Bani din jocuri pe telefonul mobil cu aplicația Cash-em All

5
(2)

Folosirea telefonului mobil pentru a juca jocuri unde se pot câștiga bani reali prin intermediul unor aplicații simple precum Crypto Dragons, Cash-em All, FitPlay sau App Flame. În cadrul acestui articol vom analiza o astfel de aplicație și anume Cash-em All.

Telefonul mobil a devenit un accesoriu fără de care nu ne mai putem imagina viața de zi cu zi. Putem face aproape orice, de la rețele de socializare (Facebook, Twitter sau Tik Tok), filme online (Netflix, HBO GO) sondaje (TimeBucks sau PrizeRebel) sau jocuri care vă oferă bani reali pe telefon prin aplicații precum Octappush, FunTap sau GameGleam.

Desigur, există multe astfel de aplicații (unele serioase, altele mai puțin credibile) care ne oferă posibilitatea de a juca jocuri în care putem câștiga bani.

Cu siguranță că ați mai folosit astfel de aplicații, unele dintre ele v-au oferit experiențe plăcute, dar, din păcate, au existat și situații neplăcute în care acestea nu s-au ridicat la înălțimea promisiunilor cu care ați fost ademeniți.

Prin urmare, este recomandabil să nu ne grăbim să instalăm astfel de aplicații până când nu cunoaștem mai multe despre oportunitățile oferite precum și alte detalii relevante, toate acestea contribuind la formarea unei imagini clare a modului în care funcționează aceste aplicații de jocuri.

Ce este Cash-em All?

Cash’em All este o aplicație de jocuri care permite obținerea de bani reali, fără a avea limite în ceea ce privește locația utilizatorului.

Cum puteți verifica dacă o aplicație este disponibilă pentru România?

Foarte simplu, verificați în Google Play sau AppStore. Dacă apare în aceste magazine de aplicații, atunci aveți undă verde pentru instalarea acesteia.

Cum ne înregistrăm pe Cash-em All?

Din păcate, aplicația Cash-em All este disponibilă doar pentru telefoanele Android.

Dacă nu dețineți un astfel de telefon, atunci această aplicație nu este pentru dumneavoastră.

Să vedem care sunt pașii de instalare a acestei aplicații.

Vom căuta în magazinul Google Play aplicația ”Cash’em All – Play & Win”. O vom instala și vom urma pașii necesari pentru a înregistra un cont nou.

Notă: Dimensiunea fișierului este de 48,38 MB.

Instalarea aplicației a decurs fără probleme, așa că o putem accesa. Veți fi întâmpinați cu un mesaj de bun venit, după care vi se va cere să citiți termenii de utilizare. După ce le veți citi (eu nu am avut răbdare), va trebui să fiți de acord cu respectarea acestora prin apăsarea butonului ”Accept”.

Acum vine partea care ne interesează, și anume cea a înregistrării.

Veți avea la dispoziție 3 posibilități de înregistrare:

 • adresa de e-mail;
 • contul de Facebook.

Pentru înregistrare, eu am folosit adresa mea de e-mail. Este indicat să adăugați adresa pe care o veți atașată la contul PayPal.

bonus înregistrare Cash-em AllPin
Bonus de înregistrare Cash’em All

Veți primi un mesaj pe adresa de e-mail că ați câștigat un bonus de înregistrare de 1800 de monede.

Cel puțin așa a fost în cazul meu, mă refer la bonusul de înregistrare.

Acest tip de aplicație necesită acces la datele de utilizare. Pentru a continua, trebuie să faceți această modificare pe telefon. Aceasta este o practică normală, așa că nu trebuie să vă faceți griji în această privință.

Ce puteți face pentru a obține bani din jocuri pe telefon cu aplicația Cash-em All?

Principala modalitate de a câștiga bani reali cu această aplicație constă în instalarea și participarea la aceste jocuri pe telefon.

Din păcate, am vești proaste pentru dumneavoastră. Chiar dacă este disponibilă pentru România, nu sunt foarte multe jocuri.

La momentul scrierii acestui articol, am găsit un singur joc, iar numele, World Series of Poker – bla, bla, bla, bla și bla.

poker aplicațiePin
Joc Poker Cash’em All

Teoretic, acest joc ne-ar oferi o recompensă de 59 de monede pe minut.

Ceea ce trebuie să știți despre acest tip de joc este că, cu cât jucați mai mult, cu atât primiți mai puțin. Adică, recompensa va scădea cu cât petreceți mai mult timp cu jocul respectiv.

De aceea, este recomandat să jucați mai multe jocuri diferite pentru a vă maximiza câștigurile.

Având în vedere că avem un singur joc, este imposibil să aplicăm această strategie.

Notă: Toate jocurile afișate în această aplicație trebuie să fie instalate pe telefon.

Pentru monitorizarea timpului de joc, jocurile trebuie să fie deschise din aplicația Cash-em All. Nu neglijați acest aspect, altfel nu veți fi recompensat pentru activitatea desfășurată în jocul respectiv.

Ce este programul de promovare?

Promovarea acestei aplicații vă va aduce un premiu de 100 de monede pentru fiecare persoană activă care utilizează codul dumneavoastră de recomandare.

În plus, puteți primi și un comision de 25% din valoarea monedelor câștigate în cadrul aplicației.

Ceea ce merită menționat este faptul că și persoana recomandată va primi același procent.

Cu alte cuvinte, este un sistem care poate aduce beneficii ambelor părți implicate.

Care sunt metodele de plată?

Aplicația Cash’em All plătește doar în PayPal.

Așadar, pentru a vă schimba monedele, aveți la dispoziție următoarele opțiuni:

 • 0,8 RON (2 000 de monede);
 • 1,66 RON (3 959 de monede);
 • 4,1 RON (9 701 monede);
 • 8,31 RON (18 826 monede);
 • 16,62 RON (37 275 monede);
 • 24,93 RON (55 354 monede);
 • 33,24 RON (73 067 monede).

După cum puteți constata, suma minimă de retragere nu ar fi foarte greu de atins. Important este să avem jocuri, altfel nu vom putea obține nimic din această aplicație. Poate că în timp vor mai adăuga și alte jocuri pentru România.

La ce câștiguri ne putem aștepta cu aplicația Cash-em All?

Valoarea acestora depinde de numărul de jocuri și de timpul petrecut jucându-le.

Pentru România, este un pic mai greu de estimat, deoarece este disponibil doar un singur joc, și acela fiind pokerul.

Eu am nimerit cam prost acest joc, din păcate cunoștințele mele în a juca poker sunt egale cu zero. În consecință, acest joc nu îmi oferă nicio oportunitate serioasă de a face bani din jocuri cu telefonul mobil.

De obicei, aceste jocuri nu oferă un câștig mare și necesită să investiți mult timp pentru a obține ceva nesemnificativ.

Dar poate fi considerat un mod distractiv de a vă petrece timpul liber fără a vă gândi la recompensele financiare.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente de a face bani cu telefonul mobil, atunci vă recomand să evitați această aplicație.

Puteți folosi însă unele aplicații care au un sistem mult mai bine pus la punct și care ne oferă șanse mult mai mari de a ajunge la plata minimă, cum ar fi:

Dacă aveți comentarii cu privire la acest subiect, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „Bani din jocuri pe telefonul mobil cu aplicația Cash-em All”

 1. Folosesc acesta aplicație de ceva timp iar faptul ca nu-s în România îmi oferă avantajul sa am update la multe jocuri pana acuma am scos în jur de 10€ iar asta fiind în 4-5 luni mi-a luat atâta timp deoarece uneori nu intram în aplicație cu săptămânile iar după ultimul update numai primești banii în 24h ci abia după o săptămână de plătit plătește dar trebuie sa te joci pana numai poți ca să atingi suma maxima aceasta fiind de 13€

  Răspunde

Lasă un comentariu