Star-Clicks Tutorial | Bani din clickuri pe reclame – Merită sau nu?

0
(0)

Din fericire, în mediul online putem găsi diverse mijloace prin care se poate câștiga ceva bănuți de buzunar. Puteți folosi site-uri de sondaje precum GG2U Premium, DollarClix, ySense sau puteți utiliza oportunitățile oferite de site-uri GPT precum Bucksify, RewardXP sau Earnably. Dar, mai exista un tip de site, care ne recompensează pentru a viziona reclame. Este vorba de site-urile PTC. Un astfel de site se numește Star-Clicks.

Ce poate fi mai simplu decât să facem bani din clickuri pe reclame cu diverse site-uri PTC? Este Star-Clicks un site cu care se poate face bani online?Este un site care plătește?

Răspunsul este da. Asta nu înseamnă că merită să lucrați pe Star-Clicks. De aceea, în acest articol, am să vă prezint mai multe informații, care vă vor ajuta să luați o decizie cu privire la posibila activitate pe acest site.

Cum ne înregistrăm pe Star-Clicks?

Nu este complicat dar trebuie să parcurgem câteva etape pentru a accesa formularul de înregistrare. În meniul principal, avem butonul ”Sign Up”. Apăsați pe acest buton pentru a vă direcționa către o altă pagină unde trebuie să vă selectați contul.

înscriere Star-ClicksPin
Publisher sau Advertiser?

Aici aveți 2 opțiuni, și anume:

 • publisher;

Acest cont este folosit de către cei care doresc să câștige bani din reclame PTC.

 • advertiser.

Contul este utilizat, în mare parte, de către cei care vor să cumpere publicitate pe Star-Clicks.

Așadar, pentru a ne face cont nou pe Star-Clicks, o să selectăm contul de ”Publisher”. După ce ați selectat tipul de cont, veți putea accesa formularul de înscriere. Spre deosebire de alte site-uri PTC precum AdBTC.TOP, Coinbulb sau CoinPayU, formularul de înregistrare necesită mai multe informații personale.

Este puțin surprinzător să vedem o așa abordare pentru un site PTC. Cu toate acestea, trebuie să adaugați informații precum numele și prenumele dvs, adresa, numărul de telefon, codul poștal sau întrebări de securitate.

Notă: Pentru cei care întâmpină probleme cu privire la adăugarea datei de naștere, aceasta trebuie să fie în formatul ”14/10/2001” (ziua/luna/anul). Precizez acest lucru pentru că funcția ”Calendar” nu a funcționat cum trebuie. Astfel, am fost nevoit să adaug manual data de naștere.

Aceste informații nu mai pot fi schimbate. Dacă sunteți serios cu privire la acest site, atunci adaugați doar informații reale. După ce ați finalizat acest formular de înscriere, veți primi un email cu un link de confirmare. Acest link este necesar pentru activarea contului nou creat.

Verificarea numărului de telefon

La un moment dat, o să fiți nevoiți să vă verificați numărul de telefon. Acest lucru se poate realiza prin selectarea opțiunii ”Mobile Verification” din meniul situat în partea stângă a contului dvs.

Trebuie doar să cereți codul de verificare, asta în cazul în care dumneavoastră ați adăugat deja numărul de telefon când ați completat formularul de înregistrare. Dacă numărul de telefon este corect, atunci veți primi un SMS, care va conține codul de verificare.

Adaugați codul SMS în căsuța de activare pentru a finaliza acest proces de verificare al numărului de telefon.

Cum putem face bani online din clickuri pe reclame?

În fiecare zi, dumneavoastră veți primi un număr de reclame, în funcție de tipul de cont (Argint, Aur sau Platină). Lista cu reclame PTC va putea fi găsită în secțiunea ”Pay Per Click Ads” din meniul principal. Fiecare reclamă vă aduce un câștig de 0.01$ pentru cei care au abonamentul Argint sau Aur și 0.02$ pentru cu abonamentul Platină.

click pe reclame Star-ClicksPin
Reclame pe Star-Clicks

În fiecare zi, în contul dumneavoastră vor fi trimise în jur de 10 reclame. Numărul acestor reclame depinde foarte mult de cei care cumpără publicitate. Fără aceste persoane, aceste reclame nu ar mai fi posibile.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați un click pe reclama respectivă. În momentul în care ați dat click pe acea reclamă, se va deschide o altă pagină (tab) unde va fi afișată o reclamă.

După ce ați vizionat reclama, veți primi suma de 0.01$. Pe alte site-uri PTC, după ce ați vizionat o reclamă, trebuia să completați și o imagine de securitate. Pe Star-Clicks, nu va fi necesară o asemenea acțiune. Pot spune că, în comparație cu alte site-uri similare, veți câștiga mai mulți bani pe reclamă vizionată.

Din punctul meu de vedere, există o parte pozitivă dar și o parte negativă. Partea pozitivă constă în faptul că nu trebuie să faceți ceva complicat pentru a face bani, este necesar doar să dați un click. În ceea ce privește partea negativă, va fi foarte dificil să câștigați ceva notabil cu Star-Clicks.

La ce câștiguri vă puteți aștepta pe Star-Clicks?

Un site PTC este cu adevărat o opțiune reală, numai dacă câștigurile obținute sunt realizate într-un mod eficient și rapid. Dacă ne bazăm pe abonamentul gratuit, atunci șansele de a face bani sunt foarte mici. Chiar dacă, o să cumpărați abonamentul ”Aur”, tot va trebui să așteptați câteva luni (sunt optimist) pentru a ajunge la minimul de retragere.

Într-adevăr, abonamentele Aur și Platină vă oferă mult mai multe reclame și acest lucru va duce la câștiguri mai mari. Nu uitați că veți obține maxim 0.02 pe reclamă. Chiar dacă o să primiți mai multe reclame, tot va fi greu să obțineți niște câștiguri notabile.

Consider că, abonamentul ”Platină” este singurul care are un potențial destul de mare. Dar, trebuie realizată și o strategie, care să ducă la recuperarea investiție și obținerea de un profit.

Notă: Este important de menționat că aceste abonamente se plătesc lunar. Acesta este un aspect vital dacă doriți să faceți profit cu acest site prin intermediul unei strategii bine puse la punct.

Din punctul meu de vedere, singura modalitate de a face bani cu Star-Clicks este prin intermediul programului de referință. Țineți cont de faptul că aceste bonusuri se acordă o singură dată. Nici nu se poate compara cu PrizeRebel, unde se poate obține un comision de 30% de fiecare dată când un referal completează un job.

De aceea, multe persoane face spam în mediul online cu link-urile de referință, în speranța că vor putea convinge diverse persoane să se înscrie pe Star-Clicks.

În ce constă programul de referință?

Ca și multe alte site-uri online, Star-Clicks ne oferă posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare din invitarea altor persoane. Aveți un link special de referință pe care îl puteți promova pe alte site-uri, rețele de socializare precum Facebook sau Twitter sau forumuri. În momentul în care vor utiliza link-ul de promovare pentru a se înscrie, aceștia vor deveni referalii dvs.

Banii obținuți depind de activitatea realizată de aceștia pe acest site. La momentul realizării acestui articol, fiecare persoană invitată vă aduce un câștig de 0.08$, indiferent de locația geografica a acestuia.

În cazul că în care acesta cumpără un abonament ”Aur”, veți primi suma de 5$. Dacă vor cumpăra abonamentul ”Platină”, atunci recompensa va fi mai mare, aceasta ajungând la suma de 10$.

După cum puteți observa, câștigul crește doar dacă aceștia investesc bani. Acest program de promovare merită doar dacă aveți norocul de a găsi acele persoane care sunt dispuse să bage bani. Altfel, sunt șanse foarte mici să realizați vreo performanță cu acest program de referință.

Care sunt metodele de plată pe Star-Clicks?

Toate câștigurile realizate vor fi trimise în balanța principală. Aici intervine partea care, cu siguranță, o să vă lase cu gura căscată. Pentru un membru cu abonament gratuit (Argint), minimul de retragere este de 50$. Cam cât credeți că va dura până când veți ajunge la acest minim de retragere?

Pentru un membru cu un abonament de Argint (Silver), va dura o veșnicie. Știu că exagerez, dar dacă nu investiți bani, atunci șansele de a prinde măcar o plată, sunt practic inexistente. Singurele site-uri PTC, unde am investit bani, au fost Paidverts și PTCShare, și nu regret nici o clipa ca am făcut acest lucru. Și, minimul de tragere este de 1$.

Informativ, metodele de plată pentru Star-Clicks sunt următoarele:

 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Transfer bancar.

Doar cei care au abonamentul ”Platină” vor putea retrage orice sumă doresc. Nu mai există nici o limită cu privire la sumele de bani care pot fi retrase prin intermediul celor 3 metode de plată.

Nu știu cam cât o sa reziste ”PayPal” ca metodă de plată pe acest site PTC. Recunosc că este într-adevăr o performanță, mai ales în condițiile în care PayPal-ul nu prea agreează acest tip de a face bani online.

În final, am să vă prezint câteva avantaje și dezavantaje care pot apărea cu Star-Clicks.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • momentan, se fac plăți prin PayPal;

Credeți-mă este surprinzător acest aspect, mai ales în cazul site-urilor PTC.

 • se poate folosi în România;

Rare sunt cazurile de PTC-uri care nu pot fi utilizate în mai toate țările din întreaga lume.

 • interfața este curată și nu exagerează cu reclame, așa cum se întâmplă cu alte site-uri similare.

Acestea sunt dezavantajele

 • minim de retragere de 50$;
 • promovarea site-ului reprezintă principalul mijloc de a face bani;

Acest lucru este un mare dezavantaj, în condițiile în care nu toți au capacitatea de a atrage noi persoane.

 • confuzie cu privire la comisioanele lunare pentru cumpărarea abonamentelor;
 • oportunități limitate de a face bani online.

Merită sau nu?

Star-Clicks este un site care plătește pentru a viziona reclame PTC sau pentru a aduce alte persoane pe acest site. Cu toate că dispune de câteva lucruri interesante, Star-Clicks oferă și un mare dezavantaj.

Acest minim de retragere este unul ”nesimțit” pentru un site PTC. Cu alte cuvinte, ei te cam ”obligă” să bagi bani pentru a simți o mică diferență în balanța contului. Dar, nici cu o investiție, nu sunteți sigur că veți avea succesul sperat.

Apreciez un singur lucru la acest site. Este vorba de faptul că am posibilitatea de a închide contul. În meniul principal, în secțiunea ”Account Settings”, veți găsi opțiunea ”Close My Account”, asta în cazul în care vedeți că nu prea aveți șanse să câștigați ceva.

Recomandarea mea este să nu folosiți acest site. Chiar nu văd vreun beneficiu, mai ales pentru cei care nu doresc să învestească bani. Chiar înțeleg acest lucru. Banii sunt din ce în ce mai dificil de realizat în mediul online. De aceea, nu trebuie să ne grăbim și să facem lucruri pe care, mai târziu, să le regretăm.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania