Aplicație de navigație și mașini NFT cu Atlas Navi | Merită sau nu?

joburi online gratuite cu SproutGigs
4.1
(16)

Călătoriți adesea cu mașina și folosiți programe de navigație pentru a găsi locuri de parcare, pentru a detecta ambuteiajele și accidentele din trafic, pentru a afla despre închiderea drumurilor sau pentru a evita punctele de control ale poliției. Beneficiile unei aplicații de navigație bine puse la punct sunt mult mai numeroase decât cele enumerate mai sus, cum ar fi economisirea de timp și bani, precum și evitarea stresului și a frustrării în timpul călătoriei. Recent a apărut pe internet aplicația de navigație Atlas Navi, care combină aceste beneficii cu posibilitatea de a câștiga bani cu telefonul mobil.

Atlas Navi este o aplicație de navigație, alături de binecunoscutele Google Maps (creată în 2005) și Waze (lansată în 2008), și este compatibilă atât cu Android, cât și cu iPhone.

Deși Waze a fost achiziționată de Google Maps în 2013 pentru o sumă destul de consistentă, care a depășit pragul de 1 miliard de dolari, cele două programe de navigație și-au continuat drumul separat.

Citește și Studenți, atenție! Cele mai bune 12 joburi online pentru venituri suplimentare!

În acest context, Atlas Navi aduce unele îmbunătățiri în ceea ce privește modul în care implementează noile tehnologii, ceea ce poate fi considerat un avantaj față de celelalte aplicații de navigație disponibile. În plus, această aplicație oferă o alternativă interesantă pentru cei care caută un mod diferit de utilizare a mecanismelor de bază ale acestor programe specializate.

În altă ordine de idei, popularitatea mașinilor NFT este în creștere, iar Atlas Navi pare să ofere o soluție de navigație potrivită pentru această nouă generație de „mașini”.

Ce este Atlas Navi?

Atlas Navi este o aplicație de navigație care își propune să fie o alternativă pe termen lung la actualele aplicații Google Maps sau Waze, aducând în același timp noi tehnologii, cum ar fi mașinile NFT și blockchain în combinație cu inteligența artificială.

Citește și ChatGPT: Veți râde sau veți plânge? Descoperiți acum!

Cu ajutorul camerei de pe telefonul mobil, toate informațiile din trafic sunt analizate în TIMP REAL pentru a oferi șoferilor soluții la probleme precum congestionarea traficului, evitarea gropilor, construcția de drumuri, accidente, identificarea locurilor de parcare libere sau a vehiculelor de poliție.

Toate aceste informații sunt procesate de o inteligență artificială avansată.

În comparație cu aplicația Waze, Atlas Navi are acces la o cantitate mult mai mare de informații (de până la 100 de ori mai multe pe kilometru) prin intermediul unei camere de pe telefonul mobil sau al unei camere de bord, ceea ce îi permite să interpreteze traficul într-un mod corect și precis.

Cum ne putem înregistra pe Atlas Navi?

Pentru a instala Atlas Navi, veți selecta pagina oficială a acestui program sau o puteți face direct din Google Play sau App Store.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Atlas Navi pe telefonul mobil este de 105 MB pentru Android sau 268,7 MB pentru iPhone.

După instalarea aplicației Atlas Navi, veți viziona un videoclip care vă prezintă principalele avantaje ale utilizării acesteia în timp ce conduceți mașina pe drumurile publice.

Desigur, așa cum probabil vă așteptați, sunt necesare unele setări privind accesarea locației dispozitivelor mobile pentru o funcționare mai apropiată de realitate și pentru a vă oferi cele mai exacte informații despre trafic.

câștiguri în bani cu Atlas NaviPin
Un câștig TEORETIC cu Atlas Navi

De asemenea, vi se pune la dispoziție un calculator pentru a vedea la ce fel de câștiguri vă puteți aștepta, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

La un mic calcul, la o distanță parcursă de 1 000 de kilometri și având 10 persoane invitate ACTIVE, ne putem aștepta să câștigăm 1379,74$ pe an, precum și 5 600 de token-uri NAVI.

Pentru a crea un cont nou pe Atlas Navi, trebuie să adăugați un număr de telefon, o adresă de e-mail și o parolă.

Citește și Socializare prin jocuri amuzante prin intermediul aplicației WAM

De asemenea, vi se vor cere câteva detalii despre dvs., cum ar fi numele și prenumele dvs. sau acordul dvs. cu privire la anumite reguli de funcționare.

La final, veți primi un cod de validare care va fi activ doar 10 minute (teoretic).

S-ar putea să întâmpinați unele probleme cu acest cod. În acest caz, vă recomand să închideți aplicația și să încercați din nou pentru a obține respectivul cod de validare. După care vă puteți autentifica în contul nou creat cu datele de conectare pe care le-ați configurat.

Dacă doriți să vă alăturați acestei aplicații, vă rog să folosiți codul meu de promovareuodigz.

validare cont Atlas NaviPin
Cod de validare

Acest cod de promovare este folositor pentru a vă valida contul nou creat și pentru a vă oferi mult mai mult acces în cadrul acestei aplicații.

Câți utilizatori are Atlas Navi?

Atlas Navi este o aplicație de navigație care a reușit să impresioneze, deși se află încă la început.

Chiar dacă în acest moment nu poate fi comparată cu aplicații precum Waze sau Google Maps, cu multă muncă și seriozitate, poate deveni o alternativă serioasă pentru șoferii din întreaga lume.

Până în prezent, aplicația de navigație Atlas Navi a fost descărcată de peste 320.000 de utilizatori, care au parcurs în total peste 22 de milioane de kilometri.

Aceasta este o realizare impresionantă pentru o aplicație de navigație nouă pe piață, care a atras atenția atât a șoferilor, cât și a pasionaților de mașini NFT.

Locația exactă sau Locația aproximativă în Atlas Navi

Aș dori să mai fac o precizare cu privire la instalarea aplicației Atlas Navi.

După ce deschideți aplicația, vi se va cere să permiteți accesul la locația dumneavoastră.

selectarea locației în Atlas NaviPin
Acces utilizare aplicație

În imaginea de mai sus, puteți vedea cele 2 variante:

  • locația exactă;
  • locație aproximativă.

În mod normal, veți alege prima opțiune, respectiv locația exactă.

Dacă selectați cea de-a doua opțiune, aplicația Atlas Navi se va bloca.

Întrucât vreau să vă ofer informații cât mai apropiate de adevăr, am vrut să testez ambele situații. Prin urmare, nu selectați opțiunea de locație aproximativă.

Câștigați token-uri NAVI și bani cu aplicația Atlas Navi

Teoretic, cu aplicația Atlas Navi se pot face bani în timp ce se conduce prin intermediul viziunii computerizate și al algoritmilor de inteligență artificială.

Notă: Pentru o utilizare cât mai eficientă și recomandată pentru un telefon mobil, nu este necesar să țineți camera deschisă. Este suficient ca aplicația să fie deschisă, nu și camera.

Datele, cum ar fi tipul de detecție, direcția de deplasare și așa mai departe, sunt trimise la server pentru interpretarea în timp REAL a informațiilor despre trafic și pentru găsirea celor mai eficiente soluții pentru șoferi.

pagina principală a aplicațieiPin
Pagina de START

În imaginea de mai sus, puteți vedea pagina de informații oferită de această aplicație.

Aveți o secțiune VIDEOS (materiale video) unde sunt stocate videoclipurile pe care le-ați realizat în timp ce conduceți mașina. Le puteți trimite prietenilor dumneavoastră pentru a le oferi detalii utile despre anumite trasee turistice sau poate, în caz de accidente, le puteți oferi asiguratorilor și așa mai departe.

Citește și Faceți mai ușor bani de la domiciliu folosind LootGain

În viitor, se dorește îmbunătățirea funcției LIVE STREAMING, așadar potențialul acestei aplicații de navigație este imens. Vom vedea cât de mult din toate promisiunile făcute de creatorii Atlas Navi vor fi îndeplinite.

Ce sunt excursiile de grup sau Group Trips?

Ei bine, am stabilit că aplicația Atlas Navi va interpreta informațiile furnizate de camera foto a telefonului dumneavoastră sau de camera de bord pentru a vă oferi cele mai bune rute de trafic.

Dar ce sunt aceste Group Trips?

Permiteți-mi să vă dau un exemplu. Dumneavoastră și alți 4 prieteni mergeți într-o excursie la mare în Grecia. Pentru a nu vă pierdeți unul pe celălalt, aplicația Atlas Navi vă pune la dispoziție un instrument de comunicare asemănător unui Walkie Talkie. De asemenea, vă puteți vedea unii pe alții pe hartă și, cu un simplu FOLLOW, veți fi direcționat către persoana la care doriți să ajungeți.

Să ne întoarcem la modul în care sunt recompensați șoferii.

Această aplicație dorește să recompenseze șoferii pentru datele de trafic obținute, prin recompense care îmbracă forma unor puncte.

Aceste puncte, la un moment dat, pot fi folosite pentru activități precum achiziționarea unei alte mașini, implementarea unei funcții precum Group TRIPS, LIVE STREAMING, adică accesarea unor funcții PREMIUM.

Punctele respective se numesc MILE-uri, care la rândul lor pot fi transformate în token-uri NAVI.

Conduceți pentru a câștiga sau Jucați pentru a câștiga?

Aceste 2 oportunități sunt concepute pentru a fi principalele modalități de a face bani.

Astfel, puteți utiliza aplicația în timp ce conduceți pentru a câștiga puncte. Aceste puncte pot fi folosite pentru a obține token-uri NAVI, pentru upgrade sau pentru a cumpăra noi mașini NFT, toate acestea încadrându-se în oportunitatea de a face bani în timp ce conduceți o mașină.

Mașina STANDARD în Atlas NaviPin
Mașina STANDARD

Notă: Milele sunt puncte care se acordă șoferilor pentru kilometrii parcurși pe drumurile publice.

Pentru utilizatorii WAZE, sunteți cu siguranță obișnuiți să primiți diverse recompense în puncte, oarecum asemănătoare cu Atlas Navi, cu excepția faptului că puteți face mult mai multe cu acest tip de puncte în comparație cu Waze.

Opțiunea „Jucați și câștigați” nu este încă implementată 100%, dar se intenționează adăugarea unui JOC DE RACING în care să puteți participa la curse interesante împotriva altor jucători și astfel să obțineți diverse recompense.

Când va fi lansat oficial $NAVI?

La 10 septembrie 2022, 1 $MILE avea o valoare de 0,1 $NAVI.

Data lansării token-ului $NAVIPin
Data lansării token-ului $NAVI

Conform informațiilor afișate în imaginea de mai sus, $NAVI va fi listat pe o platformă de schimb online pe 22 septembrie 2022.

În mod normal, 1 $NAVI ar trebui să valoreze 0,10 $ la acel moment.

Dar, toate aceste detalii referitoare la valoarea unui $NAVI în momentul în care va fi lansat oficial pe o bursă nu sunt sigure.

Sunt chiar curios dacă această dată va fi respectată în ceea ce privește listarea pe un Exchange. Abia atunci vom ști cu adevărat valoarea acestui token.

Actualizare 17 octombrie 2022

Se pare că lansarea $NAVI a fost amânată până în luna noiembrie 2022. Să sperăm că anul acesta vor reuși să îl lanseze pe o platformă de schimb online.

Data de lansare amânată pentru $NAVIPin
Data de lansare amânată

Actualizare Atlas Navi – 22 noiembrie 2022

În cele din urmă, Atlas Navi a implementat o actualizare foarte importantă care aduce multe îmbunătățiri în ceea ce privește interfața cu utilizatorul, cum ar fi hărți actualizate, modele și alte caracteristici cheie.

noua versiune Atlas NaviPin
Noua versiune

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, avem acum un model 3D foarte profesional al mașinii, în care putem face modificări la culoarea mașinii. Presupun că în viitor ne vom bucura de mult mai multe funcții pe care le putem implementa în aceste modele de mașini 3D.

opțiunea de schimbare a culoriiPin
Schimbarea culorii

De asemenea, au fost rezolvate câteva erori pe partea video, precum și implementate câteva măsuri de securitate.

Pentru utilizatorii de Android, aveți acum funcția COMPAS în aplicație. Dacă tot suntem la capitolul caracteristici, atunci merită menționat și faptul că acum este disponibilă funcția FOTO instantanee.

Sunt curios ce alte surprize ne așteaptă din partea celor care au creat aplicația Atlas Navi.

$NAVI a fost lansat oficial pe EXCHANGE

După mai multe întârzieri (după cum puteți vedea în imaginile de mai sus), a apărut o rază de lumină pentru acest proiect ambițios.

O veste importantă am primit de la cei care au creat această aplicație. La începutul lunii decembrie 2022, $NAVI a fost lansat oficial pe 2 site-uri de schimb populare. Acestea sunt Gate.io și Kucoin.

preț token Atlas Navi pe Kucoin 2023Pin
Preț NAVI pe Kucoin

În imaginea de mai sus puteți vedea prețul token-ului NAVI la data de 21 februarie 2023 pe site-ul de schimb Kucoin.

La momentul lansării, acest token avea o valoare de 0,082 dolari, urmată de o perioadă de creștere până la 0,25 dolari, după care a ajuns la valoarea de 0,14 dolari la momentul actualizării acestui articol.

Ceea ce m-a surprins la această listare a fost lipsa de promovare. Nu am putut găsi nicio informație în acest sens pe site-ul oficial. Putem spune că această listare pe Kucoin și Gate.io a fost oarecum făcută pe furiș.

Presupun că s-a urmărit o anumită strategie până la o mai bună definitivare a acestei aplicații de navigare.

Câte monede $NAVI există?

Din câte se pare, Atlas Navi are un stoc de 300.000.000 de monede $NAVI.

În ce constă programul de promovare?

Aplicația Atlas Navi oferă un program de recompensare pentru cei care sunt dispuși să o promoveze.

Pentru aducerea de noi utilizatori la Atlas Navi veți primi următoarele recompense:

  • o recompensă de 10 token-uri NAVI pentru fiecare înregistrare efectuată cu codul dvs. de promovare;
  • 5 token-uri NAVI pentru fiecare utilizator adus de către persoanele pe care le-ați invitat.

Așadar, programul de promovare este structurat pe 3 niveluri de recompensă, după cum urmează:

  • nivelul 1 cu un comision de 1%;
  • nivelul 2 cu un comision de 0,5%;
  • ultimul nivel cu un nivel de recompensă de 0,025%.

Cum se pot retrage bani din Atlas Navi?

Sunteți un șofer profesionist, parcurgeți un număr semnificativ de kilometri pe lună și ați dori ceva în plus față de salariul de bază.

Aplicația Atlas Navi vă oferă o soluție și tot ce trebuie să faceți este să o instalați și să o mențineți activă în timp ce conduceți.

Retragerea câștigurilor va fi posibilă în momentul în care va fi lansată pe site-ul de schimb.

Din câte am înțeles, anul acesta token-ul lor va fi listat pe un site de exchange, și anume site-ul KuCoin.

Este o lucru important faptul că token-ul $Navi va fi lansat pe site-ul considerat pe locul 5 în lista celor mai de încredere site-uri de schimb de cripto-monede.

În ceea ce privește timpul de procesare a câștigurilor obținute în Atlas Navi, trebuie știut că suma totală a câștigurilor poate fi retrasă în 3 tranșe.

Cu alte cuvinte, în prima lună veți primi un procent de 33%, în a doua lună 33%, iar ultima tranșă va fi suma rămasă în contul dumneavoastră.

Acești bani pe care i-ați realizat în Atlas Navi pot fi scoși la 2 săptămâni după ce token-ul a fost listat pe un site de schimb de cripto-monede.

În viitor, va fi implementat un buton special pentru a vă facilita retragerea câștigurilor.

Câte parteneriate are Atlas Navi cu producătorii de automobile pentru NFT-uri?

Începând cu 2023, după mai multe actualizări majore, Atlas Navi a impresionat multe companii din diverse industrii cu o cerere globală largă, inclusiv industria auto.

Potrivit site-ului oficial, Atlas Navi a încheiat parteneriate cu peste 12 mărci de automobile pentru a aduce noi caracteristici pentru mașinile NFT. Se speră ca în viitor un număr de peste 340 de vehicule NFT diferite să fie disponibile pentru ca membrii să le folosească la întregul lor potențial.

Atlas Navi parteneriPin

Atlas Navi și-a unit forțele cu companii internaționale precum Nvidia, Here.com (platformă de date de localizare), Waymo (o companie de tehnologie de conducere autonomă) și Machinations.

Pe lângă acestea, au fost prezente și companii specializate în criptomonede, precum Kucoin, Gate.io, Tokero și Dao Maker.

Entuziast cripto sau utilizator obișnuit?

Indiferent de răspunsul dumneavoastră, trebuie să știți că Atlas Navi este o aplicație recomandată atât pentru cei implicați în lumea cripto, cât și pentru utilizatorii obișnuiți care nu au experiență în acest domeniu.

De asemenea, poate fi folosită și de persoanele care doresc să beneficieze de funcțiile PREMIUM oferite de această aplicație. În acest caz, ei vor folosi cardul pentru a achiziționa aceste servicii.

Utilizarea serviciilor va genera puncte, care vor fi apoi convertite în NAVI și vor putea fi vândute în viitor la un preț mai mare, aducând astfel profituri.

Probleme legate de actualizarea în Google Play – Aplicația Atlas Navi se închide în mod repetat

Să spunem așa: sunteți pe drum într-o zi toridă de vară, cu aerul condiționat la maxim și cu melodia preferată răsunând în difuzoare. Imaginați-vă că aplicația de navigație este copilotul dvs. de încredere. Dar, desigur, chiar și cele mai bune relații nu sunt lipsite de scântei, nu-i așa?

Am avut câteva momente… de fapt, zile, de frustrare cu aplicația Atlas Navi. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place funcționalitatea ei. Dar, recent, după o actualizare din Google Play, exact când ești pe punctul de a porni într-o călătorie, aplicația decide să își ia o zi liberă. Poof! Se închide. E ca și cum ai avea o ciocolată în fața ta și când vrei să iei o îmbucătură, dispare!

probleme legate de aplicația Atlas Navi în Google PlayPin

Mi-am spus: ”OK, o reinstalez și scap de problemă”. Dar nici vorbă de așa ceva. Și atunci, în încercarea de a mă face să mă simt mai bine, am intrat pe Google Play. Și ce să vezi? Nu sunt singurul care are probleme cu asta. Ei bine, ce să facem? Ne adunăm și înființăm un club?

În trecut, am mai avut o mică problemă cu aplicația, dar am rezolvat-o cu o altă actualizare. Sper că va fi la fel și acum. Altfel, dragă Atlas Navi, s-ar putea să ne mai răcim puțin.

În final, aș spune că ”Doar timpul va spune ce ne rezervă viitorul cu Atlas Navi”. Dar aș prefera să nu mai am astfel de surprize.

În cele din urmă, situația a fost rezolvată, nu printr-o actualizare, ci mai degrabă prin reinstalarea aplicației.

Merită sau nu?

Atlas Navi este un concept interesant și ambițios care combină inteligența artificială, blockchain și mașinile NFT. Această aplicație de navigație vă oferă posibilitatea de a câștiga un venit suplimentar prin simpla utilizare a mașinii personale.

Știm cu toții cât de folositoare este o aplicație de navigație pe drumurile din România și nu numai. Așadar, merită să încercați Atlas Navi și să profitați la maximum de distanțele pe care le parcurgeți.

Un lucru de apreciat la dezvoltatorul aplicației de navigație, George Grama, este faptul că are o experiență bogată în aceste domenii inovative, el lucrând la multe proiecte și companii importante încă din 2007.

Cu toate acestea, aplicația mai are nevoie de îmbunătățiri pe partea de criptomonede, interfață de utilizator, navigație și performanță pe telefonul mobil.

În cazul meu, am observat o încălzire a părții din spate a telefonului, ceea ce a dus la închiderea neașteptată a aplicației, dar astfel de situații neplăcute sunt rare. Cu siguranță, în timp, aceste probleme vor fi remediate.

Investiție sau aplicație gratuită?

Atlas Navi este o aplicație de navigație disponibilă pentru descărcare gratuită prin intermediul magazinelor de aplicații.

Prin utilizarea aplicației, veți câștiga mile, pe care le puteți converti în token-uri NAVI folosind opțiunea corespunzătoare din cadrul aplicației.

Pentru a face conversia, veți avea nevoie de un NFT, iar costul achiziționării unui NFT este de 2.000 de token-uri NAVI. De asemenea, valabilitatea milelor acumulate în contul dvs. este limitată, expirând la 15 februarie 2023.

Pentru a obține un profit din utilizarea acestei aplicații, va trebui să achiziționați un NFT, ceea ce poate implica plata unei sume considerabile, respectiv 300 de dolari.

Dacă nu sunteți dispus să investiți, puteți utiliza aplicația ca orice altă aplicație de navigație și să nu valorificați milele în NAVI. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să achiziționați un NFT și să folosiți această aplicație, veți putea să vă bucurați de mașinile NFT și să obțineți profit de pe urma acesteia.

Atlas Navi versus Google Maps sau Waze

Comparând Atlas Navi cu Google Maps sau Waze, pot spune că această aplicație de navigație este mult mai bună datorită combinației ingenioase dintre camera telefonului mobil și inteligența artificială.

Această combinație interpretează condițiile de drum și vă ajută să ajungeți la destinație în siguranță și rapid. Îmbunătățirea acestor funcții de bază este o prioritate pentru dezvoltatorii acestei aplicații inovatoare și se așteaptă introducerea altor componente sau funcții noi.

Aplicația Atlas Navi a fost descărcată de un număr mare de utilizatori, iar numărul de kilometri parcurși cu ajutorul acesteia este impresionant. Până la data de 16 noiembrie 2022, au fost efectuate peste 10 000 de călătorii și au fost semnate peste 12 parteneriate cu mărci auto celebre care vor aduce multe lucruri interesante pentru mașinile NFT din aplicație.

Uniunea Europeană a pus la dispoziția dezvoltatorilor acestei aplicații o sumă substanțială de bani, care se ridică la 1,2 milioane de euro. În plus, parteneriatul semnat cu Nvidia promite multe lucruri interesante pentru utilizatori.

În concluzie, aplicația de navigație Atlas Navi chiar merită încercată pentru a vedea diferențele față de alte aplicații similare.

Pentru a participa în cadrul acestei aplicații, vă invit să utilizați codul meu de promovare – uodigz.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 16

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „Aplicație de navigație și mașini NFT cu Atlas Navi | Merită sau nu?”

  1. După 60 km, atât aplicația, cât și telefonul mi s-au închis. Am avut și video-ul pornit. Nu. Tel nu se descărcase. Era plin…Tocmai plecasem de la hotel spre casă.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania