ArgonClick – Bani din clickuri pe reclame, FaucetPay | Merită sau nu?

0
(0)

Este posibil să câștigați bani pe net din clickuri pe reclame? Sunt profitabile site-urile care oferă acest mod de a face bani? În acest articol vă voi prezenta un site care oferă această metodă de a face bani în mediul online. Este vorba de ArgonClick.

În general, site-urile PTC nu oferă nimic notabil în ceea ce privește câștigurile. Metoda de a face bani este simplă, dar asta nu înseamnă că merită.

Se poate spune același lucru și despre site-ul ArgonClick? În acest articol, veți găsi răspunsul la această întrebare.

Citește Obțineți criptomonede prin oferte, jocuri sau videoclipuri cu CoinSpiller | Merită sau nu?

Această evaluare vă va oferi detalii despre modul în care funcționează, metodele de câștig, precum și modalitățile de retragere. Chiar dacă oferă o modalitate simplă de a face bani online din clickuri, este important să știm dacă sunt la zi cu plățile și dacă membrii acestei comunități sunt mulțumiți de serviciile oferite.

Ce site-uri PTC folosesc în acest moment?

Singurele site-uri PTC pe care le folosesc și în care am investit bani sunt Paidverts și PTCShare. Acestea sunt într-adevăr mai diferite de ArgonClick, dar oferă cam același mod de a face bani din clickuri pe reclame. Faptul că am investit câteva sute de dolari vă poate arăta câtă încredere am în aceste 2 site-uri. Dacă sunteți interesat să lucrați cu aceste 2 site-uri, o puteți face prin aceste 2 link-uri Paidverts și PTCShare. Am folosit și alte site-uri precum Bituro sau Ojooo Wad, dar am renunțat la ele din cauza câștigurilor scăzute pe care le ofereau.

Există site-uri similare care sunt serioase și care oferă plăți în criptomonede pe care le folosesc în momentul de față. Acestea sunt AdBTC.TOP sau CoinPayU. Este incredibil că acestea încă funcționează având în vedere evoluția monedei bitcoin. Multe site-uri care ofereau plata în BTC au renunțat și au dispărut de pe piață din cauza pierderilor cauzate de această creștere uimitoare a bitcoinului.

De aceea, este recomandat să ne bucurăm și să folosim aceste site-uri pentru a câștiga niște bani înainte ca acestea să ajungă în acel punct în care să spună „la revedere„.

După ce v-am plictisit cu această mică poveste, să revenim la analiza site-ului ArgonClick.

Ce este ArgonClick?

ArgonClick este un site PTC care ne oferă o modalitate simplă de a face bani online. Această modalitate constă în vizualizarea de reclame care sunt cumpărate de alți utilizatori ai site-ului. Adică, dacă doriți să faceți publicitate programelor pe care le folosiți, o puteți face prin achiziționarea anumitor pachete de publicitate. Dacă nu există persoane dispuse să facă acest ”gest”, atunci numărul de reclame va fi pe măsură, adică destul de mic, ceea ce va duce la un câștig redus.

Cum ne înregistrăm pe ArgonClick?

Un site cu o metodă simplă de câștig nu putea oferi decât o modalitate ușoară de înregistrare. Un formular de înregistrare mai simplu de atât nu cred că este posibil.

Așadar, pentru a vă înregistra pe ArgonClick trebuie să completați un formular de înregistrare care conține următoarele câmpuri:

  • nume de utilizator;
  • adresa de e-mail;
  • o parolă.

Trebuie remarcat faptul că nu este nevoie să confirmați adresa de e-mail după ce v-ați înregistrat cu succes pe ArgonClick. În mod normal, după ce v-ați înregistrat pe un site de recompense, este obligatoriu să vă confirmați adresa de e-mail pentru a verifica dacă datele pe care le-ați adăugat sunt reale. Din fericire, acest lucru nu se aplică în cazul site-ului ArgonClick.

Din păcate, nu oferă posibilitatea de înregistrare prin intermediul conturilor de social media, cum ar fi Facebook sau Twitter.

Cum să câștigați bani din clickuri pe reclame cu ArgonClick?

Fiind un site normal de reclame PTC, principala modalitate de a face bani este prin intermediul anunțurilor. Într-o zi normală, veți avea în jur de 29 de anunțuri care vă vor oferi puncte.

reclame PTC pe ArgonClickPin
reclame ArgonClick

Aceste anunțuri pot fi vizualizate prin simplul click pe acestea. Timpul de vizualizare poate varia de la 5 secunde la 10 secunde. Cu cât timpul de vizionare este mai scurt, cu atât plata este mai mică.

imagine de verificarePin
Imagine de securitate reclama pe ArgonClick

După ce ați vizualizat anunțul, va trebui să completați o imagine de securitate. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, nu este complicat, trebuie doar să faceți un calcul simplu pentru a obține recompensa în puncte.

Care este bonusul zilnic oferit de ArgonClick?

După cum sugerează și numele, acest bonus este oferit în fiecare zi și poate oferi câștiguri cuprinse între 1 punct și 60 de puncte.

Tot ce trebuie să faceți pentru a primi acest bonus este să dați click pe unul dintre cele 5 bannere din această secțiune. Ați dat click pe un banner, veți vedea acel anunț și veți primi un număr de puncte de la 1 la 60, în funcție de norocul fiecăruia.

În ce constă programul de promovare?

Și programul de promovare este unul care nu vă motivează. În mod normal, pe un site PTC, puteți primi comisioane din activitatea desfășurată de persoana care a folosit link-ul dvs. de promovare.

Citește și O modalitate ușoară de a obține skin-uri CS:GO cu site-ul CollectSkins | Merită sau nu?

Cu alte cuvinte, atunci când aceștia dau click și vizualizează un anunț, veți primi un comision din recompensa pe care o obțin din anunț. Nu este cazul aici. Singurul beneficiu pe care îl puteți obține de la persoanele recomandate este dacă acestea investesc bani. Cu alte cuvinte, dacă nu cumpără ceva de pe site, atunci veți rămâne cu buza umflată, adică nu veți primi nimic de la ei.

Nu înțeleg acest mod de gândire. Cum vor să-și promoveze site-ul cu o astfel de politică aberantă? Cum îți motivezi utilizatorii să îți viziteze site-ul? Acesta este unul dintre motivele pentru care acest site își merită soarta.

Poate fi folosit gratuit?

Utilizarea acestui site este gratuită. Dar pentru a câștiga mai mulți bani trebuie să investiți bani. Acești bani pot fi investiți în abonamente sau planuri.

Astfel, ArgonClick oferă 9 abonamente care pot costa de la 1 200 de puncte până la 1 200 000 de puncte. Ultimul plan (abonament) ne oferă câștiguri de 800 de puncte pe oră sau 19 200 de puncte pe zi. Indiferent de cifrele pe care vi le arunc aici, tot nu merită să folosiți acest site sau să investiți bani în el.

Ce metode de plată sunt disponibile pe ArgonClick?

La acest capitol, este destul de bine, trebuie să recunosc.

Pentru a retrage, aveți la dispoziție 3 modalități de retragere:

Retragerea minimă este de 120 de puncte.

Pentru a vă face o idee despre valoarea acestor puncte, pentru 600 de puncte veți primi 0,10 dolari. Deci, retragerea minimă este undeva în jurul valorii de 0,02$.

plata ArgonClickPin
Exemple de plăți ArgonClick

Dacă faceți în jur de 30 de puncte pe zi, puteți retrage în aproximativ 4 zile. Ce părere aveți de faptul că puteți primi 0,02 dolari pentru 4 zile de muncă?

Merită sau nu?

Realitatea este că nu se pot face prea mulți bani din site-urile PTC. Dacă aveți o mulțime de referali, atunci lucrurile se schimbă cu adevărat. Dar, de unul singur, nu este profitabil să folosiți astfel de site-uri. Regula de bază în ceea ce privește aceste site-uri de recompense (aici nu ma refer doar la site-urile PTC) este ”pentru a câștiga bani trebuie să investești bani”. Din păcate, aceasta este o realitate. Într-adevăr, vor exista cazuri în care poți face ceva fără să investești bani, dar acestea sunt mai rare.

În concluzie, nu vă recomand să folosiți ArgonClick pentru a face bani online. Pentru a câștiga modesta sumă de 1 dolar, ar trebui să vizualizați sute de anunțuri. Chiar aveți atât de mult timp liber? Eu cred că nu.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu