Merită sa câștigați carduri cadou cu aplicația AppNana?

5
(1)

În această lume a internetului, telefoanele mobile sunt folosite, în mare parte, pentru a cheltui bani. Dar, v-ați gândit că puteți folosi telefoanele mobile și pentru a câștiga bani online? Aplicația AppNana se încadrează perfect în categoria aplicațiilor de făcut bani.

Aceasta este una dintre numeroasele aplicații care ne oferă oportunitatea de a folosi telefonul mobil și pentru alte activități amuzante și interesante.
Tot ceea ce trebuie să faceți este să o instalați și să începeți să completați ofertele de joburi disponibile pe AppNana.

Pentru acest efort veți fi recompensat în carduri cadou. Citiți în continuare acest articol pentru a vedea dacă merită să instalați această aplicație și care este potențialul de câștig.

Ce este AppNana?

AppNana este o aplicație care ne plătește în credite sau puncte pentru descărcarea și utilizarea altor aplicații sau jocuri pe telefonul mobil. Nu sunt mari diferențe cu privire la modul de utilizare față de alte aplicații de făcut bani din mediul online. Cu alte cuvinte veți completa diferite sarcini de lucru sau joburi și în schimbul efortului depus veți primi puncte. Punctele câștigate le veți putea schimba în diverse premii.

Cum vă puteți înscrie pe AppNana?

Aplicația AppNana este disponibilă atât pe telefoanele android cât și pe cele iOS. În funcție de telefonul utilizat, selectați magazinul online potrivit, Google Play sau AppStore.

 • Pentru a descărca aplicația AppNana, o puteți face fie prin intermediul site-ului oficial sau fie direct prin Google Play sau AppStore.

Notă: Dimensiunea fișierului este de doar 8.55 MB, la momentul realizării acestui articol.

 • Drept urmare, apăsați butonul de instalare al aplicației din magazinul online utilizat. Aplicația va fi instalată în mai puțin de 1 minut.
 • deschideți aplicația pentru a vă înregistra;

Aveți nevoie de o adresă de email și o parolă pentru a vă crea un cont nou pe AppNana. Aveți grijă ca aceste informații să fie reale. Pe adresa de email cu care o să vă înregistrați veți primi codurile pentru cardurile cadou câștigate.

înscriere detalii AppNanaPin

Înregistrarea pe această aplicație vă aduce un bonus de înscriere de 400 de puncte Nana și un cadou de 10 000 de puncte Nana. Pentru tot ceea ce veți realiza cu această aplicație veți primi niște puncte speciale denumite puncte Nana.

Ce părere au utilizatorii despre această aplicație?

Această aplicație are un număr foarte mare de recenzii realizate de către membrii acesteia, peste 560 000 de recenzii. În urma acestor recenzii, nota de evaluare a ajuns la cifra de 4.1 cu peste 10 milioane de descărcări.

Sunt niște cifre impresionante pentru o aplicație care a fost lansată pe data de 19 iulie 2012 și încă este disponibilă pentru descărcare în aceste magazine. Trebuie apreciată seriozitatea celor care au produs această aplicație, mai ales în condițiile în care un procent important al recenziilor sunt pozitive. Desigur că sunt și păreri negative, nu se poate altfel.

Cum putem câștiga carduri cadou cu AppNana?

Interfața acestei aplicații este foarte simplă de utilizat. Aveți 3 secțiuni principale pe care o să le utilizați pentru a realiza puncte Nana, și anume:

 • Rewards;
 • Get Nanas;
 • Invite.

În ce constă secțiunea ”Rewards”?

Aici veți putea schimba punctele câștigate în diverse recompense. Din păcate, pentru România nu sunt așa de multe opțiuni pe care să le alegeți pentru a schimba punctele câștigate. Locația geografică este un factor foarte important cu privire la metodele de schimb pentru punctele obținute. În momentul de față, putem folosi doar criteriul ”Wolrdwide” pentru a converti punctele în premii.

Joacă jocuri online gratis

Principala metodă de a câștiga puncte o reprezintă descărcarea și utilizarea de aplicații pe telefonul mobil. O mare parte din aceste aplicații sunt jocuri. Deci, pentru România, aveți la dispoziție doar 4 jocuri, și anume:

 • Lords Mobile;
 • Castle Clash;
 • King of Avalon;
 • State of survival.

Unele jocuri necesită doar instalarea și să vă jucați timp de 5 minute, în timp ce altele includ misiuni mai complicate cum ar fi să atacați monștrii de un anumit nivel. În ceea ce privește numărul de puncte Nana pe care îl puteți obține din aceste jocuri, vă puteți aștepta între 1000 de puncte Nana și 55 000 de puncte Nana.

jocuri disponibilePin

Un lucru trebuie menționat este faptul că aceste jocuri necesită, la rândul lor, să fie instalate pe telefonul dvs. Trebuie să vă creați conturi separate pentru monitorizarea corectă a activității realizate prin intermediul acestor jocuri.

detalii jocuriPin

Vizionează reclame video pentru a câștiga puncte

Teoretic mai aveți și posibilitatea de a viziona reclame video pentru puncte Nana. De ce am zis teoretic?

Am încercat să vizionez 3 reclame video de 30 de secunde fiecare. Dar, spre surprinderea mea, balanța contului nu a fost creditată cu punctele din acele reclame.

Câștigă puncte Nana din programul de referință

În secțiunea ”Invite” veți găsi codul dumneavoastră de referință. Pentru fiecare instalare al acestei aplicații cu codul dumneavoastră de referință, veți câștiga 2 500 de puncte Nana. Dar nu sunteți singurul care poate obține aceste puncte. Și persoana care a folosit codul dumneavoastră de referință vă câștiga 2 500 de puncte Nana.

Notă: Dacă veți da un ”share” pe Instagram veți obține alte 50 de puncte Nana.

Cum putem să schimbăm punctele Nana câștigate?

În secțiunea ”Rewards” veți putea folosi opțiunile prin care vă puteți schimba punctele în premii, cum ar fi:

 • 20$ Steam adică 280 000 puncte Nana;
 • 40$ Steam adică 480 000 puncte Nana.

După cum puteți vedea, metodele prin care să ne putem schimba punctele nu sunt foarte multe pentru România. Aceste carduri cadou vor fi trimise în maxim 48 de ore pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației AppNana?

Acestea sunt avantajele

 • instalarea și înregistrarea se realizează foarte simplu, în sensul că veți avea nevoie doar de o adresă de email și o parolă;
 • o interfață de utilizare foarte simplă în care veți avea acces rapid la jocurile sau aplicațiile necesare pentru a obține puncte;
 • utilizarea acestei aplicații este gratuită.

Acestea sunt dezavantajele

 • un potențial de câștig foarte redus;
 • anumite oferte finalizate nu sunt contorizate;
 • metode de schimbare al punctelor limitate pentru România;
 • PayPal nu este folosit pentru retragere.

7 aplicații mobile care te plătesc în bani sau carduri cadou

Merită să folosiți AppNana pentru a câștiga carduri cadou?

Din păcate, nu merită să descarcați această aplicație. Sunt multe alte aplicații care plătesc mult mai bine și oferă mult mai multe opțiuni pentru a face bani online. Eu sunt puțin dezamăgit de prestația acestei aplicații. De aceea, eu nu pot să recomand aplicația AppNana pentru a obține diverse beneficii în mediul online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania