Politică Afiliere

Salut, prieteni!

Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să vă înscrieți sau să cumpărați un serviciu sau un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Această politică îmi oferă posibilitatea de a produce în continuare conținut de înaltă calitate, gratuit pentru cititorii noștri și nu va aduce costuri suplimentare vizitatorilor acestui website.

Când vă înregistrați pe un site de sondaje sau aplicații mobile, dumneavoastră veți primi aceleași câștiguri, indiferent dacă utilizați un link de referință (afiliere) sau accesați în mod direct site-ul sau aplicația respectivă. Drept urmare, am rugămintea să nu ezitați să folosiți aceste link-uri.

Toate articolele mele publicate pe ”sondajebune.com” se bazează pe experiența și analizele mele personale. Intenția mea este să vă prezint și să vă explic cum funcționează aceste site-uri, produse sau servicii, astfel încât să vă ajute în luarea unei decizii în cunoștință de cauză. Cu alte cuvinte, deciziile luate să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cu deosebită considerație,

Jonas