FaucetPay – O soluție rapidă pentru a obține criptomonede cu potențial

5
(4)

În lumea criptomonedelor, există multe platforme care oferă mici recompense bănești sub formă de monede virtuale. Aceste plăți pot proveni de la site-uri „faucet„, jocuri sau aplicații similare. Întrebarea este cum să le primiți? Răspunsul este reprezentat de micro portofele, cum ar fi FaucetPay sau ExpressCrypto. În această analiză, se va pune accentul pe cel mai utilizat micro portofel din lume, FaucetPay.

Fiind cel mai popular micro portofel, putem presupune că FaucetPay este o platformă de încredere pe care ne putem baza pentru a stoca temporar monedele virtuale obținute din alte surse.

Acum, haideți să descoperim mai multe despre cum să ne înregistrăm, cum funcționează și alte surprize oferite de acest micro portofel revoluționar.

Ce este FaucetPay?

FaucetPay este un micro portofel dedicat pentru stocarea temporară a monedelor virtuale, obținute prin intermediul altor site-uri, cum ar fi faucet-uri, site-uri GPT sau aplicații.

Vreți să știți ce site-uri folosesc acest micro portofel?

Multe site-uri serioase se bazează pe acest sistem de plată. Iată câteva exemple de site-uri de încredere de la care am primit plăți prin FaucetPay:

Bineînțeles, există multe alte site-uri compatibile cu acest micro portofel. Veți afla mai târziu unde puteți accesa o listă detaliată a acestor site-uri.

Cum ne înregistrăm pe FaucetPay?

Înregistrarea pe FaucetPay este un proces simplu. În meniul principal al site-ului, veți fi direcționat către opțiunea „Înscrieți-vă„. Dacă faceți click pe această opțiune, veți fi direcționat către formularul de înregistrare.

formular înregistrarePin
Formular Înregistrare FaucetPay

Formularul de înregistrare vă va cere să completați câteva câmpuri importante, cum ar fi:

 • numele de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parola.

Este important să furnizați informații corecte, în special în ceea ce privește adresa de e-mail, deoarece veți primi un link de confirmare pe acesta, care este obligatoriu pentru o înregistrare reușită.

Făcând parte din lumea monedelor virtuale, FaucetPay ne oferă acces la o experiență inedită și interesantă prin care putem gestiona și administra aceste monede virtuale.

autentificare 2FAPin
Autentificare 2FA

Activarea opțiunii „Autentificare cu doi factori” (Two-factor authentication)

La un moment dat, vi se va cere să activați opțiunea „Autentificare cu doi factori„.

Vă recomand să faceți acest lucru pentru a asigura o mai bună securitate a contului dvs. de monede virtuale. Activarea acestui tip de protecție necesită un software specializat, cum ar fi WinAuth.

Adăugați codul QR de securitate al contului FaucetPay și introduceți-l în program. Odată activat, de fiecare dată când vă conectați, veți avea nevoie de un cod din 6 cifre.

setări cont FaucetPayPin
Cont Setări FaucetPay

Acesta poate fi accesat prin intermediul meniului din colțul din dreapta sus, unde găsiți „Account Settings” (Setări cont). Faceți click pe „Activate 2FA” și urmați pașii necesari pentru a asigura această protecție.

Cum putem obține criptomonede gratuite cu FaucetPay?

FaucetPay ne oferă nenumărate oportunități de a câștiga diverse criptomonede, pe lângă posibilitatea de depozitare.

Iată care sunt modalitățile prin care putem obține gratuit monede virtuale:

 • Faucet;
 • Oferte;
 • Sondaje de opinie;
 • Reclame PTC;
 • Miza (STAKING) FEY.

Haideți să aruncăm o privire la fiecare metodă în parte și să evaluăm potențialul de câștig.

Obțineți criptomonede gratuite prin intermediul site-urilor de tip ”FAUCET”

În meniul principal, accesați secțiunea „Earn” pentru a descoperi site-urile compatibile cu acest micro portofel. Acolo veți găsi o listă de site-uri „Faucet” care vă oferă posibilitatea de a câștiga monede virtuale gratuit.

La momentul redactării acestui articol, FaucetPay acceptă un total de 12 criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, DigiByte, Tron, Tether TRC20, Feyorra, Zcash și Binance BEP20.

Fiecare site din această listă conține informații relevante, cum ar fi suma totală plătită în săptămâna curentă, voturile de încredere sau numărul de utilizatori plătiți în ziua respectivă. Aceste informații vă vor ajuta să evitați site-urile care au probleme cu plățile.

În mod obișnuit, această secțiune va include aproximativ 100 de site-uri „Faucet” sau „Get Paid To„. Prin urmare, nu cred că veți avea probleme în a găsi un site care să vă ofere posibilitatea de a obține monede virtuale gratuit.

Completați sondaje online și câștigați criptomonede

Puteți câștiga monede virtuale prin intermediul sondajelor online. Acestea pot fi accesate din secțiunea „Sondaje” din meniul principal, la fel ca în cazul site-urilor de tip Faucet.

În această secțiune, aveți mai multe opțiuni pentru a completa sondaje gratuite, cum ar fi Persona.ly, OfferToro, AdGate, Wannads, TimeBucks, Pollfish, ayeT-Studios și CPX Research.

Dintre acestea, puteți alege să folosiți AdGate, Wannads, AdGate sau Pollfish.

Este important să rețineți că nu este recomandat să folosiți FaucetPay pentru a completa sondaje cu TimeBucks. Mai degrabă creați-vă un cont direct pe acest site și completați sondajele disponibile pentru contul dumneavoastră.

Din propria experiență, pot spune că utilizarea site-urilor specializate în sondaje, cum ar fi ySense, Attapoll sau FreeCash, poate aduce recompense mai mari decât utilizarea FaucetPay.

Ce sunt ofertele?

Pentru a fi accesibilă, secțiunea „Offerwalls” sau „Secțiunea Oferte” trebuie să fie deblocată.

Cum puteți debloca această secțiune?

Deblocarea acestor oferte este condiționată de un anumit număr de plăți efectuate într-o lună. În general, dacă primiți în jur de 6 sau 7 plăți de la site-urile de tip Faucet, secțiunea devine disponibilă.

Nu știu cât de des veți folosi această opțiune, deoarece oferă aceleași alternative ca și sondajele.

Aceleași site-uri pe care le găsiți în secțiunea Sondaje vă vor oferi oferte precum sondaje, descărcarea de aplicații, vizionarea de videoclipuri, jocuri pe telefonul mobil sau vizionarea de reclame PTC.

După părerea mea, nu merită să vă petreceți timpul cu aceste oferte pe FaucetPay. Oferta de site-uri nu este impresionantă, cu opțiuni limitate, mai ales pentru utilizatorii români.

Acest lucru poate fi considerat un dezavantaj, dar veți găsi totuși o mulțime de oportunități de a câștiga monede virtuale gratuite.

Ce este FEY Staking?

Oportunitatea de a câștiga criptomonede, cum ar fi Feyorra, poate fi obținută prin intermediul procesului cunoscut sub numele de „STAKING„.

faucetpay stakingPin
FaucetPay Staking

Cei care sunt familiarizați cu lumea criptomonedelor cunosc deja acest termen, dar pentru începători, STAKING este o modalitate de a câștiga bani sau monede virtuale prin depunerea unei sume pe o perioadă de timp stabilită. La sfârșitul acestei perioade, depunătorul va primi suma inițială plus o recompensă suplimentară.

Pe platforma FaucetPay, perioada STAKING pentru Feyorra este de 70 de zile. Moneda virtuală Feyorra poate fi obținută prin schimbul altor criptomonede pe site-ul FaucetPay, prin intermediul secțiunii „Schimb de monede” din meniul principal.

schimb FeyorraPin
Schimb criptomonede cu Feyorra

După efectuarea schimbului, utilizatorii pot alege tipul de STAKING la care doresc să participe și pot aștepta între 70 și 80 de zile pentru a primi recompensa.

Acest mod de câștig este asemănător cu un depozit bancar, oferind dobândă pe măsură ce perioada STAKING se apropie de sfârșit.

Obțineți Bitcoin gratuit din clickuri pe reclame

Vă prezint o modalitate de a obține bitcoin gratuit făcând click pe reclame. Desigur, nu este atât de profitabil pe cât v-ați aștepta. În fiecare zi, veți avea acces la peste 100 de reclame PTC, cu posibilitatea adăugării altora pe parcursul zilei.

Valoarea acestor reclame variază, de la 0,00015 USD pentru o reclamă de 10 secunde la 0,00075 USD pentru o reclamă de 120 de secunde. În unele cazuri, veți găsi reclame care oferă recompense mai mari, așa că nu uitați să verificați această secțiune în mod regulat.

Joacă jocuri de tip ”Multiply”

Nu vă recomand să folosiți această opțiune, deoarece veți sfârși prin a pierde. Teoretic, aceasta este o secțiune în care vă puteți multiplica câștigurile, dar cu anumite riscuri.

Jocurile care sunt disponibile în această secțiune de ”Multiply” sunt următoarele:

 • Dice;
 • Crashes;
 • Limbo;
 • Ruleta;
 • Plinko.

Ce faceți de fapt aici? Veți paria criptomonede în aceste jocuri. Jocurile sunt simplu de utilizat și nu necesită cunoștințe avansate. Cu toate acestea, evitați pe cât posibil să pariați câștigurile realizate cu FaucetPay.

Dacă nu sunteți atent, toate câștigurile dumneavoastră pot dispărea într-o clipă. Nu cred că vreți să ajungeți în acest punct.

FaucetPay Dovada mea de plată | 16 Ianuarie 2023

FaucetPay dovadă de plată 2023Pin
FaucetPlay Plata către un portofel digital

Programul de promovare

Un astfel de site nu putea să nu aibă un program de promovare. Aveți un link special de promovare care poate fi găsit în secțiunea ”Affiliate”. Puteți promova acest link oriunde doriți, fie că este vorba de bloguri, forumuri sau rețele de socializare, pentru a atrage cât mai multe persoane.

 • 0.50% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (DICE).
 • 0.30% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (CRASHES).
 • 0,30% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (LIMBO).
 • 0.27% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (ROULETTE).
 • 0.10% la fiecare pariu plasat pe MULTIPLY BTC (PLINKO).
 • Comision de 50% dacă se folosește secțiunea de schimb pentru a efectua operațiuni de tip ”Exchange” de criptomonede;
 • Completarea unei oferte sau a unui sondaj va aduce un comision de 25%;
 • Comision de 50% pentru fiecare reclamă PTC vizualizată.

Cum se retrag criptomonedele de pe FaucetPay?

Pentru a retrage monede virtuale de la FaucetPay, mai întâi de toate, trebuie să completați adresa la care doriți să primiți suma retrasă.

Aceste adrese pot fi adăugate în secțiunea „Linked Addresses„. Această secțiune poate fi accesată prin intermediul meniului din colțul din dreapta sus, unde trebuie să faceți click pe numele dvs. de utilizator.

Orice retragere de monede virtuale, indiferent de tipul acestora, necesită plata unei taxe. Această taxă variază în funcție de tipul de retragere și de moneda virtuală utilizată.

comisioane de retragere FaucetPayPin
Comisioane de retragere

FaucetPay ne oferă 2 tipuri de retragere:

 • retragere normală;
 • retragere cu prioritate.

În mod firesc, veți alege retragerea normală. Nu merită să folosiți retragerea cu prioritate din cauza comisionului de retragere foarte mare.

Și așa, datorită evoluției Bitcoin, comisioanele de retragere au crescut foarte mult.

La ce venituri ne putem aștepta?

Nu mă bazez pe acest site pentru a completa sondaje sau alte oferte. De aceea, am o listă de site-uri serioase pe care le folosesc pentru a obține monede virtuale gratuite. Am menționat unele dintre aceste site-uri în acest articol.

Venitul depinde de activitatea dumneavoastră. Cu cât sunteți mai activ, cu atât veți câștiga mai multe monede virtuale. Aceasta este o regulă generală care se aplică la majoritatea site-urilor care oferă modalități de câștig.

Cu toate acestea, nu vă așteptați la câștiguri impresionante. Nu puteți câștiga sume mari prin intermediul reclamelor PTC sau al site-urilor de tip faucet.

Ce a mai rămas?

Sondaje și oferte, care pot fi completate pe alte site-uri specializate.

Singura utilizare a acestui site este pentru stocarea temporară a monedelor virtuale obținute de pe alte site-uri. Veți avea neapărat nevoie de FaucetPay pentru a primi monede virtuale obținute prin intermediul site-urilor GPT sau faucet.

Nu se recomandă utilizarea microportofelului FaucetPay ca soluție de stocare permanentă a acestor monede virtuale. În schimb, vă recomand un portofel virtual precum Ledger, Electrum, Coinbase sau Trezor.

Eu folosesc un portofel Ledger, care m-a convins prin securitatea pe care o oferă. Dacă sunteți interesat să cumpărați un Ledger, o puteți face prin acest link.

Merită să folosiți acest microportofel?

Aveți dreptul de a întreba dacă utilizarea acestui microportofel este justificată. Răspunsul este da. Bineînțeles că merită să fie folosit.

Deși nu există multe oportunități de a câștiga bani prin intermediul acestuia, poate fi o alegere excelentă pentru retragerea monedelor virtuale, mai ales atunci când vorbim de site-uri precum faucet-uri, rețele de sondaje sau site-uri GPT.

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acest subiect, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu