AdBTC.TOP Tutorial | Cum să câștigi bitcoin gratuit din reclame PTC

5
(3)

Reclamele PTC sunt una dintre cele mai comode modalități de a face bani online fără a fi nevoie să investiți bani din propriul buzunar. În acest tutorial, vă prezint AdBTC.TOP, un site web specializat în reclame PTC și care vă răsplătește cu bitcoin pentru vizualizarea acestora

Pentru a începe să câștigați bitcoin prin AdBTC.TOP, trebuie doar să vă înregistrați pe site și să începeți să vizualizați reclamele puse la dispoziție. Fiecare reclamă pe care o vizualizați vă va recompensa cu un anumit număr de satoshis (unități de bitcoin).

De asemenea, puteți câștiga bitcoin suplimentar prin intermediul programului de recomandare al site-ului, care poate aduce alți utilizatori pe platformă.

Cu AdBTC.Top, puteți câștiga bitcoin gratuit ușor și convenabil. Site-ul oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, astfel încât oricine poate începe să câștige bitcoin fără probleme.

Ce este AdBTC.Top?

AdBTC.TOP este un site PTC inovator lansat în 2017, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga bani online prin vizionarea de reclame plătite. În acest mod simplu și eficient, utilizatorii pot primi recompense în moneda digitală bitcoin fără a fi nevoiți să investească sau să efectueze tranzacții complexe.

Această platformă este accesibilă și ușor de utilizat pentru oricine, chiar și pentru începători în acest domeniu de a face bani online. Toate procesele sunt automatizate, astfel încât utilizatorii nu trebuie să învețe tehnici sofisticate sau să petreacă mult timp pentru a câștiga bitcoin gratuit.

Înregistrare AdBTC.Top

Pentru a deveni un membru activ al AdBTC.Top, trebuie să aveți o adresă Bitcoin. Acest lucru este esențial, deoarece toate câștigurile realizate prin intermediul acestei platforme PTC vor fi transferate pe această adresă.

Înregistrare AdBTCPin

Cu toate acestea, pentru a crea un cont complet, aveți nevoie în continuare de o adresă de e-mail validă și de o parolă complexă pentru a vă proteja contul. Ultimul pas în procesul de înregistrare este confirmarea contului prin intermediul unui link primit la adresa de e-mail specificată.

Este important de subliniat faptul că acest tutorial se adresează atât începătorilor, cât și utilizatorilor experimentați în câștigarea de bitcoin online.

Sper ca acest conținut să vă fie de ajutor și să vă fie clar, astfel încât să puteți începe călătoria de a câștiga cu bitcoin prin AdBTC.Top!

Cum putem câștiga bitcoin gratuit cu AdBTC.Top?

AdBTC.Top este un site web specializat în reclame PTC, unde puteți câștiga gratuit bitcoin prin 3 metode diferite:

 • Reclame normale;

Trebuie să urmăriți o reclamă și să primiți recompense, cu valori cuprinse între 5 satoshi și 50 satoshi, în funcție de bugetul celor care au cumpărat reclama pe AdBTC.

 • Reclame active;

Diferența dintre un reclamă normală și o reclamă activă constă în interacțiunea cu reclama. În cazul reclamelor active, trebuie să rămâneți pe pagina de promovare până la finalizare.

 • Vizualizarea automată a reclamelor;

O metodă mai simplă care necesită doar deschiderea unei noi pagini. Reclamele se vor derula automat, fără ca dumneavoastră să vă implicați. Din păcate, numărul de reclame disponibile prin această metodă este limitat.

Citește și Urmăriți reclame și câștigați bani cu CliqueBook | Merită sau nu?

Folosiți aceste metode pentru a câștiga bitcoin gratuit prin AdBTC.Top, ținând cont de faptul că valoarea recompenselor depinde de bugetul celor care au cumpărat reclame pe acest site.

Ce este „Rating-ul” și cum vă poate afecta câștigul?

Rating” este un sistem de evaluare utilizat pe această platformă pentru a determina performanța utilizatorului. Scopul acestui rating este de a oferi o imagine clară a activității utilizatorului și a capacității acestuia de a câștiga bitcoin gratuit.

Nota de evaluare pe care o primiți poate avea un impact semnificativ asupra câștigurilor dumneavoastră. Cu cât punctajul este mai mare, cu atât veți avea acces la mai multe reclame cu valori mai mari, oferind oportunități mai mari de câștig.

De asemenea, reclamele sunt direcționate către utilizatorii cu evaluări mai mari, ceea ce înseamnă că veți avea mai multe șanse să vă atingeți obiectivul de a face o plată în portofelul dumneavoastră de cripto.

Este important să înțelegeți importanța evaluărilor și să le urmăriți îndeaproape pentru a vă maximiza câștigurile pe această platformă. Acționați cu atenție, participați activ și îmbunătățiți-vă evaluările pentru a vă asigura că veți avea un câștig constant și consistent pe această platformă.

Cum vă puteți îmbunătăți nota?

Pentru a vă îmbunătăți punctajul (nota de evaluare) pe AdBTC.TOP, este important să fiți activ pe platformă. Dacă sunteți prezent și participați la activitățile oferite (vizualizare de reclame), veți obține un scor mai bun.

O modalitate eficientă de a câștiga puncte este vizionarea de reclame. Dacă primiți 10 000 de satoshi din reclame, veți primi 1 punct. De asemenea, dacă investești 10 000 satoshi în reclame, poți fi sigur că vei primi încă 1 punct.

Este important să înțelegeți că punctajul dumneavoastră pe AdBTC.TOP influențează suma de bitcoin pe care o puteți câștiga prin intermediul platformei.

Dovada mea de plată | 10 Aprilie 2023

dovadă de plată Adbtc.TOP 2023Pin
Plată primită în FaucetPay

Câștigă bitcoin din promovarea AdBTC.TOP

AdBTC.TOP oferă posibilitatea de a câștiga bitcoin prin promovarea site-ului. Fiecare persoană invitată prin intermediul linkului dvs. poate genera un comision de 10% din activitatea sa pe site.

De asemenea, dacă persoana respectivă decide să cumpere publicitate pe AdBTC.TOP, puteți câștiga încă 5% din valoarea reclamei.

Câștigurile dvs. pot fi mărite prin promovarea activă a site-ului AdBTC.TOP, în special prin invitarea cât mai multor persoane pe site.

Cum se poate retrage bitcoin cu AdBTC.TOP?

Retragerea de bitcoin prin intermediul site-ului AdBTC.TOP se poate face folosind trei opțiuni:

 • FaucetPay;
 • un portofel bitcoin;
 • Express Crypto.

FaucetPay și Express Crypto sunt recomandate datorită ușurinței și vitezei procesului și trebuie să aveți cel puțin 5.000 de satoshi în cont pentru a folosi aceste opțiuni.

Dacă preferi opțiunea portofelului de bitcoin, suma minimă necesară pentru retragere este de 35.000 satoshi.

Recompense Decente fără Investiții | Merită sau nu?

Desigur, recompensele nu sunt extraordinare, dar în comparație cu alte site-uri PTC, AdBTC.TOP oferă recompense decente pentru efortul depus. Și cel mai important, nu trebuie să investiți bani pentru a obține bitcoin.

Citește și Bani din click-uri de reclame cu BountySurfer | Merită sau nu?

Este adevărat că există alte modalități mai eficiente de a câștiga bitcoin gratuit. Dar, din punctul meu de vedere, AdBTC.TOP este o soluție eficientă și onestă pentru cei interesați să obțină bitcoin gratuit prin intermediul unei platforme PTC.

Pentru a vă maximiza câștigurile, vă recomand să fiți atenți la regulile platformei și să investiți un efort constant. În acest fel, recompensele oferite de AdBTC.TOP vor fi pe măsura efortului depus.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „AdBTC.TOP Tutorial | Cum să câștigi bitcoin gratuit din reclame PTC”

  • Salut,
   Tocmai am verificat site-ul, și nu este în limba rusă. Limba de utilizare pentru acest site este engleza, cel puțin în cazul meu. Pentru a seta din nou limba română, trebuie doar să dai click pe „lăcățel ” acolo unde este afișată adresa linkului. După aceea, selectează opțiunea „Setări site”, după care vei găsi opțiunea de a schimba limbile.

   Răspunde

Lasă un comentariu