Sondaje pe bani: 10 site-uri de sondaje online plătite în România

5
(1)

În adâncul sufletului nostru, vorbim cu curiozitate despre posibilitatea de a monetiza timpul liber prin sondaje online plătite în România. Dincolo de orice urmă de îndoială, aceste cuvinte sunt o încercare de a elucida potențialul acestor modalități de câștig.

Participarea la aceste sondaje de piață, ale căror recompense se materializează în bani, poate fi o modalitate plăcută de a vă spori resursele lunare, permițându-vă să vă acoperiți o parte din cheltuielile zilnice. Dar nu trebuie să ne facem iluzii cu perspective iluzorii de îmbogățire rapidă.

Citește și: Să faci bani online în România? Descoperă potențialul oferit de EarnLab pentru începători

Posibilitatea de a aduna câțiva dolari în plus pe lună prin intermediul acestor platforme nu este doar reală, ci și relativ simplă, dacă alegeți să vă împărțiți timpul între mai multe site-uri. În era digitală, puteți aduna resurse chiar din confortul propriei case, participând la sondaje online plătite în România.

Companiile care plătesc oamenii pentru a participa la sondaje apreciază studiile de piață și pot folosi răspunsurile dumneavoastră pentru a-și îmbunătăți operațiunile. Acest tip de job ar putea fi plăcut dacă preferați să lucrați de acasă în loc să faceți naveta la birou în fiecare zi.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI: Întrebări frecvente despre sondaje online plătite în România

Pe fundalul oceanului digital nesfârșit, apare o multitudine de întrebări. Unele dintre acestea sunt:

 • Este cu adevărat posibil să câștigi bani prin sondaje online plătite în România?
 • Care este limita pentru a câștiga bani prin sondaje online?
 • Ce platforme de sondaje oferă cele mai generoase plăți?
 • Ce site-uri de sondaje sunt de încredere?
 • Timpul investit în sondaje plătite merită efortul?
 • Ce fel de întrebări pun platformele de sondaje online plătite în România?

Acest articol își propune să răspundă la unele dintre aceste întrebări, ajutându-vă să vă organizați mai eficient timpul liber.

Aspecte importante atunci când participați la sondaje online

Deși participarea la sondaje reprezintă o sursă suplimentară de venit, flexibilă și accesibilă pentru cei care au timp liber, există câteva recomandări esențiale:

 • Participarea la sondaje este gratuită;

Dacă vi se întâmplă să accesați un site de sondaje care vă cere să plătiți o anumită sumă de bani pentru a participa la sondaje, ceva nu este în regulă și este posibil să fiți înșelat. Companiile de sondaje vă plătesc pentru opiniile dvs. cu privire la diverse produse sau servicii. Nu ar trebui să plătiți niciodată pentru a beneficia de aceste companii.

 • Sondajele nu sunt un loc de muncă cu normă întreagă;

Nu cădeți în capcana de a percepe sondajele ca pe un loc de muncă cu normă întreagă care vă asigură un trai decent.

 • Investiție de timp;

Timpul necesar pentru a completa un sondaj poate varia între 10 minute și 25 de minute. Sondajele a căror completare durează doar câteva minute sunt rare, dar nu imposibile.

 • Nu este nevoie de experiență sau de abilități speciale;

Avantajul acestor activități este că oricine poate participa. Nu este nevoie de experiență sau de cunoștințe avansate de navigare pe internet.

 • Timpul de procesare a plăților;

În unele cazuri, procesarea plăților poate dura până la câteva săptămâni, deși, de obicei, plățile sunt procesate în maximum 3 sau 4 zile.

Există, de asemenea, platforme care procesează plățile imediat după cererea de plată. În această categorie poate fi inclusă o aplicație care îmi este dragă, și anume AttaPoll, care spre surprinderea mea plățile PayPal au fost procesate instantaneu.

Top 10 Site-uri de Sondaje Online Plătite în România

Având în vedere aceste aspecte, vă voi prezenta în continuare cele mai bune 10 platforme de sondaje online plătite din România care vă pot ghida în drumul vostru către o sursă suplimentară de venit.

ySense: Recompense pentru opiniile dumneavoastră

Cunoscută anterior sub numele de ClixSense, ySense, o entitate subsidiară a companiei Prodege ( cea care administrează și Swagbucks), a fost lansată în 2019 și vă oferă posibilitatea de a câștiga bani pentru opiniile exprimate în sondaje online.

Sondajele pot aduce recompense între 0,38 și 1,62 dolari, oferite de companii de renume precum Yoursurveys, Samplicious, Toluna sau Pollfish.

Sondaje Online Plătite în România cu ySensePin

În plus, ofertele plătite sunt disponibile prin intermediul unor platforme notabile precum Wannads, RevU, MyChips, OfferToro, Adscend Media, Lootably și AdGate.

Timpul necesar pentru a le finaliza depinde de valoarea recompensei, începând de la 5 minute și, în unele cazuri, mergând până la 25 de minute.

În ceea ce privește programul de recomandare, puteți primi comisioane periodice de până la 30% și taxe de înscriere între 0,10 și 0,30 dolari. În ceea ce privește metodele de plată, puteți opta pentru PayPal, Amazon, Skrill, Zalando sau Steam, cu o sumă minimă de plată de 10 dolari pentru PayPal, 5,05 dolari pentru Skrill sau 1 dolar pentru Amazon.

ZoomBucks: Completați activități ușoare pentru a obține câștiguri

ZoomBucks vă oferă oportunitatea de a fi plătiți pentru completarea de sondaje și alte task-uri online simple de la brand-uri cunoscute. Înregistrarea se poate face cu o adresă de e-mail, o parolă sau folosind un cont de Facebook sau Google.

Sondajele vă pot aduce recompense sub formă de puncte, variind între 360 de puncte și 800 de puncte pentru fiecare sondaj completat, cu un timp de completare între 9 și 22 de minute. Acestea sunt oferite de Survey Routers, cum ar fi Cint, BitLabs, TheoremReach, Yuno, YourSurveys, CPX Research sau RevenueWall.

sondaje online cu premii în bani folosind ZoomBucksPin

De asemenea, puteți viziona videoclipuri oferite de Lootably sau HideoutTV, unde veți primi puncte pentru fiecare 3 videoclipuri vizionate. Ofertele plătite includ descărcarea de aplicații sau jocuri, vizionarea de videoclipuri sau răspunsul la întrebări pe platforme precum Lootably, AdGateMedia, OfferToro, Revenue Universe sau Adscend Media.

Beneficiați de un program de recomandare, cu avantaje care constau într-un comision de 7% din ceea ce câștigă persoana recomandată și un mic bonus în puncte de 500.

Printre metodele de plată se numără PayPal (între 2 și 100 de dolari), Steam, Roblox, Visa etc.

Gift Hunter Club sau Clubul Vânătorilor de Cadouri

Înscrieți-vă pe Gift Hunter Club folosind adresa dvs. de e-mail și primiți un bonus de înregistrare de 75 de cenți. Explorează oportunitatea unor sondaje online plătite în România într-un mod onorabil, completând oferte, concursuri și activități simple de zi cu zi.

Sondajele zilnice variază de la 0,01$ la 0,60$, oferite de Wannads și Pollfish. Vă puteți aștepta la oferte plătite de la companii renumite precum Wannads, SushiAds, AdscendMedia, AdGateMedia, InBrain, Lootably, Admantium, OfferToro, CPX Research, BitBurst, RevenueUniverse, AdGem, Ayet.

sondaje de opinie pe Gift Hunter clubPin

Beneficiați de programul de recomandare și primiți 10% din câștigurile celor pe care îi recomandați, plus 75 de cenți atunci când aceștia câștigă 100 de cenți. Optați pentru metode de plată convenabile, precum PayPal și Amazon. Suma minimă de plată este de 5 dolari, echivalentul a 530 de puncte.

Sondaje online plătite în România prin GG2U Premium

Există numeroase modalități de a câștiga bani, fie prin jocuri video, fie prin sondaje sau vizionând videoclipuri și reclame. Înscrieți-vă la GG2U cu numele, e-mailul, țara sau numele de utilizator.

Accesați ușor sondaje online plătite în România de la YourSurveys, Speak UP, Samplicious, Dynata, CPX Research, Pollfish, BitLabs, Sample Cube, Opinion Capital, TheoremReach sau InBrain, cu recompense între 50 și 120 de puncte.

sondaje online plătite în România și plata imediată a banilor folosind GG2UPin

Ofertele de jocuri includ titluri populare precum Puzzles & Conquest (iOS și Android), Smash Party (iOS și Android), World of Warships (PC), Crossout (PC), War Thunder (PC), cu recompense între 150 și 400 de puncte.

Ofertele video sunt disponibile prin HideoutTV (necesită un cont HideoutTV); pentru fiecare 200 de puncte video câștigate, aveți posibilitatea de a câștiga până la 3 dolari în bilete prin Silver Wheel.

Se poate opta pentru metode de plată precum PayPal sau Coinbase, cu sume minime de plată de 7 $. Pentru fiecare 5 cereri de plată, primiți bilete Gold (pentru a învârti Roata de Aur) cu premii de până la 7 $.

MarketAgent – Sondaje pe bază de invitație pe e-mail sau notificări push

MarketAgent, fondată în 2001 de o companie austriacă, oferă înregistrare gratuită (nume, e-mail, sex, adresă) cu 100 de puncte doar pentru înscriere.

puncte obținute gratuit din sondaje cu Gift Hunter ClubPin

Câștigați puncte completând sondaje pe bază de invitație pe e-mail sau în urma unor notificări push, cu până la 100 de puncte pe sondaj. Profitați de programul de promovare care oferă 50 de puncte bonus.

Alegeți modalități de plată precum Skrill, PayPal, Wise. Trebuie să acumulați cel puțin 1 000 de puncte (49,74 RON) pentru a procesa o plată prin PayPal (3 zile lucrătoare).

Idle-Empire – O gamă largă de opțiuni de câștig

Idle-Empire se deschide către o gamă largă de opțiuni de câștig: sondaje, oferte plătite, videoclipuri, un program de promovare și promoții speciale. Recompensele pentru sondaje variază între 3.600 și 6.250 de puncte.

Există, de asemenea, posibilitatea de a viziona videoclipuri din diverse categorii oferite de HideoutTV, cum ar fi jocuri, filme, umor, celebrități, muzică sau animale de companie.

bani din sondaje cu Idle-EmpirePin

Ofertele includ jocuri mobile, sondaje online plătite în România, aplicații mobile, cumpărături, teste și multe altele. În plus, programul de promovare vă permite să câștigați 20% din ceea ce generează persoana pe care o invitați, plus încă 550 de puncte bonus pentru fiecare persoană pe care o aduceți la Idle-Empire.

De asemenea, sunt disponibile promoții speciale, cum ar fi 100 de puncte pentru verificarea adresei de e-mail sau 50 de puncte pentru fiecare cont de social media conectat la Idle-Empire.

Metodele de plată includ Bitcoin (2.000 de puncte), Litecoin (2.000 de puncte), Payeer (1.000 de puncte), Ethereum (2.000 de puncte), Bitcoin Cash (2.000 de puncte) și multe altele.

LootGain – Metode de plată prin PayPal sau criptomonede

LootGain, un site GPT similar cu PrizeRebel și Offernation, fără restricții de țară, vine cu un bonus de avansare de nivel (100 de puncte pentru fiecare nivel câștigat).

Opțiunile de câștig includ activități mici, cum ar fi oferte plătite și sondaje, disponibile prin intermediul unor platforme online precum Lootably, Wannads, RevU, Monlix, AdGateMedia sau OfferToro. Există oferte exclusive fie pentru utilizatorii de Android, fie pentru cei de iOS.

participați la sondaje online plătite în România cu LootGainPin

Printre metodele de plată se numără Litecoin (între 0,5 și 100 de dolari), Bitcoin (între 10 și 100 de dolari), Dogecoin (între 5 și 50 de dolari), PayPal (între 10 și 200 de dolari), Amazon (între 5 și 50 de dolari), Steam.

Rețineți că 1.000 de puncte sau ”loots” valorează 1 $. Există, de asemenea, concursuri zilnice, în cadrul cărora primele 3 locuri sunt premiate cu între 2.000 și 5.000 de puncte.

FreeCash – Un design plăcut și o interfață intuitivă

FreeCash, un site de get-paid-to activ din 2019, se distinge prin designul său plăcut și interfața intuitivă. Vă puteți înscrie folosind contul Google sau Steam, sau puteți folosi adresa de e-mail, un nume de utilizator și o parolă. În plus, puteți câștiga un bonus de înscriere între 0,05 și 250 de dolari.

Aveți posibilitatea să vă câștigați punctele completând diverse oferte, cum ar fi înscrieri, jocuri, aplicații, cumpărături sau sondaje. Există, de asemenea, un program de recomandare cu comisioane între 5% și 30%. Totodată, sunt organizate extrageri zilnice și lunare, concursuri cu premii de până la 500$.

Ofertele speciale includ, de exemplu, 50 de puncte dacă îi urmăriți pe Twitter sau 150 de puncte dacă descărcați aplicația mobilă Free Cash.

Sondaje plătite în dolari americani cu FreeCashPin

Metodele de plată includ PayPal (între 5 și 200 de dolari), Bitcoin (5 dolari), Ethereum (2,5 dolari), Litecoin (0,5 dolari), Dogecoin (1,5 dolari), FaucetPay (0,25 dolari), Amazon, precum și skin-uri pentru jocuri precum CSGO, Fortnite, League of Legends, Valorant.

Este demn de remarcat faptul că 1000 de monede valorează 1,00 USD.

Faceți cunoștință cu Earnably

Earnably, un site de obținere a unor venituri, a câștigat popularitate încă din 2015 și este disponibil în peste 30 de țări, inclusiv în România. Opțiunile de înregistrare sunt variate, incluzând Google, Facebook și PayPal.

Earnably oferă diverse modalități de a acumula puncte: participarea la sondaje online plătite în România oferite zilnic de Pollfish sau CPX Research, vizionarea de videoclipuri cu reclame la produse prin HideoutTV, LootTV, cu recompense cuprinse între 80 și 425 de puncte.

puncte primite în urma participării la sondaje online cu EarnablyPin

Există, de asemenea, posibilitatea de a finaliza oferte și task-uri, cele mai multe dintre acestea fiind jocuri precum Web Master 3D, Pirates Treasure, Diamond Treasure Puzzle, Sky Plunger, Smash Party – Hero Action Game, Bingo Blitz™ – jocuri BINGO sau Lineage 2 Essence.

Când vine vorba de retragerea câștigurilor, Earnably oferă posibilitatea de a face acest lucru prin PayPal, cu sume minime de plată începând de la 10 dolari sau 15 euro.

Explorați HeyPiggy

HeyPiggy este o altă platformă de sondaje online plătite în România, cu un număr consistent de sondaje disponibile zilnic. Înregistrarea este simplă: este necesară verificarea e-mailului.

Înainte de a începe să completați sondaje, veți fi întâmpinat cu câteva întrebări de bază.

un număr generos de sondaje pentru utilizatorii din România prin HeyPiggyPin

HeyPiggy oferă zilnic 12 sondaje cu recompense cuprinse între 0,57 USD și 1,88 USD, cu timpi de completare de la 9 minute la 22 de minute.

În mod notabil, HeyPiggy are un program de promovare disponibil în anumite țări. Pentru retrageri, platforma folosește PayPal, cu o sumă minimă de plată de doar 5$ și o sumă maximă de 50$.

În căutarea platformelor dedicate sondajelor online plătite, nu uitați să verificați și următoarele site-uri:

Gânduri finale despre site-urile de sondaje online plătite în România

Reflectând asupra sondajelor, acestea pot fi văzute ca o modalitate accesibilă și adesea preferată de a câștiga un venit suplimentar confortabil fără a părăsi confortul de acasă.

Cheia succesului constă în utilizarea unor platforme de încredere, fie că este vorba de site-uri web sau de aplicații. Recompensele se acumulează în mod constant în contul vostru, dar este important să vă temperați speranțele – nu vă puteți aștepta la câștiguri astronomice. Sondajele nu sunt concepute în acest fel.

Sfatul meu este să vă înscrieți pe cât mai multe platforme de sondaje online plătite în România posibil – în acest fel vă puteți maximiza recompensele pe care le primiți.

Acest lucru vă va oferi un venit suplimentar, care poate fi un plus binevenit în timpul nostru liber. Vă îndemn să luați în considerare înscrierea pe unul dintre site-urile de top specializate în sondaje online plătite în România, descrise mai sus.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu