Swagbucks Tutorial: O diversitate de metode de a face bani online

4.5
(6)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Dacă sunteți în căutarea unor metode de a face bani online, atunci, cu siguranță, v-ați gândit și la completarea de sondaje online cu premii în bani sau bonuri cadou. Participarea la aceste sondaje de opinie este considerată o metodă simplă dar și eficientă de a câștiga diverse sume de bani în mediul online. Swagbucks este doar unul dintre aceste site-uri de sondaje online, care plătesc fie în bani fie prin intermediul acelor bonuri cadou.

Citește și Obțineți bani înapoi din cumpărăturile online prin Tipli – SUPER OFERTE

Prin folosirea site-ului Swagbucks, tot ceea ce puteți realiza este să acoperiți anumite cheltuieli suplimentare, precum cumpărarea anumitor produse online sau servicii, bilete la film sau chiar și cărți de citit. Dar, cu siguranță, Swagbucks nu vă înlocui ceea ce realizați profesional în viața de zi cu zi.

Ce este Swagbucks?

Swagbucks este atât un site cât și o aplicație mobilă, prin intermediul cărora puteți câștiga bani online din completarea unor activități pe care, deja, le faceți zilnic. Pentru realizarea acestor activități prin intermediul platformei Swagbucks, veți fi recompensat în puncte SB, pe care le puteți schimba fie în bani, fie în bonuri cadou.

Swagbucks este deținută de compania Prodege, care mai are în portofoliul și alte site -uri precum ySense, InboxDollars sau Mypoints. A fost lansată în anul 2010, și de atunci a reușit să-și plătească membrii cu aproape jumătate de miliard în bani sau bonuri cadou.

Cum vă înscrieți pe Swagbucks?

Înscrierea pe Swagbucks se poate realiza destul de simplu. Pe pagina oficială, veți fi întâmpinat cu formularul de înregistrare. Acest formular trebuie completat cu următoarele informații, și anume:

 • o adresă de email;
 • parola.
înscriere SwagbucksPin

Înscrierea pe acest site este gratuită și poate fi folosită și în România.

Ce sunt punctele SB?

Cu aceste puncte SB, veți fi recompensat pentru toate activitățile pe care le realizați pe Swagbucks. Când ați ajuns la minimul de retragere, aceste puncte pot fi schimbate în bani sau bonuri cadou. Un lucru trebuie menționat cu privire la aceste puncte, punctele SB au termen de expirare.

Citește și Mijloace sigure de a face bani online cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Adică, dacă nu le folosiți în timp de 2 ani, atunci ele vor dispărea din contul dumneavoastră. Mai mult decât atât, dacă nu vă veți folosi contul măcar o singură dată în 6 luni de zile, atunci, de asemenea, veți pierde punctele SB câștigate.

Cum funcționează Swagbucks?

Sistemul de recompensare este destul de simplu de folosit. Desigur, pentru a folosi acest site, trebuie să vă înscrieți prin completarea acelui formular de înregistrare. În momentul în care ați devenit membru deplin pe Swagbucks, puteți obține puncte SB prin realizare unor activități precum participarea la diverse sondaje de opinie, vizualizare de filmulețe, folosirea motorului de căutare Swagbucks, și multe altele.

Este disponibil și pe telefoanele mobile?

Din fericire, Swagbucks se poate folosi pe toate dispozitivele mobile, prin intermediul unei aplicații mobile, care poate fi descărcată fie din magazinul online Google Play, fie prin intermediul magazinului Apple. Aplicația este foarte simplu de folosit și vă oferă posibilitatea rapidă de a completa diferite sondaje de opinie sau vizualizând anumite videoclipuri, de oriunde și oricând.

Cum puteți face bani online cu Swagbucks?

Pe Swagbucks, principalele metode de a obține puncte SB sunt următoarele:

 • sondaje online;
 • oferte zilnice;
 • vizualizare de videoclipuri;
 • jocuri;
 • folosirea motorului de căutare Swagbucks;
 • cumpărături online.

Completați sondaje online gratuite cu Swagbucks

Pentru România, completarea acestor sondaje de opinie va fi cea mai des folosită metodă pentru a obține bani pe Swagbucks. Cu toate acestea, nu veți face prea mulți bani prin această metodă, deoarece România nu este, încă, considerată o țară suficient de atrăgătoare pentru companii importante din diverse domenii de activitate. Deși, am ajuns, în mare parte, o sursă de consum pentru foarte multe companii internaționale, încă mai avem de muncit la capitolul de încredere și personalitate. Din păcate…

Citește și Slăbire sănătoasă prin intermediul pariurilor cu aplicația DietBet

Numărul de sondaje depinde de informațiile pe care le oferiți când veți completa profilul dumneavoastră. Vi se va cere informații despre locația geografică, starea civilă, dacă aveți copii sau dacă aveți un loc stabil de muncă și în ce domeniu de activitate. Chiar dacă veți completa cu succes acest profil, marea majoritate al sondajelor vor include și diverse întrebări de calificare. Aceste întrebări vor stabili, încă o dată, dacă sunteți potrivit pentru acel sondaj.

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează sistemul de câștig prin participarea la diverse sondaje de opinie, vă recomand să aflați care sunt așteptările, recomandările, precum și diverse sfaturi de urmat pentru a vă îmbunătăți rata de succes.

Pe Swagbucks aveți la dispoziție 2 categorii de sondaje online, și anume:

 • sondaje normale;
 • sondaje zilnice.
Swagbucks sondaj zilnicPin

Sondajele zilnice vor fi reînnoite în fiecare zi. Acestea vă oferă o singură întrebare cu multiple răspunsuri. Recompensa este pe măsură efortului depus, adică foarte mică.

Vizualizare de videoclipuri

Pentru România, nu sunt disponibile suficiente oferte de videoclipuri. În mod normal, aveți 10 categorii de domenii, din care să selectați diverse filmulețe. Putem enumera câteva categorii precum mâncare, sănătate, călătorii sau tehnologie.

Citește și Jocuri gratuite pentru mobil folosind AppStation

Câștigurile din videoclipuri nu se vor ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Pentru vizionarea a 15 videoclipuri, veți primi 1 SB. Deci nu merită să vă pierdeți timpul cu aceste videoclipuri, asta în cazul în care ați avea ceva de urmărit.

Cumpărături online cu Swagbucks

Pe Swagbucks, veți avea niște link-uri către diferite magazine online. Prin folosirea acestor link-uri, Swagbucks va obține anumite comisioane. Un mic procentaj din aceste comisioane se va întoarce către dumneavoastră. Deci, veți primi înapoi o parte din banii cheltuiți, prin folosirea acelor link-uri de cumpărături online.

cumpărături onlinePin

De exemplu, pentru fiecare dolar cheltuit, veți primi înapoi 5% comision, adică 5 SB. Dar, totul trebuie realizat prin link-urile postate pe Swagbucks.

Câștigați bani online, folosind motorul de căutare Swagbucks

Motorul de căutare Swagbucks este un instrument de recompensare, care vă oferă oportunitatea de a câștiga puncte SB folosind funcția de căutare WEB. Mai mult decât atât, aveți opțiunea de a instala o extensie în programul de navigare, care să vă faciliteze accesul rapid la această funcție de căutare în mediul online.

Ceea ce este destul de neclar este cu privire la numărul de puncte pe care îl putem câștiga pentru fiecare căutare. Dar, ceea ce este important să înțelegeți, este cu cât de mult folosiți această funcție de căutare, cu atât veți câștiga mai multe puncte.

Ce este butonul Swagbucks și cum îl puteți folosi?

Butonul Swagbucks este o extensie, care poate fi instalată în programul de navigare pe care îl folosiți. Se aseamănă foarte mult cu extensia folosita de un alt site specializat în sondaje de opinie, și anume ySense. Această extensie vă oferă un acces mult mai rapid la ofertele disponibile pe Swagbucks. Veți fi notificat de fiecare dată când vor apărea noi oferte de completat.

De aceea, vă recomand să instalați această extensie, pentru a fii la curent cu noile oportunități de câștig. Nu aveți foarte multe opțiuni la dispoziție, dar, măcar, să profităm din plin și de puținele oferte disponibile pentru România.

Folosiți codurile speciale pentru a vă mari câștigurile

Codurile Swagbucks sunt acele coduri, prin care puteți obține, imediat, puncte SB. Aceste coduri pot fi obținute prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook, Instagram sau Twitter. Drept urmare, pentru a beneficia de aceste coduri, trebuie să dați un „follow” la conturile lor de socializare.

Se mai poate verifica dacă sunt coduri disponibile și prin intermediul extensiei Swagbucks. Aveți un buton de verificare pe această extensie. Folosind acest buton de verificare, veți fi notificat în cazul în care sunt disponibile aceste coduri.

Cât puteți câștiga din promovarea site-ului Swagbucks?

Fiecare membru are un link de referință. Acest link se găsește în secțiunea „Refer&Earn„, pe care o puteți găsi în colțul din partea de sus a paginii principale al contului dumneavoastră.

Așadar, pentru aducerea de noi membrii activi, veți câștiga un comision de 10% din ceea ce realizează aceștia pe Swagbucks. De asemenea, puteți obține și un mic bonus de 100 de puncte SB, dacă aceștia adaugă butonul Swagbucks.

Care sunt metodele de plată?

Pentru schimbarea punctelor SB, aveți 3 posibilități, și anume:

 • PayPal;
 • bonuri cadou;
 • donații.

Notă: Un punct SB valorează suma de 0.01$.

Minimul de retragere pentru PayPal este de 10$ (1 000 de puncte SB) și pentru bonuri cadou 5$.

Este Swagbucks o metodă rentabilă pentru România?

Swagbucks este un site foarte popular, având peste 20 de milioane de membri, cu plăți efectuate în valoare aproape 500 000$. Aceste cifre arată cât de mult este utilizată această aplicație la nivel mondial. Dar asta nu înseamnă că acest succes este valabil pentru marea majoritate al membrilor.

Din păcate, România nu dispune de foarte multe oferte, care să ne aducă mai aproape de minimul de plată. Este destul de dificil să câștigați punctele necesare pentru a face o retragere. Este greu, dar nu imposibil. Dumneavoastră sunteți în cea mai bună poziție pentru a decide dacă merită sau nu să lucrați pe această platformă online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania