IPRoyal Pawns Tutorial | Venit pasiv cu plăți în PayPal sau BTC

5
(3)

Explorând conceptele de venit pasiv și oportunități de câștig acasă, acest articol pornește de la întrebarea: ”Cum putem accesa metode de venit suplimentar pasiv online?” Răspunsul se află în existența unor aplicații precum PacketStream, IPRoyal Pawns, EarnApp sau Tapestri, care ne deschid aceste uși.

Aceste instrumente digitale sunt ușor accesibile oricui, necesitând doar un dispozitiv inteligent – fie calculator, fie telefon – și o legătură internet constantă. Ele promit oportunități de a genera venituri comod, direct de acasă.

Totuși, se ridică o întrebare esențială: ”Sunt aceste metode de câștig de încredere sau doar iluzii efemere?

Este crucial să evaluăm aceste posibilități cu atenție, având în vedere experiențe anterioare mai puțin plăcute cu platforme online neserioase.

Un exemplu concret pe care îl discutăm aici este aplicația IPRoyal Pawns. Cu privire la fiabilitatea acestei aplicații, vă pot asigura că este una de încredere, răsplătindu-vă pentru resursele de internet neutilizate.

Scopul nostru este să vă furnizăm informații clare și detaliate, astfel încât să puteți face o alegere informată în cazul în care decideți să profitați de această oportunitate de a câștiga bani.

Ce este IPRoyal Pawns?

IPRoyal Pawns, așa cum am menționat anterior, reprezintă o platformă GPT ce deschide portița spre venituri suplimentare prin simpla partajare a conexiunii de internet. Utilizez și eu un serviciu similar, Honeygain, care m-a impresionat prin eficiența și veniturile generate.

Citește și: Unul dintre cele mai bune site-uri pentru a obține criptomonede

Experiența mea cu Honeygain a fost una pozitivă, observând că internetul nostru se utilizează în principal pentru analize de prețuri, inițiative de business, distribuirea de conținut digital sau chiar optimizarea aplicațiilor mobile.

Câștigurile pe care IPRoyal Pawns le oferă se bazează pe calitatea conexiunii de internet. O conexiune rapidă vă poate aduce venituri proporționale. Dacă internetul vostru permite, puteți partaja mai multe resurse, ceea ce se traduce într-un profit substanțial. Totuși, chiar și cu o conexiune mai lentă, există posibilități de a câștiga bani. Atingerea unui prag minim de retragere de 5$ nu este deloc dificilă.

descarca aplicația IPRoyal PawnsPin
Opțiuni de înregistrare

În ce constă procesul de înregistrare?

Pentru a te bucura de avantajele oferite de IPRoyal Pawns, primul pas este crearea unui cont. Acest proces presupune completarea unui formular simplu, unde vei introduce informații de bază:

 • nume de utilizator;
 • parolă;
 • o adresă de email.

Fii atent la datele pe care le introduci, mai ales la adresa de email. Pe aceasta vei primi un link pentru a verifica contul tău. Doar după confirmarea contului prin acest link, vei putea să începi să folosești aplicația.

O notă importantă: pe pagina de start, ai două opțiuni pentru a-ți crea un cont. Poți fie să completezi formularul de înregistrare, fie să descarci aplicația. Indiferent de opțiunea aleasă, informațiile necesare sunt aceleași. Recomandarea mea este să folosești formularul de înregistrare.

Odată înregistrat, ești liber să instalezi aplicația, adaptată sistemului tău de operare.

Cum puteți folosi această sursă de venit pasiv pentru a face bani?

Pentru a începe să generezi venituri cu IPRoyal Pawns, trebuie să descarci și să instalezi aplicația. Procesul de instalare variază în funcție de sistemul de operare al dispozitivului tău. Instalarea se finalizează rapid, în aproximativ 3 minute.

Odată finalizat acest proces, vei primi o notificare că aplicația funcționează în fundal. În acest moment, ești liber să minimizezi fereastra și să te ocupi de alte activități online, având grijă să nu închizi aplicația.

Funcționarea Aplicației pe Windows sau MAC

Dar cum folosește IPRoyal Pawns resursele tale? Hai să îți dau câteva exemple.

Conexiunea ta de internet poate fi folosită pentru testarea și îmbunătățirea altor aplicații mobile, asigurându-se că utilizatorii acestora au o experiență optimă. De asemenea, alte companii ar putea folosi conexiunea ta pentru a accesa conținuturi blocate geografic sau pentru a verifica eficacitatea anumitor campanii publicitare pe diverse site-uri.

opțiuni de instalarePin
Instalare aplicație Windows sau MAC

Din experiența mea, IPRoyal Pawns își atinge potențialul maxim când nu folosești activ dispozitivul pe care e instalată aplicația. Astfel, poți genera venituri pasive în mod eficient, fără a-ți perturba rutina zilnică.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu IPRoyal Pawns?

Veniturile tale din IPRoyal Pawns variază în funcție de câteva aspecte esențiale: locația ta geografică, cât timp menții aplicația activă și viteza conexiunii tale la internet. Fiecare zonă geografică are cerințe diferite de date, ceea ce înseamnă că locul în care te afli poate influența direct cât de mult câștigi.

În anumite regiuni, cererea pentru aceste date este înaltă, ceea ce poate duce la venituri mai mari. Pe de altă parte, în zonele cu cerere mai scăzută, veniturile pot fi mai modeste. De asemenea, modul în care este folosită conexiunea ta la internet poate avea un impact semnificativ asupra veniturilor.

Citește și: Bitcoin gratuit cu FaucetCrypto

Durata de funcționare a aplicației este un alt factor crucial. Cu cât aplicația este activă mai mult timp, cu atât veniturile tale pot crește. Dacă timpul de utilizare este scurt, nu te aștepta la sume impresionante. Datele sunt necesare pentru diverse activități online, iar acestea necesită timp.

În final, viteza conexiunii tale la internet poate juca un rol decisiv. Pentru rezultate optime, e recomandat să instalezi aplicația pe un dispozitiv cu o conexiune la internet stabilă și rapidă.

Personal, nu recomand utilizarea unei conexiuni wireless pentru aceasta, deși e posibilă. Conexiunile WiFi pot funcționa, dar eficiența lor poate varia.

Între 8 și 10 zile puteți ajunge la suma de 1$ (fără promovare)

În doar 8-10 zile, poți acumula 1$ fără eforturi de promovare. Să aruncăm o privire la potențialul de câștig: pentru fiecare gigabyte de date pe care îl partajezi, poți câștiga între 0.10$ și 0.20$.

La momentul scrierii acestui articol, un gigabyte de date este valorificat la 0.20$. Dacă lași aplicația să ruleze pentru o perioadă mai lungă, vei primi un bonus de 0.02$ pe gigabyte.

Într-un interval de 10 zile, te poți aștepta la un câștig de aproximativ 1$ în România. Totul depinde de numărul dispozitivelor pe care le folosești și durata de utilizare a fiecăruia.

Este important să știi că aceste cifre pot varia ușor, în funcție de performanța și strategia dezvoltatorilor aplicației.

Teoretic, ai posibilitatea de a câștiga până la 20$ pe lună. Pentru a atinge această sumă, trebuie să îndeplinești cele trei condiții menționate anterior.

Câte dispozitive sunt recomandate pentru a instala IPRoyal Pawns?

Este recomandata instalarea pe un singur dispozitiv din rețea. Cu alte cuvinte, adresa de IP trebuie să fie diferită, pentru a evita blocarea contului. Puteți instala pe mai multe dispozitive dar cu adrese de IP diferite. Este foarte important de știut acest lucru.

Chiar dacă veți instala pe mai multe dispozitive cu același IP, aplicația va citi DOAR o singură adresă de IP. Deci, nu are rost să folosiți această ”strategie”.

Programul de promovare

Prin promovarea acestei aplicații de venituri pasive puteți câștiga un comision de 10% din ceea ce câștigă persoana care utilizează link-ul dvs. pentru a se înregistra.

Chiar dacă nu este atât de mare în comparație cu Honeygain, cei care se înregistrează prin intermediul unui link de înregistrare vor primi un mic bonus de 1 dolar.
Cu 1$ din înregistrare, va trebui totuși să obțineți încă 4$ pentru a putea solicita o plată.

IPRoyal Pawns | Dovada mea de plată – 05 Septembrie 2023

IPRoyal Pawns dovadă de plată în PayPal la 05 septembrie 2023Pin
Plata în PayPal

Spre surprinderea mea, plata a fost procesată în 5 minute de la solicitarea mea. Așadar, se poate spune că plata în PayPal a fost instantanee.

Care sunt metodele de plată?

Pentru fiecare gigabyte de date vândut, veți fi recompensat în bani. Acești bani vor fi trimis către contul dvs. În momentul în care ați ajuns la suma de 5$, puteți face o cerere de retragere.

Metodele de retragere sunt următoarele:

 • PayPal;
 • Bitcoin.

Minimul de retragere este diferit pentru cele 2 modalități de retragere. Pentru PayPal, trebuie să aveți în cont suma de 5$ pentru a cere o plată. În ceea ce privește moneda bitcoin, aveți nevoie de 5$ pentru a putea face o retragere. Momentan, nu este rentabil să se retragă prin metoda bitcoin, datorită evoluției surprinzătoare a monedei pe piața financiară.

Important: Minimul de retragere pentru Paypal a crescut de la 1$ la 5$.

Pe final, am să vă prezint câteva argumente pro și contra.

Avantajele și Dezavantajele folosirii aplicatiei IPRoyal Pawns

Avantaje 👍

 • Venituri Suplimentare de Acasă Simplificate cu IPRoyal Pawns: Această aplicație îți deschide ușa spre câștiguri fără să depui vreun efort. O instalezi, o lași să-și facă treaba și astfel începi să acumulezi bani.
 • Varietate în Modul de Câștig: Prin IPRoyal Pawns, ai libertatea să generezi venituri atât activ, prin completarea sondajelor, cât și pasiv, lăsând aplicația să partajeze internetul în fundal.
 • Simplu de Folosit: IPRoyal Pawns funcționează de la sine, fără a se amesteca în rutina ta zilnică sau a consuma excesiv din resursele dispozitivului tău.
 • Protecția Confidențialității: Cu IPRoyal Pawns, poți fi liniștit(ă) că informațiile tale personale rămân securizate și neexploatate necorespunzător.
 • Disponibilitate Globală: Indiferent unde te afli în lume, IPRoyal Pawns îți oferă posibilitatea să câștigi, fără restricții geografice.
 • Flexibilitate în Răscumpărarea Câștigurilor: Aplicația vine cu o varietate de carduri cadou, oferindu-ți multiple opțiuni pentru a-ți accesa fondurile acumulate.

Dezavantaje 👎

 • Variația Venitului în Diferite Zone: Dacă trăiești în România, s-ar putea ca venitul tău pasiv să fie diferit comparativ cu alte țări. Anumite locuri beneficiază de rate mai avantajoase, ceea ce face venitul să fluctueze.
 • Nevoia de Multiple Dispozitive pentru Venituri Mai Mari: Pentru a-ți mări câștigurile pasive, ai nevoie de mai multe dispozitive active. Acest lucru nu e mereu practic sau posibil.
 • Limitarea Venitului: Chiar dacă folosești aplicația non-stop, veniturile lunare sunt destul de modeste, undeva între 10 și 20 de dolari.
 • Funcționare Continuă pentru Profit Maxim: Pentru a maximiza veniturile, trebuie să permiți aplicației să ruleze constant. Acest lucru poate fi un inconvenient pentru unii.
 • Honeygain ca Alternativă Mai Rentabilă: Comparând cu alte opțiuni, cum ar fi Honeygain, se pare că aceasta din urmă poate oferi rate de plată ușor mai bune.
 • Opinii Diverse: Recenziile sunt mixte. Pe lângă cele pozitive, există și critici care pun sub semnul întrebării eficacitatea și fiabilitatea acestui mod de a câștiga venituri suplimentare de acasă.
 • Restricții în Utilizare: Nu poți folosi simultan IPRoyal Pawns și Honeygain, deoarece aceste aplicații sunt similare și pot interfera una cu cealaltă.
 • Îngrijorări Privind Securitatea și Confidențialitatea: Deși IPRoyal Pawns susține că protejează datele utilizatorilor, partajarea bandei de internet poate genera îngrijorări legate de securitate și confidențialitate.

Merită sau nu?

Până în prezent, IPRoyal Pawns pare să fie un jucător de încredere pe piață. Am găsit pe rețele sociale ca Uhive, Facebook, Twitter și TSU Social multe dovezi care atestă plățile efectuate de ei. Personal, consider că această aplicație se califică drept o oportunitate serioasă de a face niște bani în plus.

Așadar, te încurajez să încerci. Înregistrează-te și instalează aplicația pe dispozitivele tale. Cu un prag minim de retragere de 5 dolari, un nivel rezonabil pentru astfel de aplicații, nu ar trebui să întâmpini dificultăți în a atinge acest obiectiv. Important este să respecți termenii și condițiile site-ului IPRoyal Pawns.

Mulțumesc pentru atenție și succes în călătoria ta spre venituri suplimentare de acasă!

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu