Paidverts Tutorial | Câștigă bani online din clickuri pe reclame

0
(0)

În tutorialul de astăzi, vreau să vă vorbesc despre oportunitatea de a face bani online prin intermediul unui site PTC numit Paidverts. Am testat personal acest site și pot spune că mi-a oferit cele mai mari satisfacții financiare.

Desigur, în mediul online există o mulțime de păreri, atât pozitive, cât și negative, despre Paidverts, dar din punctul meu de vedere, aceasta este o modalitate reală de a câștiga venituri suplimentare făcând click pe diverse reclame PTC.

Cred că unul dintre cele mai mari obstacole în utilizarea acestui site este înțelegerea modului în care funcționează. Mulți oameni au încercat să îl folosească fără să înțeleagă conceptele de bază și au eșuat.

Așadar, în acest tutorial, vreau să vă explic cu ușurință cum puteți începe să câștigați bani online din click-uri prin Paidverts.

Actualizare 14 ianuarie 2022: Sistemul de captcha Solvemedia a fost introdus.

Ce este Paidverts?

Paidverts este un site care oferă recompense pentru membrii care îndeplinesc activități simple, cum ar fi să dea click pe reclame zilnice, să participe la sondaje sau chiar să joace jocuri de inteligență sau de noroc.

Lansat în anul 2014 de către Richard O’Neill și Carlos Garcia, site-ul a ajuns la o bază de membri de peste 3 milioane și plăți efectuate de peste 9 milioane de dolari.

Este adevărat că un număr mare de membri înregistrați ar trebui să inspire încredere, dar, din păcate, Paidverts a trecut prin vremuri dificile atunci când a fost condus de Richard O’Neill.

Din cauza comportamentului nesigur al acestui individ, mulți membri au decis să părăsească site-ul. Nu se cunoaște cu exactitate câți membri activi sunt acum, dar este clar că mulți au renunțat.

Nu am fost niciodată un mare fan al lui Richard O’Neill, dar când a fost înlocuit cu Marc de Koning, lucrurile au început să se schimbe. Acest olandez a reușit să restabilească în mare măsură reputația acestui site PTC. Nu numai atât, în 2019, el a lansat și un alt site numit PTCShare, care este la fel de bun.

Eu personal am fost activ pe Paidverts din 2015 și nu am avut probleme cu retragerile. Toate plățile mele au fost onorate fără nicio emoție.

Sunt foarte încântat când vorbesc despre acest site și încurajez pe oricine să încerce să facă bani online prin intermediul acestuia. Multe site-uri au încercat să copieze acest model, dar majoritatea au eșuat.

Cum se face înscrierea pe Paidverts?

Înscrierea pe Paidverts este un proces foarte ușor, dar există câteva detalii importante de care trebuie să țineți cont. Atunci când accesați site-ul, veți vedea un formular de înregistrare care vă va cere să completați câteva informații esențiale despre dvs:

 • numele de utilizator;
 • o parolă de securitate sigură;
 • o adresă de email;
 • data nașterii.

Este esențial să acordați atenție detaliilor atunci când completați informațiile personale. Data nașterii este un astfel de detaliu.

Este foarte important să furnizați o dată REALĂ a nașterii, deoarece aceasta va fi necesară pentru a vă retrage banii câștigați prin intermediul Paidverts. Fără această informație, nu veți putea retrage niciun ban din contul dumneavoastră.

Nu lăsați ca acest lucru să vă oprească să câștigați bani online, asigurați-vă că furnizați informațiile corecte și veți putea să vă retrageți banii cu ușurință.

formularul de înscrierePin

Și, pentru a vă întări mai mult încrederea în această platformă, eu chiar mi-am verificat identitatea prin oferirea unor documente, care să ateste veridicitatea informațiilor din profilul meu.

Haideți să discutăm despre cum se poate face bani online cu Paidverts.

Cum se poate face bani online cu Paidverts?

Modul de a face bani online prin clickuri este un pic diferit de alte site-uri PTC. Nu este vorba doar de a da un simplu click pe reclame. Este vorba despre construirea contului dvs. și despre a face ceva notabil pe site. Din acest motiv, mulți oameni renunță destul de repede. Personal, nu mi se pare atât de complicat să faci bani cu Paidverts.

Totul se învârte în jurul punctelor de loialitate, numite BAP-uri. În funcție de numărul acestor puncte bonus, veți primi reclame pentru a da click pe ele. Este important să înțelegeți acest sistem pentru a vă maximiza câștigurile.

Metodele prin care se pot obține aceste punte bonus sunt următoarele:

 • reclame zilnice;

În fiecare zi, veți primi 8 reclame, care vă vor aduce un câștig de 64 de bap-uri. Valoarea acestor reclame poate suferi mici modificări.

 • sondaje sau alte sarcini de lucru;
 • cumpărarea de reclame (Bulk Ads).

Cu aceste puncte bonus, veți putea face pași importanți pentru a deveni parte dintr-un grup select de membri loiali. Fiecare grup de fidelitate vine cu propriile avantaje, cum ar fi numărul de puncte bonus necesare și recompensele speciale.

Cu cât progresați mai mult în cadrul grupurilor de loialitate, cu atât mai mari vor fi beneficiile pe care le veți primi.

Să luăm, de exemplu, cele 15 grupuri de loialitate (niveluri) prezentate în imaginea de mai jos. Se poate observa că numărul de puncte bonus necesare pentru a avansa de la o grupă la alta crește.

Înțelegerea modului în care funcționează acest sistem și a modului în care puteți profita la maximum de el vă va ajuta să vă atingeți obiectivele financiare în cadrul Paidverts.

grupuri de câștigPin

Câștigă bani din clickuri pe reclame

Vizualizarea reclamelor poate fi o modalitate eficientă de a face bani online din clickuri prin intermediul platformei Paidverts. În primul rând, veți începe prin a primi reclame care vă vor oferi doar puncte bonus.

Acestea sunt un fel de monedă virtuală care vă permite să acumulați bani în contul dumneavoastră. Odată ce ați adunat suficiente puncte bonus, veți putea începe să primiți reclame care plătesc direct în bani.

Pentru a avea acces la aceste reclame plătite, trebuie să aveți între 100 și 1599 de puncte bonus în cont. Acest grup de puncte bonus „0” a fost introdus recent ca o modalitate de a motiva membrii care sunt la început în acest domeniu de a face bani online.

Mulți oameni se simt confuzi atunci când văd reclame care oferă doar puncte bonus, fără a le oferi șansa de a câștiga bani în mod direct. Acest grup „0” puncte bonus este o modalitate de a-i ajuta pe acești membri să înțeleagă mai bine cum funcționează platforma Paidverts.

Rețineți că totul depinde de răbdarea și perseverența dumneavoastră. Dacă sunteți dispus să investiți timp și efort, veți putea profita de potențialul uriaș oferit de Paidverts pentru a face bani online din clickuri.

Completează sondaje de opinie online în română

Ei bine, una dintre modalitățile rapide și ușoare de a câștiga bani online este completarea de sondaje. Este foarte simplu de făcut și vă poate aduce cu siguranță un venit suplimentar.

Sondajele pot fi accesate prin intermediul secțiunii „Cash Offers” din meniul principal. Acolo, veți găsi o mulțime de oferte de sondaje și veți putea alege furnizorii care par a fi cei mai potriviți pentru dumneavoastră.

Este important de știut că nu toate sondajele sunt disponibile pentru toată lumea, dar dacă nu sunteți eligibil pentru unul dintre acestea, nu vă faceți griji, sunt atât de multe altele disponibile încât cu siguranță veți găsi câteva care vi se potrivesc.

În cadrul secțiunii „Cash Offers„, veți putea folosi anumiți furnizori de sondaje de opinie, cum ar fi:

 • Wannads;
 • Theorem Reach;
 • AdscendMedia;
 • Offerotoro;
 • Adgem.
sondaje online pe baniPin

Iată câțiva furnizori de sondaje pe care eu personal îi folosesc pentru a câștiga bani prin completarea sondajelor: Wannads, TheoremReach și Adgem. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile, dar există și altele.

De exemplu, puteți descărca aplicații pe telefon și puteți câștiga bani folosindu-le, jucând jocuri sau îndeplinind alte sarcini. Există multe modalități diferite de a câștiga bani online, așa că nu vă limitați la sondaje.

Cumpărați pachete de reclame pentru a obține bap-uri

Una dintre cele mai rapide modalități de a obține puncte bonus pentru a face bani online din clickuri este prin achiziționarea unor pachete de reclame. Aceste pachete, cunoscute și sub numele de „Bulk Ads„, costă doar 1 dolar și oferă o serie de beneficii pentru site-ul dvs.

Veți obține impresii pentru bannerele dvs. (atât 728×90, cât și 125×125), 50 de vizualizări ale site-ului dvs. și 2.400 de puncte bonus. Durata fiecărei reclame poate fi configurată între 5 și 30 de secunde, cu un cost suplimentar de 0,05 dolari pentru 30 de secunde.

Un avantaj major al acestor pachete de anunțuri este că vă protejează de taxa zilnică pentru fiecare balanță pe care o utilizați. Timp de 14 zile de la cumpărarea pachetului, nu veți fi taxat. După această perioadă, dacă nu cumpărați un alt pachet de reclame, veți fi taxat cu 100 de puncte bonus și 0,001 dolari pentru fiecare balanță.

Câți bani puteți obține cu Paidverts?

În ceea ce privește reclamele online, valoarea acestora poate varia în funcție de grupul sau nivelul în care vă aflați.

În general, vă puteți aștepta să primiți în jur de 20 sau chiar 23 de reclame pe săptămână, cele mai multe dintre acestea fiind trimise între orele 17:00 și 22:00.

Aceste reclame sunt trimise de obicei în timpul săptămânii, adică între luni și vineri. În weekend, veți primi doar 8 reclame care oferă puncte bonus de tip BAP. Dar, din când în când, este posibil să primiți și alte reclame în timpul zilei, așa că este recomandat să verificați starea contului dvs. cel puțin o dată pe zi.

Ce sunt punctele de tip „Achievements”?

Punctele „Achievements” sunt o modalitate excelentă de a câștiga bani online folosind Paidverts. Este ca și cum ați primi un bonus pentru activitatea dvs. pe site. Cu cât acumulați mai multe puncte, cu atât câștigați mai mulți bani.

La momentul redactării acestui articol, suma maximă pe care o puteți câștiga din aceste puncte este de 0,19 dolari. Acest câștig este destinat celor care se află în top 1% din cei care câștigă cel mai mult.

exemple de realizăriPin

Joacă online și câștigă bani reali

Paidverts este un site unde puteți juca diverse jocuri și câștiga bani reali. Unele dintre aceste jocuri sunt jocuri de tip cazinou, cum ar fi Blackjack, Ruleta, Casino War, Coin Flip, dar există și alte opțiuni, cum ar fi Majong, Minesweeper, Shootout Champs (un joculeț de fotbal) sau X și Zero (tic tac toe). Aceste jocuri pot fi distractive și interesante, dar este important să le jucați cu moderație.

joaca jocuri pe baniPin

Personal, nu sunt un mare fan al jocurilor de cazinou, deoarece există o probabilitate mare de a pierde banii câștigați într-un timp foarte scurt. Dar dacă totuși doriți să încercați aceste jocuri, aveți grijă să nu deveniți lacomi și jucați cu moderație pentru a evita pierderile care nu pot fi recuperate niciodată.

În ce constă programul de referință?

Programul de referință al celor de la Paidverts este ușor de înțeles și de utilizat. Dacă aduceți noi membri în comunitate, veți primi un comision de 10% din tot ceea ce aceștia câștigă prin intermediul platformei. Acest comision poate fi destul de generos, în funcție de activitatea noilor membri pe care îi aduceți.

Este o modalitate excelentă de a obține un venit pasiv fără prea mult efort sau investiții. Puteți folosi rețele sociale precum Facebook, Twitter sau YouTube, sau chiar forumuri online pentru a atrage noi membri în comunitatea dumneavoastră. Este un proces simplu care poate aduce beneficii financiare substanțiale.

Investiți 0.05$ și câștigați 1$

Vreți să știți cum puteți câștiga bani online cu o investiție minimă? Am găsit o metodă care poate fi la îndemâna oricui. Cum ar fi să investiți doar 0,05 dolari și să primiți 1 dolar înapoi? Sună bine, nu-i așa?

Este vorba despre reclame reciclate. Există anumite reclame care nu sunt văzute de ceilalți utilizatori sau care, din diverse motive, au fost reciclate. Aceste reclame sunt puse înapoi în sistem și oferite celor care au cumpărat acest pachet special.

Acest pachet special vă permite să primiți reclame care sunt garantate a fi vizualizate și care sunt trimise pe baza activității altor utilizatori.

Abonamentele și calitatea de membru

Ei bine, există două opțiuni de abonamente care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența de membru. Prima opțiune este abonamentul minim, care costă 2,99 dolari și este valabil pentru o săptămână. A doua opțiune este abonamentul mega, care costă 19,99 dolari și este, de asemenea, valabil pentru o săptămână.

Acum, este important de reținut că, deși aceste abonamente promit că nu veți ieși în pierdere, există unii membri care nu au reușit să își recupereze investiția.

Teoretic, ar trebui să obțineți mult mai mult decât suma investită pentru fiecare abonament, dar este important să țineți cont de faptul că fiecare situație este diferită și nu există nicio garanție că veți obține un profit.

Așadar, înainte de a lua o decizie, este important să vă asigurați că înțelegeți beneficiile și riscurile fiecărui abonament și să vă gândiți cu atenție dacă acestea se potrivesc nevoilor și obiectivelor dumneavoastră.

Cum vă puteți retrage banii cu Paidverts?

Atunci când doriți să accesați secțiunea de plată, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe balanța contului dumneavoastră, care se află în colțul din stânga sus al ecranului. Acolo veți putea vedea toate metodele disponibile pentru a depune sau retrage bani.

Trebuie să știți că opțiunea „Payza” nu mai poate fi folosită din cauza unor probleme cu această metodă de plată. Echipa de asistență tehnică a încercat să o elimine din interfața site-ului, dar, din păcate, acest lucru nu a fost posibil din cauza unor proceduri complexe.

Dar nu vă faceți griji, mai sunt și alte opțiuni disponibile pentru dumneavoastră:

 • Bitcoin;
 • Litecoin;
 • Payeer;
 • Perfect Money.

Și nu uitați, suma minimă pentru a retrage bani este de un dolar ($1).

Dovada mea de plată | 12 februarie 2024

paidverts dovadă de plată primită în februarie 2024Pin
Plata Portofel Litecoin

Folosiți aplicația Paidverts pentru un acces mult mai rapid la ofertele de muncă

Aș dori să vă prezint o opțiune excelentă pentru a găsi joburi pe internet, și anume aplicația Paidverts. Aceasta poate fi descărcată atât din magazinul Google Play, cât și din AppStore, în funcție de sistemul de operare pe care îl folosiți.

folosește aplicația Paidverts pentru a face bani online din clickuri pe reclamePin

Această aplicație vă va oferi acces rapid la o varietate de joburi online. Este foarte folositoare dacă sunteți în căutarea unor modalități suplimentare de a face bani online, în afară de a da click pe reclame.

Participarea la diverse sondaje de opinie sau descărcarea de jocuri sau alte aplicații mobile sau vizualizarea de videoclipuri poate fi realizată prin intermediul aplicației Paidverts.

Merită să munciți pe această platformă online?

Așa cum am menționat, consider că Paidverts este un site potrivit pentru a câștiga bani pe internet din clickuri pe reclame. Am arătat chiar și o imagine a contului meu care demonstrează că am avut succes cu această metodă.

Aceasta este situația contului meu:

contul meu de PaidvertsPin

În plus, acest site oferă opțiuni de promovare pentru alte site-uri sau programe pe care le folosiți, astfel încât puteți obține rezultate bune cu un buget minim. Așadar, în concluzie, vă recomand să încercați Paidverts dacă vreți să câștigați bani online din clickuri pe publicitate.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu