Merită sa câștigați carduri cadou cu aplicația AppNana?

5
(1)

Ah, ce minune este lumea internetului, locul în care telefoanele noastre mobile devin o extensie a ființei noastre, adesea folosite pentru a risipi bani. Nu v-ați întrebat dacă nu există o modalitate de a transforma aceste dispozitive în instrumente de creștere a veniturilor? Ei bine, AppNana vine în ajutor, perfect potrivită în categoria aplicațiilor care fac bani.

Această aplicație se numără printre numeroasele creații tehnologice care ne oferă șansa de a ne folosi telefoanele mobile pentru activități interesante și pline de farmec. Tot ce trebuie să faceți este să o instalați și să vă aruncați cu încredere în completarea ofertelor de muncă disponibile pe AppNana.

Eforturile dumneavoastră nu vor rămâne nerăsplătite, deoarece veți primi carduri cadou în schimbul dăruirii dumneavoastră.

Pătrundeți mai adânc în rândurile acestui articol pentru a descoperi dacă merită să instalați această aplicație și ce potențial de câștig vă așteaptă.

Ce este AppNana?

AppNana apare în peisajul aplicațiilor ca o alternativă interesantă, oferind recompense sub formă de credite sau puncte pentru cei care aleg să descarce și să utilizeze diverse aplicații sau jocuri pe dispozitivele lor mobile. Acest concept nu le este străin utilizatorilor familiarizați cu alte soluții de câștiguri din sfera digitală.

În esență, veți fi învăluiți într-o serie de activități și responsabilități, iar eforturile dvs. vor fi recompensate cu puncte valoroase. Aceste puncte colectate cu inteligență își vor găsi utilizarea în câștigarea unei varietăți de premii tentante.

Cum vă puteți înscrie pe AppNana?

Aplicația numită AppNana este accesibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS. În funcție de tipul de telefon pe care îl aveți, alegeți magazinul online corespunzător: Google Play sau App Store.

Descărcați și instalați AppNana

Pentru a obține aplicația AppNana, aveți două opțiuni: fie prin intermediul site-ului oficial, fie direct din Google Play sau App Store. Este important de reținut că dimensiunea fișierului este de doar 8,55 MB (la momentul redactării acestui articol), așa că nu vă faceți griji cu privire la cât spațiu ocupă.

Pașii de instalare

 • Mergeți la magazinul online corespunzător dispozitivului dvs.
 • Apăsați butonul de instalare a aplicației.
 • Așteptați un minut sau mai puțin și aplicația va fi instalată cu succes.

Înregistrați-vă în AppNana

După ce ați instalat aplicația, deschideți-o pentru a vă înregistra. Veți avea nevoie de o adresă de e-mail și de o parolă pentru a crea un cont nou pe AppNana.

înscriere detalii AppNanaPin

Asigurați-vă că furnizați informații autentice, deoarece codurile pentru cardurile cadou câștigate vor fi trimise la adresa de e-mail furnizată.

Bonusuri și recompense AppNana

Înscrierea la AppNana vă oferă un bonus generos de înscriere de 400 de puncte Nana și un cadou suplimentar de 10.000 de puncte Nana. Acest lucru vă oferă un avantaj, iar cu fiecare activitate pe care o finalizați în cadrul aplicației, veți primi puncte speciale numite puncte Nana.

Ce părere au utilizatorii despre această aplicație?

Această aplicație are un număr foarte mare de recenzii realizate de către membrii acesteia, peste 560 000 de recenzii. În urma acestor recenzii, nota de evaluare a ajuns la cifra de 4.1 cu peste 10 milioane de descărcări.

Sunt niște cifre impresionante pentru o aplicație care a fost lansată pe data de 19 iulie 2012 și încă este disponibilă pentru descărcare în aceste magazine. Trebuie apreciată seriozitatea celor care au produs această aplicație, mai ales în condițiile în care un procent important al recenziilor sunt pozitive. Desigur că sunt și păreri negative, nu se poate altfel.

Cum să obțineți carduri cadou prin AppNana?

Aplicația AppNana este intuitivă și ușor de navigat. Există trei secțiuni cheie prin care se vor acumula puncte Nana:

 • Recompense;
 • Obțineți Nana prin jocuri;
 • Invitații.

Secțiunea Recompense și modul de utilizare a acesteia

În această secțiune, veți putea converti punctele Nana acumulate în diverse recompense. Din păcate, în România, selecția de opțiuni pentru a schimba punctele acumulate este limitată.

Locația geografică joacă un rol important în ceea ce privește metodele de schimb pentru punctele acumulate. În prezent, cetățenii români pot folosi doar opțiunea „Worldwide” pentru a-și converti punctele în recompense.

Jocuri online gratuite și modul de a câștiga puncte

Principala modalitate de a câștiga puncte Nana este prin descărcarea și utilizarea aplicațiilor pe dispozitivul mobil. Cele mai multe dintre aceste aplicații sunt jocuri.

Pentru România, sunt disponibile doar 4 jocuri:

 • Lords Mobile;
 • Castle Clash;
 • King of Avalon;
 • State of Survival.

Unele dintre aceste jocuri necesită doar instalarea și jucarea acestora timp de 5 minute, în timp ce altele necesită misiuni mai complexe, cum ar fi atacarea unor monștri de un anumit nivel.

jocuri disponibilePin

Punctele Nana câștigate din aceste jocuri variază între 1000 și 55.000.

detalii jocuriPin

Trebuie subliniat faptul că aceste jocuri implică și instalarea lor pe dispozitiv. Este necesar să creați conturi separate pentru o monitorizare adecvată a activității dvs. prin aceste jocuri.

Vizionarea reclamelor video pentru a câștiga puncte

Există, de asemenea, posibilitatea teoretică de a viziona reclame video pentru a câștiga puncte Nana. Cu toate acestea, am observat că, după ce am vizionat 3 reclame video de 30 de secunde fiecare, balanța contului meu nu a fost creditată cu punctele corespunzătoare.

Cum să câștigați puncte Nana prin programul de recomandare

În secțiunea „Invitații„, veți găsi codul de recomandare. De fiecare dată când se instalează aplicația AppNana cu ajutorul codului dumneavoastră de recomandare, veți primi 2.500 de puncte Nana. Persoana care a folosit codul dvs. de recomandare va primi, de asemenea, 2.500 de puncte Nana.

Notă: Dacă distribuiți aplicația pe Instagram, veți primi încă 50 de puncte Nana.

Cum putem să schimbăm punctele Nana câștigate?

În secțiunea ”Rewards” veți putea folosi opțiunile prin care vă puteți schimba punctele în premii, cum ar fi:

 • 20$ Steam adică 280 000 puncte Nana;
 • 40$ Steam adică 480 000 puncte Nana.

După cum puteți vedea, metodele prin care să ne putem schimba punctele nu sunt foarte multe pentru România. Aceste carduri cadou vor fi trimise în maxim 48 de ore pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației AppNana?

Avantajele AppNana

 • Simplu și rapid: Procesul de instalare și înregistrare a aplicației este extrem de simplu. Tot ce aveți nevoie este o adresă de e-mail și o parolă.
 • Interfață intuitivă: Aplicația are o interfață clară și ușor de utilizat, care vă oferă acces imediat la jocuri și aplicații pentru a câștiga puncte.
 • Fără costuri: Utilizarea AppNana este gratuită.

Dezavantajele AppNana

 • Câștiguri mici: Potențialul de a obține venituri substanțiale este destul de limitat.
 • Oferte nevalorificate: Se întâmplă ca unele oferte finalizate să nu fie contabilizate.
 • Opțiuni de răscumpărare limitate pentru România: Metodele de conversie a punctelor sunt limitate în țara noastră.
 • Lipsa PayPal pentru retrageri: Opțiunea de a folosi PayPal pentru retrageri nu este disponibilă.

Așadar, aplicația AppNana are atât avantaje, cât și dezavantaje. Pe de o parte, se remarcă prin simplitate și accesibilitate, iar pe de altă parte, potențialul de câștig și opțiunile de schimb sunt limitate. Acesta este un aspect pe care utilizatorii ar trebui să îl ia în considerare înainte de a se angaja să folosească aplicația.

7 aplicații mobile care te plătesc în bani sau carduri cadou

AppNana, o soluție avantajoasă pentru cardurile cadou?

Îmi pare rău să vă informez, dar AppNana nu este opțiunea ideală atunci când căutați carduri cadou. Există aplicații mai performante pe piață, care oferă o varietate mai mare de oportunități de a câștiga bani în mod digital. Sincer, performanța AppNana îmi lasă un gust amar.

De aceea, nu mă pot pronunța în favoarea utilizării acestei aplicații pentru a vă extinde avantajele în lumea virtuală.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu