă răspunsul și să-i spuneți ce credeți. Iată cât de harnic și dornic să învețe este acest mic robot.

Comanda 2: Crearea unor liste super-personalizate

Mai este un lucru la care se pricepe. Dacă doriți liste personalizate, ChatGPT este ca un recepționer digital. Vreți idei pentru petreceri, hobby-uri, obiective de viață sau chiar idei de afaceri? Nici o problemă.

De exemplu, să zicem că ai chef de un nou hobby. Îi cereți prietenului nostru să creeze o listă de hobby-uri pentru dvs. Dar nu vă opriți aici. Gândiți-vă mai în detaliu.

Chat online cu inteligență artificialăPin

Dacă i-ați spune ”Dă-mi 3 hobby-uri ciudate în aer liber, potrivite pentru un cuplu de tineri români, de care nimeni nu a auzit vreodată”, el o va face. Personalizate și relevante pentru dumneavoastră.

Comanda 3 – ”Îmblânzirea” ChatGPT-ului pentru a transforma gândurile în conținut

Probabil că prima dumneavoastră întrebare este: ”Cum? Cum fac asta?”. Relaxați-vă, ați dat peste cel mai bun profesor, și nu, nu mă refer la mine. Vorbesc despre ChatGPT!

Conversații cu ChatGPT – de la idei la texte

Haideți să vedem un exemplu. Imaginați-vă că vreți să scrieți un comentariu la un videoclip al lui Dan Spătaru, unul în care acesta explică pe larg misterele ChatGPT.

Puneți mâna, bănuiesc, pe tastatură și, înainte să vă dați seama, robotul IA și-a făcut deja treaba. Bang! Iese un comentariu de o lungime corespunzătoare, în spiritul tonului pe care l-ai cerut.

Nu mă credeți? Puneți mâna pe tastatură și încercați! Aruncați o privire la celelalte comentarii – poate că veți da peste unul care merită o inimă. De la amuzant la serios, totul este posibil.

ChatGPT, Ajutorul dumneavoastră de încredere pentru documente juridice

De la comentarii la documente juridice, călătoria este scurtă. Aveți nevoie de un model pentru un contract de închiriere pe 12 luni? ChatGPT vă poate da o mână de ajutor.

Completați informațiile necesare și bam! un contract, exact așa cum îl doriți. Un detaliu amuzant? Vreți ca chiriașul să țină un castravete în cutia poștală? Nici o problemă!

Doar nu uitați că robotul (I.A) nostru nu este avocat, așa că consultați întotdeauna un profesionist înainte de a vă baza pe astfel de documente. Economisiți timp, economisiți efort, dar nu salvați castravetele.

Un ajutor de încredere pentru e-mail, același ChatGPT

Știți ce este grozav? Același robot poate fi apelat pentru a scrie e-mailuri. Doriți să trimiteți un mesaj motivațional despre reducerile salariale cu un citat din Nicolae Iorga?

ChatGPT, cu eleganța sa, va face ca acest lucru să pară mai puțin dureros, mai puțin amar. Dar nu uitați, robotul are și el principiile sale. El nu va scrie ceva care încalcă regulile de etică sau de profesionalism. La urma urmei, el este doar un asistent.

Comanda 4 – Răspunsuri la întrebări complexe, baza de funcționare a ChatGPT-ului

Și pentru a vă arăta că nu glumesc, haideți să aruncăm o privire la funcția de răspuns la întrebări complexe. Credeți că este doar o jucărie? Omule, acest robot poate rezolva probleme de fizică!

Îți amintești de examenul de la Universitatea din București? Robotul nostru i-a dat o șansă. Nu este perfect, dar vă va ajuta să vă dați seama și vă va da un avans în rezolvarea problemelor.

Evident, verificați întotdeauna cifrele și rezolvați singur problema pentru a asigura acuratețea rezultatelor.

Așadar, de la fizica la castraveți în cutia poștală, de la e-mailuri cu citate inspiraționale la comentarii de pe YouTube, ChatGPT este aici pentru a vă face viața mai ușoară, mai distractivă și, în cele din urmă, mai bine optimizată.

Comanda 5: Transformați-vă textele cu o singură comandă

Cum ar fi dacă acest instrument inteligent v-ar putea ajuta să îmbunătățiți calitatea textelor dumneavoastră? Vă gândiți să scrieți un eseu și sunteți curios să primiți feedback.

Pur și simplu apăsați ”CTRL C”, apoi ”CTRL V” în ChatGPT și cereți-i să îl analizeze. În scurt timp, vă veți trezi cu un rezumat al lucrării dvs. și cu sugestii de îmbunătățire, în ceea ce privește claritatea, structura, organizarea și multe altele.

Mai mult decât eseuri: Emailuri și alte documente la superlativ

Și acest lucru nu se aplică doar la eseuri. Orice tip de text poate beneficia de o atingere magică. E-mailurile dvs. nu vor mai fi niciodată neclare sau ineficiente. După o trecere rapidă prin filtrul ChatGPT, acestea vor străluci de claritate și eficiență.

Verificați de două ori: Nu vă bazați doar pe inteligența artificială

Realitatea bate ficțiunea, nu-i așa? Ei bine, chiar și un asistent virtual precum ChatGPT poate avea mici erori sau discrepanțe în rezultate. Așadar, fie că vorbim de evaluări numerice sau text, merită să fiți vigilenți.

Nu uitați: o verificare independentă nu strică niciodată!

Rezolvați probleme complexe cu ajutorul asistentului dvs. virtual

Da, ChatGPT poate fi folositor într-o mulțime de situații.

Doriți să obțineți răspunsuri la întrebări complexe? Folosiți comanda de tip 4. Aveți nevoie de feedback la textele dumneavoastră? Utilizați tipul de comandă 5. Veți avea în față o resursă neprețuită pentru învățare și dezvoltare personală.

Comanda 6: Prompt-urile de modificare

Aici intrăm în miezul problemei. Să spunem că doriți să vă exprimați opinia sau să vă propuneți ideile. Știu, știu, e mai ușor să criticați, dar ce-ar fi să fiți puțin constructivi? Aici intervin prompt-urile de modificare

Cum funcționează prompt-urile de modificare

Puneți-o astfel: în loc să vă rostogoliți peste un eseu, puteți să-i dați o mână de ajutor. Puteți oferi îndemnuri pentru a-l traduce într-o altă limbă, pentru a-l extinde sau pentru a-l reface complet.

Și nu, nu încurajez copierea, trebuie să fie creația dumneavoastră. Dar, cu ajutorul AI, dacă aveți deja un text propriu, puteți să-i dați o mică turație.

Puterea indicațiilor de editare

Nu pot să vă subliniez îndeajuns cât de grozave sunt prompt-urile de modificare. Cu ajutorul lor puteți cere rescrierea unui text, traducerea lui din română în germană sau extinderea lui.

Râdeți în hohote de glume amuzante traduse din română în germană cu Chat GPTPin

Și nu, nu este o procedură complicată. Trebuie doar să spuneți ”reformulează asta” și să lipiți textul. Sau ”traduceți acest lucru din română în germană” și lipiți textul original. Doriți să scurtați sau să extindeți un text? Puteți face și asta!

Comanda 7: Instrucțiuni orientate

Imaginați-vă că aveți un asistent personal care vă arată cum să faceți totul, pas cu pas. Instrucțiuni pentru a găti rețete, pentru a folosi un nou software sau pentru a construi un obiect – totul la un click distanță.

Doriți să formatați un document Word în sistemul Harvard? Nicio problemă. Inteligența artificială vă va arăta totul, de la spațierea dublă până la marjele de un centimetru.

Idei creative pentru cină de la ChatGPT

Ați ajuns în punctul în care seara s-a lăsat și frigiderul dvs. oferă doar o mână de ingrediente la întâmplare? În primul rând, nu intrați în panică.

Spuneți-i ce ingrediente aveți și rugați-l să vă sugereze ceva pentru cină. Fie că aveți roșii, spaghete, usturoi și carne de vită, ChatGPT vă poate sugera o rețetă gustoasă.

Exemplu: Am roșii, spaghete, usturoi și carne de vită. Ce aș putea face la cină cu aceste ingrediente?

Sugestiile ghidate sunt ca o cutie cu unelte de mare valoare – vă inspiră și vă oferă informații folositoare din toate domeniile. Indiferent de problemele cu care vă confruntați, puteți folosi aceste sugestii pentru a găsi soluții și a obține răspunsuri detaliate.

Comanda 8 – Extragerea datelor din text

Este ca și cum ați avea propria bibliotecă de informații care vă servește o informație exact atunci când aveți nevoie de ea. Nu sună rău, nu-i așa?

De fapt, există o comandă specială pentru asta, numită Comanda 8. Acesta este semnalul dumneavoastră secret că doriți să extrageți ceva valoros dintr-un text.

De exemplu, sunteți curios când a apărut primul model de telefon mobil? Întrebați în felul următor: ”Pe baza acestui articol de pe wikipedia, când a apărut primul model de telefon mobil?” Puneți întrebarea, introduceți articolul în mașină și lăsați ChatGPT să își facă treaba.

La final, obțineți răspunsul: primul model de telefon mobil a fost produs pe 3 aprilie 1973. Boom, direct și precis.

Dezlegarea misterului unui text lung cu ChatGPT

Să ne imaginăm un scenariu. Aveți o grămadă de date sau un paragraf lung și doriți să obțineți informații relevante fără a petrece zile întregi săpând prin el. Aici intervine puterea de extragere a datelor cu ChatGPT.

Este o modalitate simplă și eficientă de a căuta printre informații și de a obține exact ceea ce căutați. Este ca și cum ați avea un câine cu trufe digitale. Nu-i așa că sună grozav?

Arta de a programa în degetul mic: ChatGPT și Comanda 9

Vedeți, una dintre minunățiile acestui Chat Bot este că se pricepe la programare. Și când spun asta, nu mă refer la un fel de ”Ah, știu cum să setez ora la cuptorul cu microunde.”.

Nu, omule. Cu comanda 9, îi puteți cere acestui monstru inteligent să scrie cod pentru dumneavoastră în mai multe limbaje de programare, inclusiv Python. Practic, îi dați o misiune și el se apucă să vă rezolve problema.

Să spunem că aveți o grămadă de documente Word și doriți să le transformați în PDF-uri, apoi să le aruncați într-un anumit subdirector.

Ei bine, tot ce trebuie să faceți este să cereți lui ChatGPT să vă scrie un script Python pentru asta. Cum?

Simplu: ”Scrieți un script Python care să deschidă fișierele document, să le convertească în PDF și să le salveze în subdirectorul numit ”Vasile”. Și astfel aveți codul pregătit, fără probleme.

realizarea unui script Python în ChatGPTPin

Aveți grijă, însă. Cu cât oferiți mai multe detalii, cu atât mai bine.

Trebuie să menționați calea către directorul principal în care se află fișierele dumneavoastră. Iar ChatGPT vă oferă codul și vă ghidează dacă trebuie să faceți modificări pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice.

Un prieten bun la nevoie știe cel mai bine: depanarea cu ChatGPT

Și nu se oprește aici. Codul dumneavoastră vă joacă feste? Ei bine, prietenul nostru ChatGPT poate fi și el un depanator de lux. Nu trebuie decât să conectați codul dvs. în sistem și să-i cereți să vă găsească problemele. S-ar putea să nu le rezolve pe toate, dar vă va ajuta să le rezolvați pe cele mai simple sau întrebări specifice.

O plimbare prin Python: rularea codului cu ChatGPT

Ca și cum nu ar fi fost deja suficient de mișto, ChatGPT vă permite chiar să rulați codul pe care l-ați generat. Să spunem că doriți să aflați toate numerele prime sub 50.

toate numerele prime sub 50 cu PythonPin

ChatGPT vă scrie codul în Python și, culmea, îl execută pentru dumneavoastră. Obțineți rezultatele dorite, fără a fi nevoie să vă bateți cu cei de la matematică.

Și nu uitați! Indiferent de limbajul de programare care vă atrage atenția, acest instrument este aici pentru dumneavoastră. Este gata să vă ajute cu orice sarcină legată de cod.

Comanda 10: ChatGPT, colegul dvs. virtual de vorbărie

Printre toate comenzile ingenioase pe care le oferă ChatGPT, v-ați gândit vreodată că ar putea servi ca un robot de conversație?

Efectiv, vă puteți vărsa inima sau căuta plăcerea în dialog cu o entitate virtuală. Fie că doriți să vă descărcați gândurile sau să vă verificați ideile, conversația cu ChatGPT este o experiență destul de interesantă.

ChatGPT este acolo pentru a răspunde la o mulțime de întrebări. De exemplu, sunteți un pasionat de fitness și sport? Ei bine, îl puteți întreba despre orice, de la o accidentare la biceps până la antrenamente alternative. Așadar, o discuție cu ChatGPT se transformă într-o mină de aur de informații și sfaturi.

Și, să recunoaștem, nu este un terapeut. Nu vă oferă sfaturi profesionale, dar este un bun punct de plecare dacă sunteți în căutarea unui sprijin inițial. Mulți oameni se simt intimidați să apeleze la un terapeut, iar ChatGPT oferă o modalitate mai prietenoasă de a începe discuția despre gândurile și sentimentele dumneavoastră.

Câteva sfaturi pentru răspunsuri mai eficiente

Vă dau două sfaturi pentru a obține cele mai bune rezultate din ChatGPT.

În primul rând, dacă aveți o întrebare complicată, veți primi un răspuns complicat. Așadar, dacă doriți ceva mai ușor de digerat, întrebați ca și cum ați fi un copil de cinci ani. Vedeți, o întrebare simplă = un răspuns mai simplu.

În al doilea rând, atunci când doriți să scrieți ceva prin ChatGPT, puteți adăuga un pic de personalitate stilului dumneavoastră de scriere. De exemplu, dacă vreți să scrieți ca Sergiu Nicolaescu, întrebați-l pe acesta.

Și dacă, de pildă, vreți să vă scrie un tweet despre un iPhone, dar în stilul lui Sergiu Nicolaescu însetat în mijlocul pustietății, puteți. Ceea ce iese este un text unic, captivant, cu aromă de Sergiu Nicolaescu.

ChatGPT, la liber sau la pachet?

ChatGPT vine în două variante: gratuit și cu abonament, adică ChatGPT Plus. Ce zici, te-ai gândit la diferențele dintre ele? Haidem să explorăm avantajele fiecăreia și să analizăm ce funcții extra primești dacă alegi să plătești pentru serviciu.

ChatGPT Plus – O comparație între versiunea gratuită și cea cu plată (Premium)

În primul rând, să vorbim despre ChatGPT Plus, versiunea premium. Aceasta vine la un cost de 20 de dolari pe lună, dar oferă o valoare pe care o veți găsi mai mult decât decentă. Cum o obțineți? Ei bine, faceți click pe ”Planul meu” și selectați versiunea cu plată. Simplu, nu-i așa?

abonament lunar chat botPin

ChatGPT 3.5 versus ChatGPT 4 – Beneficiile?

Prima și cea mai evidentă este că, indiferent cât de aglomerat este serviciul, aveți un loc garantat.

Viteza de răspuns este pe steroizi, iar noile caracteristici ajung la dvs. ca abonat premium înaintea tuturor celorlalți. Aveți acces la ChatGPT 4, nu doar la versiunea 3.5, ca noi, restul muritorilor. Și, ca bonus, primiți funcționalități nou adăugate, cum ar fi browserul web și plugin-urile.

De ce ar trebui să vă placă ChatGPT Plus?

Începând cu funcționalitatea browserului web, aici începem să vedem magia. Pe scurt, este ca și cum ați avea propria mașină a timpului, cu acces la informații actuale de pe web, nu doar la date până în septembrie 2021.

Apoi, există plugin-uri. De la Video Insights, care se conectează la YouTube și poate extrage transcrieri de videoclipuri, la pluginuri pentru cumpărături, precum Kalana, și pentru lucrul cu coduri, precum Code Interpreter. Aveți chiar și Zapier, care vă permite să conectați ChatGPT la peste 5000 de aplicații diferite.

Cum să ocoliți supraaglomerarea: Soluții de acces la GPTChat

Evident, există și o versiune gratuită a ChatGPT. Problema cu aceasta este că se poate umple și rămâneți blocat în afara petrecerii. Dar cu ChatGPT Plus, aveți acces oricând.

Simțiți că aveți nevoie de o copie de rezervă? Playground este versiunea gratuită, la un click distanță: platform.openai.com/playground.

Poate doriți și mai multă flexibilitate. În acest caz, încercați browserul Edge, care vă permite să scrieți articole și să căutați știri prin intermediul ChatGPT.

Cele mai bune plugin-uri pentru ChatGPT care vă schimbă experiența

Pentru că este întotdeauna bine să fii la curent cu lucrurile, vă voi prezenta câteva plugin-uri ChatGPT care vă pot ajuta.

Inteligența artificială și secțiunea de plugin-uri din ChatGPTPin

Acestea nu sunt doar aplicații plictisitoare. Dimpotrivă, sunt super instrumente care economisesc timp. Le vom explora pe cele mai utile și vă vom arăta cum să le folosiți pentru a vă îmbunătăți experiența ChatGPT.

WebPilot: Maestru al navigării și interacțiunii pe Web

M-am gândit că ați putea fi interesați de WebPilot. Este unul dintre acele plugin-uri uimitoare care face mult mai mult decât să vă arate o pagină web.

WebPilot plugin ChatGPTPin

WebPilot vă oferă posibilitatea de a pune întrebări despre orice pagină web pe care o vizitați și vă oferă răspunsuri pe baza conținutului acesteia.

Introduceți URL-ul și hopa – vă oferă un rezumat complet al paginii, cu întrebări sau idei care să vă dea de gândit.

Este foarte la îndemână pentru editori și creatori de conținut, deoarece poate extrage cuvinte cheie din articolele web și le poate organiza într-un tabel. Perfect pentru specialiștii SEO și pentru redactorii de texte. În plus, acest plugin poate genera articole unice pe baza informațiilor colectate din mai multe surse.

Și nu se oprește aici. WebPilot funcționează și cu fișiere PDF. Introduceți un link către un fișier PDF, puneți întrebările și primiți răspunsurile. Este o adevărată salvare pentru studenții și cercetătorii care trebuie să proceseze rapid o mulțime de materiale.

There’s an AI for That: Un plugin care vă ajută să găsiți instrumente de inteligență artificială

Bine ați venit în era în care fiecare problemă are un plugin dedicat inteligenței artificiale. ”There’s an AI for That” este un adevărat deschizător de drumuri în această privință.

''There's an AI for That'' pluginPin

Ce trebuie să faceți? Introduceți o interogare de căutare și lăsați-l pe acesta să facă restul. Acesta va reveni cu o selecție de instrumente de inteligență artificială, cu scurte descrieri și link-uri atașate. Dacă dați click pe ”use there’s an AI for that”, vi se vor prezenta și alte opțiuni pe care este posibil să le fi ratat.

Nu ați mai văzut niciodată un instrument atât de prietenos cu nevoile dumneavoastră, fie că aveți nevoie de ajutor pentru a scrie, a desena, a face cercetări sau a planifica excursii.

Plugin Code Interpreter

Există, de asemenea, Code Interpreter, prietenul dumneavoastră programator ChatGPT. Cum ar fi dacă ați putea rula cod Python în timpul conversațiilor cu ChatGPT?

Fără îndoială, un sentiment de superputere. Plugin-ul v-a oferit libertatea de a jongla cu codul, de a adăuga modificări sau de a vă folosi de sugestiile sale ingenioase.

Nu numai că vă ajută să manipulați volume mari de date, dar vă oferă și opțiunea de a le vizualiza într-o varietate de grafice și diagrame. Să spunem că aveți un fișier CSV.

Plugin-ul vă va furniza informații despre coloane și va calcula numărul de rânduri, dar vă permite să folosiți datele pentru calcule directe. Mai mult, se descurcă foarte bine și cu imaginile. Încărcați una și lăsați-l să o descrie, să schimbe culorile, dimensiunile sau chiar fundalurile.

Nici nu vă puteți imagina puterea pe care ChatGPT Code Interpreter v-a pus-o la dispoziție. De la analizarea datelor la manipularea imaginilor, vă îmbunătățește eficiența și productivitatea într-o clipită.

Transformați-vă planificarea meselor într-un joc cu pluginul Instacart

Crede-mă, știu cum este să stați cu capul în cuptor, gândindu-vă la ce să gătiți, calculând câte calorii are fiecare fel de mâncare sau alergând prin magazine în căutarea ingredientelor. De fapt, poate că toți am trecut prin asta.

Plugin Instacart ChatGPT RomâniaPin

Dar stați puțin, plugin-ul Instacart vine în ajutor. Ce face acesta? Vă ia greutatea planificării meselor de pe umeri. Cereți un plan de masă pentru ziua respectivă, solicitați rețete și lista de ingrediente necesare.

Nu vă faceți griji, pluginul vă creează lista de cumpărături. Da, așa este, nu mai este nevoie să vă scrieți lista de cumpărături pe hârtie.

După ce faceți click pe linkul generat, sunteți transportat pe site-ul Instacart, unde veți vedea tot ce aveți nevoie, cu prețurile aferente. Astfel, vă puteți bucura de gătit fără stresul de a planifica fiecare masă sau de a pierde timpul în magazine.

Înțelegeți că Instacart nu va găti și nu va face cumpărături pentru dumneavoastră. Dar, hei, este mult mai bine să știi exact ce cumpărați decât să vă plimbați prin supermarket fără un plan clar, nu-i așa?

Eficiența conectării aplicațiilor cu Zapier

Nu vă vine să credeți, nu-i așa? Zapier, acest plugin minunat, poate conecta până la 5000 de aplicații. Da, m-ați auzit bine, nu exagerez.

Plugin Zapier RomâniaPin

Imaginați-vă că puteți conecta Zapier cu adresa de e-mail de la serviciu. Apoi îi cereți lui ChatGPT să compună un e-mail pentru șeful dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să îl revizuiți și să confirmați trimiterea. Cât de mișto este asta?

Zapier vă permite să conectați Mailchimp, Facebook, Twitter, Shopify și mii de alte servicii într-un sistem perfect integrat și controlat dintr-un singur loc.

Edx: Ghidul dumneavoastră personal în lumea cunoașterii

Ne educăm în mod constant, fie că suntem sau nu conștienți de acest lucru. Dar găsirea cursurilor potrivite, cele care să vă umple golurile și să vă stimuleze pasiunile, poate fi o provocare. Ei bine, cu ajutorul plugin-ului Edx, devine mai ușor.

Plugin EDX ChatGPT RomâniaPin

Cu Edx, cereți și veți primi. Spuneți-i de ce aveți nevoie și veți primi o listă de cursuri relevante, cu linkuri și descrieri. Trebuie doar să vizitați site-ul și să vă înscrieți.

Costuri? Uneori există, alteori nu. Vreți doar cursuri gratuite? Iată răspunsul. Nu-i așa că autoeducația este fantastică atunci când se face în ritmul dumneavoastră, fără costuri suplimentare?

SpeechKi: Maestrul dumneavoastră în alchimia cuvintelor

Știți acele momente când citiți un text și vă întrebați cum ar suna citit cu voce tare? SpeechKi, un alt plugin inteligent pentru ChatGPT, face exact acest lucru. Conversia textelor în fișiere audio descărcabile devine o joacă de copii.

Plugin SpeechKiPin

Voci robotizate? Nici vorbă de așa ceva! Vocea generată este atât de umană, încât o puteți folosi în videoclipuri sau în alte scopuri creative. Și datorită integrării sale cu ChatGPT, este întotdeauna la îndemâna dvs.

Economisiți cu Coupert

Vreți cele mai bune oferte de pe internet? Nu vă chinuiți, lăsați Coupert să o facă pentru dumneavoastră.

Plugin Coupert pentru oferte și reduceri onlinePin

Acest plugin de găsire a reducerilor vă va ajuta să economisiți bani pe diverse servicii, produse sau site-uri web.

Informații în timp real cu Wolfram

Wolfram este cel mai inteligent plugin din magazin, oferindu-vă acces la date în timp real.

Plugin Wolfram pentru informații despre vreme sau matematicăPin

Probleme matematice complexe, informații despre vreme – Wolfram le știe pe toate. Impresionant, nu-i așa?

Găsiți cele mai bune domenii cu One Word Domains

One Word Domains este prietenul dvs. de încredere atunci când vine vorba de căutarea și compararea prețurilor domeniilor pe diferite registre.

One Word Domains plugin pentru informații despre domeniiPin

Aveți nevoie de un domeniu? Găsiți-l cu One Word Domains.

Gătiți cu Tasty

Sunteți un pasionat de gătit? Tasty este pluginul ideal pentru dumneavoastră. Acesta oferă rețete, planuri de masă și sfaturi de gătit de la milioane de utilizatori.

Plugin Tasty pentru un bucătar profesionistPin

Cine spune că nu puteți fi un bucătar profesionist?

Navigați pe internet cu Vox Script

Vox Script este acel plugin puternic care vă face viața mai ușoară atunci când navigați pe web.

Vox Script ChatGPT plugin RomâniaPin

Cu Vox Script, veți avea acces la o mulțime de resurse.

Plugin-uri și mai multe plugin-uri

O multitudine de alte pluginuri așteaptă să fie descoperite. Fiecare dintre acestea adăugând un strop de magie la tot ceea ce face ChatGPT mai bun și mai eficient. Așadar, ca explorator digital, acordați-le o șansă.

Fiți surprins de modul în care acestea vă pot îmbunătăți experiența cu acest strălucit asistent virtual.

Mai mult decât un simplu asistent personal sau robot de conversație?

ChatGPT este ca un prieten bine informat pe care îl puteți suna în orice moment. Este capabil să vă ajute să scăpați de plictiseală cu o discuție savuroasă sau să vă dea o mână de ajutor atunci când sunteți blocat în redactarea unui text original. Și cine nu ar avea nevoie de un astfel de companion în viitorul digital în care trăim?

Valoarea ChatGPT în lumea afacerilor și a creativității

Dacă aveți o afacere sau dacă vă place să vă folosiți creierul pentru a produce lucruri originale, ChatGPT poate fi un aliat de nădejde. Bineînțeles, nu vă poate înlocui în totalitate. Interacțiunea umană și serviciile profesionale nu pot fi înlocuite în totalitate de nicio formă de inteligență artificială.

Un echilibru fascinant

Da, ChatGPT este formidabil, dar nu trebuie să ne facem iluzii cu această lume plină de miraje digitale. Cu toate avantajele sale, trebuie să ne amintim că nu poate înlocui interacțiunea umană sau serviciile profesionale, cum ar fi consilierea psihologică.

În schimb, este un instrument fantastic pentru a obține informații, a cere sugestii și a ne distra într-un mod inovator și interesant.

Efectul pozitiv al utilizării ChatGPT

În speranța că v-am lămurit cu privire la această tehnologie uimitoare, vă doresc o experiență plăcută cu ChatGPT! Ori de câte ori doriți să explorați acest instrument, fie că este vorba de hobby-uri personale, afaceri sau activități creative, aveți acum toate cărțile pe masă pentru a-l folosi la potențialul său maxim.

Nu uita, dragă cititorule, să vă bucurați de călătorie și de succesele care vor urma!

Alte 10 idei care merită explorate

Ei bine, bine, v-am plictisit cu ChatGPT, dar țineți-vă aproape, pentru că mai am multe de oferit.

Cei care sunt flămânzi de cunoștințe online și în același timp curioși să descopere secretele unor modalități eficiente de a pune niște bani în plus în portofel vor fi răsplătiți.

Alegeți dintr-o listă excelentă de alte 10 articole pe care le puteți devora cu poftă și care vă vor oferi cu siguranță o mulțime de idei și inspirație.

Sunteți curioși în legătură cu tehnologia NFT, dar aveți impresia că rătăciți printr-un labirint fără ieșire? Nu vă faceți griji, acest articol demontează și analizează bucată cu bucată lumea NFT-urilor, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință ce sunt și cum funcționează.

Vă interesează libertatea pe care v-o oferă freelancing-ul? Iată tot ce trebuie să știți despre freelancing în România: provocări, oportunități și secrete ale succesului.

Dacă doriți să lucrați din confortul propriei case și să câștigați bani frumoși, atunci acest articol este pentru dumneavoastră. Descoperă metode reale prin care poți face bani online, chiar dacă sunteți la început de drum.

Doriți să câștigați bani în timp ce vă exprimați opinia? Te ajut să alegeți cele mai bune site-uri de sondaje online plătite din România, unde puteți începe să câștigați de azi.

Marketingul afiliat poate fi o mină de aur dacă știți cum să îl exploatați. În acest articol, descoperiți avantajele și dezavantajele acestei metode de a face bani online.

Telefonul mobil poate fi mai mult decât un simplu instrument de comunicare. Iată 20 de metode eficiente de a vă transforma telefonul într-o mașină de făcut bani.

Criptomonedele sunt viitorul finanțelor, iar în acest articol vă voi arăta cum puteți începe să câștigați criptomonede gratuit, chiar dacă sunteți la început de drum.

Dacă sunteți un adolescent care dorește să înceapă să își construiască propriul venit, acesta este articolul potrivit pentru dumneavoastră. Descoperiți 15 metode sigure de a face bani online în România.

Intenționați să vă construiți propriul site web și vă gândiți să folosiți tema WordPress Divi? Înainte de a vă decide, citiți acest articol pentru a înțelege dacă este cea mai bună alegere.

Perfmatters este un instrument esențial atunci când vine vorba de optimizarea performanței site-ului WordPress. Aflați cum să îl configurați și să îl utilizați pentru a îmbunătăți viteza și funcționalitatea site-ului dvs.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu