Cum să faceți bani pe net de acasă cu GPTPlanet | Merită sau nu?

0
(0)

Site-urile PTC, deși nu mai oferă venituri impresionante, continuă să atragă interesul utilizatorilor de internet. Nu ne referim la site-urile contrafăcute care apar și dispar în câteva luni, ci la acele site-uri care au profitat de succesul de vârf al reclamelor PTC, cum ar fi OptimalBux, GPTPlanet, Scarlet Clicks, CliqueBook, AtiClix sau AdzBazar.

ClixSense a făcut de asemenea parte din această categorie selectă, dar de atunci și-a schimbat numele și modul de obținere a veniturilor, concentrându-se acum pe sondaje sub numele de ySense.

În acest articol, vom discuta despre GPTPlanet, un loc unde puteți câștiga bani online de acasă prin intermediul reclamelor PTC. Numele acestui site ne dă deja o idee despre tipul de oportunități pe care le vom găsi acolo.

Sper ca acest articol să fie interesant și plin de informații folositoare.

Ce este GPTPlanet?

GPTPlanet, lansat în anul 2010 de Dimitrios Kornelatos, este un site PTC/GPT care oferă oportunități simple de a câștiga bani online de acasă. Site-ul oferă diverse modalități, cum ar fi reclame PTC, jocuri, sondaje sau concursuri.

Performanța site-ului GPTPlanet în cei peste zece ani de existență online este remarcabilă, având în vedere numărul mare de site-uri PTC care au apărut în această perioadă și care au încetat să mai funcționeze sau să mai plătească.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că munca pe GPTPlanet este întotdeauna avantajoasă în ceea ce privește veniturile generate. Cu toate acestea, simplitatea metodei de a face bani pe net poate fi considerată un factor important care a contribuit la longevitatea acestui site în mediul online.

Procesul de înregistrare pe GPTPlanet este simplu și va fi analizat în detaliu în cele ce urmează.

Cum ne putem înregistra pe GPTPlanet?

Procesul de înscriere pe GPTPlanet poate fi simplu dacă știți la ce să vă așteptați. Trebuie să completați un formular de înscriere care poate fi mai complex decât alte site-uri similare.

Formularul conține câmpuri precum numele și prenumele, data nașterii, adresa de e-mail, numele de utilizator și parola.

În plus, formularul include o secțiune opțională privind metodele de retragere, cum ar fi Payeer, Bitcoin, Neteller, Skrill, AirTM, Litecoin, Dashcoin sau FaucetPay. Se recomandă să alegeți cel puțin o metodă de retragere pe care o utilizați în mod normal.

întrebare pentru securizarea contuluiPin
Securizarea contului

După completarea formularului, va trebui să vă securizați contul prin configurarea unei întrebări și a unui răspuns de securitate. Rețineți faptul că conturile inactive pentru mai mult de 60 de zile vor fi suspendate, iar conturile inactive timp de 90 de zile vor fi șterse.

Cu toate acestea, dacă doriți să câștigați bani pe net de acasă prin GPTPlanet, această procedură de înregistrare este primul pas.

În continuare, vă voi prezenta diferitele modalități disponibile pentru a face bani pe acest site.

Cum se pot face bani pe net de acasă cu GPTPlanet?

Doriți să câștigați bani pe net de acasă? Înregistrarea pe GPTPlanet poate fi primul dumneavoastră pas spre atingerea acestui obiectiv.

După înregistrare, veți deveni un membru standard și veți avea acces la caracteristici specifice pentru câștiguri și valoarea acestora.

Cu toate acestea, valoarea câștigurilor poate fi influențată de nivelul de membru (abonamente), dar ne vom concentra asupra contului standard, care va fi folosit de majoritatea utilizatorilor.

GPTPlanet oferă următoarele metode de câștig:

  • Reclame PTC;
  • sondaje;
  • jocuri;
  • un program de promovare.

Reclame PTC

Reclamele PTC sunt accesibile prin intermediul secțiunii „View Ads” din meniu. Un cont STANDARD poate accesa până la 15 reclame. Valoarea fiecărui click variază între 0,0001 și 0,0011 dolari.

Deși câștigurile sunt relativ modeste, această metodă de a face bani pe net de acasă a rezistat încă din 2010.

Procesul este simplu: selectați o reclamă, vizionați-o și completați o imagine de tip CAPTCHA.

Chestionare și sondaje de opinie

Aceste oportunități de a face bani pot fi găsite pe platforme specializate, cum ar fi Wannads, MediumPath, Offers4All sau CPX Research. Dintre acestea, Wannads este cea mai utilizată.

Desigur, câștigurile de pe Wannads sunt mai mari decât cele din reclamele PTC, dar sunt, de asemenea, mai greu de accesat din cauza locației geografice.

Dar chiar și așa, suma minimă de retragere poate fi ușor atinsă prin utilizarea frecventă a acestei platforme. Plățile obținute pot fi cuprinse între 0,10 și 0,60 dolari.

Sondajele, fie că le accesați prin Wannads sau prin alte platforme, necesită mai întâi o serie de întrebări de calificare. Apoi, veți fi gata să răspundeți la întrebările conținute în sondaj.

Joc GPTGrid

Jocul GPTGrid oferă membrilor standard 10 oportunități zilnice de a juca. Fiecare căsuță din imaginea pătrată conține o reclamă și poate aduce recompense.

Recompensa standard este de 0,02$, dar cu puțin noroc poate ajunge până la 1$. Este greu, dar posibil să câștigați această sumă generoasă.

Oferte de tip ”PTSU”

Acest tip de ofertă recompensează utilizatorii pentru înregistrarea pe alte site-uri sau aplicații promovate de membrii acestui site. Astfel, poate fi văzută ca o modalitate de a obține referali pentru propriul site.

Sumele acordate pentru acest tip de oportunitate variază între 0,05 și 0,50 dolari. Cu toate acestea, fiecare ofertă vine cu condiții specifice.

Să luăm de exemplu o ofertă „PTSU„. Un membru dorește să își mărească numărul de referali pe site-ul Neobux. El oferă un link de recomandare și cerințe cum ar fi înregistrarea cu link-ul său și vizionarea a 140 de anunțuri.

Astfel, o ofertă „PTSU” nu constă doar în înregistrarea pe un site, ci poate necesita mai multă implicare în funcție de valoarea recompensei. Ofertele cu recompense mai mici sunt mai ușor de finalizat, dar cu cât valoarea recompensei este mai mare, cu atât mai multă implicare va fi necesară.

Sistem de recomandare directă sau Referali Închiriați

GPTPlanet oferă două modalități de a face bani pe net de acasă, prin atragerea de persoane reale sau prin închirierea de referali.

Închirierea de referali pe GPTPlanet

Imaginea de mai jos arată costul închirierii de referali pe site-ul GPTPlanet.

referali închiriați pe GPTPlanetPin
Referali închiriați GPTPlanet

Pentru a vă îmbunătăți câștigurile prin intermediul programului de recomandare, trebuie să achiziționați una dintre cele șase opțiuni de abonament.

Este important de reținut că nu este neapărat necesar să achiziționați un abonament.

Dacă sunteți sigur că veți reuși să obțineți o mulțime de referali, atunci puteți lua în considerare această opțiune. În caz contrar, vă puteți relaxa pentru a evita orice fel de probleme.

În ceea ce privește câștigurile programului de recomandare, veți primi 10% din câștigurile generate de vizualizările de reclame ale persoanei recomandate. Pentru abonamente suplimentare, procentul poate ajunge până la 100%.

Abonamente GPTPlanet

Atunci când vă înscrieți la GPTPlanet, veți primi un abonament Standard care vă permite să începeți să câștigați bani pe net de acasă.

Dar, pentru a vă maximiza câștigurile, acesta vă oferă șase abonamente suplimentare.

Acestea vă oferă beneficii precum posibilitatea de a descoperi câștigurile obținute din recomandările dvs., procesarea mai rapidă a plăților, mai multe recomandări (fie prin închiriere, fie direct) și valoarea câștigurilor obținute din click-uri pe reclame.

Aceste abonamente sunt următoarele:

  • Monthly Silver ($50);
  • Monthly Gold ($10);
  • Monthly Gold Plus ($30);
  • Yearly Silver ($50);
  • Yearly Gold ($100);
  • Yearly Gold Plus ($300).

Care sunt metodele de plată?

Când ați completat formularul de înregistrare, vi s-au prezentat aceste opțiuni de plată.

Dacă doriți să adăugați mai multe detalii despre aceste metode, accesați secțiunea „Setări personale„. Aici veți găsi pagina care conține o listă cu toate opțiunile de plată.

Cu doar 1 dolar disponibil în contul dumneavoastră pe GPTPlanet, puteți retrage bani prin Payeer, FaucetPay, Skrill, Bitcoin sau alte servicii asemănătoare.

Merită sau nu?

Răspunsul depinde de așteptările dumneavoastră cu privire la ceea ce vă așteptați să obțineți de pe acest site. Dacă vă concentrați doar pe reclamele PTC, atunci ar trebui să vă așteptați la o călătorie lungă și dificilă pentru a ajunge la suma de 1 dolar necesară pentru a face o retragere.

Cu toate acestea, dacă combinați reclamele PTC cu alte oferte, cum ar fi sondajele sau alte opțiuni disponibile pe acest site PTC/GPT, timpul necesar pentru a face o retragere devine mult mai rezonabil.

Principalul punct forte al acestui site este aducerea de noi utilizatori, ceea ce poate duce la creșterea veniturilor prin intermediul abonamentelor.

Așadar, dacă doriți să câștigați bani online de acasă prin intermediul site-ului GPTPlanet, combinația diferitelor metode poate fi cea mai avantajoasă metodă din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, dacă vă limitați doar la reclamele PTC, acest site ar putea deveni nerentabil.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu