PrizeRebel Tutorial | Fii recompensat pentru activitatea ta online

5
(2)

Aveți timp liber și nu știți cum să îl valorificați? În mediul online există un site care vă oferă șansa de a primi bani sau tichete cadou pentru completarea unor joburi simple. Este o șansă bună pentru cei care sunt în căutarea unor oportunități, care să ducă la obținerea unor venituri suplimentare. De aceea, în acest tutorial am să vă prezint o platformă, numită PrizeRebel, de care sunt mulțumit și o recomand cu căldură.

Să fiu sincer, prima dată când am auzit de posibilitatea de a face bani online cu un minim de efort, am fost foarte încântat. Cred că este o reacție normală, cărei persoane nu i-ar plăcea ideea de a câștiga ceva bani de buzunar de acasă? De aceea am început să caut pe net site-uri care să îmi ofere șansa de a-mi valorifica timpul liber și de a-mi suplimenta veniturile.

Citește și: Sondaje cu premii este o opțiune serioasă pentru un venit suplimentar?

Am fost surprins să găsesc foarte multe astfel de site-uri sau aplicații. Partea interesantă era că toate aceste platforme de câștig își făceau reclamă prin care arătau cât de serioase sunt. Din păcate, nu toate aceste site-uri sunt de încredere. Aceasta este realitatea în care trăim.

Pentru a atrage cât mai multe persoane, aceste site-uri încearcă să ne arate ceva neadevărat. Și eu am fost prins în această ”schemă” și am plătit pentru acest lucru.

Cu toate acestea, există și site-uri care își respectă cu adevărat membrii prin onorarea promisiunilor făcute. De aceea, în acest articol, vom discuta despre metodele principale de câștig pe care le putem folosi cu PrizeRebel precum și beneficiile primite de pe urma acestora.

Ce este PrizeRebel?

PrizeRebel este un site lansat în anul 2007, care te plătește să completezi chestionare sau oferte. În schimbul activității tale pe acest site, vei fi recompensat în puncte. Aceste puncte le poți schimba în bani prin diferite opțiuni de retragere.

Faptul că plătește din 2007 cu o comunitate numeroasă și multe recenzii pozitive, acest lucru m-a convins să îi acord a șansă. Pot să spun cu mâna pe inimă că nu am fost dezamăgit de alegerea făcută. Trebuie doar să fiți activi și totul va veni de la sine.

Câștigă un bonus de Înregistrare de 0.20$

Înregistrare este floare la ureche. Este primul lucru pe care îl veți vedea , atunci când veți accesa site-ul oficial. Procesul de înscriere nu va dura mai mult de 5 minute, și cred că exagerez când fac această afirmare. În imaginea de mai jos, puteți observa cât de ”dificil” este acest proces de realizare a unui cont nou.

PrizeRebel Înregistrare MetodePin

Vă puteți înregistra fie clasic, adică nume, prenume, adresă de email și parolă sau fie puteți folosi contul dumneavoastră de Facebook. Mai simplu de atât, chiar nu se poate. După ce ați introdus aceste date, veți primi un link special pe adresa de email. Cu acest link, o să vă confirmați contul nou creat.

Important: Înregistrarea pe acest site de sondaje vă aduce un bonus de 0.20$.

Nu vă grăbiți pentru că mai aveți de realizat câteva mici configurări ale contului dvs. Adică, trebuie să vă completați profilul de lucru. În acest profil veți adăuga informații precum locația geografică, vârstă, interese, modul de viață și așa mai departe.

Pe baza acestor date, veți primi invitații la sondaje sau le veți găsi în secțiunea cu același nume (Surveys). Toate informațiile sunt necesare ca dumneavoastră să faceți bani cu PrizeRebel și le veți găsi în pagina principală.

În ce fel puteți face bani cu PrizeRebel?

În principal, sunt 4 modalități principale prin care puteți obține bani, și anume:

 • sondaje;
 • oferte;

Aici putem enumera câteva exemple de oferte pe care le puteți completa, cum ar fi instalarea unor aplicații pe telefonul tău mobil sau înregistrarea pe anumite site-uri chiar sau completarea unor chestionare.

 • videoclipuri;

Vizionarea videoclipurilor este un mod simplu de a câștiga bani online dar, din păcate, nu se merită datorită recompenselor foarte reduse pe care le primiți.

 • jocuri.

Jucăm jocuri pe telefonul mobil și câștigăm bani. Sună bine, nu-i așa? Cui nu i-ar plăcea să joace jocuri amuzante pe telefonul mobil și să câștige câțiva bani de buzunar. Pe PrizeRebel, aveți această posibilitate de a juca jocuri pentru a vă distra dar să și obțineți ceva în plus.

Dar cine v-ar da bani pentru a vă juca? Sună cam ciudat. Dar nu este. Sunt foarte multe companii care vor să testeze diverse jocuri înainte de a le lansa pe piață. Sau, poate doresc să le îmbunătățească, și pentru acest lucru, ei vă vor plăti pentru a le testa.

Citește și: Cum să faci bani completând chestionare online: Te poate face Zap Surveys să te îmbogățești?

De aceea, multe companii, înainte să le lanseze, utilizează astfel de site-uri cu foarte mulți membrii pentru a le testa fiecare ”părticică” a jocului. Veți primi puncte și atunci când veți descărca jocul.

Cu toate acestea, jocurile pe telefonul mobil nu vor oferi câștiguri mari, cel puțin pentru piața din România. Adică, veți juca jocuri dar nu veți obține suficient pentru a ajunge la minimul de retragere doar prin acest mijloc de câștig.

Care este câștigul potențial pe care îl pot aduce aceste sondaje?

Mie, personal, îmi place foarte mult să completez chestionare și să îmi exprim părerea despre anumite servicii, produse sau alte activități din viață de zi cu zi. Și, m-am gândit de ce să nu fiu și plătit pentru acest lucru.

În trecut era foarte greu pentru cei ce locuiau în România să obțină un venit decent din completarea acestor sondaje. Din fericire, această situație s-a schimbat în bine pentru noi. România a devenit mai atractivă pentru multe companii internaționale, care sunt partenere cu numeroși furnizori de sondaje.

Notă: Deși situația este mult mai bună acum, nu vă așteptați la un număr record de sondaje pe care le puteți completa.

Din experiența pe care am avut-o cu PrizeRebel, precum și cu alte platforme similare, cei mai de încredere furnizori de sondaje bune sunt:

 • Dynata;
 • Samplicious.

Am mai încercat și cu alți furnizori dar am avut rezultate mult mai slabe.

În mod normal, completarea cu succes a unui chestionar vă poate aduce un câștig de până la 1$ cu o durată de până la 30 de minute pe sondaj.

Notă: Au mai fost și cazuri de sondaje în care trebuia să îndeplinești anumite condiții speciale. Deținerea unei camere web se încadrează în această categorie. Sondajul avea loc în direct și trebuia să iți expui punctul tău de vedere în legătură cu anumite servicii sau produse.

Câștigul era destul de măricel, ajungându-se până la 20$ pentru o oră de discuții. Dar, din păcate, acest gen de chestionare este foarte rar.

Cum să vă îmbunătățiți șansele de a completa cu succes un sondaj?

Profilul sau informațiile despre persoana dumneavoastră sunt foarte importante. Un profil bun poate decide dacă sunteți compatibil sau nu pentru a finaliza un sondaj.

Tot ceea ce vă spun acum este din proprie experiență. De regulă nu este recomandat să furnizați informații false despre dumneavoastră pentru că veți fi descalificați de la acel sondaj.

Aveți 2 opțiuni, una în care să optați pentru sinceritate și a doua în care vă puteți crea un profil „fictiv”.

De exemplu, în cazul meu, am optat pentru o persoană de gen masculin, cu o vârstă între 20 și 24 de ani, căsătorit, 1 copil (vârstă intre 1 și 3 ani), având o specializare în domeniul IT (informație) cu un venit pe an în jur de 100 000$.

Până acum, cu această tactică, nu am avut nici o problemă în a găsi sondaje.

Notă: Indiferent ce opțiune alegi, nu vei avea sondaje în fiecare zi. Au fost zile în care nu am avut nici un sondaj dar au fost cazuri cu 3 sau 4 sondaje pe zi, poate chiar și mai mult.

Coduri promoționale

Aceste coduri sau cupoane apar, de regulă, pe conturile lor de socializare precum Twitter sau Facebook. Acestea sunt oferite în mod gratuit celor care verifică în mod regulat aceste conturi. De aceea, este indicat să verificați paginile lor de Facebook sau Twitter pentru a primi codurile respective.

Căsuța unde trebuie introduse codurile promoționale se află chiar lângă numele dumneavoastră, în colțul din dreapta sus. Tot ceea ce trebui să faceți este să copiați codul promo și apoi să apăsați butonul ”GO”. Nu uitați că aceste coduri au o durată limită de timp în care pot fi schimbate în bani sau puncte.

Cât se poate câștiga din programul lor de referință?

În secțiunea „Invitați” veți găsi un link personalizat pe care îl puteți promova, de exemplu, pe forumuri precum BeerMoneyForum, EarnThatBuck, RoForum etc., pe platforme video pentru a vă distribui conținutul, cum ar fi Youtube, Vimeo, Twitch sau pe alte rețele de socializare.

Promovarea acestui site web vă poate aduce un comision de 15% din câștigurile făcute de membrii invitați de dumneavoastră.

Care sunt beneficiile pe care le puteți obține din abonamente cu PrizeRebel?

Abonamentele sunt o altă modalitate prin care PrizeRebel își recompensează cei mai activi membri. Aceste recompense vă pot aduce multe avantaje mai ales în privința prelucrării plăților sau comisioanelor primite de la membrii invitați (referali).

De asemenea puteți obține și reduceri cu privire la cadourile valabile în platforma Amazon.

PrizeRebel AbonamentePin

Sunt 5 abonamente:

 • Bronz;

Acest abonament îl primesc, din oficiu, toți cei care se înregistrează pe PrizeRebel.

 • Argint;

Pentru abonamentul „Argint” aveți nevoie de 1000 de puncte. Din momentul în care ați devenit „argintiu”, singurul beneficiu care îl aveți este o creștere a comisionului de referință de la 15% la 20%.

 • Aur;

Odată ce ați devenit membru „auriu” se schimbă puțin lucrurile. Pe lângă comisionul de referință, mai aveți și alte beneficii cum ar fi procesarea automată a plății, reduceri și alte bonusuri speciale.

 • Platină;
 • Diamant.

Ultimele 2 abonamente (Platină și Diamant) au aceleași avantaje că în cazul abonamentului „Aur” dar mai ridicate.

Important: Singura modalitate în care vă puteți îmbunătăți abonamentul este să fiți activ. Nu este nevoie să investiți bani din buzunarul dumneavoastră ca să deveniți un membru „premium”.

Cum vă puteți retrage banii din PrizeRebel?

PrizeRebel vă plătește pentru activitatea dumneavoastră pe site în puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în bani.

Notă: Rata de conversie este de 0.01$ pentru un punct. Cu alte cuvinte, 100 de puncte valorează 1$.

Acestea sunt opțiunile prin care vă puteți schimba punctele în bani:

 • PayPal;

În cazul în care ați optat pentru PayPal, atunci aveți nevoie de 500 de puncte care este echivalentul sumei de 5$.

 • Cadouri pentru Amazon;

Aici aveți mai multe opțiuni din care puteți alege pentru a vă retrage banii. Puteți alege cadouri cu valori cuprinse intre 2$ și 20$ (2,5,10 și 20$).

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • înscrierea pe PrizeRebel este gratuită;
 • o diversitate de oferte și sondaje disponibile pentru România;
 • punctele pot fi schimbate atât în tichete cadou electronice cât și în bani PayPal;
 • un serviciu de asistență foarte serios;
 • fără comisioane exagerate pentru retragerea de bani;
 • acordarea unor bonusuri și avantaje, care duc la o maximizare sănătoasă a veniturilor dvs.

Acestea sunt dezavantajele

 • vor fi cazuri când nu vă veți califica pentru toate sondajele sau ofertele;
 • calitatea oportunităților depinde și de locația fiecărui membru, nu toți vor avea aceleași șanse de a face bani;
 • din păcate, nu este disponibila o aplicație mobila, dar site-ul este optimizat pentru dispozitivele mobile;
 • nu există opțiunea de chat, care era foarte necesară pentru rezolvarea rapidă a problemelor.

Merită PrizeRebel efortul și timpul dumneavoastră?

Cu siguranță, DA. Dar, trebuie să fiți conștienți de un singur lucru, utilizarea acestor site-uri de sondaje nu vă vor îmbogăți. Nu vreau să fiți dezamăgiți datorită unor așteptări, care nu au putut fi realizate.

Cu toate acestea, PrizeRebel este un site serios, care vă oferă șansa de a lucra de acasă pentru a obține niște venituri suplimentare sau bani de buzunar pentru diverse cheltuieli în mediul online.

Dacă timpul dumneavoastră vă permite asemenea activități, de ce să nu le valorificați cât ce cât. Realizați-vă o strategie care va implica mai multe site-uri precum Uhive Social, Branded Surveys, Rewarding Ways sau Mobrog. Puteți lucra și pe alte site-uri, ideea este să aveți mai multe, în așa fel încât să realizați un venit constant și decent.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu