Sondaje online cu premii în bani și bonuri cadou cu GG2U

5
(7)

Ați auzit vreodată de site-uri care vă răsplătesc pentru eforturile depuse în completarea de sondaje online cu premii în bani sau tichete cadou? Ei bine, aceasta poate fi una dintre cele mai ușoare modalități de a face bani online.

Cu toate acestea, internetul ne oferă și alte oportunități de a câștiga bani mai substanțiale, dar acestea pot necesita cunoștințe de specialitate.

Personal, îmi folosesc timpul liber pentru a completa sondaje online cu premii, care îmi oferă venituri substanțiale fără a fi nevoie de experiență sau specializare anterioară.

Dacă doriți și alte site-uri, care să vă răsplătească pentru a completa sondaje online cu premii, atunci vă pot recomanda câteva platforme legitime, cum ar fi:

În acest tutorial, o să vă prezint un site pe nume GG2U, care vă recompensează în bani sau bonuri cadou pentru a completa simple chestionare. Premiile primite în urma completării acestor sondaje și nu numai, sunt mai mult decât decente față de alte platforme similare.

Ce este GG2U?

GG2U Premium este o platformă inovatoare care oferă recompense pentru utilizatorii care își împărtășesc opiniile prin sondaje online cu premii. Lansat în 2018, acest site s-a dovedit a fi unul serios și accesibil pentru oricine dorește să își îmbunătățească experiența online.

Ceea ce face ca GG2U să iasă în evidență față de alte platforme de sondaje este nivelul mai ridicat de recompense oferite. În timp ce majoritatea site-urilor de sondaje oferă recompense între 35% și 60%, GG2U le permite utilizatorilor să câștige între 65% și 90% din suma totală. Acest lucru i-a adus un loc de frunte în inimile membrilor săi și a fost susținut de numeroase recenzii pozitive pe internet.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei platforme de sondaje online cu premii care să vă răsplătească într-un mod mai generos pentru timpul investit, atunci GG2U Premium este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Cum vă puteți înregistra pe GG2U?

Doriți să vă înregistrați un cont pe platforma GG2U? Nici o problemă! Urmați acești pași simpli și veți fi gata în câteva minute:

 • Vizitați link-ul oficial al platformei GG2U pentru a începe procesul de înregistrare.
 • Completați formularul cu informații precum numele și prenumele, adresa de e-mail, parola și țara de origine.

După ce ați adăugat cu succes informațiile, veți primi un link pe e-mail pentru a vă confirma adresa. Se recomandă să folosiți aceeași adresă de e-mail pe care o aveți în contul dvs. de PayPal.

GG2U ÎnregistrarePin

După ce v-ați confirmat adresa de e-mail, vă puteți conecta la GG2U folosind informațiile pe care le-ați furnizat în timpul înregistrării.

Nu uitați, GG2U vă oferă un bonus suplimentar de 1$ pentru înregistrare. Nu multe site-uri oferă astfel de bonusuri la înregistrare, așa că nu ratați această șansă de a câștiga 1$ gratuit.

Care sunt metodele de câștig disponibile pe GG2U?

Odată ce v-ați conectat cu succes la contul dvs., primul lucru care vă va atrage atenția va fi panoul principal, care vă prezintă diverse modalități de a face bani online. Dar acesta nu este singurul lucru care vă va plăcea la GG2U.

Simplitatea platformei GG2U va fi cu siguranță apreciată de utilizatori. Navigarea este ușoară, iar accesul la informațiile necesare se face într-un mod clar și profesionist.

GG2U vă oferă multiple opțiuni pentru a vă îmbogăți experiența de utilizator, inclusiv completarea unor sondaje online cu premii, jocuri și vizionarea de videoclipuri.

Veți afla mai multe despre fiecare dintre aceste metode în următoarele rânduri.

sondaje online cu premii variatePin

Completați simple sondaje online cu premii diverse

În România, oferta de sondaje este destul de generoasă, astfel încât oricine din țară va avea suficiente oportunități de a participa la sondaje.

În această secțiune, vă veți ocupa în principal de completarea de sondaje. Există mulți furnizori de sondaje, dar, din păcate, nu toți oferă posibilitatea ca românii să participe.

Pentru a începe să participați la sondaje, pur și simplu mergeți la secțiunea dedicată „Sondaje„. Există 12 furnizori de sondaje online cu premii, și anume:

 • CPX Research;
 • Dynata;
 • Your Surveys (CINT);
 • Speak Up;
 • Pollfish;
 • TheoremReach;
 • Pollfish;
 • Bitlabs;
 • InBrain;
 • Opinion Capital;
 • Samplicio.us;
 • Sample Cube.

Eu personal folosesc doar 4 dintre acești furnizori de sondaje. Numărul de sondaje oferite este satisfăcător pentru România. Datorită acestor companii de sondaje, reușesc să ating suma minimă de retragere de 7$ în fiecare lună fără probleme.

Sondaje online cu premii în bani pentru România

Iată o listă a celor mai populare platforme de sondaje de opinie pentru România:

 • Dynata;

Câștigând 0,70 dolari pe sondaj, această platformă poate fi una dintre cele mai bune opțiuni. Sondajele durează între 2 minute și 30 de minute.

 • YourSurveys;

Această companie oferă o plată de 0,80 dolari pe sondaj completat.

 • TheoremReach;

Ofertele de plată variază, dar în cea mai mare parte sunt destul de avantajoase. Cu toate acestea, este important de reținut că recompensele afișate nu corespund întotdeauna cu cele reale.

 • Speak Up;

Această platformă oferă plăți împărțite în 3 categorii, de la 80 de monede (0,80 $) la 54 de monede (0,54 $).

sondaje online cu premii pentru RomâniaPin

Aceste sondaje pot fi completate prin intermediul telefonului mobil sau al computerului. Și, pentru a vă îmbunătăți șansele de câștig, este recomandat să adăugați mai multe informații personale la profilul dvs. de utilizator.

Cum să obțineți cât mai multe sondaje online cu premii?

Dacă doriți să obțineți cât mai multe sondaje online cu premii, există câteva lucruri importante de luat în considerare.

În primul rând, trebuie să vă stabiliți vârsta până la 24 de ani. Căsătoria poate fi un alt factor important, deoarece aceasta poate influența numărul de sondaje pe care le primiți.

În ceea ce privește ocuparea unui loc de muncă, utilizarea calculatorului sau a domeniului IT poate fi un avantaj. Iar când vine vorba de locație, având în vedere că oferta de sondaje online pentru România este destul de variată, locația nu ar trebui să fie o problemă.

Așadar, acestea sunt opțiunile care vă pot ajuta să obțineți mai multe sondaje:

 • vârsta de 24 de ani;
 • locuiți într-un oraș;
 • sunteți căsătorit;
 • aveți un copil cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani;
 • lucrați în domeniul IT;
 • sunteți singurul factor de decizie în familia dumneavoastră.

În ceea ce privește salariul anual, găsiți o sumă de bani echilibrată.

Este important să rețineți că, chiar dacă aplicați aceste sfaturi, există totuși posibilitatea să fiți descalificat de la unele sondaje, dar acest lucru se va întâmpla mult mai rar.

Jucați jocuri și câștigați bani online

Din nefericire, opțiunile de joc disponibile pentru România sunt limitate. Dar, vizitând secțiunea Oferte de jocuri (Gaming Offers), veți descoperi o varietate de 6 opțiuni, printre care War Thunder, Crossout, Smash Party, Mafia City, Puzzles & Conquest și World of Tanks.

Instrucțiunile pentru fiecare joc sunt clare și ușor de urmat, astfel încât puteți câștiga bani cu ușurință. În România, recompensele pot varia între 150 și 1.400 de puncte.

Este suficient să jucați un joc timp de 15 minute pentru a obține o recompensă în puncte.

Joacă jocuri cu GG2UPin

Eu personal nu am experimentat această secțiune, dar informațiile furnizate arată că este o oportunitate interesantă și accesibilă pentru oricine dorește să câștige bani prin intermediul jocurilor online.

Urmăriți videoclipuri gratuite și primiți recompense

Vizionarea videoclipurilor este disponibilă numai după crearea unui cont pe platforma Hideout TV. Asigurați-vă că v-ați creat un cont pe Hideout TV înainte de a începe să vizionați.

Este ușor să câștigați bani vizionând videoclipuri. De fiecare dată când selectați un videoclip, contul dvs. GG2U se va conecta automat la Hideout TV. Vizionarea unui videoclip vă va aduce puncte.

Vizualizarea acestor videoclipuri se poate face fie prin intermediul computerului, fie prin intermediul telefonului mobil. Nu trebuie să faceți nimic special, videoclipurile vor rula continuu. Oferta de videoclipuri este limitată.

După ce ați acumulat 200 de puncte, veți fi recompensat cu un Token de argint. Acest token vă oferă posibilitatea de a câștiga între 1 și 3 dolari sau poate fi schimbat direct în 1,60 dolari.

Suma va fi adăugată imediat la balanța dumneavoastră pe GG2U.

Completați sondaje online cu premii și fiți recompensat cu premii atractive

Programul de loialitate este unul dintre elementele principale care diferențiază GG2U de alte platforme care vă recompensează pentru completarea de sondaje online cu premii.

Programul se bazează pe acordarea de tichete speciale, prin intermediul cărora puteți câștiga până la 7 dolari:

 • Biletul de Aur;

Biletul de Aur se acordă după finalizarea cu succes a 5 plăți. După ce ați finalizat a 5-a plată, veți primi un Bilet de Aur, care poate fi folosit în jocul „Roata Norocului„.

Premiul maxim pe care îl puteți câștiga este de 7 $. În mod obișnuit, veți câștiga 1 $ pentru fiecare 5 plăți finalizate cu succes.

 • Biletul de argint.

Biletul de argint vă oferă posibilitatea de a învârti Roata Norocului cu premii mai mici.

Cel mai mare premiu poate ajunge până la 3 $. Dacă nu doriți să îl folosiți, îl puteți schimba pentru 1,60 $.

La ce câștiguri vă puteți aștepta din completarea de sondaje online cu premii?

Trebuie să țineți cont de faptul că nu veți avea întotdeauna sondaje disponibile. Uneori nu veți primi niciun sondaj, iar alteori veți fi descalificat de la acestea.

Dar, există și zile în care veți avea noroc și veți primi până la cinci sondaje bune pe zi sau chiar mai multe. Totul depinde de cât de des verificați ofertele de sondaje online cu premii, care pot fi în bani sau tichete cadou.

Ca exemplu, într-o zi am reușit să câștig aproape 4 dolari fără să investesc prea mult efort. Poate că am fost inspirat să verific oferta în acel moment, cine știe.

GG2U Premium Dovadă de Plată | 02 Mai 2023

gg2u dovadă de plată în PayPal pe 2023Pin
Plata în PayPal

Promovați GG2U și bucurați-vă de câștiguri în bani reali

Programul de recomandare oferă un mod unic de a câștiga bani.

Spre deosebire de alte programe în care primiți un comision pentru fiecare sondaj completat de persoana care s-a înregistrat prin intermediul linkului dvs., la GG2U primiți un comision de 5% din suma retrasă de către persoana invitată.

Acest sistem de recompensare poate fi mai profitabil în comparație cu alte site-uri cu același profil, care oferă recompense mai puțin avantajoase.

Cum se poate retrage banii cu GG2U?

GG2U Premium va oferă 3 opțiuni de retragere, și anume:

 • PayPal;

Este recomandată retragerea prin PayPal și datorita faptului că nu se va percepe nici un comision de retragere.

 • Bitcoin;

Pentru varianta bitcoin, comisionul de retragere este de 3%.

 • Bonuri cadou.

Din păcate, companiile furnizoare de bonuri cadou sunt destul de puține. Pentru România, doar Visa și Steam sunt disponibile.

Notă: Minimul de plată este de doar 7$.

Bonurile cadou vor fi trimise pe adresa de email și vor putea fi valorificate în cel mult 4 luni de zile. În momentul în care ați accesat bonul cadou, aveți la dispoziție 7 luni de zile pentru a-l folosi.

Este GG2U o modalitate reală de a câștiga bani online?

În opinia mea, GG2U este cel mai bun site de sondaje online care oferă recompense în bani sau tichete cadou digitale. În calitate de cetățean mândru al României, am fost inițial puțin rezervat în privința eficienței acestui site.

Dar, norocul a fost de partea mea. Nu regret nicio clipă alegerea mea de a lucra cu această platformă. De fiecare dată când am solicitat o plată, am fost plătit aproape imediat, fără exagerare.

Vă încurajez să îi dați o șansă și cu siguranță nu veți regreta.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu