Cashback la fiecare achiziție online cu Bonusway | Merită sau nu?

0
(0)

Ca urmare a unor situații neplăcute prin care am trecut, am început să folosesc mult mai des sistemul de cumpărături online decât cel care presupune efortul de a merge în diverse locații fizice ale magazinelor. Astfel, am început să acord o mai mare importanță site-urilor de profil precum Picodi, RebatesMe, Bonusway, RewardMe, SocialGood și așa mai departe.

Și pentru că am testat serviciile acestor site-uri de cashback, m-am gândit să vă prezint și punctul meu de vedere cu privire la calitatea ofertelor sau serviciilor oferite de acestea consumatorilor români.

Primul lucru pe care l-am observat este titlul pe care și l-au ales aceste magazine de cashback.

De exemplu, Bonusway se anunță drept cel mai mare site de cashback din România, iar Tipli.ro se laudă cu cea mai bună ofertă de reduceri.

Pe Tipli.ro am avut plăcerea de a-mi clăti ochii la ofertele de cashback pe care le-am găsit ok și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de acest site de cashback.

Acum a venit momentul să încerc un alt site de cashback numit Bonusway și să vă ofer câteva informații despre reducerile oferite la cumpărăturile online pentru consumatorii din România.

Cine nu și-ar dori să primească o parte din banii cheltuiți în cumpărăturile online?

În zilele noastre chiar trebuie să economisim puțin la tot ceea ce cheltuim, indiferent de unde o facem.

Așa că haideți să vedem ce ofertă de cashback oferă Bonusway consumatorilor din România.

Ce este Bonusway?

Bonusway este o companie finlandeză dedicată comerțului online care a fost lansată în 2011, fiind prezentă în numeroase țări (peste 17 țări), inclusiv în România.

Cu peste 5 milioane de utilizatori, Bonusway poate fi clasificat cu succes în categoria selectă a serviciilor de cashback pentru comerț.

Cu siguranță veți găsi suficiente oferte de cashback la cele peste 260 de magazine partenere unde puteți face cumpărături online în siguranță și primi înapoi o parte din ceea ce cheltuiți.

Cum ne putem înregistra pe Bonusway?

Procedura de înregistrare pe astfel de site-uri de cashback nu are cum să vă creeze prea multe probleme. Cei care dețin astfel de servicii trebuie să faciliteze accesul consumatorilor la toate ofertele de cashback.

înregistrare pe BonuswayPin
Înregistrare pe Bonusway

Prin urmare, o simplă înregistrare pe Bonusway necesită utilizarea a 2 metode simple de înregistrare:

 • utilizarea unui cont de Facebook;
 • adăugarea unei adrese de e-mail și a unei parole.
formular de înregistrare pe Bonusway România Pin
Formular de înregistrare

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, înregistrarea pe Bonusway este simplă. Dar încercați să introduceți o parolă mai complicată pentru a vă securiza contul. Fiți un pic mai atenți aici, cu atât mai bine pentru a preveni unele situații neplăcute în ceea ce privește securitatea online a conturilor dumneavoastră.

Nu uitați să vă confirmați adresa de e-mail înainte de a începe să folosiți serviciile de cashback oferite de acest site web.

Oferte și reduceri atractive prin Bonusway România

De îndată ce ne vom înregistra, ni se va prezenta o descriere generală a modului de utilizare a site-ului.

Deci, pe scurt, utilizarea ofertelor de cashback pe Bonusway înseamnă că vă veți înregistra pe site, veți da click pe un magazin online preferat, veți face o achiziție online și la final veți primi o parte din banii cheltuiți.

Când ajungeți la suma de 50 RON, puteți face un transfer simplu în contul dvs. bancar.

Vedeți cât de ușor este să folosiți acest site de cashback?

O simplă trecere în revistă a ofertei de cashback, trebuie doar să selectați un magazin online. În cadrul acestei oferte de cashback, veți primi detalii despre ratingul acordat de cei care au folosit serviciile acelui magazin, linkul către magazinul online, termenul de plată a cashback-ului și o scurtă descriere a comerciantului.

Citește și Recomandări de produse pentru cumpărături online cu eSavvy

Pentru o mai bună utilizare, aveți la dispoziție un instrument de sortare a ofertelor de cashback, în funcție de popularitate, de valoarea cashback (în RON sau procente), în ordine alfabetică sau în funcție de ceea ce este la modă în momentul în care doriți să faceți cumpărături online.

oferte cashback atractivePin
Oferte cashback de pana la 18%

În ceea ce privește valoarea cashback-ului în procente, ofertele încep de la 2% și pot ajunge până la 18%, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Pentru România, Bonusway oferă o listă de peste 270 de magazine din diverse domenii de activitate, cum ar fi călătorii, software, îmbrăcăminte, mâncare, sănătate și așa mai departe.

oferte de cashback populare pe BonuswayPin
Oferte Cashback populare

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva exemple de magazine online care sunt populare în rândul cumpărătorilor.

Protejarea contului dumneavoastră

În mod surprinzător de plăcut, Bonusway ne oferă o modalitate de a ne proteja contul prin adăugarea unui număr de telefon.

De altfel, în bara de jos a ecranului veți avea o notificare privind activarea acestei măsuri de protejare a contului dumneavoastră.

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un număr de telefon pe care veți primi un cod de verificare pentru fiecare plată pe care o faceți de la Bonusway.

Codul va fi format din 4 cifre și va avea o valabilitate de 30 de minute. Primul cod pe care îl primiți va fi cel care va activa această opțiune pentru contul dumneavoastră.

Când primește cashback-ul eticheta de ”Plătibil” pe Bonusway?

În contul dumneavoastră Bonusway veți găsi o secțiune dedicată în care vor apărea informații despre valoarea cashback-ului pe care l-ați câștigat.

detalii valoare cashback Pin
Detalii cashback balanță

În imaginea de mai sus puteți vedea cele 3 secțiuni în care veți vedea detalii despre cashback-ul pe care l-ați câștigat, și anume:

 • cashback în așteptare;

Cashback-ul în așteptare este influențat de perioada de retur a produselor achiziționate.

Acest cashback va fi creditat în contul dumneavoastră în cel mult 15 minute de la finalizarea achiziției online.

 • Cashback plătibil;

După expirarea perioadei de returnare, suma de bani din ”Cashback în așteptare” va fi transferată în această balanță după ce magazinul online a trimis banii către Bonusway.

Fiecare magazin are o perioadă de rambursare diferită, începând de la 30 de zile și, în unele cazuri, până la 3 luni.

 • suma retrasă.

Participarea la sondaje de opinie

Sincer, nu mă așteptam ca site-ul de cashback să ne ofere posibilitatea de a fi recompensați în cashback în urma completării sondajelor.

Ei bine, Bonusway ne oferă 4 companii specializate în sondaje pe care cu siguranță le-ați întâlnit pe site-uri precum ySense, FreeCash, Mobrog sau LootGain.

Acestea sunt următoarele:

 • Cint;
 • Dynata;
 • Pollfish;
 • InovateDM.

Fiecare dintre companiile enumerate mai sus va oferi sondaje scurte în care veți primi cashback în termen de 2 ore de la finalizarea acestora.

Extensie Bonusway

Similar cu Tipli.ro, Bonusway include și o extensie de browser care în prezent este compatibilă doar cu Google Chrome și Opera.

Cu această extensie veți avea acces rapid la ofertele de cashback, veți comanda mai rapid decât prin metoda tradițională sau veți identifica mai ușor magazinele preferate etc.

Program de promovare

O simplă distribuire a linkului dvs. de promovare vă poate aduce mai multe beneficii.

Fiecare persoană care se înregistrează pe Bonusway prin intermediul linkului dvs. de promovare vă poate aduce 10 RON, cu condiția ca aceasta să facă câteva cumpărături.

De asemenea, dacă aveți conturi pe diverse rețele sociale precum Twitter, Youtube, Tik Tok, Facebook etc. puteți deveni partener Bonusway, ceea ce vă va oferi posibilitatea de a câștiga un comision de 50% (pe 2 ani de zile) din valoarea veniturilor obținute de la persoana care s-a înscris de pe linkul dvs. de afiliere.

Care sunt metodele de plată oferite de Bonusway?

După ce ați atins suma de 50 RON în secțiunea ”Cashback plătibil”, puteți utiliza următoarele metode de plată:

 • PayPal (nu este disponibil pentru România);
 • Card Benefito;
 • Transfer bancar.

Merită sau nu?

În acest moment, Bonusway este alegerea potrivită pentru cei care iubesc cumpărăturile în mediul online și doresc să beneficieze de reduceri la produsele sau serviciile lor preferate.

Cu peste 270 de magazine, acest site este una dintre cele mai importante companii de cashback recomandate consumatorilor români.

Dacă sunteți o persoană care face cumpărături online în mod regulat, de ce să nu faceți câteva economii. Să știți că, pe termen lung, puteți observa chiar o îmbunătățire a veniturilor dumneavoastră.

În concluzie, Bonusway este o soluție recomandată pentru împătimiții cumpărăturilor pe internet.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu