Sondaje online plătite prin MarketAgent | Merită sau nu?

5
(2)

Ultima actualizare pe 15 ianuarie 2023 de Jonas

După ce am prezentat câteva site-uri PTC, m-am gândit să schimb puțin direcția și să mă reîntorc la sondaje de opinie. În acest articol vă voi prezenta site-ul MarketAgent, unde vi se propune completarea de sondaje în schimbul unor puncte care pot fi schimbate în bani.

Am văzut multe recenzii pozitive și negative online. Acest lucru m-a făcut curios și am decis să încerc și să văd ce are de oferit acest site de chestionare.

Recent, MarketAgent a actualizat lista țărilor în care puteți utiliza acest site, ajungând la peste 70 de țări, printre care și România.

Totuși, acest lucru nu garantează că vom avea un număr suficient de sondaje.

Îmi place să completez sondaje de opinie și, din acest motiv, am testat multe site-uri specializate în această activitate.

Aici putem enumera câteva site-uri care sunt serioase și care au oferte pentru România, și anume:

Având o experiență satisfăcătoare cu astfel de site-uri, am fost curios să văd dacă merită să mă înregistrez pe acest site pentru a completa sondaje.

Această recenzie vă va oferi o imagine clară a site-ului MarketAgent, acoperind principalele aspecte (modalități de câștig, metode de retragere sau suma minimă de plată) care stau la baza funcționării sale.

Ce este MarketAgent?

MarketAgent se dorește a fi un site recomandat pentru cei cărora le place să completeze sondaje în timpul liber.

Aspectul care m-a surprins în mod plăcut a fost cel al informațiilor de contact. Pe pagina oficială, există informații despre adresa unde se află sediul central, precum și numărul de telefon. Trebuie să recunoașteți că această abordare nu este prezentă pe majoritatea site-urilor, indiferent de modul în care acestea funcționează.

Deși acest lucru poate fi considerat un semn de încredere, nu înseamnă că este și o bună oportunitate de a câștiga bani din sondaje online în cazul celor care locuiesc în România.

Merită să folosiți acest site de sondaje sau nu? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să vă înregistrați pe acest site.

Ce metode pot fi folosite pentru a vă înregistra?

Înregistrarea pe MarketAgent presupune utilizarea următoarelor metode:

 • Cont Google;
 • Facebook;
 • Apple;
 • adresa de e-mail.
înregistrare MarketAgentPin
Înregistrare MarketAgent

Pentru a mă înregistra pe MarketAgent, am ales opțiunea ”adresa de e-mail” folosind formularul de înregistrare, care prevede următoarele câmpuri:

 • gen;
 • nume și prenume;
 • adresa de e-mail;
 • țara de reședință;
 • data nașterii.

Înregistrarea pe MarketAgent ne aduce un bonus de înregistrare de 100 de puncte.

Cum putem câștiga bani din sondaje online cu MarketAgent?

Sondajele online plătite reprezintă principala modalitate de a face bani. De îndată ce accesăm contul nostru nou creat, vom vedea sondajele disponibile.

Aș vrea să vă dau o veste bună în acest sens, din păcate, mie mi-au apărut doar 2 sondaje, dintre care unul a fost pentru optimizarea informațiilor din profilul meu.

sondaje de opinie online MarketAgentPin
Exemple sondaje MarketAgent

În imaginea de mai sus, aveți un exemplu de sondaj care a apărut în contul meu.

Pentru a afla mai multe despre acesta, dați click pe sondaj. Într-adevăr, vi se oferă câteva informații despre durata și recompensa sondajului, dar cam atât. După ce faceți click pe sondaj, veți trece printr-o serie de întrebări de calificare.

Modul în care răspundeți la aceste întrebări va influența calificarea sau descalificarea dumneavoastră din sondaj.

În mod normal, informațiile din profilul dvs. vă vor ajuta să accesați mai multe sondaje.

Din păcate, există cazuri de persoane care, după 2 ani de utilizare a site-ului, nu au atins suma minimă de retragere. Prin urmare, putem presupune că numărul de sondaje primite de persoanele care locuiesc în România nu este foarte mare.

Au existat cazuri în care au fost primite sondaje, dar nu au putut fi completate pentru că erau deja expirate.

Sunt situații și situații, dar ideea principală este că MarketAgent nu este recomandat persoanelor care locuiesc în România.

Mini-sondaj

Am mai întâlnit acest tip de sondaj pe un alt site similar, YouGov. Aceste sondaje nu au un timp de completare foarte lung. De regulă, aceste mini-sondaje pot dura până la 1 minut pentru a fi completate.

Eu am primit un mini-sondaj pe o temă de sănătate, apoi a urmat o mare secetă, în sensul că nu am primit nimic.

Îmi imaginez că ar fi interesant să completez acest tip de sondaj, dar ce să completez dacă nu am ce. Chiar dacă aș avea câteva sondaje, recompensa primită ar fi foarte mică. Cât de mult se poate obține dintr-un sondaj de câteva secunde?

În ce constă programul de promovare?

Suntem dezamăgiți de sondajele oferite de acest site. De aceea, va trebui să recurgem la o altă modalitate de a face bani. Acesta este programul de promovare.

Veți avea un link de recomandare pe care îl veți promova pentru a atrage persoane din alte țări care au un potențial mult mai mare decât România.

Trebuie să precizez că nu este suficient doar să aduceți persoane noi. Acestea trebuie să fie și active.

De la acestea, puteți obține 50 de puncte doar după ce au completat un sondaj.

Sincer, nu mi se pare un program de promovare atractiv.

Care sunt metodele de plată?

După cum probabil ați ghicit, veți primi puncte pentru sondajele completate. Aceste puncte vor trebui să fie valorificate pentru a vă retrage câștigurile de pe site.

retragere în PayPalPin
Retragere PayPal

Punctele pot fi schimbate în următoarele moduri:

 • PayPal;
 • Skrill.

În cazul în care doriți să donați banii obținuți în urma sondajelor, aveți mai multe opțiuni, cum ar fi Aids Hilfe, Caritas (nume interesant…) sau alte organizații de caritate.

retragere MarketAgentPin
Metode de retragere

Retragerea minimă este de 1 000 de puncte atât pentru PayPal cât și pentru Skrill. Asta ar însemna aproximativ 10$ pe retragere, deci 100 de puncte ar valora 1$.

La ce câștiguri ne putem aștepta cu MarketAgent?

Foarte mici, site-ul MarketAgent nu este o soluție bună pentru România. Este dificil de evaluat la ce câștiguri ne putem aștepta, deoarece nu primim sondaje. Au existat cazuri de persoane care nu au primit nici măcar un sondaj într-un an.

Este foarte dezamăgitor să lucrăm pe acest site de sondaje. Deși are, de asemenea, o aplicație pe Google Play, ceea ce, teoretic, ar facilita accesul mai rapid la sondaje, nu există o îmbunătățire notabilă a numărului acestora.

Merită sau nu?

Recomandarea mea este să evitați acest site. MarketAgent este un site care plătește, nu există nicio îndoială în această privință. Dar cum sa ajungeți la minimul de plată dacă nu aveți sondaje. A aștepta ani de zile pentru a ajunge la o sumă de retragere de 10 dolari nu mi se pare în regulă, având în vedere că există site-uri similare care mi-au oferit numeroase plăți într-un timp mult mai scurt.

În concluzie, NU merită să utilizați site-ul MarketAgent pentru a completa sondaje online gratis.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Sondaje online plătite prin MarketAgent | Merită sau nu?”

 1. Cred că e cam nedrept review-ul, eu cel puțin am făcut minimul de retragere in aproximativ o lună, iar frecvența sondajelor este peste multe alte site-uri. 🙂

  Răspunde
  • Mă bucur că ai reușit să faci o retragere. Sper să mai primești sondaje și să faci mai multe retrageri. Eu cel puțin nu am fost atât de norocos. Și mai sunt și alții în aceeași situație. De aceea am oferit și această concluzie. Mulțumesc pentru comentariu. O zi bună îți doresc.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania