Aplicație de navigație și mașini NFT cu Atlas Navi | Merită sau nu?

4.2
(14)

Ultima actualizare pe 4 decembrie 2022 de Jonas

Călătoriți frecvent cu mașina personală și folosiți anumite programe de navigație pentru a găsi locuri de parcare, blocaje în trafic, detectarea accidentelor, închiderea drumurilor sau evitarea organelor de poliție. Bineînțeles că există mult mai multe beneficii decât cele enumerate mai sus și care sunt oferite de un program de navigație bine gândit. Pe internet a apărut o aplicație numită Atlas Navi care combină aceste beneficii cu posibilitatea de a face bani.

Aplicația Atlas Navi face parte din categoria softurilor de navigație din care fac parte și binecunoscutele Google Maps (creat în 2005) și Waze (lansat în 2008), fiind compatibilă atât cu Android, cât și cu iPhone.

Interesant este faptul că programul Waze a fost achiziționat de Google Maps în 2013 pentru o sumă destul de mare de bani care a depășit pragul de 1 miliard de dolari.

Dar, cu toate acestea, aceste 2 programe de navigație au continuat pe ”drumuri diferite”.

Citește și Primește banii înapoi din cumpărăturile online la cele mai populare magazine de pe internet

Atlas Navi aduce unele îmbunătățiri în ceea ce privește modul de implementare a noilor tehnologii, ceea ce reprezintă, de asemenea, un dezavantaj al actualelor programe de navigație.

Chiar aveam nevoie de o alternativă la Google Maps sau Waze, care să ofere un mod diferit de a privi mecanismele de bază ale acestor programe specializate.

Ce este Atlas Navi?

Atlas Navi este un software de navigație care își propune să fie o soluție pe termen lung la actualele aplicații Google Maps sau Waze în ceea ce privește implementarea noilor tehnologii și combinarea unor funcții sau oportunități precum drive to earn, NFT sau blockchain cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Cu alte cuvinte, cu ajutorul camerei de pe telefonul mobil se vor analiza toate informațiile din trafic în TIMP REAL și, astfel, se vor oferi șoferilor soluții la probleme precum acumularea de trafic, evitarea gropilor, construcțiile rutiere, accidentele, găsirea de locuri de parcare libere sau vehiculele de poliție.

Toate acestea sunt analizate de o inteligență artificială.

Spre deosebire de aplicația Waze, Atlas Navi vede traficul, analizând informațiile (care sunt de 100 de ori mai multe per kilometru decât Waze) aduse de camera telefonului mobil sau chiar de o cameră de bord, și poate astfel să interpreteze automat și CORECT traficul.

Cum ne putem înregistra pe Atlas Navi?

Trebuie știut că, la momentul redactării acestui articol, Atlas Navi este încă în curs de dezvoltare, mai precis este încă în BETA.

Cu alte cuvinte, procesul de îmbunătățire a acestei aplicații nu este încă finalizat.

Pentru a instala Atlas Navi, veți selecta pagina oficială a acestui program sau o puteți face direct din Google Play sau App Store.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Atlas Navi pe telefonul mobil este de 105 MB pentru Android sau 268,7 MB pentru iPhone.

După instalarea aplicației Atlas Navi, veți viziona un videoclip care vă prezintă principalele avantaje ale utilizării acesteia în timp ce conduceți mașina pe drumurile publice.

Desigur, așa cum probabil vă așteptați, sunt necesare unele setări privind accesarea locației dispozitivelor mobile pentru o funcționare mai apropiată de realitate și pentru a vă oferi cele mai exacte informații despre trafic.

câștiguri în bani cu Atlas NaviPin
Un câștig TEORETIC cu Atlas Navi

De asemenea, vi se pune la dispoziție un calculator pentru a vedea la ce fel de câștiguri vă puteți aștepta, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

La un mic calcul, la o distanță parcursă de 1 000 de kilometri și având 10 persoane invitate ACTIVE, ne putem aștepta să câștigăm 1379,74$ pe an, precum și 5 600 de token-uri NAVI.

Pentru a crea un cont nou pe Atlas Navi, trebuie să adăugați un număr de telefon, o adresă de e-mail și o parolă.

Citește și Socializare prin jocuri amuzante prin intermediul aplicației WAM

De asemenea, vi se vor cere câteva detalii despre dvs., cum ar fi numele și prenumele dvs. sau acordul dvs. cu privire la anumite reguli de funcționare.

La final, veți primi un cod de validare care va fi activ doar 10 minute (teoretic).

S-ar putea să întâmpinați unele probleme cu acest cod. În acest caz, vă recomand să închideți aplicația și să încercați din nou pentru a obține respectivul cod de validare. După care vă puteți autentifica în contul nou creat cu datele de conectare pe care le-ați configurat.

Dacă doriți să vă alăturați acestei aplicații, vă rog să folosiți codul meu de promovareuodigz.

validare cont Atlas NaviPin
Cod de validare

Acest cod de promovare este folositor pentru a vă valida contul nou creat și pentru a vă oferi mult mai mult acces în cadrul acestei aplicații.

Locația exactă sau Locația aproximativă în Atlas Navi

Aș dori să mai fac o precizare cu privire la instalarea aplicației Atlas Navi.

După ce deschideți aplicația, vi se va cere să permiteți accesul la locația dumneavoastră.

selectarea locației în Atlas NaviPin
Acces utilizare aplicație

În imaginea de mai sus, puteți vedea cele 2 variante:

  • locația exactă;
  • locație aproximativă.

În mod normal, veți alege prima opțiune, respectiv locația exactă.

Dacă selectați cea de-a doua opțiune, aplicația Atlas Navi se va bloca.

Întrucât vreau să vă ofer informații cât mai apropiate de adevăr, am vrut să testez ambele situații. Prin urmare, nu selectați opțiunea de locație aproximativă.

Câștigă token-uri NAVI și bani cu aplicația Atlas Navi

Teoretic, cu aplicația Atlas Navi se pot face bani în timp ce se conduce prin intermediul viziunii computerizate și al algoritmilor de inteligență artificială.

Notă: Pentru o utilizare cât mai eficientă și recomandată pentru un telefon mobil, nu este necesar să țineți camera deschisă. Este suficient ca aplicația să fie deschisă, nu și camera.

Datele, cum ar fi tipul de detecție, direcția de deplasare și așa mai departe, sunt trimise la server pentru interpretarea în timp REAL a informațiilor despre trafic și pentru găsirea celor mai eficiente soluții pentru șoferi.

pagina principală a aplicațieiPin
Pagina de START

În imaginea de mai sus, puteți vedea pagina de informații oferită de această aplicație.

Aveți o secțiune VIDEOS (materiale video) unde sunt stocate videoclipurile pe care le-ați realizat în timp ce conduceți mașina. Le puteți trimite prietenilor dumneavoastră pentru a le oferi detalii utile despre anumite trasee turistice sau poate, în caz de accidente, le puteți oferi asiguratorilor și așa mai departe.

Citește și Faceți mai ușor bani de la domiciliu folosind LootGain

În viitor, se dorește îmbunătățirea funcției LIVE STREAMING, așadar potențialul acestei aplicații de navigație este imens. Vom vedea cât de mult din toate promisiunile făcute de creatorii Atlas Navi vor fi îndeplinite.

Ce sunt excursiile de grup sau Group Trips?

Ei bine, am stabilit că aplicația Atlas Navi va interpreta informațiile furnizate de camera foto a telefonului dumneavoastră sau de camera de bord pentru a vă oferi cele mai bune rute de trafic.

Dar ce sunt aceste Group Trips?

Permiteți-mi să vă dau un exemplu. Dumneavoastră și alți 4 prieteni mergeți într-o excursie la mare în Grecia. Pentru a nu vă pierdeți unul pe celălalt, aplicația Atlas Navi vă pune la dispoziție un instrument de comunicare asemănător unui Walkie Talkie. De asemenea, vă puteți vedea unii pe alții pe hartă și, cu un simplu FOLLOW, veți fi direcționat către persoana la care doriți să ajungeți.

Să ne întoarcem la modul în care sunt recompensați șoferii.

Această aplicație dorește să recompenseze șoferii pentru datele de trafic obținute, prin recompense care îmbracă forma unor puncte.

Aceste puncte, la un moment dat, pot fi folosite pentru activități precum achiziționarea unei alte mașini, implementarea unei funcții precum Group TRIPS, LIVE STREAMING, adică accesarea unor funcții PREMIUM.

Punctele respective se numesc MILE-uri, care la rândul lor pot fi transformate în token-uri NAVI.

Conduceți pentru a câștiga sau Jucați pentru a câștiga?

Aceste 2 oportunități sunt concepute pentru a fi principalele modalități de a face bani.

Astfel, puteți utiliza aplicația în timp ce conduceți pentru a câștiga puncte. Aceste puncte pot fi folosite pentru a obține token-uri NAVI, pentru upgrade sau pentru a cumpăra noi mașini NFT, toate acestea încadrându-se în oportunitatea de a face bani în timp ce conduceți o mașină.

Mașina STANDARD în Atlas NaviPin
Mașina STANDARD

Notă: Milele sunt puncte care se acordă șoferilor pentru kilometrii parcurși pe drumurile publice.

Pentru utilizatorii WAZE, sunteți cu siguranță obișnuiți să primiți diverse recompense în puncte, oarecum asemănătoare cu Atlas Navi, cu excepția faptului că puteți face mult mai multe cu acest tip de puncte în comparație cu Waze.

Opțiunea „Jucați și câștigați” nu este încă implementată 100%, dar se intenționează adăugarea unui JOC DE RACING în care să puteți participa la curse interesante împotriva altor jucători și astfel să obțineți diverse recompense.

Când va fi lansat oficial $NAVI?

La 10 septembrie 2022, 1 $MILE avea o valoare de 0,1 $NAVI.

Data lansării token-ului $NAVIPin
Data lansării token-ului $NAVI

Conform informațiilor afișate în imaginea de mai sus, $NAVI va fi listat pe o platformă de schimb online pe 22 septembrie 2022.

În mod normal, 1 $NAVI ar trebui să valoreze 0,10 $ la acel moment.

Dar, toate aceste detalii referitoare la valoarea unui $NAVI în momentul în care va fi lansat oficial pe o bursă nu sunt sigure.

Sunt chiar curios dacă această dată va fi respectată în ceea ce privește listarea pe un Exchange. Abia atunci vom ști cu adevărat valoarea acestui token.

Actualizare 17 octombrie 2022

Se pare că lansarea $NAVI a fost amânată până în luna noiembrie 2022. Să sperăm că anul acesta vor reuși să îl lanseze pe o platformă de schimb online.

Data de lansare amânată pentru $NAVIPin
Data de lansare amânată

Actualizare Atlas Navi – 22 noiembrie 2022

În cele din urmă, Atlas Navi a implementat o actualizare foarte importantă care aduce multe îmbunătățiri în ceea ce privește interfața cu utilizatorul, cum ar fi hărți actualizate, modele și alte caracteristici cheie.

noua versiune Atlas NaviPin
Noua versiune

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, avem acum un model 3D foarte profesional al mașinii, în care putem face modificări la culoarea mașinii. Presupun că în viitor ne vom bucura de mult mai multe funcții pe care le putem implementa în aceste modele de mașini 3D.

opțiunea de schimbare a culoriiPin
Schimbarea culorii

De asemenea, au fost rezolvate câteva erori pe partea video, precum și implementate câteva măsuri de securitate.

Pentru utilizatorii de Android, aveți acum funcția COMPAS în aplicație. Dacă tot suntem la capitolul caracteristici, atunci merită menționat și faptul că acum este disponibilă funcția FOTO instantanee.

Sunt curios ce alte surprize ne așteaptă din partea celor care au creat aplicația Atlas Navi.

$NAVI a fost lansat oficial pe EXCHANGE

După mai multe întârzieri (după cum puteți vedea în imaginile de mai sus), a apărut o rază de lumină pentru acest proiect ambițios.

O veste importantă am primit de la cei care au creat această aplicație. La începutul lunii decembrie 2022, $NAVI a fost lansat oficial pe 2 site-uri de schimb populare. Acestea sunt Gate.io și Kucoin.

preț token Navi pe KucoinPin
Preț NAVI pe Kucoin

În imaginea de mai sus puteți vedea prețul token-ului NAVI la data de 04 decembrie 2022 pe site-ul de schimb Kucoin.

La momentul lansării, acest token avea o valoare de 0,082 dolari, urmată de o perioadă de creștere până la 0,25 dolari, după care a ajuns la valoarea de 0,065 dolari la momentul actualizării acestui articol.

Ceea ce m-a surprins la această listare a fost lipsa de promovare. Nu am putut găsi nicio informație în acest sens pe site-ul oficial. Putem spune că această listare pe Kucoin și Gate.io a fost oarecum făcută pe furiș.

Presupun că s-a urmărit o anumită strategie până la o mai bună definitivare a acestei aplicații de navigare.

În ce constă programul de promovare?

Aplicația Atlas Navi oferă un program de recompensare pentru cei care sunt dispuși să o promoveze.

Pentru aducerea de noi utilizatori la Atlas Navi veți primi următoarele recompense:

  • o recompensă de 10 token-uri NAVI pentru fiecare înregistrare efectuată cu codul dvs. de promovare;
  • 5 token-uri NAVI pentru fiecare utilizator adus de către persoanele pe care le-ați invitat.

Așadar, programul de promovare este structurat pe 3 niveluri de recompensă, după cum urmează:

  • nivelul 1 cu un comision de 1%;
  • nivelul 2 cu un comision de 0,5%;
  • ultimul nivel cu un nivel de recompensă de 0,025%.

Cum se pot retrage bani din Atlas Navi?

Sunteți un șofer profesionist, parcurgeți un număr semnificativ de kilometri pe lună și ați dori ceva în plus față de salariul de bază.

Aplicația Atlas Navi vă oferă o soluție și tot ce trebuie să faceți este să o instalați și să o mențineți activă în timp ce conduceți.

Retragerea câștigurilor va fi posibilă în momentul în care va fi lansată pe site-ul de schimb.

Din câte am înțeles, anul acesta token-ul lor va fi listat pe un site de exchange, și anume site-ul KuCoin.

Este o lucru important faptul că token-ul $Navi va fi lansat pe site-ul considerat pe locul 5 în lista celor mai de încredere site-uri de schimb de cripto-monede.

În ceea ce privește timpul de procesare a câștigurilor obținute în Atlas Navi, trebuie știut că suma totală a câștigurilor poate fi retrasă în 3 tranșe.

Cu alte cuvinte, în prima lună veți primi un procent de 33%, în a doua lună 33%, iar ultima tranșă va fi suma rămasă în contul dumneavoastră.

Acești bani pe care i-ați realizat în Atlas Navi pot fi scoși la 2 săptămâni după ce token-ul a fost listat pe un site de schimb de cripto-monede.

În viitor, va fi implementat un buton special pentru a vă facilita retragerea câștigurilor.

Entuziast cripto sau utilizator obișnuit?

Ei bine, trebuie ținut cont de faptul că Atlas Navi este recomandat atât celor care sunt implicați în lumea cripto, cât și utilizatorilor normali, adică celor care nu doresc să se ocupe de criptomonede.

Vor fi persoane care vor dori să folosească unele dintre funcțiile PREMIUM care sunt oferite de această aplicație. Prin urmare, aceștia vor folosi cardul pentru a achiziționa aceste servicii.

Aceste servicii vor duce la generarea de puncte care vor fi convertite în NAVI, acestea putând fi vândute în viitor, sper eu, la un preț mai bun, conducând astfel la profituri.

Merită sau nu?

Atlas Navi este un concept interesant și ambițios, care încearcă să combine idei precum inteligența artificială, blockchain sau NFT și să vă ofere posibilitatea de a câștiga un venit suplimentar prin simpla utilizare a mașinii personale.

Știm cu toții cât de utilă este o aplicație de navigație pe drumurile din România și nu numai. De ce să nu încercăm să valorificăm la maximum distanțele parcurse?

Ceea ce este de apreciat la dezvoltatorul acestei aplicații de navigație, și anume George Grama, este faptul că acesta nu a apărut pur și simplu pe internet, ci a lucrat la numeroase proiecte și în companii importante încă din 2007. Este un aspect esențial să știm că dezvoltatorul aplicației Atlas Navi are atât de multă experiență de lucru în aceste domenii inovatoare.

Cu toate acestea, aplicația mai are nevoie de câteva îmbunătățiri, fie că vorbim despre partea de criptomonede, interfața cu utilizatorul, navigația, precum și performanța telefonului mobil.

În cazul meu, am putut observa o încălzire a părții din spate a telefonului, ceea ce a dus, așa cum era de așteptat, la închiderea neașteptată a aplicației. Dar, din fericire, acest lucru se întâmplă destul de rar. Cu siguranță, în timp, aceste situații neplăcute vor fi remediate.

Atlas Navi versus Google Maps sau Waze

Din tot ceea ce am putut vedea în acest proiect, pot spune în acest moment că aplicația Atlas Navi este mult mai performantă decât cea a competitorilor săi (Google Maps sau Waze) datorită combinației reușite dintre camera foto a telefonului mobil și inteligența artificială.

Această combinație este concepută pentru a interpreta corespunzător condițiile de drum, ajutându-vă să ajungeți la destinație în cele mai bune condiții, fie că este vorba de siguranță sau de timp. Acest lucru înseamnă că aplicația Atlas Navi vă va oferi cel mai rapid traseu pentru a ajunge la punctul dorit.

Îmbunătățirea acestor trăsături de bază va deveni, în mod natural, o prioritate pentru dezvoltatorii acestei aplicații inovatoare. Mă aștept, de asemenea, la introducerea altor componente sau caracteristici noi.

Alte aspecte relevante se referă la numărul de descărcări, precum și la numărul de kilometri parcurși cu această aplicație activă pe telefonul mobil.

Conform informațiilor furnizate până la data de 16 noiembrie 2022, au fost efectuate peste 10 000 de TRIPS (calatorii) și un număr impresionant de 800 000 de kilometri parcurși.

De asemenea, au fost semnate peste 12 parteneriate cu mărci auto celebre care vor aduce multe lucruri interesante pentru modelele de mașini NFT din aplicație.

Chiar și Uniunea Europeană a oferit celor de la Atlas Navi o sumă substanțială de bani, în valoare de 1,2 milioane de euro. Printre cei care au semnat un parteneriat cu această aplicație se numără și Nvidia.

Pentru a participa în cadrul acestei aplicații, vă invit să utilizați codul meu de promovare – uodigz.

În concluzie, aplicația Atlas Navi merită, cel puțin deocamdată, încercată pentru a vedea ce diferențe există față de alte aplicații de navigație și dacă se observă un beneficiu major în ceea ce privește traficul.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „Aplicație de navigație și mașini NFT cu Atlas Navi | Merită sau nu?”

  1. După 60 km, atât aplicația, cât și telefonul mi s-au închis. Am avut și video-ul pornit. Nu. Tel nu se descărcase. Era plin…Tocmai plecasem de la hotel spre casă.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania