Paidverts Tutorial | Câștigă bani online din clickuri pe reclame

0
(0)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

În acest tutorial, îmi face marea plăcere să vă prezint un site de tip PTC, care mi-a oferit cele mai mari satisfacții din punct de vedere financiar. Acest site se numește Paidverts. În mediul online sunt foarte multe analize, atât pozitive cât și negative, despre oportunitatea oferită de Paidverts.

Din punctul meu de vedere, Paidverts reprezintă o șansă unică de a face bani online din realizarea de clickuri pe diverse reclame PTC. Dar, pentru a realiza acest lucru, trebuie să înțelegeți cu adevărat cum funcționează. La acest capitol, multe persoane au dat greș. De aceea, o să încerc pe cât posibil să vă prezint modul prin care puteți obține venituri suplimentare, doar folosind această platformă de tip PTC.

Actualizare 14 ianuarie 2022: Sistemul de captcha Solvemedia a fost introdus.

Ce este Paidverts?

Paidverts este un site de tip PTC, care își recompensează membrii pentru realizarea unor activități simple precum realizarea de clickuri pe reclame zilnice, participarea la diverse sondaje de opinie sau chiar prin intermediul unor jocuri de inteligență sau noroc. Acesta a fost lansat în anul 2014 de către Richard O’Neill și Carlos Garcia, ajungându-se la o bază de membri de peste 3 milioane și cu plăți efectuate de peste 9 milioane de dolari.

Numărul de membri înscriși pe acest site ar trebui în mod normal să inspire încredere. Din păcate, Paidverts a trecut prin multe momente de dificultate, când a fost condusă de către Richard O’Neill. Din cauza neseriozității acestui individ, Paidverts și-a pierdut o mare parte din membrii săi.
Nu știu exact care este numărul real de membrii activi, dar ceea ce este sigur că multe persoane au renunțat. Din păcate…

Dar, din fericire, Richard O’Neill a fost înlocuit cu Marc de Koning. Nu există grad de comparație între cei doi. Acest olandez a reușit în câțiva ani să refacă într-o mare măsură reputația acestui mare site de tip PTC. De altfel, Marc de Koning a mai lansat în anul 2019 încă un site similar cu Paidverts. Acesta se numește PTCShare și va recomand sa încercați și acest site pentru a face bani în mediul online.

Eu activez pe acest site din anul 2015. În toți acești ani, nu am avut nici o problemă cu privire la retragerea de bani. Toate plățile mele au fost onorate fără nici o emoție. De aceea, sunt foarte entuziasmat, atunci când vorbesc despre Paidverts. Mulți au încercat să copieze acest model de câștig, dar marea majoritate al acestora au eșuat lamentabil.

Cum se face înscrierea pe Paidverts?

Procesul este destul de simplu dar cu o mică precizare. Formularul de înscriere conține următoarele informații care trebuiesc completate, și anume:

 • numele de utilizator;
 • o parolă de securitate sigură;
 • o adresă de email;
 • data nașterii.

Aici trebuie să acordați o mai mare importanță, atunci când veți adăuga data nașterii. Este foarte important să precizați data REALĂ de naștere. Cu acest „mic” detaliu veți putea retrage banii câștigați cu Paidverts. Fără această informație, nu veți putea retrage nici un ban.

formularul de înscrierePin

Și, pentru a vă întări mai mult încrederea în această platformă, eu chiar mi-am verificat identitatea prin oferirea unor documente, care să ateste veridicitatea informațiilor din profilul meu.

Haideți să discutăm despre cum se poate face bani online cu Paidverts.

Cum se poate face bani online cu Paidverts?

Modalitatea de a face bani este foarte diferită față de alte site-uri de tip PTC. Aici nu este suficient doar să dați niște clickuri pe anumite reclame. Este necesar să vă construiți contul pentru a realiza ceva notabil pe acest site. Din acest motiv, mulți au renunțat destul de repede. Eu, unul, nu consider că este complicat să faceți bani cu Paidverts.

Totul se învârte în jurul punctelor de loialitate. Aceste puncte se numesc Bap-uri. În funcție de numărul acestor Bap-uri (puncte bonus), dumneavoastră veți primi reclame pentru a da click pe ele.

Metodele prin care se pot obține aceste punte bonus sunt următoarele:

 • reclame zilnice;

În fiecare zi, veți primi 8 reclame, care vă vor aduce un câștig de 64 de bap-uri. Valoarea acestor reclame poate suferi mici modificări.

 • sondaje sau alte sarcini de lucru;
 • cumpărarea de reclame (Bulk Ads).

Cu aceste puncte bonus, veți putea ajunge în așa zisele grupuri de loialitate. Fiecare grup de loialitate prevede un anumit număr de puncte bonus, dar și câștiguri diferite. Cu cât grupul de loialitate este mai mare, cu atât câștigul va fi și pe măsură.

În imaginea de mai jos, puteți vedea cele 15 grupuri (nivele) de loialitate și numărul de bap-uri necesare pentru fiecare dintre ele.

grupuri de câștigPin

Câștigă bani din clickuri pe reclame

Vizualizarea de reclame reprezintă principala metodă de a face bani online cu Paidverts. Pentru început, veți primi reclame care vă vor oferi doar puncte Bonus. În momentul în care ați strâns suficiente puncte bonus, veți putea primi și reclame pe bani. Ca să primiți reclame pe bani, trebuie să aveți între 100 și 1599 de puncte bonus în contul dumneavoastră.

Acest grup 0 a fost introdus recent pentru a-i motiva pe membrii care nu au folosit site-uri asemănătoare cu acesta. Mulți erau confuzi când vedeau acele reclame care ofereau doar puncte bonus. Să nu mai zic de faptul că aveau nevoie de 1600 de puncte bonus pentru a primi alte tipuri de reclame.

Din păcate, ei erau învățați dar să apese pe un buton din meniul principal, care deschidea pagina unde erau acele reclame, care plăteau în bani.
Totul depinde de dumneavoastră, dacă aveți răbdarea necesară pentru a profita de potențialul uriaș oferit de Paidverts.

Completează sondaje de opinie online în română

Sondajele de opinie pot fi accesate prin intermediul secțiunii „Cash Offers” din meniul principal. În cadrul secțiunii „Cash Offers„, veți putea folosi anumiți furnizori de sondaje de opinie, cum ar fi:

 • Wannads;
 • Theorem Reach;
 • AdscendMedia;
 • Offerotoro;
 • Adgem.
sondaje online pe baniPin

Din toate aceste platforme de sondaje, eu folosesc cel mai des Wannads, TheroemReach și Adgem. Sondajele de opinie nu sunt singurele opțiuni disponibile în această secțiune. Puteți descărca aplicații pe telefonul mobil, puteți juca jocuri sau puteți realiza și alte sarcini de lucru, precum și multe alte metode care să vă aducă câștiguri în bani.

Cumpărați pachete de reclame pentru a obține bap-uri

Aceasta este metoda recomandată pentru a obține, într-un timp cât mai scurt, un număr de puncte bonus în funcție de suma investită. Fiecare pachet de reclama (Bulk Ads) costă 1$ și va aduce următoarele beneficii:

 • impresii pentru banere (728×90 și 125×125);
 • 100 de vizualizări pentru site-ul dvs;
 • 2 400 de puncte bonus.

Durata fiecărei reclame poate fi setată între 5 secunde și 30 de secunde. Pentru o durată de vizualizare de 30 de secunde, veți plăti un cost suplimentar de 0.05$. Drept urmare, pentru un pachet de reclamă, cu o durată de timp de 30 de secunde, veți plăti 1.05$.

Încă un lucru foarte important de menționat. Aceste pachete de reclamă vă protejează contul de taxa zilnică pentru fiecare balanța de plată pe care o folosiți. Timp de 14 zile din momentul în care veți cumpăra acest pachet de reclamă, nu veți fi taxat.

După ce s-au epuizat cele 2 săptămâni și nu ați cumpărat alt pachet de reclamă, veți fi taxat cu 100 de puncte bonus și suma de 0.001$ pentru fiecare balanță în parte.

Câți bani puteți obține cu Paidverts?

Valoarea reclamelor depinde foarte mult de grupul sau nivelul la care sunteți. În mod normal, veți primi 20 de reclame, de obicei între orele 17:00 și 20:00. Aceste reclame sunt trimise DOAR în cursul săptămânii (Luni-Vineri). Pe weekend, veți avea doar cele 8 reclame de tip BAP. Dar, există posibilitatea să mai primiți și alte reclame în cursul zilei. De aceea, este recomandat să verificați cel puțin o dată pe zi situația contului dvs.

Ce sunt punctele de tip „Achievements”?

Sunt asemănătoare cu punctele bonus de tip BAP. Cu cât aveți mai multe din astfel de puncte, cu atât veți câștiga mai mult. În momentul realizării acestui articol, maximul pe care îl puteți obține este 0.19$. Această sumă de bani revine celor care sunt în prima categorie de câștig (cei cu 1%).

exemple de realizăriPin

Joacă online și câștigă bani reali

De asemenea, cu Paidverts puteți juca diverse jocuri, prin intermediul cărora puteți câștiga bani reali. Marea majoritate dintre aceste jocuri sunt de tip cazinou. Dar, mai sunt și alte tipuri de jocuri, care vă vor oferi o altă experiență de gaming. Aici putem enumera câteva jocuri precum:

 • Majong;
 • Shootout Champs (joc de fotbal);
 • Minesweeper;
 • X și Zero (tic tac toe).

Notă: Cele 4 jocuri sunt destul de interesante, și merită să le încercați, dar cu măsură.

joaca jocuri pe baniPin

Eu nu vă recomand să folosiți jocurile de tip cazinou, deoarece există o mare probabilitate de a pierde tot ce ați obținut într-un timp foarte scurt. Dar, dacă doriți să încercați aceste jocuri, nu vă lăcomiți. Jucați cu măsură pentru a evita pierderi care nu mai pot fi recuperate.

În ce constă programul de referință?

Programul de referință este foarte simplu. Pentru aducerea de noi membrii, veți primi un comision de 10% din tot ceea ce realizează aceștia cu Paidverts. În funcție de activitatea fiecăruia, comisioanele primite vă pot asigura un venit pasiv destul de decent.

Drept urmare, anumite rețele de socializare (Facebook, Twitter sau Youtube) sau chiar și diverse forumuri vă pot ajuta în aducerea de noi persoane fără prea mult efort sau investiție.

Investiți 0.05$ și câștigați 1$

Da, ați citit bine. Pentru o sumă modică de 0.05$, puteți cumpără un pachet de reclame în valoare de 1$. Este vorba de reclamele reciclate. Toate reclamele care nu sunt vizualizate de alți membrii sau din diverse motive au fost reciclate, acestea se întorc în sistem la persoanele care au cumpărat acest pachet special. Aceste reclame vor fi trimise în funcție de activitatea celorlalți și sunt garantate.

Abonamentele și calitatea de membru

Într-adevăr, vă puteți îmbunătăți calitatea de membru prin achiziționarea a 2 abonamente, și anume:

 • abonamentul minim care costă 2.99$. Acest abonament este valabil pe o durată de 7 zile.
 • abonamentul mega, care costă 19.99$. Și acest abonament are o valabilitate de o săptămână.

Notă: Eu nu vă recomand cumpărarea acestor pachete. Deși, se precizează că nu veți ieși pe pierdere, au fost cazuri de membri care nu și-au recuperat investiția. Teoretic, ar trebui să obțineți mult mai mult decât suma investită pentru fiecare abonament.

Cum vă puteți retrage banii cu Paidverts?

Pentru a accesa secțiunea de plată, trebuie să dați click pe balanța contului dumneavoastră, situat în colțul din stânga sus. Aici veți observa toate metodele disponibile atât pentru a depune bani cât și pentru a retrage.

Notă: Opțiunea „Payza” nu poate fi folosită. Cei din conducerea site-ului au încercat să scoată din interfața site-ului această opțiune de plată. Dar, din păcate, nu se poate elimina așa de simplu.

Este un procedeu destul de complex, care necesită mult efort. De aceea s-a hotărât să se amâne aceasta intervenție.

Ca metode de plată, puteți folosi următoarele opțiuni, și anume:

 • Bitcoin;
 • Litecoin;
 • Payeer;
 • Perfect Money.

Minimul de retragere este de un dolar (1$).

Dovada mea de plată | 25 Septembrie 2022

paidverts dovada de plata 2022Pin
Plata Portofel Litecoin

Folosiți aplicația Paidverts pentru un acces mult mai rapid la ofertele de muncă

Aplicația Paidverts poate fi descărcată atât din magazinul Google Play cât și din magazinul AppStore, în funcție de tipul de sistem de operare pe care îl utilizați. Utilizarea acestei aplicații este recomandată doar dacă faceți alte activități în afară de a da click pe reclame.

aplicația PaidvertsPin

Participarea la diverse sondaje de opinie sau descărcarea de jocuri sau alte aplicații mobile sau vizualizarea de videoclipuri poate fi realizată prin intermediul aplicației Paidverts.

Merită să munciți pe această platformă online?

Din punctul meu de vedere, merită să folosiți Paidverts pentru a câștiga bani online. Dacă aveți și alte site-uri sau programe, puteți folosi metodele de promovare disponibile pe acest site. Periodic veți primi oferte promoționale pentru a vă ajuta să vă promovați celelalte site-uri pe care le folosiți cu un buget minim.

Aceasta este situația contului meu:

contul meu de Paidverts

Prin această imagine, vreau să vă arat câtă încredere am în acest site. Investiția am să o recuperez fără nici o problemă. Diferența mare dintre investiție și retragere poate fi explicată prin faptul că am folosit foarte des opțiunile lor de promovare pentru alte site-uri folosite de către mine.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania