Swagbucks Tutorial: O diversitate de metode de a face bani online

4.7
(9)

Căutați modalități ingenioase de a face bani pe internet? Probabil că v-ați gândit să vă încercați norocul în lumea sondajelor online, unde sunteți recompensat cu bani sau cu tichete cadou. Într-adevăr, participarea la aceste sondaje este o modalitate simplă, dar eficientă de a vă rotunji veniturile în spațiul cibernetic. Swagbucks este un astfel de site de sondaje online care vă răsplătește fie cu bani, fie cu tichete cadou.

În timp ce vă delectați căutând joburi de muncă la domiciliu fără experiență, Swagbucks vă oferă o oportunitate interesantă. Cu ajutorul acestui site, veți putea acoperi unele cheltuieli suplimentare, cum ar fi achiziționarea de produse online, servicii, bilete la film sau chiar cărți de citit.

Cu toate acestea, nu vă gândiți că Swagbucks vă va înlocui performanțele profesionale de zi cu zi, deoarece este doar o modalitate de a vă satisface capriciile.

Ce este Swagbucks?

Swagbucks, un amestec de site web și aplicație mobilă, deschide ușa către câștiguri online chiar din activitățile dumneavoastră obișnuite. Este ca și cum ați avea joburi la domiciliu fără experiență, pe tărâm digital.

Prin intermediul acestui univers, veți primi recompense sub formă de puncte SB, care pot fi convertite în bani sau în tichete cadou.

Misteriosul Swagbucks este creat de Prodege, o companie care gestionează și alte tărâmuri virtuale precum InboxDollars, ySense și Mypoints.

Apărut în 2010, Swagbucks a devenit un adevărat vrăjitor al generozității, oferind membrilor săi aproape o jumătate de miliard de euro în bani sau cadouri ascunse în tichete cadou digitale.

Cum vă înscrieți pe Swagbucks?

Înregistrarea pe Swagbucks – o experiență rapidă și ușoară! Trebuie doar să intrați pe pagina oficială, unde un formular de înregistrare vă va primi cu brațele deschise.

Cu doar câteva detalii, veți fi gata să explorați universul Swagbucks:

 • o adresă de e-mail;
 • o parolă.

Gratuitatea înseamnă fericire, iar Swagbucks vă oferă această bucurie chiar și în România!

Mai multe modalități, aceeași destinație! Dacă doriți alternative pentru înregistrare, Swagbucks vă oferă două opțiuni suplimentare: una prin Google și cealaltă prin Apple.

Înregistrare Swagbucks RomâniaPin

Și nu numai atât! Aveți un cod de recomandare? Atunci nu uita să folosiți codul de înregistrare pe care v-a dat generosul dvs. prieten atunci când vă decideți că Swagbucks este calea spre joburi la domiciliu pe măsura viselor dvs.

Ce sunt punctele SB?

Punctele SB sunt o formă de recompensă pentru activitățile desfășurate pe platforma Swagbucks. Odată ce au fost acumulate suficiente puncte, acestea pot fi convertite în bani sau în tichete cadou. Este important de știut că punctele SB sunt supuse unei date de expirare.

Citește și Mijloace sigure de a face bani online cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Într-adevăr, dacă nu le folosiți în termen de 2 ani, punctele vor dispărea din contul dumneavoastră. În plus, dacă nu vă accesați contul nici măcar o dată în 6 luni, toate punctele SB câștigate vor fi pierdute.

Cum funcționează Swagbucks?

Swagbucks oferă un sistem de recompense ușor de înțeles și de utilizat. Evident, pentru a profita de acest site, trebuie să vă înscrieți completând formularul de înregistrare corespunzător.

Odată ce deveniți membru cu drepturi depline al acestei comunității, puteți acumula puncte SB prin efectuarea diferitelor activități, cum ar fi participarea la sondaje, vizionarea de videoclipuri, utilizarea motorului de căutare Swagbucks și multe altele.

Este disponibil și pe telefoanele mobile?

Munca la domiciliu fără experiență? Ei bine, Swagbucks vă oferă această oportunitate, chiar în buzunarul dumneavoastră! Vă întrebați cum? Această platformă poate fi accesată cu ușurință de pe dispozitive mobile, ceea ce o face un aliat de nădejde în căutarea unor modalități distractive de câștig.

Aplicația mobilă Swagbucks, o poartă de acces către o lume de oportunități, vă așteaptă să o descărcați din Google Play sau din magazinul Apple.

Cu un design intuitiv, această perlă tehnologică vă oferă o experiență fără cusur, permițându-vă să completați sondaje sau să vizionați videoclipuri interesante în timp ce vă relaxați pe canapea sau sorbiți o cafea într-o cafenea.

Accesul la Swagbucks devine nelimitat, posibil oricând și oriunde, în ciuda limitărilor de timp și spațiu.

Cum puteți face bani online cu Swagbucks?

Pe Swagbucks, principalele metode de a obține puncte SB sunt următoarele:

 • sondaje online;
 • oferte zilnice;
 • vizualizare de videoclipuri;
 • jocuri;
 • folosirea motorului de căutare;
 • cumpărături online.

Completați sondaje online gratuite

În România, sondajele online reprezintă cel mai popular mod de a câștiga bani pe platforma Swagbucks. Este important de menționat că, din păcate, suma câștigată nu va fi substanțială, deoarece țara noastră nu este încă percepută ca o piață atractivă pentru marile companii din diverse sectoare.

Deși am devenit o piață de consum pentru multe companii internaționale, mai avem un drum lung de parcurs în ceea ce privește consolidarea încrederii și a personalității noastre. O tristețe profundă…

Profilul dumneavoastră și numărul de sondaje disponibile

Numărul de sondaje la care puteți participa depinde de informațiile pe care le furnizați atunci când vă completați profilul. Este posibil să vi se ceară detalii despre locația dvs. geografică, starea civilă, dacă aveți copii sau chiar despre locurile de muncă la domiciliu fără experiență pe care le-ați avut și despre domeniul în care lucrați.

Deși veți completa profilul cu succes, majoritatea sondajelor vor conține întrebări de calificare menite să determine dacă sunteți potrivit pentru sondaj.

Înțelegerea sistemului de câștiguri din sondaje

Pentru a vă familiariza cu mecanismul de câștig din sondaje, vă recomand să aflați care sunt așteptările, recomandările și sfaturile utile pentru a vă crește rata de succes.

Tipuri de sondaje online disponibile

Swagbucks vă oferă două categorii de sondaje online:

 • Sondaje regulate;
 • Sondaje zilnice.
Swagbucks sondaj zilnicPin

Sondajele zilnice sunt actualizate în fiecare zi și conțin o singură întrebare cu răspunsuri multiple. Recompensa este proporțională cu efortul depus, adică una modestă.

Citește și Jocuri gratuite pentru mobil folosind AppStation

Vizionarea videoclipurilor: o aventură limitată

În iubita noastră țară, România, oferta de videoclipuri lasă mult de dorit.

Vă puteți aștepta să găsiți doar 10 categorii din care să alegeți mici capodopere vizuale. Printre acestea se numără bucătăria delicioasă, sănătatea misterioasă, călătoriile fascinante și tehnologia inovatoare.

Câștigurile? O iluzie melancolică. Urmărind cu atenție 15 videoclipuri, veți obține un singur punct SB. Așadar, nu este o activitate care să merite timpul dumneavoastră prețios, mai ales că selecția de materiale video este destul de limitată.

Cumpărături online cu Swagbucks

Ah, Swagbucks, o adevărată oază în lumea cumpărăturilor online!

Aici, veți descoperi o pleiadă de link-uri către numeroase magazine virtuale, care așteaptă să vă conducă la ele. Făcând un click pe aceste linkuri, veți contribui la generarea de comisioane pentru Swagbucks.

cumpărături online pe SwagbucksPin

Într-un mod minunat și generos, Swagbucks împarte aceste comisioane cu dumneavoastră! Ce înseamnă acest lucru?

Ei bine, o parte din banii pe care îi cheltuiți se vor întoarce în buzunarele dvs., ca o ploaie binecuvântată care vă stropește după o secetă îmbietoare.

Să luăm, de exemplu, următorul exemplu: pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți, Swagbucks vă va oferi cu generozitate un comision de 5%, adică 5 SB.

Fiți ca o corabie într-un port agitat, totul se face prin ancorarea în link-urile disponibile pe site-ul Swagbucks.

Faceți bani online cu ajutorul motorului de căutare

Swagbucks, motorul de căutare care recompensează, deschide ușa către o lume plină de oportunități de a câștiga puncte SB.

Descoperiți lumea internetului folosind funcția de căutare WEB și pregătiți-vă să fiți recompensați.

motor de căutare webPin

Pentru a vă face mai ușoară călătoria prin această odisee digitală, puteți adăuga o extensie la browserul dvs. Cu această extensie, veți avea acces rapid la funcția de căutare în imensitatea spațiului cibernetic.

Misterul se învârte în jurul cantității de puncte pe care le puteți câștiga din fiecare căutare. Dar nu lăsați acest secret să vă încurce!

Principalul lucru de reținut este că, pe măsură ce vă aventurați în utilizarea acestei funcții de căutare, punctele se vor acumula, mărindu-vă recompensele.

Butonul Swagbucks: Cum să îl folosiți în mod eficient?

Butonul Swagbucks, o extensie folositoare pentru browserul dvs., vă oferă acces rapid și eficient la oportunitățile disponibile pe platforma Swagbucks. Asemănător extensiei ySense, acesta vă permite să vă țineți la curent fără efort cu cele mai recente oferte.

De ce să alegeți extensia Swagbucks?

Instalând-o, veți primi notificări atunci când apar noi oferte, optimizând timpul pe care îl petreceți în căutarea oportunităților câștigătoare. Chiar dacă opțiunile pentru România nu sunt numeroase, merită să profitați la maximum de cele existente.

Valorificați codurile Swagbucks pentru a vă mări câștigurile

Codurile sunt o modalitate excelentă de a câștiga instantaneu puncte SB. Acestea pot fi găsite pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram sau Twitter, așa că nu ezitați să le urmăriți conturile.

Cum să verificați disponibilitatea codurilor?

Extensia vă pune la dispoziție un buton de verificare, prin intermediul căruia veți primi notificări atunci când sunt disponibile noi coduri. Utilizând acest buton, veți fi mereu în avantaj, maximizându-vă câștigurile pe platforma Swagbucks.

Program pentru succesul în echipă

Toți membrii primesc un link de recomandare personalizat. Descoperiți acest link accesând secțiunea intitulată „Refer&Earn” din colțul din dreapta sus al paginii de start a contului dvs.

Prin atragerea de noi membri activi, veți câștiga un comision generos de 10% din veniturile pe care aceștia le realizează în cadrul acestui site.

Și asta nu e tot! Primiți, de asemenea, un bonus suplimentar de 100 de puncte SB atunci când noii membri instalează butonul Swagbucks. Cu siguranță o oportunitate de a vă mări câștigurile!

Care sunt metodele de plată?

Sunteți curios în legătură cu metodele de plată pe care le puteți folosi pentru a vă valorifica punctele SB?

Iată care sunt cele 3 opțiuni pe care le aveți la dispoziție:

 • PayPal;
 • Vouchere cadou;
 • Donații.

Un aspect important: Fiecare punct SB este echivalent cu suma de 0,01 dolari.

Limita minimă de retragere

Dacă optați pentru PayPal, suma minimă de retragere este de 10 dolari (adică 1.000 de puncte SB). Dacă preferați tichetele cadou, aveți nevoie de cel puțin 5 dolari pentru a le valorifica.

Swagbucks în România: O opțiune profitabilă?

Swagbucks, un site extrem de apreciat, se mândrește cu peste 20 de milioane de membri și plăți care depășesc 500.000 de dolari. Aceste date impresionante demonstrează cât de răspândită este aplicația în întreaga lume. Cu toate acestea, succesul nu este garantat pentru fiecare membru.

În ceea ce privește România, numărul de oferte disponibile este destul de limitat, ceea ce face dificilă atingerea pragului minim pentru a fi plătit.

Strângerea punctelor necesare pentru a solicita o retragere poate fi o adevărată provocare. Totuși, nu este imposibil. La urma urmei, doar dumneavoastră puteți determina dacă merită să investiți timp și efort în această platformă online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Swagbucks Tutorial: O diversitate de metode de a face bani online”

 1. de ce ati scos chenarele albastre cu sb ,se scriu cuvinte,se sterg pina apare chenar albastru cu sc.vreau sa lucrez cu ele va rog.multumesc.

  Răspunde
  • Salut,

   Mulțumesc pentru comentariul dumneavoastră. Singura acțiune pe care o puteți face în acest caz este să trimiteți un tichet la serviciul de asistență. Ei sunt singurii care vă pot da un răspuns la această problemă. Iată un link – https://www.swagbucks.com/help – unde puteți completa un mic formular în limba engleză.

   Răspunde

Lasă un comentariu