Câștigă bani online din clicuri și bonuri cadou cu Ojooo Wad

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Reclamele PTC reprezintă una dintre cele mai vechi și mai simple metode prin care se poate câștiga bani online din clicuri. Acest model de a vizualiza reclame atrage foarte multe persoane datorită simplității cu care se obțin venituri. Dar, din păcate, această ușurință de a „câștiga” online nu presupune automat și câștiguri decente.

Aceasta este principala problemă cu care se confruntă platformele care folosesc acest model de câștig. Multe din aceste site-uri au încercat să atragă noi membri prin oferirea de câștiguri mari, dar care s-au dovedit în final nerentabile. Drept urmare, au fost nevoite să-și închidă afacerile sau în cel mai rău caz, să „fugă” cu banii.

Citește și Câștigă bani online din clickuri prin intermediul site-ului Free Shiba Limited | Merită sau nu?

Întotdeauna vor exista și site-uri care vor încerca să vă atragă prin modalități nerealiste de a câștiga bani online. Din fericire sunt și site-uri PTC care au o vechime și o experiență suficientă pentru a rezista în această industrie. Acestea au învățat cum să-și gestioneze afacerile în așa fel încât, ambele părți să beneficieze și să prospere.

Bani online din clicuri | Un vis devenit realitate

Acum câțiva ani buni, Clixsense era considerat cea mai bună platformă prin care se putea câștiga decent bani online din clicuri. Dar, din păcate, acest site a fost nevoit să își schimbe radical modul prin care își recompensa membrii. De la reclame PTC au trecut la sondaje și oferte.

Neobux este un alt PTC care, încă, supraviețuiește pe această piață. Ceea ce este problematic la Neobux este cu privire la metoda de câștig prin închiriere de referali. Deși ei susțin că toți referalii închiriați sunt persoane reale, s-a dovedit că este o minciună. Referalii închiriați erau boți și cei, care aveau neșansa de a investi în închiriere, ieșeau în pierdere.

Din fericire, există un site PTC cu care puteți obține venituri decente. Este vorba de Ojooo WAD. Despre acest site vom discuta în acest tutorial.

Ce este Ojooo WAD?

Ojooo WAD este o companie germană, recunoscută mai ales pe piața de comunicații, care te recompensează pentru a vizualiza diverse reclame PTC. La început, această companie se ocupa cu diferite activități din domenii precum aplicații mobile, magazine online sau optimizare de site-uri. Într-un final au mai adăugat încă o oportunitate prin intermediul căreia se putea obține bani online din clicuri. De altfel, putem observa termenul de „WAD” care se referă la vizualizare de reclame.

Cum vă înregistrați pe Ojooo WAD?

Procesul de înregistrare a suferit mari modificări. În trecut, cei ce doreau să se înregistreze pe Ojooo WAD treceau, din nefericire, printr-un proces lung și destul de complicat.

Ojooo WAD ÎnregistrarePin

Acest proces s-a simplificat prin adăugarea unui formular, care s-a dovedit destul de eficient. De altfel, simplitatea acestui formular de înscriere a îmbunătățit experiențele persoanelor care doreau să se înscrie. Acest formular necesită adăugarea unor informații precum:

 • poreclă (nume);
 • parolă;
 • email.

Mai aveți o rubrică în care puteți adăuga și codul de referință al persoanei care v-a invitat pe acest site. Dar nu este obligatoriu completarea acestei rubrici.

Citește și Venituri în plus de acasă cu AtiClix | Merită sau nu?

După ce ați apăsat pe butonul „Register„, veți primi un email. În acest email veți avea un link sau un cod de activare. Dați click pe acel link pentru a vă confirma contul. Aceasta este o măsură obligatorie. În cazul în care contul nu este activat, atunci nu puteți folosi acest site.

Care sunt modalitățile de câștig cu Ojooo WAD?

Ojooo WAD oferă numeroase metode prin care puteți obține venituri decente. Având în vedere profilul acestui site, vizualizarea reclamelor reprezintă principala modalitate cu ajutorul căreia puteți face bani.

Drept urmare, metodele folosite pe această platformă sunt următoarele:

 • reclame PTC;
 • sondaje sau oferte;
 • programul de referință;
 • abonamente Ojooo WAD
 • jocuri.

Cum puteți câștiga bani online din clicuri cu Ojooo WAD?

În meniul principal, puteți observa 2 secțiuni pe care o să le folosiți pentru a face bani cu Ojooo WAD. Una dintre acestea se referă la vizualizare de reclame PTC.

Care sunt etapele pentru a vizualiza o reclamă PTC?

În primul rând, dați click pe reclama respectivă. Aceasta se va deschide într-o altă pagină. În colțul din stânga, veți vedea o numărătoare. În momentul în care acea numărătoare a ajuns la 0, reclama va fi validată și veți primi recompensa. Marea majoritate a acestor reclame necesită prezența dvs pe acea pagină. Nu puteți desfășura alte activități în timp ce vedeți acele reclame.

Notă: Anumite reclame conțin videoclipuri. Numărătoarea nu va începe dacă videoclipul nu este pornit. Trebuie să vedeți acel videoclip pentru a fi validat.

bani online din clicuri cu Ojooo WADPin

La ce câștiguri vă puteți aștepta din aceste reclame PTC?

Durata acestor reclame variază între 5 secunde și 60 de secunde. Cu cât durata este mai mare, cu atât recompensa va fi mai bună. Și câștigurile diferă, începând de la 0.001$ și poate ajunge până la 0.01$. Veți avea în jur de 20 sau chiar 30 de reclame pe zi.

Este recomandat să se verifice din când în când, deoarece este posibil să mai apară și alte reclame în timpul zilei.

Trebuie menționat faptul că aceste valori sunt valabile pentru cei ce dețin un cont gratuit. Dacă vă hotărați să cumpărați abonamente, aceste câștiguri vor crește.

Cum puteți câștiga bani din sondaje sau oferte?

O altă modalitate de câștig constă în completarea de sondaje sau oferte. Aceste sondaje sunt clasificate în grupuri speciale pentru a îmbunătăți experiența membrilor pe acest site.

Pentru completarea acestor sondaje, veți fi recompensat în puncte. Aceste puncte vor putea fi schimbate în numerar.

Aceasta este conversia pentru punctele obținute din sondaje:

1 punct valorează 0.05$.

Sondajele și oferte sunt furnizate de companii precum:

 • Wannads;
 • Personaly;
 • OfferToro;
 • Kiwi Wall;
 • MinuteStaff.

Ofertele pot varia de la descărcare de programe, completare de chestionare, jocuri pe telefon și poate ajunge până la vizualizare de reclame.

Câștigă bonuri cadou cu jocul de Puzzle

Când vizualizați reclamele PTC, veți primi și o piesă de puzzle. Cad ați reușit să completați acel puzzle, veți primi diferite premii. Aceste premii constă în bonuri cadou cu valori între 2$ și 10$ dar puteți primi și produse precum căști audio, de exemplu.

Jocul de Puzzle este de fapt o fotografie. Dumneavoastră o să primiți bucăți din acea fotografie.

Notă: Aceste piese de puzzle nu vor fi în toate reclamele pe care o să le vizionați.

Câștigați mai mulți bani online din clicuri cu abonamentele Ojooo WAD

Ojooo WAD va oferă 3 abonamente principale, și anume:

 • Economy Lite;

Pentru acest tip de abonament trebuie să plătiți lunar suma de 2$.

 • Economy;

Acest abonament necesită un efort financiar de 20$ pe lună.

 • Privilege.

Cu abonamentul „Privilege”, veți avea și cele mai mari beneficii financiare. Dar, din păcate, trebuie să plătiți suma de 40$ pe lună.

Notă: Toate sumele pentru aceste abonamente sunt calculate în credite. Un credit valorează 1 dolar.

Merită aceste abonamente?

Dacă nu ai multe persoane invitate (referali), atunci nu merită să cumpărați aceste abonamente. Gândiți-vă că sumele de bani, necesare pentru fiecare abonament, le plătiți pe lună.

Se pot face bani frumoși cu aceste abonamente dar trebuie să aveți și cu cine. De la reclame cu valori ridicate, comisioane de la referal crescute până la minimul de plată redus. Acestea sunt doar o mică parte din avantajele cumpărării abonamentelor.

Bani online din clicuri cu funcția de schimb de trafic

În Ojooo WAD sunt 3 balanțe:

 • balanța principală;

Aceasta este balanța pe care o folosiți pentru retragere.

 • Balanța de cumpărare;

În cazul în care doriți să vă promovați link-urile dvs de referință de la alte programe sau dacă doriți să cumpărați diverse servicii, puteți folosi balanța de cumpărare.

 • Balanță pentru schimb de trafic.

Alimentarea acestei balanțe se poate face fie vizualizând alte reclame, fie cumpărând minute. Pentru fiecare reclamă vizionată în rubrica „Traffic Exchange” veți fi recompensat în puncte. Puncte obținute se vor adăuga în această balanță și vor fi folosite pentru promovarea link-urilor dvs.

Citește și Bani net din reclame cu OptimalBux | Merită sau nu?

Dacă nu doriți să urmați calea cea lungă (vizualizare altor reclame), puteți să cumpărați 10 000 de minute pentru suma de 22.99$.

Cum este calculat timpul de vizionare a reclamelor?

Ojooo WAD vă plătește pentru fiecare secundă de vizionare a reclamei celui care promovează. Pentru o secundă de reclamă vizionată primiți jumătate de secundă pe care o folosiți în reclama dvs.

Programul de referință

Procentul de comision diferă în funcție de abonamentul pe care îl aveți.

Notă: Ca să primiți acele comisioane de la referali, trebuie să fiți activ. Vizualizarea a 4 reclame pe zi este condiția necesară pentru a primi acele comisioane.

Sunt 2 tipuri de referali:

 • referali direcți;

Referalii direcți sunt acele persoane care își vor crea cont pe Ojooo WAD cu link-ul dumneavoastră de înregistrare.

 • referali închiriați.

Acest tip de referal se poate închiria pe timp de 1 lună. Teoretic, ar trebui să vă ofere câștiguri similare cu cele obținute de pe urma referalilor direcți. Nu prea vă pot oferi prea multe detalii, pentru că nu am folosit această opțiune.

Un referal închiriat costă 0.20 de cenți. Câștigul adus de un referal închiriat poate varia intre 0.25 și 0.40 de cenți.

Notă: Sunt multe plângeri cu privire la performanțele financiare realizate de referalii închiriați. Deși Ojooo WAD este de încredere, închirierea de referali nu este recomandată, indiferent de abonamentul cumpărat.

Cum puteți retrage banii?

Pentru a putea retrage trebuie să îndepliniți o condiție, și anume, să vizualizați 100 de reclame.
Dacă aveți un cont gratuit, minimul de plata va fi de 2$ pentru prima retragere. După prima retragere, minimul necesar pentru retragere va crește la suma de 6$.

Doar cei ce au abonamente premium beneficiază de un minim de plată stabil de 2$.

În trecut, Ojooo WAD folosea PayPal și Payza ca metode de plată. Datorită faptului că PayPal nu agreează site-urile cu profil PTC, această metodă a fost dezactivată în cele din urmă. Din păcate și Payza a avut aceeași soartă dar având alte motive decât cele cu privire la PayPal. În prezent, se folosesc 2 metode de plată, și anume:

 • Bitcoin;
 • Payeer.

Plata o veți primi în cel mult 48 de ore. Ojooo WAD va vă plăti cu siguranță dar modalitatea de a ajunge la acel minim depinde doar de dvs.

Ojooo WAD este un site de încredere cu care puteți face bani online din clicuri, dar cu un potențial de câștig redus, mai ales pentru conturile gratuite. Adevăratele beneficii le aveți în momentul în care deveniți un membru premium. Nu puteți să vă bazați doar pe reclamele PTC. Ca să vă îmbunătățiți câștigurile, trebuie accesate și alte metode de venit, precum sondaje, jocuri sau oferte.

Ceea ce nu mi-a plăcut la Ojooo WAD este cu privire la minimul de plată. Suma de 6$ este prea mare pentru un cont gratuit să o obțină doar din reclamele PTC.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania