Octappush – o aplicație de testare jocuri pe telefonul mobil

4.3
(3)

V-ați dorit vreodată să primiți o recompensă pentru timpul pe care îl petreceți jucându-vă pe telefonul mobil? Dacă sunteți unul dintre cei care visează să poată genera venituri pe internet printr-o astfel de activitate, atunci permiteți-mi să vă prezint aplicația numită Octappush.

Evaluarea oportunității: Oare Octappush merită?

Acest blog încearcă să descifreze dacă Octappush este cu adevărat o oportunitate valoroasă de a obține venituri. Importanța acestui aspect nu poate fi neglijată și necesită o cercetare amănunțită.

Citește și Jocuri online pe bani adevărați cu Bananatic

În consecință, sper că acest ghid vă va ajuta să vă formați o concluzie solidă cu privire la valoarea pe care Octappush o poate aduce timpului dvs. liber.

O înșelătorie sau un aliat?

Pentru a evita orice îndoială, voi confirma acest lucru de la început: Octappush, aplicația mobilă de testare a jocurilor, nu este o înșelătorie. Cert este că veți fi recompensat pentru a testa jocuri care sunt accesibile doar pe dispozitivul mobil.

Explorați funcționalitatea și așteptările

Așadar, haideți să ne aventurăm în acest tutorial și să clarificăm, cu atenție la detalii, cum funcționează Octappush și la ce vă puteți aștepta de la această aplicație.

Ce este Octappush?

Octappush, cunoscută sub numele de Paid Game Tester Platform pe Google Play, este o aplicație mobilă care vă permite să fiți plătit pentru a testa jocuri pentru mobil. Asigurați-vă că vizualizați logo-ul funcției înainte de a o descărca – o caracatiță verde distinctivă.

Cine se află în spatele aplicației Octappush?

Aplicația Octappush nu a apărut din întâmplare, a fost lansată pe 20 noiembrie 2019 sub umbrela companiei cu același nume, Octappush. Acest detaliu poate fi văzut imediat sub titlul aplicației.

Aspecte tehnice

Înainte de a vă implica în activitatea de testare a jocului, va trebui să descărcați și să instalați aplicația Octappush, care este un fișier de dimensiuni mici, de numai 11,74 MB.

Care este contribuția dumneavoastră?

Rolul principal al Octappush este de a oferi o punte de legătură între dezvoltatorii de jocuri mobile și utilizatori. Utilizând această aplicație, sunteți un pionier care contribuie la evoluția și îmbunătățirea jocurilor pentru dispozitive mobile.

Cum instalăm aplicația Octappush pe telefonul mobil?

Octappush este conceput special pentru pasionații de Android. Așadar, pentru a începe experiența Octappush, mergeți cu încredere în Google Play Store.

Citește și Bani în plus de acasă cu Test IO

Deschideți Google Play, tastați ”Octappush” în bara de căutare și căutați caracatița verde care domină logo-ul aplicației. După ce ați localizat aplicația, începeți procesul de descărcare și instalare prin simpla apăsare a butonului ”Instalați”.

Cum să începeți cu Octappush?

Imediat ce aplicația și-a făcut loc pe ecranul telefonului dumneavoastră, vă invit să începeți procesul de creare a unui cont nou. Pe ecranul inițial, veți descoperi două butoane. Dacă aceasta este prima dumneavoastră experiență cu Octappush, apăsați butonul ”Înregistrare”.

formular de înregistrarePin
Înscriere pe Octappush

Parcurgeți pașii pentru a vă crea un cont, un proces fără complicații care necesită doar câteva informații de bază:

  • nume de utilizator;
  • adresă de e-mail;
  • vârstă.

După ce ați furnizat detaliile, un cod de autentificare temporară de șase cifre va fi trimis la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.

Codul din 6 cifre și autentificarea contului

Primirea codului din șase cifre marchează momentul în care vă puteți conecta la contul nou creat. Acum veți fi redirecționat către pagina unde puteți adăuga jocuri și face un test.

Aceste două ”misiuni” sunt necesare pentru verificarea contului. În cele din urmă, după ce ați trecut aceste două provocări, veți putea începe călătoria în aplicația Octappush.

Citește și Testarea unor produse sau servicii folosind Crowdville | Merită sau nu?

Merită menționat faptul că un dispozitiv performant este esențial pentru a putea testa jocurile. În cazul în care telefonul dvs. nu îndeplinește cerințele minime, disponibilitatea jocurilor pentru testare ar putea fi afectată.

Cum testați jocuri pe bani cu aplicația Octappush?

În calitate de utilizator entuziast al aplicației Octappush, primul pas implică trecerea unui test preliminar de calificare înainte de a putea testa jocurile. Veți primi instrucțiuni detaliate despre cum să completați acest test de calificare. Vizualizând captura de ecran de mai jos, veți vedea că testul a fost finalizat cu succes.

test de calificare OctappushPin
test completat 100%

Activarea opțiunilor pentru dezvoltatori: Un pas crucial în acest proces

Un element cheie pentru a face față cu succes testului de calificare este activarea ”opțiunilor dezvoltatorului”.

Pentru a face acest lucru, navigați în meniul ”Settings==>System==>About Phone” (Setări==>Sistem==>Despre telefon). Aici veți găsi ”Version number” (Numărul versiunii). Atingeți (TAP) această opțiune de 7 ori pentru a activa opțiunile dezvoltatorului.

Notă: Informațiile de mai sus se bazează pe experiența cu un telefon Huawei. Dacă aveți o altă marcă de telefon, procesul de activare a acestor opțiuni poate varia ușor.

Citește și Jocuri online, sondaje de opinie cu RewardXP

După activarea cu succes a opțiunilor de dezvoltator, următorul pas include activarea opțiunii ”Show touches” (Afișare atingeri).

Finalizarea testului de calificare

Ați îndeplinit toate criteriile pentru a finaliza testul de calificare. Asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile din testul de calificare pentru a-l finaliza cu succes. După ce ați finalizat testul, nu uitați să dezactivați opțiunile dezvoltatorului.

Testul dvs. va fi trimis pentru verificare și veți fi notificat prin e-mail cu rezultatele.

Instalați jocul Apple Flinger

Pentru a începe această aventură, veți fi îndrumat să instalați jocul Apple Flinger.

joc Apple Finger pe OctappushPin
Jocul Apple Flinger din testul de calificare

Pe măsură ce vă petreceți timpul bucurându-vă de fiecare moment al jocului, Octappush va înregistra detaliile sesiunii dumneavoastră. În cele din urmă, veți fi notificat să încheiați sesiunea de joc. Ulterior, vi se va cere să vă împărtășiți părerea despre joc, răspunzând la un scurt sondaj, ale cărui rezultate vă vor fi trimise pentru evaluare.

Așteptarea, un proces învăluit în mister

Deși aș dori să vă dau un răspuns imediat, nu vă pot garanta cu exactitate când veți primi rezultatele prin e-mail. Cu toate acestea, dacă ați urmat toate instrucțiunile întocmai, nu trebuie să vă faceți griji. Răspunsul va dicta dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru a fi tester pe platforma Octappush.

Notă: În teorie, ar trebui să primiți rezultatele prin e-mail în 48 de ore.

Aprofundați-vă aventura testând mai multe jocuri

Pe măsură ce progresați, procesul de testare a jocurilor pe telefonul mobil vă va deveni din ce în ce mai familiar.

În linii mari, va fi asemănător cu testul de îndemânare – veți instala jocurile, vă veți bucura de ele și, în cele din urmă, vă veți împărtăși părerea despre această experiență.

Fiecare moment pe care îl petreceți în joc va fi monitorizat îndeaproape de Octappush.

Care sunt metodele de plată?

Un test de joc reușit este mai mult decât o acțiune – este o șansă de a câștiga bani. Odată ce atingi pragul minim de 15 dolari, poți transfera sumele acumulate direct în contul dumneavoastră de PayPal.

Se pare că Octappush și PayPal formează un tandem formidabil, oferind multiple beneficii utilizatorilor. Citiți despre beneficiile folosirii procesorului de plăți PayPal.

Câți bani se pot obține cu Octappush?

Bineînțeles, cu cât jocul este mai provocator și mai complex, cu atât mai mare este recompensa pe care o veți primi. Dar câștigurile depind și de numărul de încercări disponibile pentru dispozitivul dvs. mobil.

Nu aveți control direct asupra numărului de teste, dar Octappush are un algoritm ingenios care prioritizează utilizatorii care nu au finalizat multe teste, asigurând un echilibru corect între toți utilizatorii aplicației.

Ce rol joacă răspunsurile la sondaje în Octappush?

Răspunsurile pe care le oferiți la sondajele din Octappush sunt cruciale. Detaliile nu sunt doar preferate, ci sunt practic obligatorii. Cu cât sunt mai detaliate răspunsurile, cu atât mai mare va fi ratingul.

răspunsuri de calitate pentru sondajPin
Ghid pentru răspunsuri de calitate

Și un scor de rating mai mare? Ei bine, aceasta este cheia pentru a obține mai multe invitații pentru a juca teste.

Merită să utilizați aplicația Octappush în România?

Pentru cei care sunt îndrăgostiți de universul jocurilor virtuale și locuiesc în România, întrebarea principală ar fi: ne oferă Octappush suficiente oportunități de a profita de pe urma acestui hobby?

Da, Octappush este un serviciu legitim, dar invitațiile de testare pot fi destul de rare pentru cei din România. Totuși, în funcție de locație și de modelul de telefon mobil, s-ar putea să aveți privilegiul de a încerca jocuri mobile în stadii de pre-lansare sau să contribuiți la îmbunătățirea celor existente.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

  • plata se face prin PayPal;
  • înregistrarea este posibilă și pentru cei care locuiesc în România;
  • un mod interesant de a face bani în mediul online.

Acestea sunt dezavantajele

  • oportunități foarte limitate pentru România;
  • aplicația este compatibilă doar pentru telefoanele android;
  • minim de retragere foarte ridicat (15$).

Vă rog să ne împărtășiți experiențele dumneavoastră cu Octappush. Îmi place să cunosc diferitele experiențe ale utilizatorilor, așa că aștept cu nerăbdare opiniile voastre în secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu