Socializați prin jocuri amuzante cu aplicația WAM | Merită sau nu?

0
(0)

Trăim într-o lume extraordinară, plină de miracole, suferință și modalități interesante de a face bani pe internet. Cât de complicat poate fi să completați un sondaj pe bani prin intermediul unor site-uri precum ySense, Mobrog sau GG2U? Sau poate că sunteți un pasionat de jocuri pe mobil, caz în care vă puteți îndrepta atenția către aplicații precum CashBaron, Big Time Cash, WAM App sau Buff.

În cazul în care sunteți o persoană mai sociabilă și folosiți frecvent aplicații precum Tik Tok, Instagram, Twitter sau Facebook, atunci puteți încerca o aplicație care vă plătește pentru simpla socializare cu prietenii, este vorba de aplicația PunkPanda.

Așadar, internetul ne uimește în fiecare zi cu această abundență în ceea ce privește modalitățile de a face bani. Singurul efort din partea dumneavoastră este că trebuie să depuneți un minim de efort pentru a le căuta. Informația este acolo, trebuie doar să o găsiți.

După toată această introducere, m-am hotărât să vă prezint o aplicație de jocuri pentru telefonul mobil realizată de o companie românească. Este vorba despre aplicația WAM.

Nu sunt deloc surprins că românașii noștri sunt atât de pricepuți în această lume minunată a jocurilor pentru mobil. Am testat recent o aplicație de navigație numită Atlas Navi, care este, de asemenea, produsă de români.

De aici și entuziasmul pentru această aplicație. Sunt curios să văd unde a ajuns imaginația și cunoștințele fraților noștri.

Fiind o aplicație făcută de români, mă aștept sincer ca modalitățile de câștig oferite de WAM să fie mult mai avantajoase pentru noi.

Să vedem dacă entuziasmul meu pentru această aplicație poate duce la ceva profitabil. Sau poate că nu aduce nimic nou sub soare și, prin urmare, vom fi dezamăgiți.

Nu este prima dată și nu va fi nici ultima. Să sperăm că viitorul aplicației WAM este unul luminos și că ne va oferi acele satisfacții financiare pe care le tot căutăm pe internet.

Ce este aplicația WAM?

WAM este o aplicație de jocuri sociale în rețea care își propune să fie soluția perfectă pentru socializarea cu ajutorul jocurilor jucate pe telefonul mobil.

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, WAM a fost realizată de o companie românească numită Digitap, cu doi veterani din domeniul IT, respectiv Daniel Tamaș și Alex Rus.

Notă: Aplicația a fost lansată online pe 3 martie 2021.

Un alt detaliu care sper să vă fie de folos este cel referitor la una dintre persoanele care au dorit să investească în acest proiect românesc, respectiv Voicu Oprean, care este și fondatorul unei companii de software din Cluj numită AROBS.

Atâtea cuvinte frumoase despre o aplicație de social gaming în rețea realizată de o companie românească. Cred că a venit momentul să vedem dacă se ridică la înălțimea așteptărilor noastre. Acest lucru este posibil doar după ce ne vom crea un cont pe această aplicație.

Cum ne putem crea un cont pe WAM?

Înainte de a prezenta mai în detaliu întregul proces de înregistrare pe WAM, trebuie să menționez că aceasta poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

aplicația WAM în Google PlayPin
WAM în Google Play

Neavând un telefon cu sistem de operare iOS, mă voi focaliza în acest articol pe utilizarea acestuia la un telefon android.

Notă: Dimensiunea fișierului pentru instalarea aplicației WAM este de 19,42 MB.

Aventura noastră va începe cu un scurt INTRO în care va fi explicată pe scurt ideea de bază din spatele acesteia, și anume jocuri, turnee, socializare și așa mai departe.

După aceea, veți fi direcționat către o pagină în care sunt afișate metodele de înregistrare, și anume:

 • Facebook;
 • adresa de e-mail.

Pentru înregistrarea cu o adresă de e-mail, va trebui doar să adăugați o adresă de e-mail și o parolă.

procedura de înregistrare in aplicația WAMPin
Procedura de înregistrare

La finalul procedurii de înregistrare pe WAM cu adresa de e-mail, va trebui să o confirmați prin intermediul linkului pe care l-ați primit pe aceasta.

Câte puncte puteți obține într-o săptămână?

Un nou utilizator va primi pentru instalarea acestei aplicații un număr de monede și puncte care să vă ofere un START în utilizarea acesteia.

Acest bonus este de 3 monede WAM și 10 000 GEMS.

câștiguri pe prima săptămânăPin
Prima săptămână

În imaginea de mai sus puteți vedea numărul de monede (68) pe care l-am obținut doar din cadourile zilnice în prima săptămână de utilizare.

Așadar, puteți participa la turnee folosind monedele gratuite pe care le primiți în fiecare zi. Mai mult, veți primi și o notificare atunci când sunteți eligibil pentru a primi aceste monede zilnice.

Numărul de puncte WAM după 4 săptămâni cu 
Pin
Numărul de puncte după 4 săptămâni

Și pentru a vă face o idee despre câte puncte ați putea câștiga gratuit într-o lună, o puteți face vizualizând imaginea de mai sus.

Care este evaluarea aplicației WAM în Google Play și App Store?

La momentul redactării acestui articol, WAM avea un rating de 3,8 în Google Play, cu peste 100.000 de descărcări și peste 3.000 de recenzii ale utilizatorilor.

Pe App Store, însă, ratingul este ceva mai bun, ajungând la 4,6, cu peste 1.100 de evaluări.

Jocuri mobile simple, turnee, piața NFT și premii cu aplicația WAM

Această aplicație oferă utilizatorului șansa de a concura împotriva altor jucători în jocuri mobile simple, în cadrul unor așa-numite turnee.

Pentru a participa la aceste turnee, trebuie să plătiți o taxă în moneda internă numită WAM.

Această TAXĂ este influențată de nivelul de dificultate sau complexitate al acestor jocuri.

În cadrul aplicației există 4 niveluri cu taxe diferite pentru participarea la turnee, și anume:

 • Amatori cu o taxă de participare de 3 sau 5 WAM;
 • Semi PROS (semi profesioniști) cu o taxă de înscriere de 50 WAM;
 • PROS (profesioniști) cu o taxă de participare de 200 WAM;
 • Legende cu o taxă de participare de 400 WAM.

Aveți, de asemenea, opțiunea de a crea unele turnee private numai după ce participați la cel puțin 1 turneu public.

Cum se calculează activitatea în cadrul WAM?

Utilizatorii noi vor putea participa doar la turneele pentru amatori.

Pentru a ajunge la un nivel superior, trebuie să câștigați puncte. Aceste puncte sunt câștigate în turneele la care participați.

Pentru Semi-Pro, aveți nevoie de un total de 10 000 de puncte.

La nivelul Pro este necesar să obțineți 250 000 de puncte.

Obținerea nivelului LEGEND presupune 1 000 000 de puncte.

LIVE sau Antrenament

Aplicația include 2 moduri de utilizare:

 • live (în direct);
 • antrenament.

Modul de utilizare ”LIVE” este cel care necesită plata unor taxe în monede pentru a participa la jocuri organizate în cadrul unor turnee cu premii.

Dacă doriți să vă familiarizați cu jocurile din aplicația WAM, puteți selecta modul ”Training”, unde veți primi 10 000 de GEMS” și 3 monede ca bonus de înscriere.

joc de antrenament pentru turneePin
Joc de Antrenament

În modul ”Training”, veți plăti, de asemenea, o taxă, dar în ”GEMS”.

Această taxă este de 300 de ”GEMS” pentru a vă ”antrena” în aceste jocuri.

Pentru a juca mai bine în turnee, trebuie să vă antrenați. Cred că acesta este scopul acestui antrenament de a vă îmbunătăți șansele de a câștiga în turnee cu jucători reali.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu de joc.

joc Bouncing Dot 2022Pin
Jocul Bouncing Dot 2022

În imaginea de mai sus, puteți vedea un exemplu de joc numit ”Bouncing Dot 2022”.

Puteți vedea numărul de participanți, premiul în moneda WAM și taxa de înscriere, toate acestea fiind valabile în categoria de AMATORI.

Cum puteți obține moneda WAM?

Ei bine, pentru a cumpăra această monedă trebuie să depuneți bani.

cumpărare monede WAMPin
Achiziție WAM

În imaginea de mai sus, puteți vedea sumele necesare pentru a cumpăra aceste monede.

În prezent, cea mai populară opțiune de achiziționare este de 9,99 dolari care permite obținerea a 773 de monede.

Ce portofele sunt compatibile pentru achiziționarea de WAM?

Ei bine, cumpărarea acestor monede poate fi posibilă doar dacă dețineți unul dintre următoarele portofele:

 • Ledger;
 • Crypro.com;
 • Infinity Wallet;
 • PunkWallet;
 • ApolloX;
 • Tokenary etc.

În total, ar exista aproximativ 21 de opțiuni de conectare la portofele digitale.

Care este valoarea monedei WAM?

La momentul redactării acestui articol, o monedă WAM avea o valoare de 0,01164 USD pe CoinMarketCap și 0,01170775 dolari pe CoinGecko.

Care sunt metodele de plată?

Câștigurile în monedă WAM pot fi retrase doar pe o adresă BEP-20 (BNB Smart Chain sau Elrond ESDT), în momentul în care ajungeți la un câștig de 1.000 WAM în contul dumneavoastră.

metode de retragere în criptomonedePin
Metode de retragere

Notă: Nu vă recomand să folosiți un site de schimb de criptomonede pentru a vă retrage câștigurile.

Merită sau nu?

Trebuie să recunosc că aplicația WAM este una destul de interesantă, care oferă o abordare distractivă privind obținerea de venituri din jocurile pentru mobil.

Un nou utilizator primește 10 000 de ”GEMS” și 3 monede ca bonus de înscriere.

Cu aceste 3 monede puteți participa la un turneu cu premii de câteva mii de monede.

recompense zilnice în monede WAMPin
Recompense Zilnice

Participarea la turnee este recompensată și într-un alt mod. Fiecare zi în care participați la turnee vă va aduce anumite recompense în monede, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

În prima săptămână, puteți câștiga până la 65 de monede WAM.

Începând cu a doua săptămână, câștigurile vor crește la 170 de monede.

În a treia săptămână, veți ajunge la 222 de monede. Ultima săptămână a lunii vă va aduce câștiguri de 258 de monede.

Totul depinde de dumneavoastră, vă sfătuiesc să profitați de secțiunea ”Antrenament” pentru a vă aduce la un nivel decent înainte de a participa la turneele cu premii.

În concluzie, îmi place ideea din spatele acestei aplicații, la care trebuie să adaug faptul că este realizată de o echipă românească. Acum, ce să zic, sper să aibă un viitor cât mai profitabil în special pentru noi, românii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu