Faceți bani online completând oferte și sondaje cu SurveyMagic

0
(0)

Emanând o aură de posibilitate într-o epocă în care simplul telefon mobil a devenit un sanctuar multifuncțional și oferindu-ne o poartă către o lume în care putem acumula valoare. Așadar, să ne înclinăm în fața unei serii de aplicații precum Attapoll, SurveyMagic (care va fi în centrul acestei discuții), TapCent, Poll Pay, Survey Pirate și multe alte astfel de realizări digitale miraculoase.

Telefonia mobilă este acum mult mai mult decât o modalitate de a ține pasul cu prietenii noștri.

Ne oferă plăcerea de a ne distra copiii, ne ajută să ne menținem în formă, comunică în stil modern cu ajutorul mesageriei cu emoji, ne pune o oglindă la îndemână, poate surprinde momente prin fotografii, ne permite să ascultăm muzică, să facem calcule matematice sau să ne verificăm contul bancar. Lista, bineînțeles, ar putea continua la nesfârșit. Iată de ce, fără acest dispozitiv miraculos, ne-am strădui să ne găsim confortul de zi cu zi.

În cele ce urmează, îmi voi îndrepta atenția către un nume de care ați auzit sau pe care l-ați văzut în trecere: SurveyMagic, o aplicație care se adresează și populației din România, oferind posibilitatea de a participa la sondaje de opinie.

Și atunci, ne întrebăm, cât de interesantă din punct de vedere financiar poate fi această magie? Este o aplicație care merită urmărită?

SurveyMagic Păreri – Pro sau contra?

În spatele SurveyMagic se află Kowzha, o companie cu experiență în dezvoltarea unor astfel de aplicații care ne permit să obținem venituri suplimentare. Aceasta se mândrește cu alte două creații în portofoliu – BananaBucks, a cărei funcționalitate am avut ocazia să o testez, și SurveyParty – ambele cu evaluări între 4,3 și 4,5 pe Google Play.

Ce este SurveyMagic?

Doar privind numele, știți că vă aflați în fața unei aplicații pentru completarea de sondaje și alte oferte plătite. Această clasă de aplicații se străduiește să fie cât mai accesibilă, atrăgând astfel un număr mare de utilizatori dornici să se alăture muncii de completare a sondajelor și ofertelor, însoțite, desigur, de reclame.

Deși nu suntem nebuni după reclame, trebuie să acceptăm că reclamele reprezintă o sursă de profit pentru dezvoltatorii acestor aplicații. Cheia succesului este ca veniturile generate de reclame să ajungă și la cei mai puțin norocoși, cum suntem noi. Ideea este ca toți cei care participă la această muncă să fie răsplătiți cum se cuvine.

Perspective asupra SurveyMagic – În Balanță, avantaje sau dezavantaje?

SurveyMagic poate fi găsit și descărcat din cele două magazine de aplicații, Google Play sau App Store. În această discuție, ne vom concentra pe experiența unui utilizator Android, prin urmare Google Play va fi scena principală unde vom căuta această aplicație mobilă de sondaje.

Nu sunt de neglijat recenziile și evaluările favorabile ale celor care au avut ocazia să testeze această aplicație. Cu un rating de 4,3 și peste 10.000 de recenzii în diferite limbi, SurveyMagic se anunță a fi un potențial magician al veniturilor suplimentare. Vom afla la finalul acestui discurs dacă Harry Potter are ceva în comun cu magia promisă de această aplicație de sondaje.

Începeți marea călătorie în lumea sondajelor cu SurveyMagic, instrumentul care promite o experiență magică de câștig online. Un mic fișier de 11,33 MB este ușa către această experiență interesantă.

După ce deschideți această ușă, veți fi întâmpinat cu întrebări despre adresa dvs. de e-mail și parolă. În cele din urmă, un cod de verificare din șase cifre va sosi în căsuța dvs. de e-mail, la fel ca la verificarea pentru BananaBucks.

sondaje de opinie pentru profil cu SurveyMagicPin

Vă așteaptă o recompensă de 1,5 dolari pentru doar 8 minute de muncă, timp în care veți răspunde la diverse întrebări. Acestea vizează dispozitivul utilizat (mobil sau tabletă), vârsta, sexul, etnia, codul poștal și opiniile politice.

recompensă în dolari pentru participarea la sondajePin

Acesta este primul pas în construirea unui profil adecvat pentru participarea la sondaje și pentru a vă familiariza cu regulile platformei.

Colectați recompense prin completarea ofertelor și sondajelor cu SurveyMagic

Și astfel începe magia. Completând sondaje, veți ajunge să vă bucurați de beneficiile oferite de platforma SurveyMagic.

După ce v-ați înregistrat, cu o mică recompensă de 1,5 dolari deja în buzunar, veți porni într-o aventură în care veți avea ocazia să participați la diverse sondaje.

sondaje care pot fi completate de pe telefonul mobilPin

În momentul înregistrării mele, mi s-a oferit o listă de 5 sondaje de opinie cu premii cuprinse între 0,02 dolari pentru sondajul zilnic și 0,50 dolari pentru un sondaj de 6 minute.

Aceste sondaje sunt oferite de companii notabile precum Pollfish sau InBrain. Nu trebuie decât să alegeți sondajul care vă interesează și să răspundeți la întrebările corespunzătoare subiectului fiecărui sondaj.

Bonusuri suplimentare

În plus față de aceste sondaje, SurveyMagic vă oferă și alte oportunități de a câștiga recompense. Veți primi:

  • O recompensă de 0,05 dolari pentru fiecare mesaj sau notificare bazată pe locația dvs. reală.
câștiguri suplimentare cu SurveyMagicPin

Pentru a primi această recompensă, trebuie să activați opțiunea ”Permiteți accesul permanent la locație”.

  • Un program de recomandare, dar nu am putut găsi mai multe detalii despre comisioanele oferite.

Care sunt opțiunile de plată?

Veți ajunge rapid la suma minimă de plată, deoarece aveți deja 1,5 dolari în cont.

Pentru a retrage prin PayPal, aveți nevoie de 5 dolari, care este suma minimă de plată. Va trebui să adăugați adresa de e-mail pe care o aveți la PayPal. În acest fel, câștigurile dumneavoastră din completarea sondajelor și ofertelor cu SurveyMagic vor fi la doar un click distanță.

Merită sau nu?

O întrebare firească la care trebuie să răspundem este dacă SurveyMagic merită efortul.

Fără îndoială, aplicația își merită meritele, cu diverse beneficii, cum ar fi o recompensă de 1,5 dolari la înregistrare, o metodă ușoară de procesare a plăților prin PayPal și un design simplu și curat al aplicației, neîntrerupt de aglomerația vizuală a reclamelor.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că există aspecte care nu sunt pe deplin satisfăcătoare, cum ar fi potențialul limitat de câștig pentru cei care locuiesc în România, lipsa de transparență cu privire la anumite aspecte ale aplicației, cum ar fi programul de promovare, și o serie de sondaje care nu vor stârni neapărat admirație.

În cele din urmă, vă îndemn să instalați aplicația și să evaluați personal valorile și limitările sale. Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, există întotdeauna posibilitatea de a vă anula contul, accesibilă în secțiunea „Cont” din meniul principal.

Informații suplimentare – Oportunități de a câștiga bani online în România

Presupunând că ați ajuns în acest punct al textului, probabil că sunteți în căutarea unor informații suplimentare despre modalitățile de a câștiga bani online. Vă invit să consultați următoarele resurse, pe care sperăm că le veți găsi utile:

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu