Star-Clicks Tutorial | Bani din clickuri pe reclame – Merită sau nu?

5
(1)

Din fericire, există o mulțime de modalități de a câștiga niște bani în plus pe internet. Puteți folosi site-uri de sondaje precum GG2U Premium, DollarClix, ySense. Sau, dacă doriți, puteți încerca site-uri GPT precum Bucksify, RewardXP sau Earnably. Dar știi ceva? Există un alt tip de site care îți oferă bani doar pentru că te uiți la reclame. Acestea se numesc site-uri PTC, iar unul dintre ele este Star-Clicks.

Ce poate fi mai ușor decât să câștigi bani doar dând click pe reclame folosind diverse site-uri PTC? Ați auzit de Star-Clicks? Vă întrebați dacă puteți face bani online cu el? Chiar plătește?

Răspunsul este simplu: Da, plătește. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să vă petreceți tot timpul pe Star-Clicks. De aceea, în acest articol, îți voi oferi o mulțime de informații. Acest lucru vă va ajuta să decideți dacă merită sau nu să vă petreceți timpul pe acest site.

Cum ne facem un cont pe Star-Clicks?

Nu este greu, dar sunt câțiva pași de urmat pentru a ajunge la formularul în care ne facem un cont. În partea de sus a paginii, veți vedea un buton pe care scrie ”Înscrieți-vă”. Dați click pe buton și veți fi direcționat către o nouă pagină unde puteți alege ce fel de cont doriți.

înscriere Star-ClicksPin
Publisher sau Advertiser?

Acum aveți două opțiuni:

 • Publisher;

Este pentru persoanele care doresc să facă bani vizionând reclame pe computerul lor.

 • Advertiser.

Majoritatea celor care aleg această opțiune doresc să cumpere spațiu publicitar pe Star-Clicks.

Așadar, dacă vrem să facem bani, alegem Publisher. După ce ai făcut alegerea, ajungi la formularul în care trebuie să scrii mai multe despre tine. Nu este ca alte site-uri de reclame, precum AdBTC.TOP, Coinbulb sau CoinPayU. Aici trebuie să completați mai multe câmpuri.

Este un pic ciudat că un site de reclame cere atât de multe detalii, dar este important să scrieți totul corect. Lucruri precum numele tău complet, unde locuiești, numărul de telefon și chiar câteva întrebări de securitate.

O mică notă: Dacă aveți probleme în completarea datei de naștere, formatați data astfel: ”14/10/2001” (zi/lună/an). Spun asta pentru că funcția ”Calendar” nu funcționează bine și am completat manual data nașterii.

După ce ați completat tot formularul, veți primi un e-mail. În e-mail există un link. Faceți clic pe acesta pentru a vă activa contul Star-Clicks.

Verificarea numărului de telefon

Dacă vrei să-ți verifici numărul de telefon, ai nevoie să urmezi câțiva pași simpli. Începe prin a da click pe opțiunea Mobile Verification. O să găsești asta în meniul din partea stângă a contului tău.

Dacă deja ai trecut numărul tău de telefon când te-ai înregistrat, atunci tot ce trebuie să faci e să ceri un cod de verificare. Îți va veni un mesaj text pe telefon cu acest cod.

Ia codul din mesaj și scrie-l în căsuța care zice ”activare”. Așa se termină procesul de a-ți verifica numărul de telefon.

Cum poți câștiga bani online doar dând click pe reclame?

În fiecare zi, vei primi câteva reclame. Numărul acestora depinde de tipul de cont pe care îl ai:

 • Silver;
 • Gold;
 • Platinum.

Puteți vedea aceste reclame într-o secțiune numită ”Pay Per Click Ads” din meniul principal. Dacă ai un cont Silver sau Gold, vei câștiga 0,01 dolari pentru fiecare reclamă pe care o vezi. Dacă ai un cont Platinum, vei câștiga 0,02 dolari.

click pe reclame Star-ClicksPin
Reclame pe Star-Clicks

De obicei, vei primi aproximativ 10 reclame pe zi. Depinde de câți oameni doresc să își facă reclamă. Dacă nu ar fi fost acești oameni, nu am fi avut reclame de văzut.

Ceea ce trebuie să faci este simplu. Dă click pe reclama care te interesează. Se va deschide o altă pagină și acolo vei vedea reclama respectivă.

După ce ai vizionat reclama, ei îți vor da 0,01 dolari. Pe alte site-uri, ar trebui să rezolvi și un puzzle, dar aici nu trebuie să o faci. Cred că aici vei câștiga mai mulți bani în comparație cu alte site-uri PTC.

Așadar, sunt bune și rele. Partea bună e că e ușor să faci bani, doar dai click. Partea nu așa bună? Cu Star-Clicks e puțin dificil să faci o sumă mare de bani.

La ce câștiguri vă puteți aștepta pe Star-Clicks?

Un site PTC, ca Star-Clicks, e ca un job de acasă. Dar, atenție! Dacă te bazezi doar pe varianta gratuită, să știi că șansele să faci bani sunt cam cât să prinzi o stea căzătoare cu mâna. Adică, foarte mici! Până și dacă alegi abonamentul ”Aur”, tot va trebui să ai răbdare. Să zicem câteva luni, și sunt optimist aici, până să ajungi la suma minimă pentru retragere.

E adevărat, abonamentele „Aur” și „Platină” sunt ca biletele VIP la un concert. Adică, îți aduc mai multe reclame de vizionat, și astfel, o sumă mai mare de bani. Dar nu te îmbogățești peste noapte. Maximele pe care le poți câștiga de pe o singură reclamă sunt de 0,02 unități. Cu toate aceste reclame, tot e greu să strângi o sumă serioasă.

Să fim sinceri, abonamentul ”Platină” pare să fie singurul cu adevărat valoros. Dar nu e suficient. Ai nevoie și de un plan bine pus la punct, ca să-ți recuperezi investiția și să vezi și ceva profit. Capisci?

Și să nu uităm! Un detaliu foarte important: aceste abonamente se plătesc în fiecare lună. Deci, ai nevoie de o strategie clară dacă vrei să câștigi ceva semnificativ.

Din perspectiva mea, singura modalitate de a face bani cu Star-Clicks este să folosești programul de referință. Bonusurile se dau doar o dată, spre deosebire de PrizeRebel, unde poți să iei o felie de 30% de fiecare dată când prietenul tău face un job.

Asta e motivul pentru care vezi atâta spam cu linkuri de referință. Toată lumea vrea să atragă cât mai mulți ”prieteni” să se înscrie.

În ce constă programul de referință?

Star-Clicks îți dă șansa să faci bani extra când inviți pe cineva să se înscrie pe site. Ai un link special pe care îl poți arăta prietenilor pe Facebook, Twitter sau pe forumuri. Când cineva folosește linkul tău să se înscrie, persoana aia devine amicul tău pe site, adică referalul tău.

Cum câștigi bani?

Cât câștigi depinde de ce fac acești amici pe site. Acum, fiecare prieten nou îți aduce 0,08 dolari, nu contează de unde e el.

Ce se întâmplă dacă prietenul tău cumpără ceva?

Dacă prietenul tău cumpără un abonament numit ”Aur”, vei primi 5 dolari. Dacă alege abonamentul ”Platină”, vei primi chiar 10 dolari.

E ușor să câștigi?

Câștigi mai mulți bani dacă prietenii tăi cheltuiesc bani pe site. Programul acesta e bun doar dacă găsești persoane care vor să investească. Dacă nu, șansele de a face bani buni sunt mici.

Sper că acum e mai clar pentru tine cum funcționează programul de referință de la Star-Clicks. Așa, știi exact pe ce să te concentrezi.

Care sunt metodele de plată pe Star-Clicks?

Tot ce câștigi se duce direct în balanța ta principală. Acum vine partea uimitoare. Dacă ai un abonament gratuit, numit Argint, trebuie să strângi cel puțin 50 de dolari ca să îi poți scoate. Te întrebi cât timp îți ia să ajungi la suma aceasta?

Dacă ești un membru Argint, o să simți că trece o veșnicie. Sigur, exagerez un pic, dar fără să investești bani, șansele de a primi chiar și o plată sunt foarte mici. Eu am investit bani doar în site-urile PTC numite Paidverts și PTCShare, unde poți retrage de la 1 dolar în sus.

 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Transfer bancar.

Numai dacă ai abonamentul ”Platină” poți retrage oricât vrei. Cu acest abonament, nu mai există limite legate de cât poți scoate folosind cele trei metode de plată.

Nu sunt sigur cât timp PayPal o să rămână o opțiune de plată pe Star-Clicks. E ceva de remarcat că există această opțiune, mai ales că PayPal nu e foarte deschis când vine vorba de așa ceva.

Avantajele și Dezavantajele Star-Clicks

Avantaje

 • Acces Global: Dacă ai un computer și poți intra pe internet, Star Clicks e deschis pentru tine, nu contează din ce țară ești.
 • Prietenos pentru Începători: Nu ai nevoie de cunoștințe despre marketing online sau tehnologie. Dai click, aștepți puțin și iei bani. Simplu, corect?
 • Plată Generoasă: Față de alte site-uri de tipul PTC, Star Clicks oferă plăți mai bune. Așa că, mai mulți bani ajung la tine.
 • Diverse Căi de a Câștiga: Poți mări câștigurile alegând un plan de membru superior, care vine cu avantaje și oportunități extra.
 • Plăți Fără Întârziere: Dacă ai ajuns la suma minimă pentru retragere, banii îți vor fi trimiși rapid și fără probleme.
 • Flexibilitate: Tu decizi cât timp să petreci dând click pe reclame. Și dacă alegi un plan de membru mai bun, nici măcar nu trebuie să strângi atât de mulți bani ca să poți retrage.
 • Suport de Calitate: Ai acces la ajutor special, inclusiv la asistență telefonică, dacă optezi pentru un nivel de membru mai înalt.

Dezavantaje

 • Consumatoare de timp: Deși plătește mai bine decât alte site-uri PTC, tot va trebui să dai click pe o mulțime de reclame pentru a câștiga măcar un dolar.
 • Limita zilnică: Există un număr maxim de reclame pe care le poți vizualiza într-o singură zi.
 • Costul actualizării: Nivelurile superioare de membru aduc beneficii, dar costă bani. Iar costul este lunar, nu o plată unică.
 • Transparență slabă: Site-ul ar putea clarifica faptul că taxa de upgrade este lunară, nu unică.
 • Beneficii suplimentare limitate: Dacă nu ai un blog sau un site web, unele dintre beneficiile planurilor superioare nu te vor ajuta prea mult.
 • Prag de plată ridicat pentru un abonament gratuit: Dacă rămâi la nivelul de membru gratuit, va trebui să atingi o sumă suficient de mare pentru a retrage bani.
 • Oportunități de câștiguri inconsistente: Uneori nu poți trece la niveluri de membru mai mari pentru că nu sunt disponibile, ceea ce îți limitează oportunitățile de a-ți crește câștigurile.

Merită sau nu?

Star-Clicks e un loc pe internet unde poți să câștigi bani dacă te uiți la reclame. E ca o jucărie care câteodată e distractivă, dar are și părți mai puțin bune.

Pentru a-ți lua banii din acest site, trebuie să strângi o sumă foarte mare. În alte cuvinte, te îndeamnă să investești bani ca să simți o schimbare în buzunarul tău virtual. Dar chiar și dacă pui bani, nu e garantat că o să ai un rezultat bun.

Un lucru pe care îl apreciez la Star-Clicks e că poți să-ți închizi contul oricând. Dacă intri în meniul principal și apoi la ”Account Settings”, vei găsi butonul ”Close My Account”. Asta e util dacă simți că nu o să câștigi nimic de aici.

Părerea mea e să nu folosești acest site. Nu văd niciun avantaj, mai ales pentru cei care nu vor să pună bani în el. Înțeleg că e greu să faci bani online. Așa că nu trebuie să ne grăbim să facem alegeri pe care o să le regretăm mai târziu.

Mulțumesc pentru atenție.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu