Joburi de game tester de acasă cu G Round | Merită sau nu?

5
(1)

Există multe persoane care își dedică o parte semnificativă din timpul liber jocurilor pe PC. Dar de la această pasiune până la visul de a obține unul dintre cele mai căutate joburi de tester de jocuri de acasă nu este o distanță lungă. G Round este unul dintre site-urile care ne oferă o modalitate distractivă de a profita la maximum de timpul liber jucând jocuri online și ne oferă posibilitatea de a testa jocuri ce urmează să apară.

Dacă v-ați gândit să deveniți tester de jocuri la domiciliu, nu sunteți singuri. Aceasta este una dintre cele mai căutate întrebări de pe internet. Iar G Round este doar unul dintre numeroasele site-uri care oferă această oportunitate.

Deși G Round nu este singurul site care oferă astfel de oportunități, am testat și alte site-uri precum HitBits, ClickFight, FruitLab, Bananatic, Rollercoin și Paid Game Player, de pe urma cărora am obținut diverse recompense în bani sau criptomonede.

Pentru a deveni tester de jocuri la domiciliu, trebuie să aveți abilități solide de comunicare și să fiți capabili să identificați problemele din jocuri și să le raportați într-un mod clar și concis. Este important să fiți pasionați de jocuri și să fiți dispuși să petreceți ore întregi testând jocuri.

Descoperiți cum să deveniți un tester de jocuri la domiciliu pe G Round în România și dacă merită să vă petreceți timpul liber pe această platformă. Aflați mai multe despre ce presupune acest job și cum puteți beneficia de el doar prin simpla citire a acestui articol.

Ce este G Round?

G Round este o platformă de testare a jocurilor care vă oferă oportunitatea unică de a testa cele mai noi jocuri înainte de lansarea lor oficială. Nu numai că vă puteți distra în timp ce testați aceste jocuri, dar puteți câștiga și diverse premii care să vă ajute în cariera de jucător.

Pentru a vă înregistra contul pe G Round, tot ce trebuie să faceți este să urmați procedura simplă de înregistrare. După ce v-ați înregistrat, puteți accesa lista de jocuri pe care le puteți testa și vă puteți alătura acestei comunități de gameri pasionați.

Să aruncăm o privire asupra procesului de înregistrare pe G Round pentru a avea acces la lista de jocuri de testat.

Cum ne putem înregistra pe G Round?

G Round oferă un proces de înregistrare simplu, dar în mai multe etape. Pentru a vă înregistra, aveți mai multe opțiuni.

metode de înregistrare pe G RoundPin

Prima opțiune este să vă conectați prin intermediul conturilor dvs. de Social Media. Dacă nu vă simțiți confortabil cu această metodă, puteți alege metoda tradițională și să furnizați o adresă de e-mail și o parolă.

Personal, prefer să folosesc o adresă de e-mail pentru înregistrare. Dacă doriți să vă înscrieți folosind contul de Facebook, puteți alege această opțiune.

înregistrare prin e-mailPin

Dacă alegeți să vă înregistrați folosind adresa de e-mail, va trebui să mai adăugați o parolă. Pe adresa de e-mail furnizată, veți primi un cod de verificare din 6 cifre. Este important de reținut că nu veți primi un link de verificare, ci un cod pe care îl veți introduce în secțiunea de verificare prin simpla copiere și lipire.

finalizare înregistrare pe G RoundPin

După ce v-ați verificat adresa de e-mail, va trebui să completați câteva detalii suplimentare pentru a finaliza procesul de înregistrare. Aceste detalii includ sexul și data nașterii.

Cum putem accesa joburi de game tester de acasă cu G Round?

Pentru a începe să testați viitoarele jocuri ca game tester de acasă pe G Round, trebuie să îndepliniți mai întâi o condiție esențială. Trebuie să instalați un program special numit „G.Round launcher„, care vă permite să deschideți jocuri pentru testare. Este similar cu Steam sau Epic Games Launcher, dar mult mai simplificat.

Instalarea programului de lansare a jocurilor pe PCPin

Pentru a instala acest program, dați dublu click pe executabil și urmați pașii obișnuiți pentru a-l instala pe computer. Procedura este aceeași ca la instalarea oricărui alt program. Va trebui să acceptați termenii acordului de licență și să finalizați instalarea programului. Din păcate, nu aveți opțiunea de a selecta o altă unitate decât cea pe care este instalat Windows, adică „C:\„.

După instalarea programului, va trebui să vă conectați la platforma G Round cu datele de conectare.

jocuri disponibile pe G RoundPin

La momentul publicării acestui articol, opt jocuri sunt disponibile pentru testare în România.

Este important de reținut că instalarea jocurilor se poate realiza și pe alte unități și nu doar pe „C:\„, unde este instalat Windows. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare necesar pentru instalarea jocurilor.

instalare joc pe PCPin
Instalare joc

De exemplu, am instalat un joc care avea o dimensiune de 4,90 GB și nu am avut probleme cu spațiul de stocare.

Cum să obțineți puncte?

Pentru a obține puncte, trebuie să urmați câțiva pași importanți. În primul rând, trebuie să instalați jocul folosind un program de lansare. Apoi, trebuie să îndepliniți cerințele dezvoltatorilor și să scrieți o recenzie.

cum se obțin puncte pe G RoundPin
Cum se obțin puncte pe G.Round

Pentru a vă asigura că îndepliniți cerințele dezvoltatorilor, verificați instrucțiunile acestora și urmați-le cu atenție. După ce ați instalat jocul și ați îndeplinit cerințele, puteți scrie o recenzie detaliată. O recenzie bună ar trebui să includă argumentele pro și contra ale jocului, grafica, sunetul și orice alte aspecte care vă impresionează.

Pentru unele țări, există, de asemenea, o metodă de a obține puncte prin participarea la anumite sondaje.

Care sunt metodele de plată?

G Round nu acceptă plăți în numerar, dar oferă o altă alternativă interesantă. În loc să primiți plăți în numerar, puteți folosi punctele pe care le câștigați prin testarea jocurilor pentru a cumpăra produse.

Printre acestea se numără tastaturi, mouse-uri de gaming, pahare și mousepad-uri. Toate produsele sunt unice, deoarece poartă marca G Round și nu se găsesc în alte magazine online.

Vreți să știți cât de repede vă puteți obține recompensa? Punctele de test vor fi trimise în contul dvs. în termen de 30 de zile. Așadar, nu primiți recompensa instantaneu, ci pe parcursul unei perioade de timp.

Țări compatibile cu G.RoundPin
Țări compatibile cu G.Round

Iată câteva exemple de produse disponibile la G Round și numărul de puncte necesare pentru a le cumpăra:

  • G.Round Octave keyboard: 1500 puncte;
  • Mouse G.Round Swift: 400 puncte;
  • G.Round Legends Mousepad: 500 puncte.

Este important de știut că prețurile produselor pot varia în funcție de tendințele pieței. Fiecare produs are o anumită perioadă în care prețurile sunt valabile, așa că fiți atenți la aceste detalii.

Merită sau nu?

G Round este un site de testare a jocurilor care poate fi o opțiune pentru cei interesați de locuri de muncă de tester de jocuri la domiciliu. Dar merită sau nu să încercați acest site?

Dezavantajele lui G Round sunt evidente – nu acceptă metode de plată în numerar și numărul limitat de produse care pot fi câștigate prin puncte.

Lucruri pozitive nu se pot spune nici despre jocurile disponibile pe G.Round, acestea nefiind extraordinare. Sunt disponibile doar opt jocuri simple, iar grafica nu este la fel de impresionantă ca a altor jocuri de pe piață.

Deși aceste jocuri sunt suficient de distractive pentru a vă ține ocupați pentru o vreme, poate fi dezamăgitor să constatați că nu sunt la fel de complexe ca jocurile care vor fi lansate în viitorul apropiat.

Deși acest site nu impresionează cu jocurile actuale, există posibilitatea ca în viitor să fie adăugate jocuri mai interesante și mai complexe care să ne impresioneze.

În concluzie, G.Round este un site care merită încercat. Deși poate fi mai puțin impresionant decât alte site-uri de testare a jocurilor, acesta oferă oportunități interesante de câștig și poate fi o modalitate distractivă de a vă petrece timpul.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu