Sondaje online plătite prin MarketAgent | Merită sau nu?

5
(8)

După ce v-am prezentat câteva site-uri PTC, m-am gândit să schimb direcția și să revin la subiectul sondajelor online plătite. Așadar, în acest articol vă voi prezenta MarketAgent, un site unde puteți completa diverse sondaje în schimbul unor puncte, care pot fi apoi schimbate în bani.

Comentariile pe care le-am citit online, atât pozitive cât și negative, m-au făcut curios și mi-au atras atenția. Astfel, am decis să încerc acest site și să aflu ce venituri suplimentare poate oferi.

Un lucru interesant despre MarketAgent este faptul că au actualizat recent lista țărilor în care se poate folosi site-ul la peste 70 de țări, inclusiv România. Totuși, acest lucru nu garantează un număr suficient de sondaje.

Personal, îmi place să completez sondaje și am testat multe site-uri specializate în acest tip de activitate. Așa că am decis să încerc MarketAgent.

Iată câteva site-uri serioase care oferă sondaje online plătite și venituri suplimentare pentru România:

Având în vedere experiența mea mulțumitoare cu astfel de site-uri, am fost curios să încerc și MarketAgent.

Această analiză își propune să vă ofere o imagine clară a acestui site, acoperind aspecte importante precum modul de câștig, metodele de retragere și suma minimă de plată.

Ce este MarketAgent?

MarketAgent este un site de sondaje online plătite, recomandat celor care caută un venit suplimentar în timpul liber.

Informațiile de contact, cum ar fi adresa biroului și numărul de telefon, disponibile pe pagina oficială, reprezintă un aspect plăcut surprinzător al site-ului. Această abordare este rară pe majoritatea site-urilor de acest gen.

Cu toate acestea, este important de reținut că, în ceea ce privește România, acest lucru nu garantează neapărat o bună oportunitate de a câștiga bani din sondaje online.

Dacă sunteți interesat să câștigați bani în plus prin completarea de sondaje online plătite, MarketAgent poate fi o opțiune pentru dumneavoastră. Pentru a afla mai multe, rămâneți cu ochii pe acest articol.

Ce metode pot fi folosite pentru a vă înregistra?

Pe platforma MarketAgent, există mai multe opțiuni de înregistrare, inclusiv conturile Google, Facebook, Apple sau adresa de e-mail.

înregistrare MarketAgentPin
Înregistrare MarketAgent

Personal, am ales să mă înregistrez folosind opțiunea „adresă de e-mail„, completând un formular care conține următoarele câmpuri:

 • sex;
 • nume și prenume;
 • adresă de e-mail;
 • țară de reședință;
 • data nașterii.

În cele din urmă, am primit un link de confirmare sau un cod din 6 caractere (litere și numere), prin care am putut confirma înregistrarea.

Aceste elemente de activare sunt valabile pentru o perioadă de 72 de ore, așa că este important să le folosiți în acest interval de timp.

Cum putem câștiga bani din sondaje online cu MarketAgent?

După ce mi-am creat contul MarketAgent, am început să primesc câteva sondaje online, ceea ce este un lucru îmbucurător, mai ales pentru cineva care locuiește în România.

sondaje de opinie online MarketAgentPin
Exemple sondaje MarketAgent

În imaginea de mai sus, puteți vedea ce sondaje sunt disponibile pentru noii utilizatori.

Pentru a avea o șansă mai mare de a primi sondaje, este important să vă completați profilul în întregime.

Profilul dvs. va fi complet doar atunci când adăugați următoarele informații:

 • orașul dvs., mărimea orașului dvs. și județul în care locuiți;
 • codul dumneavoastră poștal;
 • adresa dvs. de domiciliu;
 • mărimea gospodăriei și numărul de copii;
 • situația familială și nivelul de educație;
 • statutul profesional și domeniul de activitate;
 • venitul lunar net al gospodăriei în RON;
 • numărul de telefon (opțional).

Ce informații conține un sondaj de opinie?

Un sondaj oferă informații utile, cum ar fi durata de timp necesară pentru a le finaliza și valoarea recompensei.

Accesarea promptă a sondajului este crucială pentru a evita să vă pierdeți locul și pentru a putea primi bani din sondaje online.

Fiecare sondaj este disponibil doar pentru un număr limitat de participanți, așa că este esențial să îl accesați rapid pentru a reuși să completați sondajele și să primiți recompense.

Mini-sondaj

Am dat peste acest tip de sondaj pe un alt site asemănător, YouGov. Timpul necesar pentru a completa aceste sondaje nu este foarte lung. În general, aceste mini-sondaje pot fi completate foarte repede, în mai puțin de un minut.

mini-sondaje pe MarketAgentPin
Mini-Sondaj

Aceste sondaje nu oferă recompense, cel puțin din experiența mea, deoarece am completat câteva dintre ele, dar nu am primit nimic în schimb. De obicei, acest tip de sondaj vă oferă posibilitatea de a răspunde la întrebări dintr-o varietate de domenii.

După ce ați răspuns la întrebări, puteți trece la următorul mini-sondaj.

Provocări sau Challenges

Există o alternativă distractivă la completarea sondajelor online plătite – provocările!

bani din provocări pe MarketagentPin

La momentul redactării acestui articol, pe platforma Marketagent sunt disponibile 3 provocări cu durată limitată.

Acestea sunt:

 • Recruit Friends Challenge – atrageți doi prieteni la Marketagent.
 • Facebook Hunt – găsiți anumite litere în postările de pe contul lor de Facebook.
 • Survey Challenge – completați 5 sondaje.

Pentru a participa la aceste provocări, trebuie doar să faceți click pe butonul „Participă acum„.

În ce constă programul de promovare?

Acesta este un program de promovare care vă poate ajuta să atingeți mai repede plata minimă pe MarketAgent.

Cu toate acestea, pentru a avea un impact semnificativ, trebuie să atrageți un număr mare de persoane. Acest lucru se datorează faptului că veți primi doar 50 de puncte pentru primul sondaj completat de persoana pe care o invitați.

Această abordare poate afecta popularitatea site-ului de sondaje, care, de altfel, își plătește în mod regulat membrii.

Care sunt metodele de plată?

Prin accesarea zonei de schimb „Exchange Area„, puteți converti punctele în bani și le puteți primi prin Skrill sau PayPal.

retragere în PayPalPin
Retragere PayPal

Participând la sondaje online plătite, veți câștiga puncte. Când atingeți suma minimă de plată, care este de 10 dolari sau 1000 de puncte, aveți două opțiuni de plată:

 • Skrill;
 • Wise;
 • PayPal.

Există și alte metode de plată, dar acestea nu sunt compatibile cu cei care locuiesc în România, așa că le vom ignora.

retragere MarketAgentPin
Metode de retragere

Merită sau nu?

MarketAgent este un site de sondaje online de încredere, care oferă numeroase sondaje, mini-sondaje și provocări, diversificând astfel experiența utilizatorilor.

Deși nu veți face o avere din sondaje online, MarketAgent poate fi o soluție atrăgătoare pentru cei care iubesc sondajele.

Am consultat recenziile utilizatorilor pe Trustpilot pentru a vedea dacă experiența mea se potrivește cu cea a altora. Pe Trustpilot, am găsit peste 12.000 de recenzii, majoritatea pozitive, rezultând un scor de 4,5 din 5 posibile.

În concluzie, vă recomand cu încredere să încercați acest site de sondaje online plătite. S-ar putea să fiți plăcut surprinși de ceea ce veți găsi acolo.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

8 comentarii la „Sondaje online plătite prin MarketAgent | Merită sau nu?”

 1. Eu am facut o retragere prin Skrill ,de 1000 puncte. Si am primit in cont 20 lei. Restul au fost comisioane Skrill.
  Mai mult comision decat castig 😁

  Răspunde
  • Îmi pare rău să aud asta, dar e bine că ai menționat comisioanele Skrill. Astfel de informații sunt esențiale pentru cititorii blogului, care caută cele mai profitabile metode de retragere. Mulțumesc pentru feedbackul valoros!

   Răspunde
  • Din ce văd în lista de opțiuni de plată, Revolut nu este disponibil, cel puțin pentru România. Dacă dorești o aplicație de sondaje care să plătească în Revolut, îți pot recomanda Attapoll, care are această metodă de plată.

   Răspunde
 2. Cred că e cam nedrept review-ul, eu cel puțin am făcut minimul de retragere in aproximativ o lună, iar frecvența sondajelor este peste multe alte site-uri. 🙂

  Răspunde
  • Mă bucur că ai reușit să faci o retragere. Sper să mai primești sondaje și să faci mai multe retrageri. Eu cel puțin nu am fost atât de norocos. Și mai sunt și alții în aceeași situație. De aceea am oferit și această concluzie. Mulțumesc pentru comentariu. O zi bună îți doresc.

   Răspunde
  • Ai primit bani ?
   Eu am făcut o retragere de 1000 de puncte prin PayPal și nu am primit nimic de o săptămână aștept .Oare îi mai primesc ?

   Răspunde
   • În mod normal, ar trebui să primiți acești bani. Din păcate, există întârzieri în procesarea plăților. Dar îi veți primi imediat ce plata dvs. va fi procesată de MarketAgent, cu mențiunea de a fi introdus corect detaliile contului dvs. PayPal.

    Răspunde

Lasă un comentariu