AdBTC.TOP Tutorial | Cum să câștigi bitcoin gratuit din reclame PTC

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Reclamele PTC reprezintă una dintre cele mai accesibile modalități de a câștiga bani online fără a fi nevoie să investiți vreun ban din buzunarul propriu. În acest tutorial am să vă prezint un alt site, și anume AdBTC.Top, care este specializat în reclame PTC dar care vă va plăti în bitcoin.

Ce este AdBTC.Top?

AdBTC.TOP este un site PTC care a fost lansat în 2017, în cadrul căruia veți fi recompensat în moneda bitcoin pentru vizionarea reclamelor plătite. După cum puteți constata, nu este un mod foarte complex de a câștiga bani online.

Înregistrare AdBTC.Top

Pentru a vă înregistra pe acest site, este necesar să aveți o adresă de bitcoin. La această adresă de bitcoin veți primi toate câștigurile făcute cu această platformă PTC. O adresă de bitcoin nu este suficientă pentru a vă crea un cont cu AdBTC.

Aveți nevoie și de o adresă de email precum și de o parolă complexă pentru a vă proteja contul. Ultima etapă constă în confirmarea contului prin link-ul pe care îl veți primi pe adresa de email.

Înregistrare AdBTCPin

Dar, haideți să începem acest tutorial în care o să vă prezint anumite metode de câștig pe care le putem folosi cu Adbtc.Top.

Cum putem câștiga bitcoin gratuit cu AdBTC.Top?

Fiind un site specializat în reclame PTC, aceasta este principala modalitate prin care poți obține bitcoin. Aveți 3 opțiuni de câștig, și anume:

  • reclame normale;

Aceste reclame nu necesită o tehnică specială. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vizionați o reclamă. După vizionarea acestor reclame, veți primi anumite recompense. Valoarea acestor reclame poate varia între 5 satoshi și 50 satoshi.

Citește și Urmăriți reclame și câștigați bani cu CliqueBook | Merită sau nu?

Cum am mai spus și în alte tutoriale, valoarea reclamelor depinde de bugetul celor care au cumpărat reclamă pe AdBTC.

  • reclame active;

Diferență intre o reclamă normală și o reclamă activă se face din punctul de vedere al interacțiunii persoanei cu reclama respectivă. Când vizionați o reclamă normală, nu este obligatoriu să rămâneți pe pagina de promovare. În schimb, în cazul reclamelor active, este necesar să rămâneți pe pagina respectivă până în momentul finalizării.

  • vizionarea automată a reclamelor.

Automatizarea reclamelor este o metodă mult mai simplă de câștig, care necesită doar deschiderea unei noi pagini. În această pagină se vor derula reclamele respective fără să fie nevoie să vă implicați în vreun fel cu aceasta.

Din păcate, numărul reclamelor care pot fi vizionate prin metoda automată, sunt foarte puține.

Ce este „Rating-ul” și cum vă poate afecta câștigul?

Pentru toată activitatea dvs pe această platformă, veți fi evaluat și veți primi o „notă„. Cu cât este mai mare nota, cu atât veți primi mai multe reclame cu valori mult mai mari.

De altfel, persoanele care promovează pe această platformă, pun această condiție că reclama lor să fie trimisă celor care au o notă mai bună. Astfel, eficiența campaniei de promovare vă crește substanțial.

Cum vă puteți îmbunătăți nota?

Fiți activ, acesta este sfatul meu. Dacă veți fi activ, nu veți avea nici o problemă cu această notă sau evaluare.

De exemplu, în cazul în care câștigați 10 000 de satoshi din vizionare de reclame, atunci veți primi 1 punct. Dacă veți cumpără reclame în valoare de 10 000 de satoshi, atunci aveți garantat încă un punct.

Dovada mea de plată | 13 August 2022

dovadă de plată Adbtc.TOP 2022Pin
Plată primită în FaucetPay

Câștigă bitcoin din promovarea AdBTC.TOP

Într-adevăr se poate câștiga chiar foarte bine din promovarea AdBTC.TOP. Pentru activitatea fiecărei persoane invitate pe link-ul folosit de dvs, se câștigă un comision de 10%. Dacă acea persoană cumpără reclamă pe AdBTC.TOP, atunci mai puteți câștiga 5% din valoarea reclamei.

Cum se poate retrage bitcoin cu AdBTC.TOP?

Acest lucru se poate face prin următoarele opțiuni:

  • FaucetPay (recomandat);
  • portofel bitcoin;
  • Express Crypto.

Pentru a folosi FaucetPay și Express Crypto, aveți nevoie de 5 000 de satoshi. În schimb pentru opțiunea unui portofel bitcoin, suma necesară pentru retragere este de 35 000 de satoshi.

Se merită sau nu?

Într-adevăr recompensele primite nu sunt foarte mari. Dacă stăm să ne gândim, nici nu aveam cum să câștigăm mult din activitatea noastră pe o platformă PTC. Pentru mine, câștigurile sunt unele decente, mai ales prin prisma efortului depus pentru a obține bitcoin.

Citește și Bani din click-uri de reclame cu BountySurfer | Merită sau nu?

Normal că sunt alte metode mult mai bune prin care se poate câștiga bitcoin în mod gratuit. Dar, din punctul meu de vedere, AdBTC.TOP își face treaba foarte bine. Recompensele sunt pe măsură efortului depus. Mai mult decât atât, nu este nevoie să depuneți bani că să obțineți bitcoin.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania