Conversați cu prietenii prin aplicația PunkPanda și fiți plătiți la fiecare 30 de minute | Merită sau nu?

0
(0)

În zilele noastre, telefonul mobil a devenit instrumentul perfect pentru a socializa cu prietenii, cu membrii familiei sau în diverse activități la locul de muncă. Mă refer la aplicații precum Uhive, Facebook Messenger, Skype, WhatsApp Messenger, PunkPanda, Display Social, Viber sau Telegram.

Numărul acestora este mult mai mare și au devenit din ce în ce mai eficiente atunci când vine vorba de conectarea cu cei dragi. Cele mai multe dintre aceste aplicații sunt gratuite și pot fi folosite pentru a efectua apeluri audio, apeluri video, mesaje personalizate și alte modalități simple și avantajoase din punct de vedere al costurilor prin care putem socializa.

Nu ar fi oare ideal dacă am folosi în continuare astfel de aplicații de socializare în schimbul unor recompense? Ei bine, în acest articol vă voi prezenta un proiect care se dorește a fi o alternativă solidă la aplicațiile de mesagerie și care ne oferă diverse recompense în token-uri sau criptomonede la fiecare 30 de minute.

Toate aceste activități sociale, precum și posibilitatea de a fi recompensat, sunt posibile prin intermediul aplicației de mesagerie numită PunkPanda.

Și numele acestei aplicații pare învăluit într-un mister care trebuie dezvăluit. Și în acest scop a fost realizat acest articol pe care sper că îl veți aprecia.

Ce este PunkPanda?

PunkPanda este prima aplicație de mesagerie de tip crypto care ne oferă recompense în token-uri bazate pe blockchain-ul Binance Coin (BNB) ca urmare a unor simple activități cu caracter social.

Acesta este un proiect interesant care își propune să fie o soluție eficientă în ceea ce privește descentralizarea din punct de vedere al confidențialității, oferindu-ne în același timp posibilitatea de a obține venituri din utilizarea sau distribuirea acestuia.

Teoretic, majoritatea aplicațiilor de mesagerie au anumite „bile negre” atunci când vine vorba de protejarea datelor noastre. Au existat multe cazuri în care informațiile personale au fost folosite în beneficiul acestor platforme de socializare.

Citește și Ascultați posturi de radio și câștigați bani cu Givvy Radios
| Merită sau nu?

PunkPanda ne ademenește cu oferta potrivit căreia toate datele noastre sunt protejate cu protocoale militare de criptare. Sincer, am avut unele îndoieli în legătură cu acest lucru.

Vă dați seama cât de departe au ajuns aceste simple aplicații de socializare? Fără îndoială, nu mă așteptam la o astfel de abordare când vine vorba de social media. Să se folosească protocoale de criptare de nivel militar pentru a oferi un grad mai mare de securitate pentru datele noastre, sunt de-a dreptul uimit.

Cum ne putem înregistra pe PunkPanda?

În funcție de modul în care preferați să descărcați aplicațiile, puteți folosi pagina oficială, unde sunt afișate toate link-urile de descărcare, sau puteți merge pur și simplu la un magazin de aplicații precum Google Play sau AppStore pentru a instala aplicația PunkPanda direct pe telefonul mobil.

Notă: Dimensiunea fișierului pentru instalarea aplicației PunkPanda din Google Play este de 18,06 MB.

mod de descărcare aplicație PunkPandaPin
Descărcare aplicație PunkPanda

Pentru a crea un cont nou pe PunkPanda trebuie să dețineți un cod de promovare, adică un cod de 8 cifre primit de la persoana care v-a prezentat aplicația. În cazul în care doriți, puteți folosi codul meu de promovare pentru a vă crea un cont pe PunkPanda.

adăugare cod de invitație pe PunkPandaPin
Adăugare cod invitație

Codul meu de invitație este 80886474.

Apoi adăugați adresa de e-mail, numele, prenumele și numărul de telefon.

Notă: Fiind o aplicație de mesagerie, va necesita acces la agenda telefonului dumneavoastră.

La final veți primi un cod de confirmare din 6 cifre.

Ceea ce mi s-a părut o idee grozavă a fost faptul că am putut intra în contul creat de pe telefonul mobil și pe site-ul oficial accesat de pe un computer. Tot ce a trebuit să fac a fost să introduc numărul de telefon și codul de 6 cifre pe care l-am primit pe adresa de e-mail.

Recompense interesante la fiecare 30 de minute sub forma unui Token PPM prin intermediul aplicației PunkPanda

Este foarte important de știut că nu este suficient să instalați această aplicație pentru a obține în mod gratuit aceste recompense sub formă de token.

În mod normal, la un interval de timp de 30 de minute ar trebui să fiți recompensat pentru munca depusă în aplicație.

situația contului pe PunkPandaPin
Situația contului meu pe PunkPanda

Toate recompensele vor fi calculate în funcție de timpul în care dumneavoastră sau persoanele care au folosit codul de promovare folosesc aplicația. Bineînțeles că este vorba de codul dvs. de promovare.

Cu cât echipa dumneavoastră va avea mai multe persoane, cu atât veți dispune de mai multe Token-uri PPM.

Cum funcționează PunkPanda?

Ei bine, prin intermediul acestei aplicații, telefonul dvs. va fi monitorizat de un Contract Inteligent.

Acest contract inteligent este cel care trimite tokenul PPM în contul dumneavoastră la un interval de 30 de minute.

Această cantitate de token-uri va fi plasată în ”STAKING”.

Acest lucru înseamnă că din aplicația PunkPanda veți obține 2 tipuri de venituri, după cum urmează:

  • venituri de la persoanele pe care le-ați invitat;
  • recompense din ”STAKING”.

Aveți multe persoane pe agenda dumneavoastră?

Atunci recomandați această aplicație și începeți să purtați conversații, apeluri video, apeluri audio și așa mai departe. La fiecare 30 de minute veți primi Token-uri PPM.

Program de promovare

Din păcate, pe pagina oficială nu au putut fi găsite prea multe informații despre numărul de token-uri PPM acordate pentru atragerea de noi membri.

Ceea ce vă pot spune este că programul de promovare este mai aparte, fiind structurat pe 12 nivele, astfel că potențialul de câștig este destul de bun dacă reușiți să invitați cât mai multe persoane la PunkPanda.

De exemplu, cel puțin în cazul meu, o persoană invitată care este încadrată la primul nivel mi-a adus 0,00020431381044 PPM.

Care este valoarea token-ului PPM?

La momentul scrierii acestui articol, 1 Token PPM valora 0,688414 dolari.

Probabil că această valoare se va îmbunătăți în timp, pe măsură ce va deveni mai populară.

tranzacționare token PPMPin
Tranzacționare token PPM

După cum se vede în imaginea de mai sus, acest token a fost listat pe PancakeSwap pentru tranzacționare.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a retrage token-uri PPM trebuie să adăugați o adresă de tip Smart Chain (BNB).

Aveți 2 posibilități:

  • retrageți o sumă mică din numărul de token-uri din ”STAKING”.
  • retragerea întregii cantități de token-uri.

Diferența este că, dacă retrageți doar o parte din numărul de token-uri PPM din STAKING, veți putea în continuare să primiți recompense pasive.

Citește și Câștigați gratuit monede BNB prin intermediul site-ului FreeBNBcoin | Merită sau nu?

Retragerea token-urilor PPM este disponibilă numai dacă scoateți aceste token-uri din faza ”STAKING”. Pentru a face acest lucru, va trebui să utilizați un buton ”SLIDE” sau un buton de tragere de la stânga la dreapta pentru a face această modificare.

Timpul de procesare este de 48 de ore din momentul în care ați selectat butonul de confirmare a retragerii token-urilor PPM.

În prezent, suma minimă de retragere de pe PunkPanda este de 10 PPM.

De unde puteți obține o adresă Smart Chain (BNB)?

Ei bine, puteți utiliza site-uri precum MetaMask sau TrustWallet.

Pentru a utiliza, de exemplu, portofelul MetaMask pentru activități precum ”Swap & Stake”,

  • deținerea a 0,03 BNB în MetaMask.

Tranzacțiile în rețeaua Binance Smart Chain necesită această cerință, ca un portofel digital să dețină niște fonduri în BNB.

Merită sau nu?

PunkPanda pare a fi o aplicație de mesagerie cu mult potențial prin care putem obține până la 50 de dolari în token-uri PPM în fiecare zi.

Viitorul sună bine în ceea ce privește performanța acestui proiect care se axează pe un concept de protecție a datelor personale cu precădere atunci când socializăm în mediul online.

Desigur, există loc pentru îmbunătățiri, iar dezvoltatorii acestei aplicații vor face cele necesare pentru a oferi un mediu sigur în care putem aduce socializarea la un nou nivel de încredere.

Aceștia au început deja să implementeze diverse caracteristici, cum ar fi o versiune PRO a aplicației de mesagerie, optimizarea unor lucruri precum video-conferințele, vault (stocare securizată a datelor), profit (o mai mare protecție a portofelului digital), piața NFT sau jocuri (introducând posibilitatea de a câștiga din jocuri).

Dar cred că aspectul legat de jocuri și de NFT va fi cel mai important pentru a face această aplicație mai populară în rândul celor care doresc să socializeze și să joace jocuri folosind token-ul PPM într-un mediu protejat.

În concluzie, aplicația PunkPanda este una care merită încercată, având în vedere că promovează o modalitate de a face bani din activități gratuite pe care le facem deja pe alte platforme de socializare similare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu