Bani pe net din clickuri simple cu AdzSeven | Merită sau nu?

0
(0)

Ce ar putea fi mai ușor pentru a face bani online decât să utilizați site-uri precum Paidverts, AdzSeven, AdzBazar, eBesucher sau ClixToYou? Acestea intră în categoria site-urilor de făcut bani din clickuri.

Dar ce putem spune despre această formă de a obține venituri suplimentare? Această metodă vă oferă câștiguri proporționale cu efortul depus. În general, site-urile PTC nu sunt o sursă eficientă de generare de venituri.

Suntem cu toții conștienți de acest lucru și, cu toate acestea, ele sunt foarte populare printre cei care folosesc internetul pentru a face bani.

În acest articol, vă voi oferi informații despre site-ul AdzSeven. Aceste informații vă vor ajuta să înțelegeți cum funcționează, metodele de a câștiga bani și alte aspecte importante care pot avea un impact negativ sau pozitiv, în sensul că veți ști dacă merită sau nu să vă înregistrați pe acest site pentru a câștiga bani online.

Nu este dificil de utilizat aceste site-uri, dar este important să știm dacă acestea ne vor recompensa în mod corect pentru munca noastră depusă pe acestea.

Haideți să vedem ce este AdzSeven și ce oportunități ne oferă.

Ce este AdzSeven?

AdzSeven este un site PTC unde vi se oferă oportunitatea, dacă o putem numi așa, de a face câțiva dolari din vizualizarea de reclame PTC, videoclipuri sau completarea de sondaje.

Site-urile PTC, inclusiv AdzSeven, au început să ofere mai multe modalități de a face bani. Când ne gândim la un site PTC, spunem că suntem plătiți doar pentru a urmări reclame de tip PTC. Aceste site-uri au început să ofere și alte mijloace, cum ar fi videoclipuri, sondaje sau jocuri.

Un site care oferă doar anunțuri PTC nu va putea supraviețui pe această piață dacă nu începe să ofere mai multe moduri de a câștiga bani care să poată atrage mai multe persoane care să le folosească serviciile. Mai mulți oameni înseamnă mai multe venituri pentru aceste site-uri. Cu cât mai mulți oameni sunt dispuși să folosească site-urile PTC, cu atât mai mult vor putea supraviețui în această lume care devine din ce în ce mai complicată.

Știu că am fost cam lung cu această descriere, dar sper că a fost utilă pentru a înțelege cum funcționează site-urile PTC.

Să ne întoarcem la site-ul AdzSeven. Pentru a putea vedea ce modalități de câștig sunt disponibile pe acesta, trebuie să ne înregistrăm.

Cum ne înregistrăm pe AdzSeven?

Pentru a ne înscrie, vom folosi celebrul buton de înregistrare care va deschide o pagină cu un formular de înregistrare.

formular înregistrare AdzSevenPin
Înregistrare AdzSeven

Acest formular de înregistrare este simplu și conține următoarele:

 • numele dumneavoastră;
 • adresa dumneavoastră de e-mail;
 • numele de utilizator;
 • parola.

Fiind obișnuit cu alte site-uri similare, mă așteptam să fiu anunțat că trebuie să confirm adresa de e-mail. Spre surprinderea mea, nu a fost nevoie să fac acest lucru.

Ca urmare, imediat ce am făcut click pe butonul ”Înregistrare”, am putut să mă conectez în contul meu.

Cum facem bani online din clickuri cu AdzSeven?

Toate metodele de câștig sunt afișate în secțiunea ”Earn” sau ”Câștig”.

Această secțiune de câștiguri online include următoarele metode:

 • Anunțuri PTC;
 • sondaje de opinie;
 • jocuri;
 • videoclipuri.

Să discutăm despre fiecare în parte.

Venituri din clickuri pe anunțuri

Toate reclamele sunt publicate în secțiunea ”Vizualizare anunțuri”.

bani pe net din clickuri cu AdzSevenPin
Reclame PTC AdzSeven

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, câștigurile sunt modeste. Numărul de anunțuri se va ridica la un număr nu foarte impresionant de 18 anunțuri zilnice.

Câștigurile pe fiecare reclamă pot varia între 0,0001 și 0,001 dolari. Aceste valori se regăsesc pe marea majoritate a acestor site-uri PTC. Chiar dacă folosiți și alte site-uri de acest gen, veți obține cam aceleași recompense.

Completarea de chestionare online în schimbul unor recompense în bani

Sondajele de opinie vă pot aduce rezultate mult mai valoroase decât reclamele PTC. Efortul depus pentru a completa aceste sondaje este mai mare, ceea ce poate duce la recompense de până la 0,80 USD pe sondaj.

Dacă ați folosit site-uri precum OpinionPioneer, AdsRePay, YouGov, Branded Surveys sau alte site-uri similare, atunci veți ști cu siguranță cum să completați un sondaj. Platformele care vă oferă aceste sondaje sunt aceleași pe care le-ați întâlnit și pe alte site-uri specializate în sondaje de opinie.

chestionare onlinePin
Sondaje de opinie

Există un singur aspect pe care aș dori să îl subliniez în legătură cu aceste sondaje, și anume că va trebui să răspundeți la câteva întrebări simple de calificare. Cu alte cuvinte, nu veți fi compatibil cu toate sondajele de opinie prezentate.

În funcție de răspunsurile dumneavoastră, veți fi calificat sau descalificat. Aveți grijă când completați sondajul, descalificarea poate apărea și în timp ce participați la aceste sondaje.

Bănuți din accesarea unor videoclipuri amuzante

De ce am spus ”bănuți”?

Din simplul motiv că aceste videoclipuri sunt o pierdere de timp. Același lucru se poate spune și despre reclamele PTC.

Pentru a viziona videoclipuri, trebuie să aveți un cont pe Hideout.TV pentru monitorizarea activității dumneavoastră.

videoclipuri scurte Hideout.TVPin
Videoclipuri Hideout.TV

Un videoclip vă poate aduce 0,004 dolari. Videoclipurile conțin reclame și trebuie vizionate în întregime pentru a primi această recompensă.

Ce este ”Bonus Game”?

Bonus Game” este o altă opțiune în care vi se prezintă o reclama în schimbul unor premii foarte mici.

Aveți un buton numit „Click to WIN„, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți click pentru a câștiga.

Câștigul depinde de norocul dumneavoastră sau de sistemul pe baza căruia funcționează jocul.

Câștigurile pot lua mai multe forme, și anume:

 • sume de bani începând de la 0,0002 dolari și ”poate” ajunge până la 5 dolari în balanța contului dumneavoastră. De cele mai multe ori, veți câștiga doar 0,0002 sau 0,001 dolari. Nu cred că avem vreo șansă să ajungem la 5 dolari, probabilitatea este foarte mică.
 • credite care pot fi folosite pentru a vă promova site-ul web sau alte linkuri de promovare.

Jocul poate fi folosit la fiecare 300 de secunde, cu o limită de 25 pe zi.

Oferte de tip ”OfferWalls”

În meniul principal există, de asemenea, o metodă de a completa ofertele de pe telefonul mobil.

Aceste oferte sunt oferite de companii precum:

 • AdGateMedia;
 • AdscendMedia;
 • CPX Research;
 • Lootably;
 • Monux;
 • Offers4All;
 • OfferToro;
 • SkippyAds;
 • Wannads.

Din păcate, nu toate aceste platforme vor avea oferte (sondaje, instalare de software, jocuri sau videoclipuri) pentru România. În mod sigur veți găsi oferte pe Wannads, OfferToro sau AdGateMedia.

Abonamente AdzSeven

Dacă doriți să vă asumați un risc, o puteți face prin achiziționarea de abonamente care vă pot oferi câștiguri mai mari.

abonamente câștiguri mai mariPin
Abonamente AdzSeven

AdzSeven vă oferă următoarele abonamente:

 • standard (gratuit);
 • golden (9,99 dolari pe lună sau 99,99 dolari pe an);
 • diamant (29,99 dolari pe lună sau 299,99 dolari pe an);
 • ultimate (49,99 dolari pe lună sau 499,99 dolari pe an);

Din păcate, am cumpărat abonamentul ”Golden” crezând că voi face bani. Dar m-am înșelat. Aceste abonamente merg mână în mână cu închirierea de referali. Teoretic, cu cât aveți mai multe referințe închiriate sau referințe aduse prin metoda de promovare, cu atât veți primi mai mult.

Nu vă recomand să cumpărați abonamente pe AdzSeven. Veți ajunge să vă irosiți întreaga investiție pe acest site.

Cât costă închirierea unui referal?

Ei bine, pentru a închiria referali aveți următoarele tarife:

 • 0.6$ pentru 3 referali;
 • 1$ pentru 5 referali;
 • 2$ pentru 10 referali;
 • 4$ pentru 20 de referali;
 • 10$ pentru 50 de referali.

Care sunt metodele de plată?

Retragerea banilor câștigați pe AdzSeven se poate face prin următoarele metode de retragere:

 • Payeer;
 • Bitcoin;
 • Perfect Money;
 • Skrill.

Retragerea minimă este de 2 dolari plus un minim de puncte de retragere. Aceste puncte de retragere sunt oferite în funcție de activitatea dumneavoastră.

De exemplu, ”Bonus Game” va oferi 1 punct de retragere pentru fiecare joc jucat.

Merită sau nu?

Categoric nu. Site-ul este unul modest, deși este la zi cu plățile către membrii săi. Pur și simplu, modalitățile de câștig ne oferă prea puțin pentru ceea ce ar trebui să facem pe site. Dar la ce ne putem aștepta de la un site PTC?

Dacă vrem să facem bani putem găsi alte modalități mai serioase, cum ar fi freelancing-ul. Aici da, câștigurile sunt pe măsura abilităților sau cunoștințelor pe care le ai în diverse domenii de activitate. Dacă nici freelancing-ul nu este ceva ce vi se potrivește, atunci puteți completa sondaje de opinie pe site-uri precum ySense, Timebucks, GG2U sau PrizeRebel.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu