CoinPayU Tutorial | Reclame PTC, Puncte, Abonamente și Dovezi de Plată

5
(1)

Vizionarea reclamelor poate fi o modalitate ușoară de a câștiga bani online. Un site recomandat în acest scop este CoinPayU. Lansată în 2019, această platformă oferă utilizatorilor diverse modalități de a primi gratuit bitcoin sau alte criptomonede.

Una dintre modalitățile prin care poți acumula bitcoin prin CoinPayU este vizionarea de reclame. Site-ul vă va plăti în bitcoin pentru fiecare reclamă pe care o urmăriți. Există și alte metode disponibile, cum ar fi sondaje, oferte, staking, scrierea de articole și jocuri distractive.

Ca dovadă a plății, vă pot arăta o captură de ecran a plății pe care am primit-o personal de la CoinPayU. Platforma este ușor de utilizat și este potrivită pentru începătorii în domeniul criptomonedelor.

În acest tutorial, vă voi arăta cum să vă înscrieți și să începeți să câștigați bitcoin prin CoinPayU.

Cum vă puteți înscrie pe CoinPayU?

Procesul de înregistrare pe platforma CoinPayU este foarte simplu și asemănător cu alte site-uri de acest tip. Pentru a începe, trebuie să vă furnizați numele, o adresă de e-mail validă și o parolă puternică pentru a vă proteja contul.

Este important să folosiți o parolă unică, care să nu fi fost folosită anterior pe alte site-uri, pentru a vă asigura că contul dvs. este protejat împotriva posibilelor încercări de compromitere a acestuia.

Citește și Cum să minați bitcoin cu CryptoTab?

CoinPayU este o platformă serioasă unde utilizatorii au posibilitatea de a obține gratuit bitcoin sau alte criptomonede prin activități specifice. Vă încurajez să încercați această platformă și să vă bucurați de beneficiile acesteia.

Pentru finalizarea înregistrării, este nevoie să vă verificați contul de email pentru link-ul de confirmare. După ce v-ați confirmat contul prin acel link, sunteți gata să începeți să câștigați bitcoin.

Cum puteți obține bitcoin gratuit în România cu CoinPayU?

CoinPayU oferă utilizatorilor 5 moduri diferite de a câștiga bitcoin.

Vizualizarea de reclame PTC

 • Vizualizarea de reclame PTC obișnuite;

Acest tip de reclamă nu necesită niciun efort suplimentar din partea dvs. pentru a câștiga recompense. Recompensele variază în funcție de cine promovează link-ul și de bugetul de promovare, dar pot ajunge până la 50 de satoshi pentru un maxim de 60 de secunde.

CoinPayU Reclame PTCPin
 • Reclame PTC focalizate;

Aceasta este o metodă similară cu cea anterioară, cu diferența că trebuie să rămâneți pe pagina de reclamă pentru a finaliza vizualizarea. Recompensele sunt, în general, asemănătoare cu reclamele normale, cu un timp de vizualizare mai scurt, de până la 45 de secunde.

 • Reclame video;

Vizionarea acestor videoclipuri poate aduce recompense de până la 30 de satoshi (în cel mai bun caz) pentru o perioadă de până la 60 de secunde. Cele mai multe videoclipuri au o durată de 30 de secunde și sunt recompensate cu aproximativ 15 satoshi.

 • Sondaje și oferte;
 • Scrierea de articole;
 • Jocuri (coduri primite de pe Twitter);
 • Staking criptomonede sau alte valori, cum ar fi Cardano, Tron, IRISnet, CertiK, Gravity Bridge, Tezos și așa mai departe.

Site-ul CoinPayU oferă tutoriale bine gândite pentru a vă ajuta să înțelegeți conceptul. Toate aceste informații despre miză (staking) sunt afișate în partea de jos a site-ului.

Completarea de oferte sau sondaje pe CoinPayU

Furnizorii de sondaje și ofertele reprezintă secretul pentru a obține câștiguri decente pe acest site. Acestea sunt adesea mai profitabile decât reclamele, dar pot necesita mai mult timp și efort pentru a le finaliza cu succes.

Citește și Proiecte FREELANCE cu site-ul Latium | Cryptocurrencies și PayPal

CoinPayU dispune de aproximativ 18-20 de opțiuni de furnizori de sondaje și oferte, dar nu toate sunt disponibile în România.

Iată o listă a furnizorilor de sondaje acceptați pe CoinPayU:

 • Yuno;
 • Wannads;
 • Pollfish;
 • Adgate Media;
 • MoreQuizTime;
 • TheoremReach.

În imaginea de mai jos, se poate vedea lista de furnizori de sondaje care sunt acceptați pe CoinPayU.

CoinPayU oferte de completatPin

Acestea sunt cele mai recomandate companii de sondaje pentru a câștiga bani online.

Jocul ”Catch a cat” sau „Prinde o pisică”

Jocul „Catch a Cat” oferă oportunitatea de a câștiga premii frumoase de până la 800 sau chiar 1.000 de satoshi. Tot ce trebuie să faceți este să verificați cu regularitate contul de Twitter al celor de la CoinPayU.

Aici, veți găsi coduri speciale care trebuie introduse într-o anumită secțiune a site-ului CoinPayU. Această secțiune poate fi găsită în meniul principal, la rubrica „MORE„.

Navigați la pagina „Catch a Cat” și adăugați codurile găsite pe Twitter.

jocul Catch a Cat din CoinPayUPin
Jocul Catch a CAT

Am avut noroc și am câștigat un premiu de 800 de satoshi jucând „Catch a Cat„. Este un joc simplu, care poate fi accesat cu ușurință de pe site-ul CoinPayU și care oferă posibilitatea de a câștiga bitcoin gratuit.

Câștiguri mai mari prin abonamentele CoinPayU

CoinPayU oferă patru opțiuni de membru care vă permit să vă maximizați câștigurile și să vă bucurați de toate beneficiile calității de membru.

Iată cele 4 tipuri de abonamente disponibile:

 • Abonament gratuit;

Acest tip de abonament este cel mai utilizat.

 • Abonament Junior;

Abonamentul Junior costă 35 000 de satoshi pe lună și vă dublează câștigurile din reclamele PTC de la 100% la 200%. De asemenea, comisionul din anunțurile complete de către invitații dvs. crește de la 10% la 15%.

 • Abonament mediu;

Abonamentul mediu costă 100 000 satoshi pe lună și vă triplează câștigurile din reclamele PTC. Comisionul de la anunțurile complete de către invitații dvs. crește de la 10% la 20%.

 • Abonament senior;

Abonamentul Senior costă 300 000 satoshi pe lună, dar aduce cele mai mari câștiguri. Câștigurile din reclamele PTC cresc până la 400%, iar comisionul din reclamele complete ale invitaților dvs. crește de la 10% la 50%.

Aceste abonamente sunt recomandate doar pentru utilizatorii care își pot crește numărul de invitați. Dacă nu aveți referali, nu este recomandat să investiți în aceste abonamente.

Punctele CoinPayU | O motivare reala de a fi activ

Cu aceste puncte, veți primi mai multe reduceri care vă pot influența pozitiv câștigurile cu CoinPayU.

Există două criterii care contribuie la creșterea acestor puncte:

 • De fiecare dată când câștigați 10 000 de satoshi din vizualizarea de reclame PTC, veți câștiga 1 punct.
 • Promovarea programelor (site-uri sau aplicații pe care le utilizați) prin CoinPayU vă poate aduce, de asemenea, puncte.

Pentru fiecare 100 000 satoshi pe care îi cheltuiți pentru promovare, veți câștiga 1 punct.

Notă: Inactivitatea poate duce la pierderea de puncte. Dacă nu sunteți activ timp de o săptămână, veți pierde 1 punct.

Aceste puncte vă pot aduce beneficii, precum:

 • Reduceri la abonamente;
 • Tarife reduse la promovare.

Reducerea poate ajunge chiar și la 10% dacă aveți mai mult de 1000 de puncte acumulate.

Așadar, acumulând puncte prin activitate și promovare pe CoinPayU, veți putea beneficia de reduceri semnificative care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți câștigurile.

Ce avantaje oferă un program de promovare?

Programul de promovare al celor de la CoinPayU oferă posibilitatea de a câștiga până la 50% de la persoanele invitate, cu condiția să investiți într-un abonament. Dacă nu doriți să investiți, veți primi un comision de recomandare de 10%.

CoinPayU pune la dispoziție o varietate de materiale de promovare, inclusiv bannere de diferite dimensiuni, pagini de destinație (landing pages) și metode eficiente de promovare pe Social Media.

Toate acestea vă vor ajuta să atrageți cât mai mulți membri potențiali și să obțineți câștiguri mai mari.

Dovada mea de Plată | FaucetPay – 08 Octombrie 2022

CoinPayU Dovadă de Plată 2022Pin
Plata în FaucetPay

Cum se poate retrage bitcoin sau alte criptomonede cu CoinPayU?

CoinPayU oferă o soluție eficientă pentru retragerea criptomonedelor, îmbunătățind experiența utilizatorilor în comparație cu alte site-uri precum AdzSeven, GAB PTC, ArgonClick și altele.

Când ajungeți la minimul de retragere, puteți folosi următoarele opțiuni:

 • Bitcoin (minim de retragere de 11.000 satoshi);
 • Payeer (2.000 satoshi retragere minimă);
 • Dogecoin (2.000 satoshi retragere minimă);
 • FaucetPay (retragere minimă de 2.000 satoshi);
 • Litecoin (retragere minimă de 2.000 satoshi);
 • Tron (retragere minimă de 2.000 satoshi);
 • Tether TRC20 (retragere minimă de 2.000 satoshi);
 • Ethereum (retragere minimă de 15.000 satoshi);
 • Bitcoin Cash, Dash, Dash, BitTorrent, Solana (retragere minimă de 2.000 satoshi);
 • Binance BEP20 (retragere minimă de 2.000 satoshi);
 • Shiba Inu BEP20 (retragere minimă de 2.000 satoshi).

Dacă doriți să retrageți prin FaucetPay, Tron, Litecoin și Dogecoin, retragerea minimă este de numai 1.000 satoshi. Pentru retragerea prin bitcoin sau ethereum, minimul este de 11.000 satoshi și, respectiv, 15.000 satoshi.

Notă: După ce vă înregistrați la CoinPayU, trebuie să adăugați informațiile despre metoda de plată.

Având aceste informații, puteți efectua retrageri de criptomonede cu ușurință și în siguranță prin CoinPayU.

Înregistrare CoinPayU

Pentru a vă crea un cont nou cu CoinPayU, vă rog să folosiți acest link de înregistrare.

Merită sau nu?

CoinPayU este o platformă PTC serioasă care oferă mai multe metode reale de câștig în Bitcoin. Ceea ce este unic la CoinPayU este că recompensează utilizatorii pentru scrierea de articole, ceea ce nu se întâmplă și pe alte site-uri PTC.

Eu personal am avut experiențe pozitive cu CoinPayU și am primit criptomonede gratuite prin intermediul acestei platforme. Dovada plății poate fi văzută în articol.

Desigur, există și recenzii negative despre CoinPayU, dar eu consider că este un site serios și că își respectă promisiunile față de utilizatori.

Dacă sunteți în căutarea unei platforme PTC de încredere pentru a câștiga bitcoin, CoinPayU ar putea fi o opțiune demnă de luat în considerare.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu