PrizeRebel Tutorial | Fii recompensat pentru activitatea ta online

Găsirea unor metode reale de câștig a devenit dificilă în ziua de azi pentru majoritatea dintre noi. Am încercat să găsesc diverse oportunități unde experiența și specializarea într-un anume domeniu să nu constituie un factor important ca să câștigi bani online de acasă. De aceea, în acest tutorial am să vă prezint o platformă, numită PrizeRebel, de care sunt mulțumit și o recomand cu căldură.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

În rândurile următoare vom discuta metodele principale de câștig pe care le putem folosi cu PrizeRebel precum și beneficiile primite de pe urma acestora.

Ce este PrizeRebel?

PrizeRebel este un site lansat în anul 2007, care te plătește să completezi chestionare sau oferte. În schimbul activității tale pe acest site, vei fi recompensat în puncte. Aceste puncte le poți schimba în bani prin diferite opțiuni de retragere. Faptul că plătește din 2007 cu o comunitate numeroasă și cu multe recenzii pozitive, acest lucru m-a convins să îi acord a șansă. Pot să spun cu mâna pe inimă că nu am fost dezamăgit de alegerea făcută. Trebuie doar să fiți activi și totul va veni de la sine.

Bonus de Înregistrare

Înregistrarea pe acest site web iți aduce un bonus în valoare de 0.20$. Este chiar simplu să vă faceți cont pe PrizeRebel. Vă puteți înregistra fie clasic, adică nume, prenume, adresă de email și parolă sau fie puteți folosi contul dumneavoastră de Facebook.

PrizeRebel Înregistrare Metode

Care sunt mijloacele prin care poți face bani cu PrizeRebel?

În principal, sunt 4 modalități principale prin care puteți obține bani, și anume:

 • sondaje;
 • oferte;

Aici putem enumera câteva exemple de oferte pe care le puteți completa, cum ar fi instalarea unor aplicații pe telefonul tău mobil sau înregistrarea pe anumite site-uri chiar sau completarea unor chestionare.

 • videoclipuri;

Vizionarea videoclipurilor este un mod simplu de a câștiga bani online dar, din păcate, nu se merită datorită recompenselor foarte reduse pe care le primești.

 • jocuri.

Descărcarea și instalarea unor jocuri pe telefonul tău mobil iți poate aduce, de asemenea, câștiguri decente. Câștigurile de pe urma acestor jocuri depind și de complexitatea acestora. Unele jocuri te vor recompensa mai mult decât decent pentru activitatea ta dar trebuie să îndeplinești anumite condiții cum ar fi nivelul în joc la care trebuie să ajungi, timpul în care trebuie să finalizezi acel joc și așa mai departe.

Care este câștigul potențial pe care îl pot aduce aceste sondaje?

Mie, personal, îmi place foarte mult să completez chestionare și să îmi exprim părerea despre anumite servicii, produse sau alte activități din viață de zi cu zi. Și, m-am gândit de ce să nu fiu și plătit pentru acest lucru.

În trecut era foarte greu pentru cei ce locuiau în România să obțină un venit decent din completarea acestor sondaje. Din fericire, această situație s-a schimbat în bine pentru noi. România a devenit mai atractivă pentru multe companii internaționale, care sunt partenere cu numeroși furnizori de sondaje.

Notă: Deși situația este mult mai bună acum, nu vă așteptați la un număr record de sondaje pe care le puteți completa.

Din experiența pe care am avut-o cu PrizeRebel, precum și cu alte platforme similare, cei mai de încredere furnizori de sondaje bune sunt:

 • Samplicious.

Am mai încercat și cu alți furnizori dar am avut rezultate mult mai slabe.

În mod normal, completarea cu succes a unui chestionar iți poate aduce un câștig de până la 1$ cu o durată de până la 30 de minute pe sondaj.

Notă: Au mai fost și cazuri de sondaje în care trebuia să îndeplinești anumite condiții speciale. Deținerea unei camere web se încadrează în această categorie. Sondajul avea loc în direct și trebuia să iți expui punctul tău de vedere în legătură cu anumite servicii sau produse. Câștigul era destul de măricel, ajungându-se până la 20$ pentru o oră de discuții. Dar, din păcate, acest gen de chestionare este foarte rar.

Cum să vă îmbunătățiți șansele de a completa cu succes un sondaj?

Profilul sau informațiile despre persoana dumneavoastră sunt foarte importante. Un profil bun poate decide dacă sunteți compatibil sau nu pentru a finaliza un sondaj.

Tot ceea ce vă spun acum este din proprie experiență. De regulă nu este recomandat să furnizați informații false despre dumneavoastră pentru că veți fi descalificați de la acel sondaj.

Aveți 2 opțiuni, una în care să optați pentru sinceritate și a doua în care vă puteți crea un profil „fictiv”.

De exemplu, în cazul meu, am optat pentru o persoană de gen masculin, cu o vârstă între 20 și 24 de ani, căsătorit, 1 copil (vârstă intre 1 și 3 ani), având o specializare în domeniul IT (informație) cu un venit pe an în jur de 100 000$.

Până acum, cu această tactică, nu am avut nici o problemă în a găsi sondaje.

Notă: Indiferent ce opțiune alegi, nu vei avea sondaje în fiecare zi. Au fost zile în care nu am avut nici un sondaj dar au fost cazuri cu 3 sau 4 sondaje pe zi, poate chiar și mai mult.

Cât se poate câștiga din programul lor de referință?

În secțiunea „Invite” veți găsi un link personalizat pe care îl puteți promova, de exemplu, pe forumuri, Youtube sau alte rețele de socializare.
Promovarea acestui site web vă poate aduce un comision de 15% din câștigurile făcute de membrii invitați de dumneavoastră.

La ce recompense vă puteți aștepta din abonamente?

Abonamentele sunt o altă modalitate prin care PrizeRebel își recompensează cei mai activi membri. Aceste recompense vă pot aduce multe avantaje mai ales în privința prelucrării plăților sau comisioanelor primite de la membrii invitați (referali). De asemenea puteți obține și reduceri cu privire la cadourile valabile în platforma Amazon.

PrizeRebel Abonamente

Sunt 5 abonamente:

 • Bronz;

Acest abonament îl primesc, din oficiu, toți cei care se înregistrează pe PrizeRebel.

 • Argint;

Pentru abonamentul „Argint” aveți nevoie de 1000 de puncte. Din momentul în care ați devenit „argintiu”, singurul beneficiu care îl aveți este o creștere a comisionului de referință de la 15% la 20%.

 • Aur;

Odată ce ai devenit membru „auriu” se schimbă puțin lucrurile. Pe lângă comisionul de referință, mai aveți și alte beneficii cum ar fi procesarea automată a plății, reduceri și alte bonusuri speciale.

 • Platină;
 • Diamant.

Ultimele 2 abonamente (Platină și Diamant) au aceleași avantaje că în cazul abonamentului „Aur” dar mai ridicate.
Important: Singura modalitate în care vă puteți îmbunătăți abonamentul este să fiți activ. Nu este nevoie să investiți bani din buzunarul dumneavoastră ca să deveniți un membru „premium”.

Cum vă puteți retrage banii din PrizeRebel?

PrizeRebel vă plătește pentru activitatea dumneavoastră pe site în puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în bani.

Notă: Rata de conversie este de 0.01$ pentru un punct. Cu alte cuvinte, 100 de puncte valorează 1$.

Acestea sunt opțiunile prin care vă puteți schimba punctele în bani:

 • PayPal;

În cazul în care ați optat pentru PayPal, atunci aveți nevoie de 500 de puncte care este echivalentul sumei de 5$.

 • Cadouri pentru Amazon;

Aici aveți mai multe opțiuni din care puteți alege pentru a vă retrage banii. Puteți alege cadouri cu valori cuprinse intre 2$ și 20$ (2,5,10 și 20$).

Înregistrare PrizeRebel

Înregistrare PrizeRebel

Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *