FaucetPay – O soluție rapidă pentru a obține criptomonede cu potențial

5
(4)

Ultima actualizare pe 4 decembrie 2022 de Jonas

Există multe site-uri care oferă plăți mici în criptomonede. Dar ce soluție am putea folosi pentru a primi aceste plăți? Aceste plăți pot proveni de la site-uri de tip ”faucet”, jocuri sau alte aplicații care oferă mici recompense financiare. Pentru a rezolva această problemă au fost concepute microportofele, precum FaucetPay sau ExpressCrypto. În acest articol vom discuta despre microportofelul FaucetPay, care este, de asemenea, și cel mai utilizat în lumea criptomonedelor.

Având în vedere faptul că este cel mai utilizat microportofel, putem presupune că este un site serios pe care ne putem baza pentru a păstra temporar criptomonedele obținute din alte surse.

Așa că haideți să trecem la treabă pentru a afla informații despre cum să vă înregistrați, cum funcționează și alte surprize oferite de acest microportofel.

Ce este FaucetPay?

FaucetPay este un microportofel a cărui funcție principală este de a stoca temporar criptomonedele pe care le-ați obținut de pe alte site-uri, precum faucet-uri, site-uri GPT sau aplicații.

Vă interesează să aflați ce site-uri folosesc acest microportofel?

Ei bine, există multe site-uri serioase care folosesc acest tip de plată. În rândurile de mai jos vă voi arăta câteva site-uri pe care le folosesc și de la care am primit plăți.

Acestea sunt următoarele:

Bineînțeles că există mult mai multe site-uri care folosesc acest microportofel. Vă voi explica mai târziu unde puteți găsi lista site-urilor compatibile cu acest sistem de plată.

Cum ne înregistrăm pe FaucetPay?

În meniul principal de pe site-ul FaucetPay, aveți opțiunea de ”Sign Up”. Prin intermediul acestei opțiuni, ne putem înregistra pe FaucetPay.

formular înregistrarePin
Formular Înregistrare FaucetPay

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, formularul de înregistrare conține anumite rubrici care trebuie completate cu următoarele informații:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

Aveți grijă să adăugați informații reale, mai ales în cazul adresei de e-mail. Pe această adresă de e-mail, veți primi un link de confirmare. Acest link de confirmare este obligatoriu pentru finalizarea cu succes a procesului de înregistrare.

autentificare 2FAPin
Autentificare 2FA

La un moment dat, veți fi întrebat dacă doriți să activați opțiunea ”autentificare cu doi factori”. Vă recomand să activați această opțiune pentru a beneficia de o mai bună securitate a contului dvs. Pentru a activa acest tip de securitate veți avea nevoie de un software specializat, precum WinAuth. Veți adăuga codul QR de securitate al contului dumneavoastră FaucetPay și îl veți introduce în acest program. După activarea acestei opțiuni, de fiecare dată când vă conectați, veți avea nevoie și de un cod de 6 cifre.

Această opțiune poate fi accesată prin intermediul unui meniu aflat în colțul din dreapta sus. În acest meniu aveți ”Account Settings” (Setări cont), după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

setări cont FaucetPayPin
Cont Setări FaucetPay

Dați click pe ”Enable 2FA” și urmați pașii necesari pentru a activa această măsură de securitate.

Cum putem obține criptomonede gratuite cu FaucetPay?

FaucetPay ne oferă, pe lângă opțiunea de a stocare, și alte modalități de a obține diverse criptomonede în mod gratuit.

Prin urmare, modalitățile prin care putem obține criptomonede gratuit sunt următoarele:

 • site-urile de tip ”FAUCET”;
 • oferte;
 • sondaje de opinie;
 • reclame PTC;
 • Staking FEY.

Să discutăm pe rând despre fiecare în parte și să vedem ce potențial de câștig oferă.

Obțineți criptomonede gratuite prin intermediul site-urilor de tip ”FAUCET”

Aceste site-uri pot fi accesate din meniul principal în secțiunea ”Earn”. Aici veți găsi o listă de site-uri de tip ”Faucet” care sunt compatibile cu acest microportofel.

La momentul scrierii acestui articol, FaucetPay suportă un total de 12 criptomonede, după cum urmează:

 • Bitcoin;
 • Ethereum;
 • Dogecoin;
 • Litecoin;
 • Bitcoin Cash;
 • Dash;
 • DigiByte;
 • Tron;
 • Tether TRC20;
 • Feyorra;
 • Zcash;
 • Binance BEP20.

Fiecare site listat în această secțiune conține informații despre suma totală plătită în săptămâna în curs, voturile de încredere sau câți utilizatori au fost plătiți în ziua curentă. Toate aceste informații vă vor ajuta să evitați acele site-uri care au probleme cu plățile.

În mod normal, această listă de site-uri va include aproximativ 100 de site-uri de tip Faucet sau GPT (get paid to).

Așadar, nu cred că veți avea probleme în a găsi un site care să vă ofere oportunitatea de a obține criptomonede gratuit.

Completați sondaje online și câștigați criptomonede

Ca și în cazul site-urilor de tip Faucet, aceste sondaje pot fi accesate din meniul principal, în secțiunea ”Surveys”.

În această secțiune aveți la dispoziție mai multe opțiuni pe care le puteți folosi pentru a completa sondaje gratuite, după cum urmează:

 • Persona.ly;
 • OfferToro;
 • AdGate;
 • Wannads;
 • TimeBucks;
 • Pollfish;
 • ayeT-Studios;
 • CPX Research.

Dintre acestea, veți folosi doar câteva. Acestea sunt Adgate, Wannads, TimeBucks sau Pollfish.

Aici trebuie să fac o mică mențiune. Nu știu dacă are sens să folosiți FaucetPay pentru a completa sondaje cu TimeBucks. Mai degrabă creați-vă un cont pe acest site și completați sondajele care sunt disponibile pentru contul dumneavoastră. Pot spune sincer că nu am folosit FaucetPay pentru a completa sondaje. Prefer să creez un cont nou pe site-uri specializate în sondaje precum ySense, TimeBucks sau PrizeRebel unde pot obține o recompensă mai mare decât cea pe care o pot obține prin FaucetPay.

Ce sunt ofertele?

Secțiunea ”Offerwalls” sau secțiunea de oferte trebuie să fie deblocată pentru a putea fi utilizată. Cum o puteți debloca? Deblocarea acestor oferte este condiționată de un anumit număr de plăți într-o lună. În mod normal, dacă primiți în jur de 6 sau 7 plăți de la site-urile Faucet, atunci această secțiune va fi accesibilă.

Nu știu cât de mult veți folosi această oportunitate, deoarece oferă aceleași opțiuni ca și sondajele.

Aceleași site-uri pe care le găsiți în secțiunea ”Surveys” vă vor oferi oferte precum sondaje de opinie, instalarea de aplicații, vizionarea de videoclipuri, jocuri pe telefonul mobil sau vizualizarea de reclame PTC.

În opinia mea, nu merită să completați aceste oferte pe FaucetPay. În primul rând oferta de site-uri nu este senzațională, de unde puteți alege, mai ales pentru cei care locuiesc în România.

Acest lucru poate fi considerat un dezavantaj, dar, cu toate acestea, veți găsi suficiente oportunități de a obține criptomonede gratuit.

Ce este FEY Staking?

Aceasta este una dintre oportunitățile de a câștiga criptomonede, în acest caz criptomoneda Feyorra. Pentru cei care sunt activi de ceva timp în acest univers al criptomonedelor, acest termen ”STAKING” este unul cu care sunteți familiarizați. Dar, dacă sunteți nou în acest domeniu de activitate, STAKING-ul este o formă de câștig care presupune depunerea unei sume de bani sau criptomonede pe o anumită perioadă. După care primiți suma depusă plus o anumită recompensă.

faucetpay stakingPin
FaucetPay Staking

Pentru FaucetPay, perioada de depozitare este de 70 de zile și este disponibilă pentru tokenul Feyorra.

Dar cum putem obține acest token?

Feyorra poate fi obținută prin schimbul altor criptomonede în acest token. Marele avantaj este că puteți face acest schimb chiar în cadrul site-ului FaucetPay.

În meniul principal, aveți secțiunea ” Coin Swap”.

schimb FeyorraPin
Schimb criptomonede cu Feyorra

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, este foarte ușor să schimbați o criptomonedă în tokenul Feyorra.

După ce ați primit token-urile Feyorra, puteți alege tipul de STAKING la care doriți să participați.

După ce ați ales varianta preferată, va trebui să așteptați între 70 și 80 de zile, dar în mod normal aproximativ 70 de zile pentru a vă primi recompensa.

Așadar, acest tip de câștig este asemănător cu un depozit la o bancă, din care veți obține o dobândă.

Obțineți Bitcoin gratuit din clickuri pe reclame

Vă voi da câteva informații despre această secțiune, dar nu merită să o folosiți. Veți avea în jur de 12 anunțuri PTC în fiecare zi, la care se mai pot adăuga câteva pe parcursul zilei.

Valoarea acestor anunțuri este de 1 satoshi. Uneori veți găsi și anunțuri care pot oferi recompense mai mari, dar ar trebui să verificați această secțiune de mai multe ori pe zi.

Recompensele sunt atât de mici din cauza evoluției monedei bitcoin.

Timpul de vizualizare este de 7 secunde. Acesta poate crește în funcție de bugetul persoanei care a cumpărat reclamă pe FaucetPay.

Joacă jocuri de tip ”Multiply”

Nu vă recomand să folosiți această opțiune, deoarece veți sfârși prin a pierde. Teoretic, aceasta este o secțiune în care vă puteți multiplica câștigurile, dar cu anumite riscuri.

Jocurile care sunt disponibile în această secțiune de ”Multiply” sunt următoarele:

 • Dice;
 • Crashes;
 • Limbo;
 • Ruleta;
 • Plinko.

Ce faceți de fapt aici? Veți paria criptomonede în aceste jocuri. Jocurile sunt simplu de utilizat și nu necesită cunoștințe avansate. Cu toate acestea, evitați pe cât posibil să pariați câștigurile realizate cu FaucetPay.

Dacă nu sunteți atent, toate câștigurile dumneavoastră pot dispărea într-o clipă. Nu cred că vreți să ajungeți în acest punct.

FaucetPay Dovada mea de plată | 28 August 2021

FaucetPay plată portofel digitalPin
FaucetPlay Plata către un portofel digital

Ce este programul de promovare?

Un astfel de site nu putea să nu aibă un program de promovare. Aveți un link special de promovare care poate fi găsit în secțiunea ”Affiliate”. Puteți promova acest link oriunde doriți, fie că este vorba de bloguri, forumuri sau rețele de socializare, pentru a atrage cât mai multe persoane.

 • 0.50% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (DICE).
 • 0.30% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (CRASHES).
 • 0,30% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (LIMBO).
 • 0.27% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (ROULETTE).
 • 0.10% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (PLINKO).
 • Comision de 50% dacă se folosește secțiunea de schimb pentru a efectua operațiuni de tip ”Exchange” de criptomonede;
 • Completarea unei oferte sau a unui sondaj va aduce un comision de 25%;
 • Comision de 50% pentru fiecare reclamă PTC vizualizată.

Cum se retrag criptomonedele de pe FaucetPay?

Înainte de a retrage ceva de la FaucetPay, trebuie să furnizezi adresa la care doriți să vă retrageți câștigurile. Aceste adrese pot fi adăugate în secțiunea ”Linked Addresses”. Această secțiune poate fi accesată în colțul din dreapta sus. Faceți clic pe numele dvs. pentru a afișa meniul în care puteți selecta opțiunea respectivă.

Fiecare retragere, indiferent de criptomoneda pe care o folosiți, va necesita un comision de retragere. Această taxă este diferită în funcție de tipul de retragere și de criptomoneda utilizată.

comisioane de retragere FaucetPayPin
Comisioane de retragere

FaucetPay ne oferă 2 tipuri de retragere:

 • retragere normală;
 • retragere cu prioritate.

În mod firesc, veți alege retragerea normală. Nu merită să folosiți retragerea cu prioritate din cauza comisionului de retragere foarte mare.

Și așa, datorită evoluției Bitcoin, comisioanele de retragere au crescut foarte mult.

La ce venituri ne putem aștepta?

Eu nu folosesc acest site pentru a completa sondaje sau alte oferte. Ca urmare, am o listă de site-uri serioase pe care le folosesc pentru a obține criptomonede în mod gratuit. Unele dintre aceste site-uri le-am enumerat în cadrul acestui articol.

Câștigurile obținute sunt influențate de activitatea dumneavoastră. Cu cât sunteți mai activ, cu atât veți obține mai mult. Aceasta este o regulă generală care se aplică la marea majoritate a site-urilor care ne oferă modalități de a câștiga.

Cu toate acestea, nu vă așteptați la câștiguri mari. Nu puteți face bani mulți cu reclame PTC sau site-uri de tip FAUCET.

Ce mai rămâne?

Sondaje și oferte, pe care le puteți completa pe alte site-uri specializate.

Singura utilizare a acestui site este pentru stocarea temporară a criptomonedelor obținute de pe alte site-uri. Veți avea nevoie neapărat de FaucetPay pentru primi criptomonedele obtinute de pe alte site-uri GPT sau de pe site-urile de tip faucet.

Nu știu dacă ați observat, dar am specificat de mai multe ori termenul de stocare temporară. Nu este recomandabil să utilizați microportofelul FaucetPay ca mijloc de stocare permanentă pentru aceste criptomonede.. Pentru aceasta, vă recomand un portofel de criptomonede precum Ledger, Electrum, Coinbase sau Trezor.

Eu folosesc un portofel Ledger, de care sunt foarte mulțumit datorită securității pe care o oferă. Dacă sunteți interesat să achiziționați un portofel Ledger, o puteți face prin acest link.

Merită să folosiți acest microportofel?

Cu siguranță merită să folosiți acest microportofel. Chiar dacă nu există atât de multe oportunități de a face bani, este o soluție de retragere recomandată de multe site-uri, fie că vorbim de site-uri de tip faucet, de sondaje sau de site-uri GPT.

Dacă aveți vreun comentariu pe această temă sau dacă aveți ceva de împărtășit, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania