Metode de a face bani online cu Scarlet Clicks | Merită sau nu?

0
(0)

Sper că nu v-ați plictisit de articolele dedicate site-urilor PTC, pentru că în acest articol am să vă prezint un alt site PTC cu vechime în mediul online, numit Scarlet Clicks.

Acest site este deținut de Dimitrios Kornelatos, la care se adaugă alte 2 site-uri la fel de serioase, acestea fiind OptimalBux și GPTPlanet.

Aceste 3 site-uri sunt serioase, având plățile procesate la zi, dar asta nu înseamnă că sunt recomandate pentru a face bani online de acasă.

Deși aveam o idee despre ceea ce îmi puteau oferi, am decis să mă înregistrez pe Scarlet Clicks pentru a vedea dacă am avut dreptate cu privire la oportunitățile pe care le oferă.

Această recenzie vă oferă detalii menite să vă ajute în a decide dacă este un site pe care ar merita să îl folosiți cu scopul de a câștiga bani online din clickuri.

Înainte de a accesa formularul de înregistrare, trebuie să știți ce reprezintă acest site și ce trebuie să realizați pe acesta.

Ce este Scarlet Clicks?

Scarlet Clicks este un site PTC (plătit pentru a da click), ceea ce înseamnă că veți vizualiza reclame achiziționate de alți membri ai acestei comunități. Din fericire, acesta oferă și alte mijloace simple de a obține bani.

Navigarea pe acest site nu este complicată. Aveți un meniu principal care conține principalele secțiuni ale site-ului.

meniu de navigare Scarlet ClicksPin
Meniu Scarlet Clicks

Pentru a le accesa, trebuie să aveți un cont pe Scarlet Clicks.

Cum ne înregistrăm pe Scarlet Clicks?

Spre deosebire de alte site-uri, cum ar fi CoinPayU, AdBTC.TOP, ArgonClick sau AdzBazar, formularul de înregistrare este un pic mai complex, deoarece vi se vor cere și alte informații care în mod normal nu sunt necesare pentru înregistrare.

Astfel, pentru a vă înregistra pe Scarlet Clicks, trebuie să completați un formular de înregistrare care va conține următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • data nașterii;
 • numele de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parola;
 • informații privind metodele de retragere (adresa de e-mail atașată operatorului de plăți).

Și în acest caz nu este necesar să confirmați adresa de e-mail. În alte cuvinte, de îndată ce v-ați înregistrat, puteți începe să folosiți ofertele propuse de acest site PTC.

Cum se pot face bani online completând oferte (reclame, sondaje, jocuri) cu Scarlet Clicks?

Care ar fi principala metodă de a face bani pe un site PTC?

Într-adevăr, fiind un site PTC, ne așteptăm să fim recompensați pentru anunțurile vizualizate.

clickuri din reclame pe Scarlet ClicksPin
Reclame PTC Scarlet Clicks

Puteți vedea în imaginea de mai sus ce fel de anunțuri ați putea vedea și recompensa oferită.

Merită să dați click pe aceste anunțuri? În cât timp ai ajunge la retragerea minimă de 2 dolari cu aceste anunțuri.

Răspunsul este mult. E bine că oferă și alte modalități de câștig, altfel nu știu unde am fi ajuns.

În general, aceste reclame vă aduc niște recompense cu valori care încep de la 0,0001$ și ajung până la 0,001$.

Nu-i așa că sunt prea multe zerouri?

Sunteți dezamăgiți de aceste reclame? Atunci haideți să vedem ce mai putem face pe site-ul Scarlet Clicks.

Scarlet Clicks ne mai propune și alte activități generatoare de venituri, și anume:

 • oferte furnizate de platforme precum Offers4All, Wannads sau CPX Research;

Aceste site-uri sunt doar câteva exemple, aproape în fiecare zi sunt adăugate altele noi, în funcție de preferințele persoanei care a cumpărat aceste pachete publicitare.

După cum puteți constata, acest site PTC nu ne surprinde cu nimic special în comparație cu alte site-uri similare. Ne înregistrăm, dăm click pe reclame ca un robot, poate găsim un sondaj de opinie și astfel sperăm să ajungem la minimul de retragere de 2 dolari într-un timp care să nu ajungă la câteva luni.

Cam așa va decurge o zi de muncă pe astfel de site-uri. Este plictisitor, dar cu efortul pe care îl depunem, nici nu trebuie să avem așteptări prea mari.

Program de promovare, Închiriere sau cumpărare de referințe

Și aducerea de noi persoane la Scarlet Clicks nu este atât de simplă. Fiind un site destul de vechi, este nevoie de multă răbdare și de o strategie bine gândită pentru a-i convinge pe oameni să se înregistreze și să rămână activi.

referințe Scarlet ClicksPin
Program de referali

Comisionul pe care îl primiți este influențat de abonamentul atașat contului dumneavoastră.

Indiferent de tipul de abonament, veți avea nevoie de un număr foarte mare de referințe pentru a ajunge să primiți sume decente de bani.

Așa cum era de așteptat, Scarlet Click, cu toată bunăvoința sa, ne oferă și alte modalități de a obține referințe, adică prin închiriere sau cumpărare.

Astfel, va trebui să investiți bani în aceste site-uri PTC, ceea ce nu vă recomand să faceți.

Fie că vorbim de închiriere sau de cumpărare, prețurile acestora sunt exagerate, mai ales în cazul cumpărării, unde se pot obține 200 de referințe la prețul de 200 de dolari, spre exemplu.

Pe lângă aceste sume, trebuie să aveți și un abonament pe măsură. Adică, nu este recomandat ca un cont gratuit să recurgă la închiriere sau cumpărare pentru a obține referințe.

Atunci când închiriați sau cumpărați referințe, nu aveți informații despre calitatea acestora. Acest lucru este important de știut.

Cumpărarea sau închirierea de referințe este influențată și de activitatea dumneavoastră, deoarece trebuie să fiți activ pe site pentru a primi recompensele de pe urma referințelor.

Oferte de înregistrare

Aceste oferte sunt oferite de persoane care își promovează link-urile de recomandare și sunt dispuse să plătească o anumită sumă de bani.

oferte înregistrarePin
Oferte înregistrare Scarlet Clicks

Cu cât suma de bani este mai mare, cu atât oferta este mai complexă. Adică, pe lângă înregistrarea pe site-ul respectiv, va trebui să efectuați și alte activități simple.

Recompensele primite în urma acestor oferte de înregistrare pot fi cuprinse între 0,05 și 0,50 dolari.

În comparație cu reclamele, aceste oferte sunt destul de ok, dar va trebui să citiți cu atenție instrucțiunile din fiecare ofertă.

Ce fel de abonamente sunt oferite de Scarlet Clicks?

Scarlet Clicks oferă 8 abonamente, începând de la abonamentul gratuit (Standard) și până la abonamentul ”Diamond”.

Toate aceste abonamente vă aduc unele îmbunătățiri în ceea ce privește câștigurile din recomandări, timpul de retragere, numărul de referințe sau valoarea clickurilor efectuate de către acestea.

Care sunt modalitățile de efectuare a plăților?

Metodele de retragere oferite de Scarlet Clicks sunt următoarele:

 • FaucetPay;
 • Neteller;
 • Bitcoin;
 • Payeer;
 • AirTM;
 • Litecoin;
 • Dash;
 • Skrill.

Este de apreciat faptul că ne pune la dispoziție atât de multe metode de retragere. Din păcate, efortul de a ajunge la plata minimă este mult prea mare pentru o sumă atât de mică (2$).

minim de retragere site PTCPin
Minim de retragere Scarlet Clicks

Poate v-ați întrebat de ce PayPal nu este inclus ca metodă de retragere. PayPal nu suportă acest gen de site-uri. În mod normal, toate aceste site-uri își vor pierde contul PayPal la un moment dat, indiferent dacă este un site serios sau nu.

La ce beneficii financiare vă puteți aștepta?

Site-urile PTC nu sunt o modalitate inteligentă de a face bani, indiferent de strategia folosită. Pentru a face bani pe astfel de site-uri, aveți nevoie de multe referințe (referali) și de investiții în abonamente.

Dacă nu aveți experiență sau bani pentru promovare, atunci vă recomand să evitați astfel de site-uri.

Mai degrabă completați un sondaj sau jucați un joc pe telefonul mobil cu unele site-uri GPT, precum TimeBucks, FruitLab. Cointiply sau FireFaucet.

Merită sau nu?

Scarlet Clicks este un site de încredere, în sensul că veți fi plătit pentru ceea ce faceți pe site. Din păcate, nu este o modalitate serioasă de a face bani cu ajutorul unui calculator.

În concluzie, nu merită să investiți timp și bani în acest site PTC.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu