Cum să faceți bani pe net de acasă cu GPTPlanet | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 11 noiembrie 2022 de Jonas

Deși nu mai sunt atât de solicitate din cauza câștigurilor scăzute, site-urile PTC continuă să atragă interesul utilizatorilor de internet. Nu mă refer la acele site-uri fantomă care apar ca ciupercile și dispar în câteva luni. Mă refer la acele site-uri care au prins epoca de aur a veniturilor din reclame PTC, cum ar fi OptimalBux, GPTPlanet, Scarlet Clicks, CliqueBook, AtiClix sau AdzBazar.

În această categorie restrânsă de site-uri PTC a făcut parte și ClixSense, dar între timp și-a schimbat numele și modul de a face bani online din reclame PTC în sondaje de opinie. Acest site se numește ySense.

În acest articol, veți afla informații utile despre site-ul web PTC/GPT numit GPTPlanet. Printr-o simplă privire la numele acestui site, ne putem da seama ce fel de oportunități vom întâlni. Toate acestea și multe altele vor fi dezbătute în acest articol, pe care sper că îl veți găsi destul de captivant.

Ce este GPTPlanet?

GPTPlanet este un site PTC/GPT lansat în 2010 de Dimitrios Kornelatos, care vă oferă câteva modalități simple de a câștiga bani, cum ar fi anunțuri PTC, jocuri, sondaje sau concursuri.

Nu toată lumea se poate lăuda cu performanțele înregistrate de GPTPlanet. Câte site-uri, nu neapărat PTC-uri, au apărut online din 2010 încoace și câte sunt încă în funcțiune și plătesc fără nicio întârziere?

Cu toate aceste cuvinte de laudă, asta nu înseamnă automat că munca pe GPTPlanet este una și profitabilă?

Una dintre caracteristicile care a dus la o astfel de performanță în ceea ce privește longevitatea pe internet este valoarea câștigurilor.

Mai multe despre acest aspect vor fi discutate puțin mai târziu.

Până atunci, să vedem ce cuprinde procedura de înregistrare pe GPTPlanet.

Cum ne putem înregistra pe GPTPlanet?

Înregistrarea pe GPTPlanet se poate face prin completarea unui formular de înregistrare care presupune o anumită complexitate, în sensul că va trebui să adăugați anumite informații, ceea ce în mod normal nu se întâmplă în această etapă pe alte site-uri similare.

Prin urmare, un formular de înregistrare GPTPlanet va conține următoarele câmpuri:

 • nume și prenume;
 • data nașterii;
 • adresa de e-mail;
 • nume de utilizator;
 • parolă.

Până aici, totul este așa cum probabil vă așteptați.

Numai că formularul de înregistrare va conține și o secțiune în care va trebui să adăugați informații despre metodele de retragere, cum ar fi:

 • Payeer;
 • Bitcoin;
 • Neteller;
 • Skrill;
 • AirTM;
 • Litecoin;
 • Dashcoin;
 • FaucetPay.

Informațiile privind metodele de retragere sunt opționale. Cu alte cuvinte, vă puteți înregistra fără să completați aceste câmpuri. Dar este recomandat să adăugați cel puțin una pe care o utilizați în mod normal.

întrebare pentru securizarea contuluiPin
Securizarea contului

După ce ați completat formularul de înregistrare, va trebui să vă securizați contul prin furnizarea unei întrebări și a unui răspuns, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Notă: Trebuie remarcat faptul că un cont care devine inactiv pentru mai mult de 60 de zile va fi suspendat. În acest caz, dacă doriți să vă reluați activitatea pe acest site, o puteți face printr-o cerere de reactivare.

Pentru o perioadă mai mare de 90 de zile, contul dvs. va fi șters, prin urmare nu îl veți putea recupera.

Acum că știți ce trebuie să faceți pentru a vă înregistra pe GPTPlanet, vă voi prezenta în continuare modalitățile de câștig disponibile pe acest site PTC/GPT.

Cum se pot realiza bani pe net de acasă prin GPTPlanet?

După ce v-ați înregistrat pe GPTPlanet, veți primi un statut de membru standard, care vine cu anumite caracteristici în ceea ce privește modalitățile de a câștiga, precum și valoarea acestora.

Bineînțeles că într-un astfel de site de reclame PTC, valoarea câștigurilor este influențată de abonamente.

Până la aflarea mai multor detalii despre abonamente, ne vom concentra pe contul STANDARD, care va fi folosit de marea majoritate dintre dumneavoastră.

GPTPlanet vă oferă următoarele metode de câștig:

 • Anunțuri PTC;
 • sondaje de opinie;
 • jocuri;
 • program de promovare.

Reclame PTC

Acestea vor putea fi accesate din meniu prin secțiunea ”View Ads”.

În mod normal, numărul de anunțuri pentru un cont STANDARD este de până la 15 anunțuri. În ceea ce privește valoarea unui click pe aceste anunțuri, aceasta va varia între 0,0001$ și 0,0011$.

Într-adevăr, câștigurile sunt foarte mici, dar nu degeaba au rezistat până acum, tocmai din 2010.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați o reclamă, să o urmăriți și apoi să completați o imagine CAPTCHA.

Oferte sau sondaje de opinie

Aceste oferte vor fi efectuate prin intermediul unor platforme specializate pe acest gen de câștiguri. Aici putem numi câteva, cum ar fi Wannads, MediumPath, Offers4All sau CPX Research. Cea mai utilizată platformă dintre cele enumerate mai sus este Wannads.

Valoarea câștigurilor obținute prin Wannads este mult mai mare decât cea a reclamelor PTC, dar este și mai dificilă în sensul că nu veți găsi multe oportunități din cauza locației geografice.

Nu veți obține plăți mari (între 0,10 și 0,60 dolari), dar veți ajunge cu ușurință la suma minimă de retragere dacă folosiți frecvent acest mod de a face bani online.

Un sondaj, indiferent de site-ul pe care îl utilizați, va implica o serie de întrebări de calificare și apoi veți trece la partea în care veți răspunde la ceea ce conține sondajul.

Joc GPTGrid

Veți primi o imagine formată din mai multe pătrățele sau căsuțe. Fiecare căsuță va conține o reclamă.

Un membru standard primește 10 încercări pe zi.

Cea mai frecventă recompensă în acest joc este de 0,02$. Dar poate ajunge până la 1$, dar este foarte greu să obțineți această sumă de bani.

Oferte de tip ”PTSU”

Aceste oferte presupun recompensarea utilizatorilor pentru înregistrarea pe alte site-uri sau aplicații.

Acestea sunt promovate de către alți membri ai acestui site. Așadar, aceasta poate fi considerată ca o modalitate de a obține referali pentru site-urile dumneavoastră.

De obicei, sumele de bani puse la bătaie pentru acest tip de oferte variază de la 0,05$ la 0,50$.

Dar nu este atât de simplu, fiecare ofertă va conține anumite condiții.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu de ofertă PTSU.

Un membru dorește să își mărească numărul de referali pe site-ul Neobux.

El va oferi un link de recomandare, precum și anumite condiții, cum ar fi:

 • Înregistrare cu link-ul său de promovare;
 • vizionarea a 140 de reclame.

Așadar, o ofertă PTSU nu presupune doar înregistrarea pe aceste site-uri. Bineînțeles, ofertele cu recompense mici sunt mult mai ușor de completat. Dar cu cât suma de bani este mai mare, cu atât mai mult vi se va cere mai multă implicare.

Sistemul de recomandare directă sau Referali Închiriați

Pe GPTPlanet sunt folosite 2 sisteme pentru a face bani fie prin atragerea de persoane reale sau referali, fie prin închirierea de referali.

referali închiriați pe GPTPlanetPin
Referali închiriați GPTPlanet

În imaginea de mai sus puteți vedea cât ar costa închirierea de referali pe site-ul GPTPlanet.

Pentru a obține ceva profit din programul de promovare, trebuie să achiziționați unul dintre cele 6 abonamente.

Nu vă recomand să faceți acest lucru. Poate dacă sunteți sigur că veți reuși să obțineți o mulțime de referințe, dacă nu, stați liniștiți și nu vă complicați.

În ceea ce privește posibilele câștiguri din partea persoanelor invitate, veți primi 10% din valoarea câștigurilor rezultate în urma vizualizării unei reclame. Pentru celelalte abonamente, procentul va crește la 100%.

Abonamente GPTPlanet

Așa cum am spus la începutul articolului, veți primi un abonament STANDARD atunci când vă înscrieți pe GPTPlanet.

Pentru a vă spori câștigurile, veți avea la dispoziție alte 6 abonamente, care vă oferă beneficii în ceea ce privește câștigurile rezultate din activitatea persoanelor invitate, timpul de procesare a plăților, numărul de referințe (închiriate sau directe), precum și valoarea câștigurilor din click-urile pe reclame.

Aceste abonamente sunt următoarele:

 • Monthly Silver ($50);
 • Monthly Gold ($10);
 • Monthly Gold Plus ($30);
 • Yearly Silver ($50);
 • Yearly Gold ($100);
 • Yearly Gold Plus ($300).

Care sunt metodele de plată?

Aceste metode de plată le-ați văzut atunci când ați completat formularul de înregistrare.

Pentru a adăuga detalii despre aceste metode de retragere, trebuie să mergeți la secțiunea ”Setări personale”, unde veți găsi pagina în care sunt afișate toate opțiunile de plată.

Pentru a retrage bani de pe GPTPlanet, suma de 1$ este suficientă și poate fi retrasă prin metode de plată precum Payeer, FaucetPay, Skrill, Bitcoin și așa mai departe.

La ce fel de câștiguri vă puteți aștepta cu GPTPlanet? Merită sau nu?

Depinde de ceea ce intenționați să faceți pe acest site. Dacă vă gândiți să faceți doar reclame PTC, vă va lua mult timp să ajungeți la 1 dolar pentru a putea retrage.

Dacă intenționați să le combinați cu un sondaj sau o altă ofertă disponibilă pe acest site PTC/GPT, atunci timpul pentru a ajunge la retragere se micșorează la unul rezonabil.

Dar, câștigul principal poate fi obținut prin aducerea de noi persoane, la care puteți adăuga un abonament pentru a crește valoarea câștigurilor obținute de la acestea.

Pentru cei care doresc să se limiteze doar la anunțuri PTC, utilizarea site-ului GPTPlanet nu este recomandată.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania