Sondaje online cu premii în bani și bonuri cadou cu GG2U

5
(6)

Ultima actualizare pe 27 noiembrie 2022 de Jonas

Probabil ați folosit sau încă folosiți site-uri care vă răsplătesc efortul de a completa oferte sau sondaje online cu premii în bani sau bonuri cadou. Completarea de sondaje reprezintă una dintre cele mai simple metode reale de făcut bani online.

Într-adevăr, în mediul online, putem găsi multe alte oportunități prin care se poate câștiga mult mai mulți bani. Dar sunt necesare anumite cunoștințe pentru a vă facilita accesul la aceste „domenii de activitate”.

Eu, personal, folosesc aceste chestionare pentru a obține venituri. Nu este nevoie să aveți experiență sau să dețineți anumite specializări pentru a câștiga decent din completarea acestor sondaje.

Dacă doriți și alte site-uri, care să vă răsplătească pentru a completa sondaje online cu premii, atunci vă pot recomanda câteva platforme legitime, cum ar fi:

În acest tutorial, o să vă prezint un site pe nume GG2U, care vă recompensează în bani sau bonuri cadou pentru a completa simple chestionare. Premiile primite în urma completării acestor sondaje și nu numai, sunt mai mult decât decente față de alte platforme similare.

Ce este GG2U?

GG2U Premium este o platformă de sondaje online cu premii, lansată în anul 2018, care și-a câștigat, destul de repede, renumele ca fiind una dintre cele mai serioase și mai accesibile site-uri de recompensare.

În mod normal, marea majoritatea a acestor site-uri de sondaje au un sistem de recompensare cuprins intre 35% și 60%. În schimb, GG2U vă oferă o rată de recompensare mult mai bună decât în cazul celorlalte site-uri.

Această rată este cuprinsă între 65% și 90%, ceea ce a condus la un val de apreciere din partea membrilor săi. Acest lucru este întărit și datorită numeroaselor analize pozitive, care pot fi găsite în mediul online.

Cum vă puteți înregistra pe GG2U?

Pentru a vă înregistra un cont pe GG2U, este necesar să parcurgeți următoarele etape, și anume:

 • prima etapă constă în accesarea link-ului oficial de prezentare al platformei GG2U;
 • completarea formularului de înregistrare cu informații precum nume, prenume, adresa de email, parolă precum și țara natală;
 • după ce ați adăugat cu succes toate informațiile cerute, veți primi un link pe adresa de email cu care v-ați înregistrat. Acest link va fi utilizat pentru a vă confirma adresa de email.

Este recomandat să folosiți aceeași adresa de email pe care o aveți și pe contul dumneavoastră de PayPal.

 • Într-un final, după ce v-ați confirmat adresa de email, vă puteți loga pe GG2U, folosind informațiile furnizate în procesul de înregistrare.
GG2U ÎnregistrarePin

Notă: GG2U vă oferă un bonus de înregistrare în valoare de 1$. Nu sunt foarte multe site-uri care vă oferă aceste bonusuri de înregistrare. De aceea, vă recomand să nu pierdeți această șansă de a câștiga 1$ în mod gratuit.

Care sunt metodele de câștig disponibile pe GG2U?

După ce v-ați logat cu succes în contul dvs, primul lucru pe care îl veți observa va fi tabloul principal cu diferitele metode de făcut bani online. Un alt aspect pe care îl veți aprecia cu siguranță va fi simplitatea platformei GG2U.

Este foarte ușor de navigat iar accesul la toate informațiile necesare este făcut într-un mod foarte profesionist.

GG2U vă oferă numeroase modalități de câștig, precum:

 • sondaje online cu premii;
 • jocuri;
 • videoclipuri.

În rândurile următoare, veți afla mai multe detalii despre fiecare metodă în parte.

sondaje online cu premii variatePin

Completați simple sondaje online cu premii diverse

Oferta de sondaje este una decentă pentru România. Deci, chiar dacă sunteți din România, veți avea suficiente chestionare pentru a le completa.

În această secțiune, vă veți desfășură, în mare parte, activitatea. Veți găsi numeroși furnizori de sondaje, dar, din păcate, nu toți vor avea oferte și pentru România.

Pentru a accesa secțiunea de sondaje, trebuie doar să dați un click în rubrica „Sondaje” (surveys). Aveți 6 furnizori de sondaje online cu premii, și anume:

 • Dynata;
 • Your Surveys (CINT);
 • Speak Up;
 • Pollfish;
 • TheoremReach;
 • Sample Cube.

Eu, personal, folosesc doar 4 dintre acești furnizori de chestionare. Numărul de sondaje este unul decent pentru România. Folosind aceste companii de sondaje, reușesc în fiecare lună să ajung, fără nici o problemă, la minimul de retragere de 7$.

Sondaje online cu premii în bani pentru România

Acestea sunt urmatoarele:

 • Dynata;

Câștigul obținut cu Dynata este de 0.70$ pe sondaj. Durata sondajului poate varia intre 2 minute și 30 de minute.

 • YourSurveys;

Această companie vă oferă câștiguri de 0.80$ pentru fiecare chestionar completat.

 • TheoremReach;

Câștigurile primite variază. Nu sunt fixe precum în cazul companiilor Dynata sau Your Surveys. Câteodată, recompensa afișată nu va corespunde ce ceea ce veți primi în realitate. Dar, în mare parte, oferta de sondaje este destul de bună.

 • Speak Up!.

Oferte de sondaje este împărțită în 3 categorii de câștig, și anume:

 • 80 de monede (0.80$);
 • 67 de monede (0.67$);
 • 54 de monede (0.54$).

Pentru a completa aceste sondaje, am folosit cel mai des telefonul mobil. Desigur că se pot accesa și prin intermediul calculatorului.

sondaje online cu premii pentru RomâniaPin

Rata de succes poate fi îmbunătățită prin adăugarea a mai multor informații personale. Trebuie să știți că aceste sondaje sunt trimise pe baza unui profil. Acest profil conține sau ar trebui să conțină, informații reale despre dumneavoastră.

Cum procedez eu pentru a primi cât mai multe chestionare?

În primul rând, vârsta trebuie stabilită până în 24 de ani. Căsătoria este un alt aspect important care poate decide dacă primiți sau nu sondaje. Ca loc de munca sau domeniu de activitate, eu folosesc domeniul informației sau IT.

De locație nu mai vorbesc, deoarece am stabilit deja că oferta de sondaje online cu premii pentru România este destul de variată.

Pe scurt, acestea sunt opțiunile pe care le aleg pentru a primi sondaje:

 • vârsta de 24 de ani;
 • locuiesc la oraș;
 • sunt căsătorit;
 • am un copil cu vârstă intre 1 an și 5 ani;
 • lucrez în IT;
 • sunt singura persoana cu putere de decizie din familie.
 • La salariu anual, găsiți o sumă de bani mai echilibrată.

Notă: Chiar dacă folosesc aceste informații, tot se mai întâmplă să fiu descalificat, dar mult mai rar.

Jucați jocuri și câștigați bani online

Din păcate, nu sunt foarte multe oferte de jocuri disponibile pentru România.

Joacă jocuri cu GG2UPin

Prin accesarea secțiunii „Jocuri” (Gaming Offers), veți avea la dispoziție 3 jocuri, și nume:

 • War Thunder;
 • Crossout;
 • World of Tanks.

Toate jocurile dispun de anumite instrucțiuni, pe care trebuie să le respectați pentru a câștiga bani. Pentru România, câștigul este de 100 – 150 de puncte. Ca să obțineți acele 150 de puncte, trebuie să jucați acel joc, cel puțin 15 de minute.

Notă: Eu nu am folosit această secțiune de câștig. Drept urmare, nu pot să vă dau mai multe detalii decât cele pe care le-am oferit deja.

Vizionați videoclipuri și fiți recompensat

Vizionarea de videoclipuri este condiționată de creerea unui cont pe platforma Hideout TV. Deci, înainte să începeți să vizionați videoclipuri, asigurați-vă că aveți cont pe HideoutTV.

Este simplu să câștigați bani din vizionare de fișiere video. În momentul în care ați selectat un videoclip, contul dvs de GG2U se va conecta cu Hideout TV. În urma vizionarii unui videoclip, veți câștiga puncte.

Vizionarea videoclipului se poate realiza fie prin intermediul calculatorului, fie cu ajutorul telefonului mobil. Videoclipurile vor rula în continuu, nu este nevoie de vreo acțiune din partea dvs. Oferta de videoclipuri este limitată.

Când veți aduna 200 de puncte, veți fi răsplătit cu un bilet argintiu. Biletul argintiu (Silver Token) vă oferă posibilitatea de a câștiga între 1$ și 3$ sau poate fi schimbat direct în 1.60$.

Această sumă va fi adăugată instantaneu la soldul contului dumneavoastră pe GG2U.

Completați mai multe sondaje online cu premii și fiți răsplătit pentru loialitatea dvs

Programul de loialitate este unul dintre factorii importanți, care face diferența dintre GG2U și celelalte platforme care vă plătesc pentru a completa sondaje online cu premii în bani.

Programul de loialitate constă în acordarea unor bielete speciale, prin intermediul cărora, veți avea posibilitatea de a câștiga până la 7$, astfel:

 • bilet auriu;

Biletul auriu este acordat în momentul în care dumneavoastră reușiți să retrageți cu succes 5 plăți. După finalizarea plății cu numărul 5, veți primi un bilet auriu, pe care îl puteți folosi în jocul „Roata Norocului„. Premiul maxim, pe care îl puteți obține, este în valoare de 7$. În mod normal, veți câștiga 1$ la fiecare 5 plăți finalizate cu succes.

 • bilet argintiu.

În schimb, biletul argintiu vă oferă posibilitatea de a învârti „Roata Norocului„, dar pentru premii mai reduse. Premiul cel mare poate ajunge până la suma de 3$. Dacă nu doriți să-l jucați, atunci îl puteți schimba în 1.60$.

La ce câștiguri va puteți aștepta din completarea acestor sondaje online cu premii?

De reținut faptul că nu veți avea în fiecare zi sondaje. Vor fi zile în care nu veți primi nici un chestionar. Dar vor fi și zile în care veți descalificați de la acele sondaje. Dar, din fericire, va răsări și soarele pe strada dumneavoastră, în sensul că veți primi până la 5 sondaje bune pe zi sau chiar și mai multe.

Acum depinde de câte ori verificați oferta de sondaje online cu premii în bani sau bonuri cadou.

Eu, de exemplu, am reușit să câștig într-o zi aproape 4$, fără să acord prea multă atenție sau efort. Poate am fost inspirat să verific la acel moment, cine știe.

GG2U Premium Dovadă de Plată | 26 Noiembrie 2022

GG2U Sondaje Dovadă de plată Noiembrie 2022Pin
Plata în PayPal

Promovați GG2U și câștigați mai mult

Câștigul obținut din programul lor de referință este puțin mai diferit. În sensul că, nu veți primi comision pe sondaj completat de persoanele care s-au înregistrat cu link-ul dvs.

În schimb, veți primi un comision de 5% din SUMA retrasă de persoana invitată. În comparație cu alte site-uri cu același profil, acest comision de referință nu este unul foarte motivant.

Cum se poate retrage banii cu GG2U?

GG2U Premium va oferă 3 opțiuni de retragere, și anume:

 • PayPal;

Este recomandată retragerea prin PayPal și datorita faptului că nu se va percepe nici un comision de retragere.

 • Bitcoin;

Pentru varianta bitcoin, comisionul de retragere este de 3%.

 • Bonuri cadou.

Din păcate, companiile furnizoare de bonuri cadou sunt destul de puține. Pentru România, doar Visa și Steam sunt disponibile.

Notă: Minimul de plată este de doar 7$.

Bonurile cadou vor fi trimise pe adresa de email și vor putea fi valorificate în cel mult 4 luni de zile. În momentul în care ați accesat bonul cadou, aveți la dispoziție 7 luni de zile pentru a-l folosi.

Este GG2U o opțiune reală de făcut bani online?

GG2U este, cel puțin pentru mine, cel mai bun site de sondaje online care oferă premii în bani sau carduri cadou digitale. Întrucât locuiesc în România, inițial am fost puțin neîncrezător în ceea ce privește eficiența acestui site.

Dar, din fericire, m-am înșelat. Nu regret nicio clipă decizia de a lucra cu această platformă. De fiecare dată când am cerut plata, am fost plătit aproape instantaneu, și nu exagerez când spun asta. Vă recomand să îi dați o șansă și nu veți regreta.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania