Octappush – o aplicație de testare jocuri pe telefonul mobil

4.5
(2)

Cum vi s-ar părea ideea de a fi plătit pentru a testa jocuri gratuite pe telefonul mobil? Dacă vă încadrați în acea categorie de persoane care doresc să facă un ban online dintr-o asemenea activitate, atunci eu vă prezint aplicația Octappush.

Prin intermediul acestui articol, vom stabili dacă această aplicație este o oportunitate care merită utilizată pentru a câștiga bani.

Contează foarte mult acest aspect, care necesită o analiză mai profundă. Drept urmare, sper că în acest tutorial, veți ajunge la o concluzie cu privire la utilizarea aplicației Octappush și dacă merită să vă investiți timpul liber cu aceasta.

Citește și Jocuri online pe bani adevărați cu Bananatic

Chiar de la început vă pot spune că această aplicație de testare a jocurilor mobile nu este o înșelătorie. Într-adevăr, veți fi recompensat pentru testarea jocurilor care sunt disponibile numai pe telefonul mobil.

Așadar, haideți să începem acest tutorial și să vă explic cu mai multe detalii cum funcționează aplicația și la ce să vă așteptați.

Ce este Octappush?

Octappush este o aplicație mobilă care vă pune la dispoziție posibilitatea de a primi bani în schimbul testării unor jocuri pe telefonul mobil. Această aplicație are o altă denumire în magazinul online Google Play și se numește Paid Game Tester Platform.

Dar, pentru a fi siguri, verificați ca logo-ul să afișeze o caracatiță verde. Aceasta a fost lansată pe data de 20 noiembrie 2019 de către compania Octappush, care se poate observa chiar sub denumirea aplicației.

Notă: Fișierul, care trebuie descărcat și instalat, are dimensiunea de 11,74 MB.

Scopul acestei aplicații este de a oferi suport pentru cei care realizează jocuri compatibile cu telefonul mobil. Cu alte cuvinte, dumneavoastră sunteți în prima linie prin care oferiți suport pentru îmbunătățirea acestor jocuri.

Cum instalăm aplicația Octappush pe telefonul mobil?

Trebuie precizat că Octappush este compatibilă doar pe telefoanele android. De aceea, vom utiliza magazinul Google Play pentru a descărca și instala această aplicație. Nu cred că mai este nevoie să vă spun cum să procedați pentru a găsi aplicația în Google Play.

Așadar, ați găsit aplicația (logo-ul cu caracatiță verde) și acum o veți descărca pentru a o instala prin intermediul butonului ”Instalați”. După aceea, veți proceda pentru a deschide aplicația în vederea creării unui cont nou. Aveți 2 butoane pe pagina de start, unul pentru identificare (Sign In), și celălalt, pentru crearea unui cont nou (Sign Up).

Citește și Bani în plus de acasă cu Test IO

Apăsați pe butonul ”Sign Up” pentru a urma pașii necesari creării contului. Formularul de înregistrare nu necesită prea multe informații personale. Trebuie doar să adaugați numele de utilizator, adresa de email și vârsta dvs. După ce ați adăugat aceste mici detalii, veți primi pe adresa de email un cod temporar pentru autentificare format din 6 cifre.

formular de înregistrarePin
Înscriere pe Octappush

Cu acest cod din 6 cifre vă veți putea identifica în noul cont creat. În acest moment, veți avea acces la pagina unde trebuie să adaugați jocuri și să treceți peste un test de verificare. Acestea sunt necesare pentru a vă verifica contul. Drept urmare, completați cele 2 ”misiuni” pentru a folosi această aplicație.

Citește și Testarea unor produse sau servicii folosind Crowdville | Merită sau nu?

Este important că telefonul dumneavoastră să fie suficient de bun pentru a testa aceste jocuri. În cazul în care telefonul nu va corespunde acestor cerințe, atunci nu vor fi disponibile jocuri pentru teste.

Cum testați jocuri pe bani cu aplicația Octappush?

Înainte sa adaugați jocurile, trebuie să finalizați un test de calificare. Veți primi instrucțiuni despre cum ar trebui să completați acel test de calificare. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, am reușit să completez cu succes testul de calificare.

test de calificare OctappushPin
test completat 100%

Acest test necesită ca ”opțiuni pentru dezvoltatori” să fie activate. Pentru a activa aceste opțiuni, trebuie să mergeți în ”Setări==>Sistem==>Despre Telefon”. În această secțiune aveți ”Număr versiune”. Atingeți (TAP) de 7 ori pentru a activa opțiunile pentru dezvoltatori.

Notă: Eu am un telefon marca Huawei. Dacă aveți o altă marcă de telefon, este posibil să fie puțin diferit acest proces de activare al acestor opțiuni.

În mod normal, aceste opțiuni sunt activate dacă urmați pașii indicați mai sus. Următoarea etapă constă în activarea opțiunii ”Afișați atingerile”.

Citește și Jocuri online, sondaje de opinie cu RewardXP

Acum ați reușit să îndepliniți toate condițiile pentru a completa testul de calificare. Urmați toate instrucțiunile din testul de calificare pentru a-l duce la bun sfârșit. După ce ați completat testul, trebuie să dezactivați opțiunile pentru dezvoltatori. Testul va fi trimis pentru verificare. Răspunsul îl veți primi pe adresa de email.

Instalați jocul Apple Flinger

Veți instala jocul Apple Flinger. Modul în care veți juca acest joc va fi înregistrat de aplicația Octappush. Drept urmare, jucați jocul până în momentul în care veți primi mesajul de oprire. După ce ați jucat acel joc, veți răspunde la un mic sondaj în care va veți expune punctul de vedere. Răspunsurile vor fi trimise spre evaluare.

joc Apple Finger pe OctappushPin
Jocul Apple Flinger din testul de calificare

Din nefericire, nu putem ști cu certitudine cât durează ca rezultatele să vină pe adresa de email. Dacă ați urmat 100% instrucțiunile, atunci nu trebuie să aveți vreo grijă. Acest rezultat este cel care va decide dacă sunteți compatibil pentru a fi tester pe această aplicație.

Notă: Teoretic, rezultatele vor fi trimise pe adresa de email în maxim 48 de ore.

Procesul de testare jocuri pe telefonul mobil este în mare măsură asemănător cu testul de calificare. Veți instala jocuri, le veți juca și apoi veți spune câteva cuvinte despre punctele pozitive sau negative pe care le-ați întâlnit. Tot ce veți realiza în cadrul jocului va fi înregistrat.

Care sunt metodele de plată?

Fiecare test pe care îl veți realiza vă va aduce diverse sume de bani care vor intra în contul dvs. În momentul în care veți ajunge la minimul de plată de 15$, veți putea retrage prin intermediul procesorului de plata PayPal. Citiți care sunt beneficiile utilizării procesorului de plata PayPal.

Câți bani veți putea face cu Octappush?

Cu cât este mai complex jocul, cu atât veți obține mai mult. Câștigurile depind și de numărul de teste disponibile pentru telefonul dvs. Din păcate, nu aveți nici un control cu privire la numărul de teste. Octappush are un algoritm care face în așa fel încât ca acele persoane care nu au completat prea multe teste, să aibă prioritate. Așadar, se dorește un anumit echilibru între utilizatorii acestei aplicații.

răspunsuri de calitate pentru sondajPin
Ghid pentru răspunsuri de calitate

Sunt importante și răspunsurile pe care le veți acorda în acele sondaje. Cu cât răspunsurile sunt mai detaliate, cu atât veți avea o notă de evaluare mai mare. O notă de evaluare mai mare va duce la mai multe invitații la teste de jocuri pe telefonul mobil.

Merită să utilizați aplicația Octappush în România?

Deși, Octappush este o aplicație serioasă, nu vor fi prea multe invitații la teste pentru persoanele care locuiesc în România. În funcție de locația și marca telefonul mobil, veți putea testa diferite jocuri pe telefonul mobil care încă nu au fost lansate sau pentru îmbunătățirea altora deja lansate pe piață.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

  • plata se face prin PayPal;
  • înregistrarea este posibilă și pentru cei care locuiesc în România;
  • un mod interesant de a face bani în mediul online.

Acestea sunt dezavantajele

  • oportunități foarte limitate pentru România;
  • aplicația este compatibilă doar pentru telefoanele android;
  • minim de retragere foarte ridicat (15$).

Dacă aveți de comentat cu privire la această aplicație, vă rog să utilizați secțiunea de comentarii. Mi-ar plăcea foarte mult să aflu ce experienta ați avut cu Octappush.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania