Câștigă bani online din clicuri și bonuri cadou cu Ojooo Wad

0
(0)

Platformele de anunțuri PTC sunt o opțiune atractivă pentru cei care doresc să câștige bani online din clicuri simple. Dar ușurința de a obține venituri nu înseamnă întotdeauna câștiguri constante.

Aceasta este una dintre problemele esențiale cu care se confruntă aceste platforme. Unii dintre administratorii de site-uri au încercat să atragă noi membri cu promisiuni de câștiguri mari, dar acestea s-au dovedit a fi neprofitabile, forțând afacerea să se închidă sau, în cel mai rău caz, să fugă cu banii.

Citește și Câștigă bani online din clickuri prin intermediul site-ului Free Shiba Limited | Merită sau nu?

Cu toate acestea, există site-uri PTC cu vechime și experiență în industrie care au învățat cum să își administreze afacerile în mod eficient, astfel încât atât ei, cât și membrii lor să poată prospera. Este important să evitați promisiunile nerealiste și să alegeți un site PTC cu o reputație solidă.

Bani online din clicuri | Un vis devenit realitate

Cu câțiva ani în urmă, Clixsense era considerat cea mai bună opțiune pentru a câștiga bani online din clicuri. Din păcate, site-ul a trebuit să schimbe dramatic modul în care își recompensează membrii, trecând de la reclame PTC la sondaje și oferte sub noua denumire de ySense.

Mai există și alte PTC-uri, cum ar fi Neobux, dar acesta are probleme cu metoda de câștig prin închiriere de referințe. Deși se pretinde că toate referințele închiriate sunt persoane reale, s-a dovedit contrariul – referințele erau de fapt conturi automate, iar cei care au investit în închiriere au pierdut bani.

Cu toate acestea, există un site PTC care poate oferi un venit respectabil. Se numește Ojooo WAD, despre care vom vorbi în detaliu în acest tutorial.

Ce este Ojooo WAD?

Ojooo WAD este o companie germană bine cunoscută pe piața comunicațiilor, care oferă recompense pentru vizionarea diferitelor reclame PTC. La început, această afacere s-a axat pe diverse activități, cum ar fi aplicațiile pentru mobil, magazine online sau optimizarea site-urilor web.

Dar, de-a lungul timpului, au adăugat o modalitate interesantă de a câștiga bani online din clicuri. Astfel, putem înțelege sensul termenului „WAD„, care se referă la vizionarea de reclame.

Cum vă înregistrați pe Ojooo WAD?

Procesul de înregistrare a suferit o îmbunătățire majoră!

În trecut, înregistrarea pe Ojooo WAD era o sarcină lungă și complicată, dar acum lucrurile au devenit mult mai simple. Au introdus un formular ușor de completat, care a făcut viața mai ușoară pentru cei care doresc să se înscrie și să înceapă să facă bani online din clicuri.

Ojooo WAD ÎnregistrarePin

Formularul cere informații precum numele de utilizator (porecla), parola și adresa de e-mail. Există, de asemenea, o opțiune opțională de a adăuga codul de recomandare al prietenului care v-a invitat pe site.

Citește și Venituri în plus de acasă cu AtiClix | Merită sau nu?

După ce completați și trimiteți formularul prin apăsarea butonului „Înregistrare„, veți primi un e-mail cu un link sau un cod de activare. Faceți click pe acest link și vă veți confirma contul.

Care sunt modalitățile de câștig cu Ojooo WAD?

Vrei să câștigați bani online din clicuri? Atunci Ojooo WAD poate fi o soluție potrivită pentru dumneavoastră!

Acest site oferă o gamă largă de opțiuni pentru a obține venituri decente.

Vizualizarea reclamelor este, fără îndoială, cel mai important mod de a câștiga bani prin Ojooo WAD. Dar, asta nu înseamnă că sunt singurele metode disponibile.

De asemenea, vă puteți maximiza câștigurile prin sondaje sau oferte, prin participarea la programul de recomandare sau prin abonarea la Ojooo WAD. Iar dacă vă place să vă distrați, puteți încerca și jocurile disponibile pe site.

Cum puteți câștiga bani online din clicuri cu Ojooo WAD?

În meniul principal, veți găsi două secțiuni principale care vă vor ajuta să câștigați bani prin Ojooo WAD. Una dintre ele se referă la vizualizarea reclamelor PTC (Paid-To-Click).

Cum puteți câștiga bani prin aceste anunțuri PTC?

Ei bine, este foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe reclamă și aceasta se va deschide într-o pagină nouă. În colțul din stânga, veți vedea un cronometru cu numărătoare inversă care vă va arăta cât timp aveți la dispoziție până la validarea reclamei.

Când numărătoarea inversă ajunge la zero, reclama este validată și veți primi recompensa. Cele mai multe dintre aceste reclame vă vor cere să rămâneți pe acea pagină în timp ce le vizualizați, așa că nu puteți face nimic altceva în acest timp.

bani online din clicuri cu Ojooo WADPin

Rețineți, de asemenea, că unele reclame conțin videoclipuri. Numărătoarea inversă nu va începe până când nu ați început videoclipul. Așadar, asigurați-vă că redați videoclipul pentru a vă asigura că reclama dvs. este validată și că primiți recompensa.

La ce câștiguri vă puteți aștepta din aceste reclame PTC?

Durata reclamelor variază de la 5 secunde la 60 de secunde. Cu cât rămâneți mai mult timp pe reclamă, cu atât mai mare este recompensa. Câștigurile variază, începând de la 0,001$ și până la 0,01$. Puteți avea aproximativ 20 sau chiar 30 de reclame pe zi.

Este recomandat să verificați frecvent, deoarece pot apărea noi reclame pe parcursul zilei.

Și aici vine un alt punct important – aceste valori se aplică doar dacă aveți un cont gratuit. Dar dacă doriți să vă măriți câștigurile, puteți investi într-un abonament – și atunci câștigurile dvs. vor crește automat.

Cum puteți câștiga bani din sondaje sau oferte?

Există multe modalități de a câștiga bani online din clicuri, iar completarea de sondaje și oferte este una dintre acestea. Acest site clasifică aceste sondaje în grupuri speciale pentru a vă îmbunătăți experiența de membru.

Sunteți recompensat cu puncte pentru completarea acestor sondaje, iar aceste puncte pot fi convertite în bani reali. Conversia este de 0,05 dolari pentru fiecare punct câștigat.

Companii precum Wannads, Personaly, OfferToro, Kiwi Wall și MinuteStaff sunt furnizorii acestor sondaje și oferte. Acestea pot varia de la descărcarea de software, completarea de sondaje și jocuri pe telefon până la vizualizarea de reclame.

Câștigă bonuri cadou cu jocul de Puzzle

Atunci când vizualizați reclamele PTC, veți primi, de asemenea, o piesă de puzzle bonus. După ce ați reușit să completați puzzle-ul, veți fi recompensat cu diverse premii, inclusiv cu tichete cadou digitale cu o valoare cuprinsă între 2 și 10 dolari, precum și cu produse precum căști.

Jocul de puzzle este, de fapt, o fotografie pe care o veți asambla cu ajutorul pieselor pe care le primiți.

Notă: Nu toate reclamele vor conține piese de puzzle.

Câștigați mai mulți bani online din clicuri cu abonamentele Ojooo WAD

Ojooo WAD va oferă 3 abonamente principale, și anume:

  • Economy Lite;

Pentru acest tip de abonament trebuie să plătiți lunar suma de 2$.

  • Economy;

Acest abonament necesită un efort financiar de 20$ pe lună.

  • Privilege.

Cu abonamentul „Privilege”, veți avea și cele mai mari beneficii financiare. Dar, din păcate, trebuie să plătiți suma de 40$ pe lună.

Notă: Toate sumele pentru aceste abonamente sunt calculate în credite. Un credit valorează 1 dolar.

Merită aceste abonamente?

Dacă nu ai multe persoane invitate (referali), atunci nu merită să cumpărați aceste abonamente. Gândiți-vă că sumele de bani, necesare pentru fiecare abonament, le plătiți pe lună.

Se pot face bani frumoși cu aceste abonamente dar trebuie să aveți și cu cine. De la reclame cu valori ridicate, comisioane de la referal crescute până la minimul de plată redus. Acestea sunt doar o mică parte din avantajele cumpărării abonamentelor.

Bani online din clicuri folosind funcția de schimb de trafic

În Ojooo WAD sunt 3 balanțe:

  • balanța principală;

Aceasta este balanța pe care o folosiți pentru retragere.

  • Balanța de cumpărare;

În cazul în care doriți să vă promovați link-urile dvs de referință de la alte programe sau dacă doriți să cumpărați diverse servicii, puteți folosi balanța de cumpărare.

  • Balanță pentru schimb de trafic.

Alimentarea acestei balanțe se poate face fie vizualizând alte reclame, fie cumpărând minute. Pentru fiecare reclamă vizionată în rubrica „Traffic Exchange” veți fi recompensat în puncte. Puncte obținute se vor adăuga în această balanță și vor fi folosite pentru promovarea link-urilor dvs.

Citește și Bani net din reclame cu OptimalBux | Merită sau nu?

Dacă nu doriți să urmați calea cea lungă (vizualizare altor reclame), puteți să cumpărați 10 000 de minute pentru suma de 22.99$.

Cum este calculat timpul de vizionare a reclamelor?

Ojooo WAD vă plătește pentru fiecare secundă de vizionare a reclamei celui care promovează. Pentru o secundă de reclamă vizionată primiți jumătate de secundă pe care o folosiți în reclama dvs.

Programul de promovare

Procentul de comision diferă în funcție de abonamentul pe care îl aveți.

Notă: Ca să primiți acele comisioane de la referali, trebuie să fiți activ. Vizualizarea a 4 reclame pe zi este condiția necesară pentru a primi acele comisioane.

Sunt 2 tipuri de referali:

  • referali direcți;

Referalii direcți sunt acele persoane care își vor crea cont pe Ojooo WAD cu link-ul dumneavoastră de înregistrare.

  • referali închiriați.

Acest tip de referal se poate închiria pe timp de 1 lună. Teoretic, ar trebui să vă ofere câștiguri similare cu cele obținute de pe urma referalilor direcți. Nu prea vă pot oferi prea multe detalii, pentru că nu am folosit această opțiune.

Un referal închiriat costă 0.20 de cenți. Câștigul adus de un referal închiriat poate varia intre 0.25 și 0.40 de cenți.

Notă: Sunt multe plângeri cu privire la performanțele financiare realizate de referalii închiriați. Deși Ojooo WAD este de încredere, închirierea de referali nu este recomandată, indiferent de abonamentul cumpărat.

Cum puteți retrage banii?

Pentru a putea retrage trebuie să îndepliniți o condiție, și anume, să vizualizați 100 de reclame.
Dacă aveți un cont gratuit, minimul de plata va fi de 2$ pentru prima retragere. După prima retragere, minimul necesar pentru retragere va crește la suma de 6$.

Doar cei ce au abonamente premium beneficiază de un minim de plată stabil de 2$.

În trecut, Ojooo WAD folosea PayPal și Payza ca metode de plată. Datorită faptului că PayPal nu agreează site-urile cu profil PTC, această metodă a fost dezactivată în cele din urmă. Din păcate și Payza a avut aceeași soartă dar având alte motive decât cele cu privire la PayPal. În prezent, se folosesc 2 metode de plată, și anume:

  • Bitcoin;
  • Payeer.

Plata o veți primi în cel mult 48 de ore. Ojooo WAD va vă plăti cu siguranță dar modalitatea de a ajunge la acel minim depinde doar de dvs.

Ojooo WAD este un site de încredere cu care puteți face bani online din clicuri, dar cu un potențial de câștig redus, mai ales pentru conturile gratuite. Adevăratele beneficii le aveți în momentul în care deveniți un membru premium. Nu puteți să vă bazați doar pe reclamele PTC. Ca să vă îmbunătățiți câștigurile, trebuie accesate și alte metode de venit, precum sondaje, jocuri sau oferte.

Ceea ce nu mi-a plăcut la Ojooo WAD este cu privire la minimul de plată. Suma de 6$ este prea mare pentru un cont gratuit să o obțină doar din reclamele PTC.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu