Bani înapoi din cumpărături online prin Tipli.ro | Merită sau nu?

5
(3)

Ultima actualizare pe 2 februarie 2023 de Jonas

Atracția cumpărăturilor online este evidentă pentru mulți dintre noi. Dar v-ați gândit să profitați de avantajele acestui mod convenabil de a face cumpărături? Ce părere aveți despre posibilitatea de a primi o parte din bani înapoi la fiecare achiziție pe care o faceți online? Site-urile de cashback precum Bonusway, RewardMe, Tipli.ro, SocialGood și altele asemenea oferă această posibilitate, recompensându-ne pentru fiecare achiziție online.

Experiența mea cu cumpărăturile online a început timid. Îmi plăcea să îmi petrec timpul cutreierând magazinele pentru a cumpăra produsele de care aveam nevoie. Dar, cu timpul, am început să fac cumpărături online, iar gândul de a putea primi o parte din bani înapoi m-a atras.

Soluția? Site-urile de cashback, care ne recompensează pentru cumpărăturile online. Este o modalitate simplă și eficientă de a obține un avantaj suplimentar pentru cumpărăturile online.

Ce este cashback-ul?

În era tehnologiei, cumpărătorii au acces la nenumărate magazine online de unde pot cumpăra aproape tot ce au nevoie pentru o viață normală. Dar magazinele nu se mulțumesc doar cu reducerile obișnuite, așa că au adoptat un mod inovator de a recompensa cumpărătorii – cashback.

Cashback înseamnă că, pentru fiecare achiziție făcută într-un magazin online, cumpărătorul primește înapoi o parte din banii cheltuiți. Valoarea cashback-ului variază de la o marcă la alta, dar în general este cuprinsă între 2% și 15%.

Citește și Câștigă bani adevărați de acasă cu ușurință cu LootGain

Această strategie a magazinelor online urmărește să își motiveze clienții să facă achiziții viitoare. De ce să nu economisiți bani atunci când oricum trebuie să cumpărați produse sau servicii?

În aceste vremuri în care economisirea banilor devine din ce în ce mai importantă, ofertele de cashback reprezintă o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Când vine vorba de opțiuni, Tipli.ro se numără printre cele mai populare site-uri pentru cumpărătorii online. Pe acest site, veți descoperi o mulțime de magazine virtuale, precum și oferte interesante de cashback care vă vor ajuta să economisiți bani la fiecare cumpărătură.

Ce este Tipli.ro?

Tipli.ro este locul în care puteți economisi bani. Dacă sunteți o persoană care face des cumpărături online, atunci este recomandat să folosiți un site de cashback (bani inapoi).

Așadar, Tipli.ro vă pune la dispoziție numeroase magazine online care vă răsplătesc pentru cumpărăturile dumneavoastră. Cu alte cuvinte, veți face cumpărături online, iar o parte din suma cheltuită va fi returnată în contul dumneavoastră de pe Tipli.

Am testat și alte site-uri care oferă acest sistem de recompensă, dar nu a fost atractiv pentru cei care locuiesc în România. De aceea am decis să testez acest site de cashback mai ales că este recomandat pentru cumpărătorii români.

Cum ne putem înregistra pe Tipli.ro?

Pentru a vă înregistra pe Tipli.ro, este suficient să folosiți formularul de înregistrare afișat pe pagina oficială a site-ului.

formular înregistrare pe Tipli.roPin
Înregistrare Tipli.ro

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, nu trebuie să introduceți o mulțime de date personale.

Înscrierea pe Tipli.ro se poate face în 3 moduri, și anume:

 • folosind o rețea socială, respectiv Facebook;
 • crearea unui cont prin adăugarea unei simple adrese de e-mail (recomandat).

Vă recomand să folosiți metoda adresei de e-mail. Desigur, dacă doriți ca procesul să fie mai rapid, puteți folosi Facebook.

Așa cum v-am obișnuit din articolele publicate pe site-ul meu, eu am ales varianta înregistrării prin adresa de e-mail.

După ce ați adăugat adresa de e-mail, trebuie să setați o parolă puternică.

Și cam atât despre înregistrarea pe Tipli. Din câte se pare, momentan nu este nevoie să confirmați adresa de e-mail.

Actualizarea secțiunii de profil

Deși nu este imediat obligatoriu, vă recomand să aruncați o privire la secțiunea de profil și să adăugați câteva date personale.

Astfel, în secțiunea de profil va trebui să completați următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele;
 • numărul de telefon;
 • tipul de informații pe care doriți să le primiți prin e-mail;
 • informații despre contul bancar.

Aveți grijă ce cont IBAN adăugați pentru că în acesta veți primi banii returnați din cumpărăturile efectuate în magazinele partenere cu Tipli.

Oferte de cashback la cumpărături online cu Tipli.ro

Este momentul să începeți ”vânătoarea” de oferte de cashback.

Și pentru asta trebuie să cunoașteți câte magazine online sunt partenere cu Tipli.

Ei bine, la momentul scrierii acestui articol, Tipli.ro avea peste 530 de magazine partenere.

Aceste magazine sunt împărțite în mai multe categorii, după cum urmează:

 • Călătorii și Cazare;
 • Modă;
 • Cosmetice;
 • Farmacii;
 • Electronice;
 • Animale;
 • Sporturi;
 • Calculatoare și gaming;
 • Piese auto, etc.

Pentru a beneficia de aceste oferte de cashback, magazinul online TREBUIE să fie accesat prin intermediul linkului furnizat de site-ul Tipli.

Astfel, se va ști la câți bani aveți dreptul pentru cumpărăturile efectuate în magazin.

Fiecare magazin conține un procentaj din suma de bani returnată în urma cumpărăturilor efectuate.

magazine online pentru cumpărăturiPin
Exemple de magazine online

În imaginea de mai sus puteți vedea o mică selecție de magazine online care vă răsplătesc pentru cumpărăturile efectuate.

În funcție de preferințele dumneavoastră, veți selecta un magazin online din care să faceți cumpărături.

butonul de cumpărare pe Tipli.roPin
Butonul ”Cumpără”

Pe pagina în care sunt afișate informații despre magazinul selectat, în partea stângă veți vedea butonul ”Cumpără”.

recompensă cashback RomâniaPin
Procedura de recompensare prin cashback

Prin selectarea acestui buton veți fi direcționat către pagina magazinului respectiv pentru a face cumpărături.

Cumpărăturile se vor face exact la fel ca și cum le-ați fi făcut direct, adică fără a folosi vreun alt intermediar.

De regulă, după ce ați plasat comanda, timpul pentru a primi recompensa este de 48 de ore. Mai multe detalii despre oferta de cashback vă vor fi trimise prin e-mail.
Iar la final, banii strânși în balanța contului de pe Tipli.ro pot fi retrași în contul dumneavoastră bancar.

De ce are succes un site ca Tipli.ro?

Magazinele online vor să aibă cât mai multe vânzări. Acest lucru necesită anumite strategii promoționale, inclusiv utilizarea site-urilor de cashback.

Site-urile de cashback sunt utilizate în principal pentru a aduce noi clienți pe site-urile partenere.

Citește și Câștigați în mod gratuit sume reale de bani pe internet cu Freecash

Pentru fiecare vânzare reușită, atât cumpărătorul, cât și site-ul de cashback vor primi anumite recompense în bani sau produse, în funcție de politica fiecărui magazin online.

Avantajul utilizării unui site precum Tipli.ro este numărul mare de magazine care pot fi găsite într-un singur loc.

Și ca să vă faceți o idee despre ce ”prăvălii” sunt partenere cu Tipli.ro, am să vă enumăr câteva care sunt populare în pitoreasca Românie, și anume:

 • About You;
 • Answear;
 • Elefant.ro;
 • Dr.Max (medicamente);
 • Decathlon;
 • Modivo;
 • PC Garage;
 • Sportisimo;
 • Crypto.com;
 • Delimano;
 • Dormeo și multe altele.

De asemenea, puteți folosi nenumărate cupoane de reducere la cumpărăturile făcute în magazine precum Kaufland, Penny, Peco, Lidl, Carrefour, Auchan, Altex, Cora și multe altele.

Extensia Tipli pentru browser

Trebuie să știți că acest sistem de recompense este foarte bine gândit pentru cei care sunt atrași de cumpărăturile online și nu numai.

Site-ul vă oferă, de asemenea, o modalitate de a fi informați despre noile promoții de la diverse magazine la care se va acorda și un mic bonus în lei pentru instalarea în browser.

instalare extensie browser pentru Tipli.roPin
Extensia Tipli.ro

Prin urmare, această extensie vă va informa imediat ce accesați un magazin online despre posibilele recompense pe care le puteți obține.

De asemenea, veți beneficia de 2 recompense, una care se acordă automat pentru ceea ce ați cumpărat, iar cea de-a doua o recompensă bonus.

Deși nu este o sumă mare, am primit și eu 1 RON pentru simpla instalare a extensiei.

Așadar, vă recomand să aveți instalată această extensie pentru a vă îmbunătăți considerabil câștigurile.

Care este programul de promovare oferit de Tipli.ro?

Acesta este primul site de cashback pe care l-am folosit cu mare bucurie. Printre numeroasele beneficii oferite, există și un program de promovare foarte avantajos.

Astfel, o persoană care se înregistrează cu linkul dumneavoastră de promovare pe Tipli.ro vă va aduce un câștig de 25 RON.

Dacă numărul de persoane invitate ajunge la 30, veți mai beneficia de un bonus de 750 RON.

Condiția pentru ca o persoană invitată să fie considerată activă este ca aceasta să fi făcut cel puțin o achiziție online în magazinele partenere cu Tipli.

Tipli.ro pe telefonul mobil

Pentru o experiență de cumpărături mai plăcută, vă recomand să vă instalați și aplicația Tipli, care este compatibilă atât cu telefoanele Android, cât și cu cele iOS.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați Google Play sau App Store pentru a instala această aplicație și a beneficia de nenumăratele promoții, cupoane de reducere sau alte oferte de discount oferite de Tipli.

Care sunt metodele de plată?

Mai țineți minte când v-am spus că nu este nevoie să vă confirmați adresa de e-mail atunci când vă creați contul pe Tipli.ro?

Ei bine, atunci când o să vă adăugați contul IBAN (România), veți primi un link de confirmare pe adresa de e-mail. Așadar, nu introduceți o adresă de e-mail de dragul de a vă distra. Este important să o puteți accesa pentru a beneficia, printre altele, de ultimele noutăți oferite de Tipli.ro.

În plus, atunci când vă completați profilul, va trebui să confirmați și numărul de telefon cu un cod din 4 cifre.

Merită sau nu?

Deși numărul acestor site-uri este în continuă creștere în România, în ceea ce privește Tipli.ro, pot spune că este unul care propune multe argumente favorabile celor care simt atracție pentru shopping.

De ce să nu primiți o parte din banii pe care îi cheltuiți în aceste magazine și să faceți economii care vă pot ajuta să acoperiți alte cheltuieli zilnice.

Citește și Primiți până la 40% cashback cu RebatesMe | Merită sau nu?

Nu veți avea decât de câștigat dacă veți folosi aceste site-uri de cashback.

Este momentul să profiți de ”bunăvoința” acestor magazine care încearcă să vă atragă cu oferte foarte greu de refuzat.

În concluzie, utilizarea site-ului Tipli.ro este recomandată celor care sunt interesați să cumpere produse sau servicii în mod regulat și doresc să se bucure de returnarea unei părți din banii cheltuiți în propriul buzunar.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania