Cum să faceți bani reali online gratis cu Freecash?

4.8
(5)

Ce altceva am putea discuta în acest articol decât o altă modalitate de a face bani reali online în mod gratuit. Această metodă de a face bani pe internet ne este pusă la dispoziție de un site care are multe recenzii pozitive din partea celor care l-au folosit. Este vorba despre site-ul FreeCash.

Avem internet, avem instrumentele necesare pentru a-l accesa. Rețeaua de internet ne oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne dezvolta din punct de vedere creativ sau de a ne îmbunătăți nivelul de cunoștințe.

Dar realitatea este că mulți dintre noi folosim internetul pentru activități de agrement care uneori ne aduc prilejul de a face bani reali pe internet gratuit.

Când vorbesc despre activități de relaxare sau de distracție, mă refer la jocuri pe telefonul mobil cu aplicații sau site-uri precum Cash Alarm, JumpTask, Tap Money Rain etc. De asemenea, puteți viziona videoclipuri folosind platforme precum Chainflix, Permission și altele sau puteți participa la sondaje prin intermediul unor site-uri specializate precum Askable, Vetri, Toloka și așa mai departe.

Cu toții v-ați gândit, dacă tot desfășurați aceste activități pe internet, nu ar fi mai bine să le și valorificați. Site-ul FreeCash se numără printre ”locurile” care vă propune această posibilitate.

Ce este FreeCash?

FreeCash este un site de joburi online deținut de Deb Hopkins și care este înregistrat în Germania. Pe acest site, vi se oferă nenumărate șanse de a câștiga bani reali pe internet prin oferte, sondaje și alte joburi. În schimbul acestor activități, veți primi bani în PayPal, criptomonede, tichete cadou sau skin-uri pentru jocuri precum CS-GO, Roblox, Valorant și multe altele.

În trecut, acest site se numea Freeskins.com. Prin luna august 2021, acest site a suferit unele modificări în ceea ce privește organizarea, brandingul și așa mai departe, ceea ce a dus la apariția oficială a site-ului FreeCash.

Așadar, indiferent de modul în care este afișat pe internet, FreeSkins și FreeCash este aceeași platformă care face parte din categoria mult căutată a site-urilor GPT care vă răsplătește pentru interesul dumneavoastră în completarea sondajelor sau a altor oferte, indiferent de dispozitivele de acces folosite.

Cu atâtea cuvinte frumoase despre site-ul FreeCash, trebuie să vedem și care este procedura de înregistrare.

Bineînțeles că veți completa un formular de înregistrare, așa cum este normal pentru a vă monitoriza cât mai eficient munca depusă, fapt pentru care veți fi recompensat.

Cumva trebuie ținută o evidență astfel încât recompensele să fie acordate corect acelor persoane care își dedică o mare parte din timpul lor liber pentru a lucra pe site-urile de făcut bani.

Cum ne putem înregistra pe FreeCash?

Procedura de înregistrare pe FreeCash este una interesantă, care vă poate aduce beneficii în bani, dacă sunteți suficient de norocoși.

Freecash înregistrarePin
Înregistrare Freecash

În imaginea de mai sus, puteți vedea formularul de înregistrare și posibilitatea de a câștiga un bonus de înscriere în numerar de până la 250 de dolari.

Acest bonus de înscriere conține 4 premii care pot fi câștigate:

 • marele premiu de 250 de dolari (șanse mici de câștig);
 • 2.50$;
 • 0.25$;
 • 0.05$.

Dintre toate premiile enumerate mai sus, o persoană care dorește să se înscrie la FreeCash va primi cel mai des bonusul de 0,05$.

Un alt aspect pozitiv este reprezentat de modalitățile suplimentare de creare a unui cont nou. Spre surprinderea mea, FreeCash oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă înregistra prin Steam sau Google.

Nu orice site se poate lăuda cu opțiunea de a se înregistra prin intermediul unor platforme de jocuri cum este Steam. În această categorie selectă poate fi inclus și un alt site GPT numit Idle-Empire, unde puteți obține bani în urma efectuării de sondaje, oferte, videoclipuri sau campanii speciale.

obținerea unui bonus de înregistrarePin

Bonusul este oferit la deschiderea unei cutii, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus. Această casetă poate fi deschisă doar după ce adăugați un cod de promovare.

Notă: Codul meu de promovare este ”sondajeromania”, în cazul în care doriți să folosiți codul meu pentru a obține premiul pentru înscrierea la FreeCash.

bonus înregistrare pe FreecashPin
Am câștigat 0.05$ ca bonus

Așa cum am precizat mai sus, am reușit să obțin suma minimă, adică 0,05$. Poate veți reuși să obțineți mai mult decât mine, cine știe de unde sare iepurele.

Pentru a păstra lucrurile simple, încercați să adăugați adresa de e-mail pe care o aveți în PayPal atunci când vă înscrieți pentru FreeCash.

Bani pe internet, criptomonede și skin-uri de joc gratuite cu FreeCash

Indiferent de modul în care veți câștiga bani, FreeCash vă oferă o interfață bine concepută și mai multe modalități de a obține bani, majoritatea fiind gratuite.

Desigur, fiind un site GPT, poate conține unele oferte care vor necesita achiziționarea anumitor servicii, însă recomandarea mea este să le evitați.

Oferte plătite

Una dintre metodele des întâlnite pe site-urile GPT, cum este și FreeCash, sunt așa-numitele Oferte plătite.

Aceste oferte conțin un număr impresionant de joburi care sunt oferite de platforme specializate.

Pe FreeCash, în secțiunea Oferte plătite sunt listate următoarele platforme specializate:

 • Lootably;
 • OfferToro;
 • AyetStudios;
 • AdGem;
 • AdGateMedia;
 • RevU;

Fiecare ofertă este recompensată în monede. Pentru a ajunge la un câștig de 1 dolar, aveți nevoie de 1000 de monede.

oferte plătite în bani Pin
Oferte plătite pe FreeCash

Un alt aspect interesant al acestor oferte este popularitatea ofertelor în rândul celor care le-au completat și care au reședința în România.

Dacă urmați instrucțiunile oferite în fiecare ofertă, nu veți avea nicio dificultate în a fi recompensați. Dar trebuie să fiți atenți la aceste mici detalii. Înainte de a accesa o ofertă, veți cunoaște descrierea ofertei, precum și numărul de monede care vă sunt oferite drept recompensă pentru finalizarea acesteia.

Sondaje plătite pe internet

Deși sondajele pot fi completate în secțiunea de oferte, FreeCash prevede, de asemenea, o secțiune dedicată participării la sondaje.

În acest moment, pentru România sunt listate doar 2 companii de sondaje, și anume:

 • PollFish;
 • Tap Research.

Știu că numărul acestor companii este mai mic în comparație cu alte site-uri GPT precum Cointiply, PicoWorkers sau Fruitlab. Cu toate acestea, nu veți duce lipsă de opțiuni de câștig, datorită faptului că veți folosi mult mai des secțiunea ”Oferte plătite”.

Program de promovare

Venitul pasiv din aducerea de noi persoane la FreeCash poate fi obținut prin promovarea unor link-uri speciale.

Fiecare cont va avea un cod de promovare sau un link special care poate fi promovat printr-o varietate de canale publicitare (social media, forumuri, alte site-uri de câștiguri și așa mai departe).

FreeCash nu oferă un comision foarte mare pentru invitarea altor persoane, dar o sumă decentă poate fi atinsă prin atragerea unui număr mai mare de persoane. La momentul redactării acestui articol, acest comision era de 5% plus posibilitatea de a obține un bonus de înscriere.

Concursuri zilnice sau săptămânale

O altă modalitate interesantă de a obține premii pe FreeCash este prin intermediul concursurilor, care au loc în fiecare zi sau săptămânal.

Fie că vorbim de un concurs zilnic sau săptămânal, premiile oferite sunt mai mult decât decente. Însă, pentru a participa la aceste două concursuri, trebuie să vă implicați mai mult decât de obicei.

De exemplu, concursul zilnic oferă 31 de premii în valoare de 1.000 de dolari fiecare, iar concursul săptămânal oferă 4 premii în valoare de 10.000 de dolari.

Bineînțeles, în cadrul acestor concursuri puteți câștiga și premii mai mici, în funcție de punctele acumulate pe FreeCash.

Prin urmare, vă recomand să aruncați o privire la aceste clasamente pentru a vedea ce fel de premii puteți câștiga.

Recompense gratuite și bonusuri zilnice

Simpla prezență pe site vă dă dreptul să primiți monede gratuite.

Aceste monede sunt oferite în funcție de activitatea dumneavoastră. Pentru a obține aceste monede gratuite, trebuie să mergeți la secțiunea ”Recompense” din meniul principal.

premiu zilnic în monedePin

De regulă, la început se pot obține doar 10 monede.

Veți avea 2 opțiuni:

 • una fără risc, în care veți primi exact numărul de monede în funcție de numărul de zile în care ați avut cel puțin 1 click pe site;
 • a doua opțiune, una riscantă, în care puteți dubla numărul de monede.

Valoarea acestor recompense în monede va fi influențată de numărul de zile consecutive în care ați avut cel puțin 1 click în cadrul acestui site GPT.

Singura cerință pentru a folosi această secțiune este să aveți cel puțin nivelul 1, pe care îl puteți atinge după ce ați obținut 100 de puncte de experiență.

Experiența poate fi obținută din activitatea pe care o veți desfășura pe FreeCash (oferte, sondaje, jocuri și așa mai departe).

Poate fi utilizat FreeCash pe un telefon mobil?

Când vine vorba de câștiguri din sondaje sau de oferte plătite, utilizarea telefonului a devenit o prioritate.

Dacă un site GPT are și o aplicație în Google Play sau App Store, va fi de mare folos utilizatorilor în comparație cu site-urile care nu au acordat atenție acestui aspect.

Prin urmare, FreeCash le oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a folosi aplicația sa pentru a finaliza joburi, sondaje sau alte oferte interesante.

În acest moment, aplicația FreeCash este compatibilă doar pe telefoanele Android. Dar, puteți folosi și un dispozitiv iOS pentru a accesa acest site prin intermediul unui browser web.

Ce metode de plată oferă FreeCash?

Iată un alt aspect care m-a impresionat când vine vorba de FreeCash.

În secțiunea de retragere, FreeCash ne oferă multiple modalități de a retrage bani:

 • PayPal;

Suma minimă pentru PayPal începe de la 5 dolari și poate ajunge până la 200 de dolari.

 • Bitcoin;

Suma minimă pentru Bitcoin se ridică la suma de 5$.

 • Ethereum;

Suma minimă pentru Ethereum este de 2,5 dolari.

 • Litecoin;

Valoarea minimă pentru o retragere în criptomoneda Litecoin este de 0,50$.

 • Dogecoin;

Pentru Dogecoin, valoarea minimă este de 1,50$.

 • tichete cadou (Amazon, Netflix, Zalando, Steam, etc.);
 • skin-uri de jocuri (Fortnite, Roblox, CS-GO, League of Legends sau Valorant).

În ceea ce privește skin-urile de joc, FreeCash are o listă impresionantă de skin-uri, în special pentru CS-GO. Așadar, nu vă veți plictisi nicio clipă pe acest site.

Merită sau nu?

Pe baza informațiilor furnizate de acest site, precum și a recenziilor celor care l-au folosit, pot spune că, în acest moment, site-ul FreeCash este un site GPT care merită încercat.

În ceea ce privește valoarea recompenselor obținute în urma ofertelor, sondajelor, videoclipurilor sau jocurilor, site-ul FreeCash se clasează mai bine în comparație cu alte site-uri similare.

Cu toate acestea, acest site nu ar trebui considerat o alternativă la un loc de muncă cu normă întreagă ce constă în 8 ore de muncă pe zi.

Cu o multitudine de metode de retragere, coduri de promovare pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter, precum și alte stimulente, va fi relativ ușor să atingeți suma minimă de retragere.

Prin urmare, utilizarea site-ului FreeCash este recomandată, cel puțin la momentul scrierii acestui articol.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu