CoinPayU Tutorial | Reclame PTC, Puncte, Abonamente și Dovezi de Plată

Vizualizarea de reclame este una dintre cele mai simple modalități de a câștiga bani online. De aceea, în acest tutorial am să vă prezint un site unde poți câștiga bitcoin dar și alte criptomonede, folosind această metodă. Acest site se numește CoinPayU.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

CoinPayU este o platformă care a fost lansată în anul 2019 și care pune la dispoziția membrilor săi diferite mijloace prin care se poate obține bitcoin în mod gratuit.

Cum te înregistrezi cu CoinPayU?

Înregistrarea pe această platformă nu este cu nimic mai deosebită față de alte site-uri cu același profil. Deci, pentru a te înregistra cu CoinPayU, este nevoie de numele dvs, o adresă de email precum și de o parolă pentru securizarea contului dumneavoastră.

Notă: Este de la sine înțeles să nu folosiți aceeași parolă de pe alte site-uri. Parola trebuie să fie unică pentru a te proteja împotriva celor ce ar putea încerca să vă „spargă” contul.

Pentru finalizarea înregistrării, este nevoie să vă verificați contul de email pentru link-ul de confirmare. După ce v-ați confirmat contul prin acel link, sunteți gata să începeți să câștigați bitcoin.

Cum puteți obține bitcoin cu CoinPayU?

Cu CoinPayU se poate câștiga bitcoin folosind 4 metode, și anume:

 • vizualizare de reclame normale PTC;

Acest tip de reclame nu necesită ceva deosebit din partea dvs ca să obțineți bitcoin. Recompensele primite de pe urma acestor reclame pot ajunge până la 50 de satoshi, cu o durată de până la 60 de secunde. Totul depinde de cel ce promovează acel link și de bugetul de promovare.

CoinPayU Reclame PTC
 • reclame PTC focusate;

Reclamele PTC focusate sunt, în mare parte, asemănătoare cu cele normale. Dar este o mică diferență. Diferența constă în faptul că trebuie să rămâneți pe pagina reclamei respective. În caz contrar, nu veți putea finaliza vizionarea acelei reclame.

Recompensele sunt, în mare parte, asemănătoare cu cele obținute din reclamele normale. Singura diferență este din punctul de vedere al duratei de vizionare, care este mai mica, ajungându-se până la 45 de secunde.

 • reclame video;

Vizionarea acestor fișiere video vă poate aduce recompense de până 30 de satoshi (în cel mai bun caz) pentru o durată de până la 60 de secunde. Marea majoritate a acestor fișiere video au o durata de 30 de secunde cu recompense de circa 15 satoshi.

Opinia dvs este importantă

 • oferte și sondaje;

Sondajele și ofertele sunt cele care vă vor aduce cele mai mari beneficii de pe acest site. Într-adevăr, câștigurile sunt mult mai mari decât în cazul reclamelor, dar necesită mai mult timp și efort ca să finalizați cu succes aceste sondaje sau oferte. Aveți în jur de 18-20 de furnizori de sondaje sau oferte. Din păcate, nu toți acești furnizori vor avea oferte pentru România.

În imaginea de mai jos, se poate vedea lista de furnizori de sondaje care sunt acceptați pe CoinPayU.

CoinPayU oferte de completat

Cele mai recomandate companii de sondaje, unde puteți găsi cele mai bune sondaje de făcut bani online, sunt următoarele:

 • Yuno;
 • Wannads;
 • Pollfish;
 • Adgate Media;
 • MoreQuizTime;
 • Theoremreach.

Maximizarea câștigurilor cu abonamentele CoinPayU

Calitatea de membru precum și câștigurile obținute de pe urma acestora pot fi îmbunătățite cu cele 3 abonamente. În total, sunt 4 abonamente, și anume:

 • gratuit;

Acest tip de abonament este folosit de majoritatea dintre noi.

 • junior;

Acest abonament costă 35 000 satoshi pe lună. Diferența se face în privința câștigului obținut din reclamele PTC. Acest câștig se va dubla de la 100% la 200%. Și comisionul din reclamele completate de persoanele invitate va creste de 10% la 15%.

 • mediu;

Pentru acest abonament, este nevoie de 100 000 de satoshi pe lună. Câștigurile din reclame se vor tripla precum și comisionul de referință din vizionarea de reclame vă creste de la 10% la 20%.

 • senior.

Abonamentul „Senior” iți va aduce cele mai mari câștiguri dar valoarea de întreținere a acestuia este pe măsură. Acest abonament costă „doar” 300 000 de satoshi. Valoarea recompensei primite din reclamele PTC se va mări la 400%. Mai mult decât atât, comisionul de referință din reclamele PTC se va mări și el de la 10% la 50%.

Aceste abonamente sunt recomandate DOAR celor ce au posibiltatea de a-și îmbunătăți numărul persoanelor invitate. Dacă nu aveți „referali”, nici să nu vă gândiți să cumpărați aceste abonamente.

Punctele CoinPayU | O motivare reala de a fi activ

Aceste puncte vă oferă și mai multe beneficii care vă poate afecta în mod pozitiv câștigurile obținute cu CoinPayU. Sunt 2 criterii care contribuie la creșterea acestor puncte, și anume:

 • de fiecare dată când câștigați 10 000 de satoshi din reclame PTC, veți obține 1 punct;
 • promovarea programelor dvs pe CoinPayU vă poate aduce puncte.

Pentru fiecare 100 000 de satoshi cheltuiți în promovare, veți primi 1 punct.

Notă: Pentru inactivitate veți pierde puncte. Dacă veți fi inactiv mai mult de o săptămână, veți pierde 1 punct.

Aceste puncte vă poate aduce următoarele beneficii:

 • reducere pentru abonamente;
 • tarife reduse pentru promovare.

Reducerea poate ajunge chiar la 10% reducere în cazul în care aveți mai mult de 1 000 de puncte.

Cât se poate câștiga din programul de referință?

Câștigul obținut de pe urma persoanelor invitate poate ajunge până la 50% dar este nevoie să vă îmbunătățiți calitatea de membru (abonamente). În mod normal, se poate câștiga doar 10% comision de referință.

Dovada mea de Plată | FaucetPay 12 Noiembrie 2020

CoinPayU Dovadă de Plată

Cum se poate retrage bitcoin sau alte criptomonede cu CoinPayU?

Cu CoinPayU se poate folosi 6 metode de retragere, și anume:

 • Bitcoin;
 • FaucetPay;
 • Litecoin;
 • Dogecoin;
 • Ethereum;
 • Payeer.

Dacă doriți să folosiți FaucetPay, Payeer, Litecoin și Dogecoin, minimul de retragere este de doar 5 000 de satoshi. În cazul în care doriți să retrageți prin Bitcoin sau Ethereum, minimul de retragere se va schimba. Pentru bitcoin aveți nevoie de 10 000 de satoshi iar pentru moneda Ethereum suma de 50 000 de satoshi.

Notă: După ce v-ați înregistrat cu CoinPayU, este important să adaugați informațiile pentru metodele de plată.

Înregistrare CoinPayU

Pentru a vă crea un cont nou cu CoinPayU, vă rog să folosiți acest link de înregistrare.

Înregistrare CoinPayU

CoinPayU este una dintre cele mai serioase platforme PTC unde se poate câștiga bitcoin folosind numeroase metode reale de câștig. Până în momentul de față nu am avut nici o problemă cu privire la retragerea banilor, de altfel se poate vedea și ultima mea dovadă de plată primită.

Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *