IPRoyal Pawns Tutorial | Venit pasiv cu plăți în PayPal sau BTC

joburi online gratuite cu SproutGigs
5
(3)

Există în mediul online aplicații sau site-uri care să ne ofere un mod pasiv de a obține venituri suplimentare? Răspunsul este da, există aplicații precum PacketStream, IPRoyal Pawns, EarnApp sau Tapestri prin intermediul cărora puteți face exact acest lucru.

Aceste aplicații permite oricărei persoane să câștige bani de acasă, având nevoie doar de un calculator sau telefon mobil inteligent precum și de o conexiune de internet stabilă.

Întrebarea este, dacă într-adevăr o astfel de modalitate de a face bani este una serioasă sau doar o pierdere de timp de care ar trebui să stați departe. Nu trebuie neglijat acest aspect. Cu siguranță, ați avut diverse experiențe neplăcute cu site-uri sau aplicații care nu v-au plătit pentru munca realizată.

În acest articol, a să vă prezint o astfel de aplicație, care se numește IPRoyal Pawns. În ceea ce privește seriozitatea aceste aplicații, pot să vă spun că această aplicație este una serioasă, care vă va plăti pentru resursele dumneavoastră de internet neutilizate.

De aceea, am să vă ofer informațiile necesare pentru a cunoaște exact la ce să vă așteptați, asta în situația în care vă decideți să utilizați această oportunitate pentru a face bani.

Ce este IPRoyal Pawns?

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, IPRoyal Pawns este un site GPT, care vă oferă oportunitatea de a câștiga bani din partajarea (împărțirea) conexiunii de internet cu clienții săi. Eu mai utilizez o aplicație asemănătoare, care se numește Honeygain.

Pot să vă spun că sunt mulțumit de performanțele acesteia și de veniturile obținute. Conexiunea noastră de internet este folosită în mare parte pentru operațiuni de analiză al prețurilor, afaceri, livrare de conținut în mediul online sau chiar și pentru testarea sau îmbunătățirea de aplicații mobile.

Citește Unul dintre cele mai bune site-uri pentru a obține criptomonede

Potențialul de câștig al acestei aplicații depinde de performanțele conexiunii de internet. În cazul în care dispuneți de o conexiune la internet rapidă, atunci și câștigurile vor fi pe măsură.

O astfel de conexiune vă va permite să partajați mai multe resurse, și astfel va duce la câștiguri mai mult decât decente. Dar, nu vă descurajați. Chiar și dacă aveți o conexiune de internet mai lentă, tot veți putea face bani. Nu cred că este atât de greu să ajungeți la un minim de retragere de 5$.

descarca aplicația  IPRoyal PawnsPin
Opțiuni de înregistrare

În ce constă procesul de înregistrare?

Pentru a utiliza această aplicație, trebuie să avem cont. Pentru a realizarea unui cont nou, trebuie să completăm un formular de înregistrare. În acest formular de înscriere, este necesar să adăugăm câteva informații precum nume utilizator, parolă și o adresă de email.

Aveți grijă ce date adaugați, mai ales în cazul adresei de email. Pe adresa de email cu care vă înregistrați, veți primi un link de verificare. Doar după ce v-ați verificat contul cu acel link, puteți folosi această aplicație.

Notă: Aveți 2 opțiuni pe pagina de start prin care vă puteți face un cont nou. Fie folosiți formularul de înregistrare, fie descarcați aplicația. Indiferent ce opțiuni selectați, tot va fi nevoie să adaugați acele date de identificare. De aceea, vă recomand să utilizați formularul de înregistrare.

După ce v-ați înregistrat cu succes, aveți posibilitatea de a instala aplicația în funcție de sistemul de operare deținut.

Cum puteți folosi această sursă de venit pasiv pentru a face bani?

Pentru a începe să faceți bani cu IPRoyal Pawns, trebuie să instalați aplicația. În funcție de sistemul de operare utilizat, veți instala aplicația. După ce ați finalizat procesul de instalare, urmează etapa de inițializare, care va dura cel mult 3 minute.

Dacă inițializarea a fost realizată cu succes, veți primi un mesaj prin care veți fi notificat că aplicația rulează în fundal. Din acest moment, puteți minimiza fereastra pentru a realiza alte activități în mediul online. Dar, aveți grijă să nu închideți fereastra.

opțiuni de instalare
Instalare aplicație Windows sau MAC

Dar ce face IPRoyal Pawn cu aceste resurse? Pentru a vă da un răspuns la această întrebare, am să vă furnizez câteva exemple. De pildă, conexiunea de internet poate fi utilizată pentru a testa și îmbunătăți alte aplicații mobile, astfel încât utilizatorii acestora să ”consume” conținutul aplicațiilor în cele mai bune condiții de utilizare.

Alte companii pot folosi conexiunea noastră de internet pentru a avea acces la diverse conținuturi care sunt blocate geografic. În alte cazuri, resursele noastre pot fi utilizate pentru a verifica dacă reclamele sau alte metode de promovare rulează în mod corect și dacă sunt promovate pe site-urile corespunzătoare.

Din punctul meu de vedere, IPRoyal Pawns funcționează la potențial maxim, atunci când nu utilizați calculatorul sau alt dispozitiv pe care aveți instalată aplicația.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu IPRoyal Pawns?

Câștigurile depind de locația geografică, de durata de funcționare al aplicației dar și de viteza conexiunii de internet. Locația geografica poate afecta considerabil câștigurile obținute cu astfel de aplicații. Cererea de date este diferită pentru fiecare zonă geografică.

Sunt țări, unde această cerere este destul de mare, având capacitatea de a influența în mod pozitiv câștigurile realizate. Dar, din păcate, vor fi și cazuri în care cererea nu este atât de mare, încât să ofere niște câștiguri notabile. Modul în care este utilizată conexiunea de internet poate avea un impact pozitiv sau negativ asupra câștigurilor obținute.

Citește Bitcoin gratuit cu FaucetCrypto

Durata de utilizare al aplicației este la fel de importantă. Regula de bază este aceasta, cu cât țineți mai mult timp aplicația deschisă (activă), cu atât veți obține mai mult. Dacă timpul de funcționare este mic, atunci nu vă puteți aștepta la niște câștiguri serioase. Cei care folosesc aceste date, au nevoie de timp pentru a realiza acele activități, care depind de conexiunea dumneavoastră de internet.

Și, viteza conexiunii de internet poate fi un factor decisiv, care poate influenta câștigurile realizate. Este important să instalați aplicația pe un dispozitiv care deține o conexiune de internet stabilă și rapidă. De aceea, eu nu vă recomand să utilizați o conexiune Wireless.

Nu ma înțelegeți greșit, puteți utiliza și conexiuni WiFi, dar nu știu cât de mult puteți obține. Desigur ca puteți încerca și aceasta variantă.

Între 8 și 10 zile puteți ajunge la suma de 1$ (fără promovare)

În ceea ce privește potențialul de câștig, vă puteți aștepta la câștiguri de 0.10$ sau 0.20$ pe gigabyte de date. La momentul realizării acestui articol, un gigabyte de date este ”cumpărat” cu 0.20$. Dacă aplicația rulează pe o durată de timp mai mare, veți mai primi suma de 0.02$ pe un gigabyte de date.

La un interval de 10 zile, vă puteți aștepta la un câștig de 1$ pentru România. Acum depinde câte dispozitive folosiți și ce durată de utilizare aveți.

Trebuie să fiți conștienți de un singur lucru, și anume, aceste cifre pot suferi mici modificări, în funcție de performanțele și de strategia celor care au realizat aplicația.

Teoretic, puteți câștiga până la 140$ pe lună, dar pentru a ajunge la această cifră, trebuie să îndepliniți cele 3 condiții descrise în rândurile de mai sus.

Câte dispozitive sunt recomandate pentru a instala IPRoyal Pawns?

Este recomandata instalarea pe un singur dispozitiv din rețea. Cu alte cuvinte, adresa de IP trebuie să fie diferită, pentru a evita blocarea contului. Puteți instala pe mai multe dispozitive dar cu adrese de IP diferite. Este foarte important de știut acest lucru.

Chiar dacă veți instala pe mai multe dispozitive cu același IP, aplicația va citi DOAR o singură adresă de IP. Deci, nu are rost să folosiți această ”strategie”.

Programul de promovare

Prin promovarea acestei aplicații de venituri pasive puteți câștiga un comision de 10% din ceea ce câștigă persoana care utilizează link-ul dvs. pentru a se înregistra.

Chiar dacă nu este atât de mare în comparație cu Honeygain, cei care se înregistrează prin intermediul unui link de înregistrare vor primi un mic bonus de 1 dolar.
Cu 1$ din înregistrare, va trebui totuși să obțineți încă 4$ pentru a putea solicita o plată.

IPRoyal Pawns | Dovada mea de plată – 05 Septembrie 2023

IPRoyal Pawns dovadă de plată în PayPal la 05 septembrie 2023Pin
Plata în PayPal

Spre surprinderea mea, plata a fost procesată în 5 minute de la solicitarea mea. Așadar, se poate spune că plata în PayPal a fost instantanee.

Care sunt metodele de plată?

Pentru fiecare gigabyte de date vândut, veți fi recompensat în bani. Acești bani vor fi trimis către contul dvs. În momentul în care ați ajuns la suma de 5$, puteți face o cerere de retragere.

Metodele de retragere sunt următoarele:

  • PayPal;
  • Bitcoin.

Minimul de retragere este diferit pentru cele 2 modalități de retragere. Pentru PayPal, trebuie să aveți în cont suma de 5$ pentru a cere o plată. În ceea ce privește moneda bitcoin, aveți nevoie de 5$ pentru a putea face o retragere. Momentan, nu este rentabil să se retragă prin metoda bitcoin, datorită evoluției surprinzătoare a monedei pe piața financiară.

Important: Minimul de retragere pentru Paypal a crescut de la 1$ la 5$.

Pe final, am să vă prezint câteva argumente pro și contra.

Care sunt argumentele PRO și CONTRA?

Acestea sunt avantajele (PRO)

  • într-adevăr oferă posibilitatea de a câștiga un venit pasiv;
  • un minim de retragere foarte accesibil (1$);
  • se poate folosi și în România;
  • retragere în PayPal sau Bitcoin.

Acestea sunt dezavantajele (CONTRA)

  • vă poate încetini conexiunea de internet;
  • opțiuni limitate de a face bani.

Merită sau nu?

Momentan, IPRoyal Pawns nu prezintă semne că ar avea probleme cu plățile. Pe multe forumuri dar și pe rețele de socializare precum Uhive, Facebook sau Twitter sau TSU Social, sunt furnizate zilnic dovezi de plată. Consider că, pentru moment, această aplicație merită statutul de oportunitate serioasă.

Drept urmare, eu vă recomand să vă înregistrați și să descarcați aplicația pe dispozitivele dumneavoastră pentru a începe să generați bani. Cu un minim rezonabil pentru o astfel de aplicație (5 $), nu cred că veți avea probleme în a atinge acest prag de retragere. Atâta timp cât respectați termenii de utilizare a site-ului IPRoyal Pawns.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania